Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lečenje zavisnika prebijanjem - Gvantanamo serbski  (Pročitano 76361 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Hvala na odgovoru.
Ja nisam bio za slobodu narkomana kao ti....vidis overio je jedan iz Crne Reke.

nije bila rec o slobodi nego o batinanju, ali svejedno - oni su umrli zbog droge i onog ko im je prodao tu drogu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
tako im i treba kad nisu hteli da se lece.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Linux
Browser
Mozilla (intrepid)
mob
Samsung 
Zasto imam utisak da su neki jedva docekali da taj mladic umre.
Njgova smrt je posledica  odluke da prekine lecenje i nastavi sa drogiranjem. Centar inace nije nikom branio da izadje, a i ranije su bezali. Tesko da bi batine tu ista promenile.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung XYZ1004
Interesantno je kako svi znaju sta se desavalo, sta je pravi problem, sta je resenje i ko je za sve kriv, mnooogoo bolje od roditelja, rodjaka i prijatelja tih narkomana!
I posle nas ovi "liberalni" optuzuju da smo nerealni kad kazemo smo najpametniji narod na svetu  Smile , a vidis, nama Srbima je dovoljno da procitamo par novinskih clanaka i odgledamo 2 Tv emisije i da tacno znamo sta je najbolji metod lecenja, koji je najbolji pristup, kako se svaki narkoman pojedinacno oseca-ponasa-prozivljava sve to i kako ga izvuci iz tog pakla, mnoogooo bolje od onih koji zive sa njima, od onih koji ih svaki dan lece, od onih koji ih najvise vole, od onih sa kojima, zajedno, prolaze kroz taj pakao!

E jesmo nebeski narod  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2009, 16:36:22 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Njgova smrt je posledica  odluke da prekine lecenje i nastavi sa drogiranjem. Centar inace nije nikom branio da izadje, a i ranije su bezali. Tesko da bi batine tu ista promenile.

njegova smrt je posledica nestanka prinude  Smile . poshto nije bilo razloga da se plashi batina ,on je pobegao i otishao u smrt . svi oni koji su se zalagali "protiv batinanja " jesu odgovorni i za njegovu smrt i za druge negativne posledice koje ce sigurno proizaci. ovde ne mislim na lokalne  forumske judeo-liberale i na izvesnu bolesnu osobu  Smile ,nego na novinarski  olosh (pre svega sa J-92  Smile)  koji je hajku na crnu reku pokrenuo ,a pre svega na vlasti koje su znajuci shta rade nalozile ukidanje ovog centra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat

video si na snimcima kako su prolazili oni koji su hteli da izadju. a nisu ih pustali da izadju da bi uzimali sve vise i vise novca

Citat
njegova smrt je posledica nestanka prinude  Smile . poshto nije bilo razloga da se plashi batina ,on je pobegao i otishao u smrt . svi oni koji su se zalagali "protiv batinanja " jesu odgovorni i za njegovu smrt i za druge negativne posledice koje ce sigurno proizaci. ovde ne mislim na lokalne  forumske judeo-liberale i na izvesnu bolesnu osobu  Smile ,nego na novinarski  olosh (pre svega sa J-92  Smile)  koji je hajku na crnu reku pokrenuo ,a pre svega na vlasti koje su znajuci shta rade nalozile ukidanje ovog centra.

ti prvo nemas pojma ni o cemu pa ni ovome.

Dakle, ne znas ni koji su novinari pokrenuli pricu o tome sta se zaista desava u Crnoj Reci. To je bio casopis vreme.

njegova smrt je posledica uzimanja droge, a obzirom da se lecio u Crnoj Reci, znaci da nije uspeo da se izleci.

dakle sve se tamo svodilo na golo nasilje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
mozda i zato sto ce manje klinki biti zarazeno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ne znaš ti kako je normalan biti pa poludeti !!!!

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 10717
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG shine
Citat
mozda i zato sto ce manje klinki biti zarazeno.

nekako imam utisak da je predozirao gratis , mislim da su ga castili i vrbovali Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

video si na snimcima kako su prolazili oni koji su hteli da izadju. a nisu ih pustali da izadju da bi uzimali sve vise i vise novca

Citat

ti prvo nemas pojma ni o cemu pa ni ovome.

Dakle, ne znas ni koji su novinari pokrenuli pricu o tome sta se zaista desava u Crnoj Reci. To je bio casopis vreme.

njegova smrt je posledica uzimanja droge, a obzirom da se lecio u Crnoj Reci, znaci da nije uspeo da se izleci.

dakle sve se tamo svodilo na golo nasilje

Пошто си ти овако познат на форуму као једна врло ''телегентна'' и обавештена ''особа'' која све зна, реци ти нама шта сте ви мрсомуди и дежурни душебрижници заједно са државом урадили по питању помоћи тим несретницима? Колико сте центара за лечење отворили од момента покретања хајке на центар у Црној реци? Коме сте помогли?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Пошто си ти овако познат на форуму као једна врло ''телегентна'' и обавештена ''особа'' која све зна, реци ти нама шта сте ви мрсомуди и дежурни душебрижници заједно са државом урадили по питању помоћи тим несретницима? Колико сте центара за лечење отворили од момента покретања хајке на центар у Црној реци? Коме сте помогли?

tvoje pitanje je na mestu ali u pogresnoj temi. ovo nije tema o lecenju bolesti zavisnosti ovo je tema o mucilistu u Crnoj reci. Dakle pitanje koje bi bilo na mestu moglo bi da glasi ovako:

sta si ti uradio da se prestane sa prebijanjem ljudi u crnoj reci i sta je drzava uraila po tom pitanju?

odgovor: ja nisam znao za to dok novinari nisu objavili, ali kada sam saznao evo reagujem preko foruma pa neko ko cita ako uticem na njega znace da to nije u redu. ti sada mislis - "jaka stvar, reagovanje preko foruma" ali sta ja vise mogu da uradim!?!?!?! sto se tice drzave ona sigurno snosi odgovornost sto nije kontrolisala sta se tamo desava

a sto se tice lecenja bolesti zavisnosti to moraju da rade strucna lica i ja kroz porez doprinosim tome. to ne moze da radi bilo ko i u tome je poenta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.