Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lečenje zavisnika prebijanjem - Gvantanamo serbski  (Pročitano 76319 puta)
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 1100
Морам и ја да се укључим у ову расправу хтео бих и ја да изнесем своје неко виђење...
Прво немогу да верујем Клићо да ти све знаш,ко је примао паре,шта је рекао отац Бранислав док је био у клозету,шта се ради у црној реци ама ти сваку ситницу знаш,мене чуди одакле теби толике информације,информације које нико није написао,информације које су сасвим супротне од прича које причају породица,другови,рођаци људи који се лече у Црној реци,и увек једно једно исто причаш...

Причао си неке глупости на које ја морам да одговорим,кажеш па они су и раније бежали из Црне реке,значи крива је Црна река због смрти наркомана,да ли знаш то да је за сваким наркоманом који је бежао из Црне реке убрзо кренула потрага за њим и бивао је враћен у Црну реку,где је касније успешно лечен од дроге(ваљда си гледао "Да можда не" где причају они који су били у Црној реци(или ипак ти знаш боље?))Овај дечко из Јагодине је побегао,али због великог медијског притиска нису смели да крену у потрагу за њим и да га врате у Црну реку,на крају је то младића коштало живота...

Друго кењаш како је отац Бранислав узимао паре,а да ли знаш да има пуно наркомана који су се лечили бесплатно,неки су на почетку давали одређену суму новца,али касније нису имали,и погоди шта се дешавало?У приватним назови "Клиникама за лечење наркомана" одмах би такву особу отписали,прецртали и не би их било више брига шта се дешава са том особом,док  у Црној реци пуно њих бесплатно борави јер је у Црној реци циљ да се наркоман излечи,а не да се узимају паре као у Приватним клиникама(Ако си гледао емисију "Да можда не"Мајка двјце наркомана је причала како јој се синови бесплатно лече у Црној реци(или ипак ти знаш боље од њих?))

Треће причаш о томе како Црна река има веома мали број излечених,и да много већи број је излечен у приватним клиникама,и чудиш се како ми нас 99,999% на овој теми незнамо изгледа та само ти имаш тај податак.Па како објашњаваш чињеницу да сви људи који су били у емисији "Да можда не" да су сви до једног покушали у свим приватним клиникама и да није дало резултата,и да су чули да једини спас за њихову децу Црна река,Јер у приватним клиникама циљ је да се узме што више новца(а наркомани се лече метадоном??!!)где родитељи дају огромне паре али то не даје никакав резултат.Ако си гледао "Да можда не" жене чији је син у Црној реци и који се лечио неколико година у приватној клиници,питала је докторку те клинике,да ли јој зна име,а ова није имала појма како се зове,жена је исто питала да ли је некад питала њеног сина како му је,да ли је добро?Ова је само ћутала...Зар ти то не говори колико воде рачуна у приватним клиникама о наркоманима,незнају ти ни име,боли их уво за тебе важно је само да добро наплаћују и да грдне паре узимају људима(или ипак ти знаш боље?)

И четврто видеће се последице ове хајке на Црну реку у будућности,мора да се врати стари начин лечења,јел питао бих ја тебе шта би ти хтео,Да ли да твоје дете умре од предозирања или да буде у Црној реци и добија батине само у екстремним ситуацијама где би се излечила и поново постала човек?(ау да заборавио сам имаш информације да се штићеници свакодневно млате,и да неки једва остају живи од батина)

Ја мислим када су опције смрт или излечење методама из Црне реке ја мислим да би сви гласали за 2 опцију...
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Ма информисан је ко албанска обавештајна служба.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 1100
Проблем је у тме што он једини зна истину и дошао је да нас просветли овде,изиграва Бога то ће скупо да га кошта  Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Проблем је у тме што он једини зна истину и дошао је да нас просветли овде,изиграва Бога то ће скупо да га кошта  Smile

Па добро сви знамо да је поента његовог боравка овде мајмунисање. Опусти се. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
ako, sta fali malo, da se oraspolozimo, neka ga.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Њен син је у Црној реци и од кад је тамо не дрогира се. И прекини да лупеташ глупости, није лечила њу него њеног сина.

njen sin ne moze da se drogira bilo gde da je u bilo kom centru. a da li se izlecio - cim je jos tamo - znaci da nije!

Citat
Прво немогу да верујем Клићо да ти све знаш,ко је примао паре,шта је рекао отац Бранислав док је био у клозету,шта се ради у црној реци ама ти сваку ситницу знаш,мене чуди одакле теби толике информације,информације које нико није написао,информације које су сасвим супротне од прича које причају породица,другови,рођаци људи који се лече у Црној реци,и увек једно једно исто причаш...

ja ne mogu da verujem sta ti pises, jer sve to sto sam ja napisao je iz svedocenja onih koji su bili u crnoj reci i objavljeno je. ili ah da - to je smestio Bajden  Smile

Citat
ричао си неке глупости на које ја морам да одговорим,кажеш па они су и раније бежали из Црне реке,значи крива је Црна река због смрти наркомана,да ли знаш то да је за сваким наркоманом који је бежао из Црне реке убрзо кренула потрага за њим и бивао је враћен у Црну реку,где је касније успешно лечен од дроге(ваљда си гледао "Да можда не" где причају они који су били у Црној реци(или ипак ти знаш боље?))Овај дечко из Јагодине је побегао,али због великог медијског притиска нису смели да крену у потрагу за њим и да га врате у Црну реку,на крају је то младића коштало живота...

ne ja bas tvrdim ono sto ti pises - da nije bilo dobrovoljno lecenje, nego da su ih vracali prisilno kada odu odatle.

Citat
Друго кењаш како је отац Бранислав узимао паре,а да ли знаш да има пуно наркомана који су се лечили бесплатно,неки су на почетку давали одређену суму новца,али касније нису имали,и погоди шта се дешавало?У приватним назови "Клиникама за лечење наркомана" одмах би такву особу отписали,прецртали и не би их било више брига шта се дешава са том особом,док  у Црној реци пуно њих бесплатно борави јер је у Црној реци циљ да се наркоман излечи,а не да се узимају паре као у Приватним клиникама(Ако си гледао емисију "Да можда не"Мајка двјце наркомана је причала како јој се синови бесплатно лече у Црној реци(или ипак ти знаш боље од њих?))

nije davao priznanice, zaradjivao je na desetine hiljada eura, a ta majka je rekla da je na pocetku davala novac ali posle nije imala. nisam ja inace nigde tvrdio da su svi placali jedinstvenu tarifu nego je on procenjivao koliko ce koga da odere

Citat
Треће причаш о томе како Црна река има веома мали број излечених,и да много већи број је излечен у приватним клиникама,и чудиш се како ми нас 99,999% на овој теми незнамо изгледа та само ти имаш тај податак.Па како објашњаваш чињеницу да сви људи који су били у емисији "Да можда не" да су сви до једног покушали у свим приватним клиникама и да није дало резултата,и да су чули да једини спас за њихову децу Црна река,Јер у приватним клиникама циљ је да се узме што више новца(а наркомани се лече метадоном??!!)где родитељи дају огромне паре али то не даје никакав резултат.Ако си гледао "Да можда не" жене чији је син у Црној реци и који се лечио неколико година у приватној клиници,питала је докторку те клинике,да ли јој зна име,а ова није имала појма како се зове,жена је исто питала да ли је некад питала њеног сина како му је,да ли је добро?Ова је само ћутала...Зар ти то не говори колико воде рачуна у приватним клиникама о наркоманима,незнају ти ни име,боли их уво за тебе важно је само да добро наплаћују и да грдне паре узимају људима(или ипак ти знаш боље?)

ne pricam ja nego je Branislav na TV- u kod Olje Beckovic u Utisku nedelje sam rekao jasno i glasno da je jako mali procenat izlecenih - ispod 10%. drugo, ja ne znam na koje ti privatne klinike mislis, jer i muciliste Peranovica je isto privatno. Sto se tice te zene ja uopste nju ne branim

Citat
И четврто видеће се последице ове хајке на Црну реку у будућности,мора да се врати стари начин лечења,јел питао бих ја тебе шта би ти хтео,Да ли да твоје дете умре од предозирања или да буде у Црној реци и добија батине само у екстремним ситуацијама где би се излечила и поново постала човек?(ау да заборавио сам имаш информације да се штићеници свакодневно млате,и да неки једва остају живи од батина)

Ја мислим када су опције смрт или излечење методама из Црне реке ја мислим да би сви гласали за 2 опцију...

da se batinama leci bolest zavisnosti - ja bih to razumeo, ali obzirom da tako ne moze da se izleci, onda naravno nisam za to. Niko jos nije uspeo da objasni kako to udaranje lopatom leci bolest zavisnosti!? naravno osim sto se isteruje djavo koji je uneo drogu...  Smile

sticenici su prebijani za bilo sta i sam je Branislav prvo tvrdio da nije odobravao batine, pa pogotovo ne za banalne razloge zbog kojih su mnogi od njih prebijani

dakle, ne postoje nikakve metode izlecenja u Crnoj Reci u ovom kontekstu

samo treba pazljivo sluasti Branislava i videti kako je lagao da nije dozvoljavao batine, kako je pricao da je mali procenat izlecenih

cela prica je u tome, sto oni koji su u crnoj reci su tamo bili pritvoreni, zastraseni batinama, a roditelji su se resili problema, na taj nacin jer vise nisu morali da brinu o njima
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 04:08:29 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Poštovana gospodo, od ličnosti koja za avatar ima satanu, koji je laž i otac svih laži, ne možemo očekivati ništa drugo do manipulaciju poluistinama, što je u osnovi laž.   Moguće je da se "klićo" i njemu slični ovde zabavljaju provocirajući na neumerene odgovore koji im potom služe kao potka za novu budalaštinu.   Od slugu onoga koji je laž i otac svih laži ne smemo očekivati istinu i prave činjenice.   A činjenice su sledeće:
1.   Zavisnost od narkotika je zlo koje svakodnevno uzima danak u krvi u ovoj zemlji.  
2.   Narkotici nisu "sami" došli u ovu zemlju već je to rezultat nečije svesne aktivnosti.  
3.   Kao svaku drugu protivpravnu delatnost država bi morala suzbijati i ovu.  
4.   Država sa svojim policijskim aparatom može da počisti dilere sa ulica.  
5.   Država neće da počisti dilere sa ulica jer obavljaju posao pod zaštitom moćnika koji plaćaju i vladu i parlament.  
6.   Država neće ni da leči narko zavisnike jer su izvor velikih prihoda takvi kakvi jesu.  
7.   Država zarađuje na zavisnicima i kroz sistem lažnog lečenja.  
    7a.   Zavod za lečenje bolesti zavisnosti u Drajzerovoj je ustanova koja nikoga nije izlečila a funkcioniše na budžetu.  
    7b.   Isti zavod je lansirna rampa ka tzv.   ordinacijama tipa Lorijen, Dr.   Popović, Miklošićeva.   Ni oni nisu nikoga izlečili ali ti stvarno deru porodicu zavisnika i ostavljaju je u bedi.  
    7c.   Pomenute ordinacije kao i one nepomenute prodaju lažne implante, lažnu nadu i šuplje razgovore za veoma realne evre.  
8.   Na sve pomenute u tački 7.   država i nevladin sektor gledaju veoma blagonaklono iako bi ih, kao nadrilekare, morala krivično goniti.  
9.   Otac Branislav je primao orobljene i obeznađene ljude bez ikakvih čekanja i uslovljavanja.   
    9a.   Jedini uslov je bio poštovanje osnovnih pravila ponašanja u zajednici sa stotinama ljudi koji se rvu sa narko zavisnošću.  
    9b.   Svi štićenici su unapred znali da je unošenje droge u kamp i nenajavljeni odlazak težak disciolinski prekršaj.  
    9c.   Svi štićenici su pravila unapred znali i potpisali su saglasnost koja predviđa sankcije u slučaju prekršaja.  
10.   Lopata i batine nisu nikada bili sredstvo lečenja već posledica teških disciplinskih prekršaja.  
11.   Cena od 300 evra je veoma umerena za mesec dana boravka u kampu.  
12.   "Cena zavisnika na slobodi" je neuporedivo veća.  
13.   Cena "usluga" po nadriordinacijama je neuporedivo veća.  
14.   Za razliku od sledbenika "laži i oca svih laži" ja znam šta govorim.   Neka pokušaju da negiraju bilo koju tačku od napred nabrojanih.  
Pozdrav od Lazara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
njen sin ne moze da se drogira bilo gde da je u bilo kom centru. a da li se izlecio - cim je jos tamo - znaci da nije!

Свакако да није излечен, тако нешто моћи ће да каже након минимум 5 година од престанка дрогирања. Али најдужи период апстиненције постигао је захваљујући Црној реци. Хвала богу коначно опет личи на човека, а не на живи леш.
Мислим да сам ти рекао већ неколико пута, а поновићу ти и сад... Ти ниси довољно паметан да би водио разговоре какве покушаваш и кривинарио час једно час друго. Smiley
« Poslednja izmena: 17. Jun 2009, 10:57:48 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ne znaš ti kako je normalan biti pa poludeti !!!!

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 10717
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG shine
Jedino što može da se kaže na ovu temu "nema leka apoteka" bolest se vraća ,zavisnost se vrati kasnije il pre !
Nažalost
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Istraga protiv paroha Peranovića pri kraju
Autor: A. Ž. A. | 24.06.2009. - 05:00

Tutin - Istraga policije o poslovanju rehabilitacionog centra Crna Reka, u kome su se lečili narkomani, trebalo bi da uskoro bude završena, saznaje „Blic”. Policija skoro mesec dana detaljno proverava dokumentaciju o uplatama, kao i trošenju novca u centru koji je u javnosti postao poznat posle emitovanja snimaka zlostavljanja i batinanja narkomana lopatama.

Zbog batinanja štićenika centra, Opštinsko tužilaštvo u Tutinu podnelo je zahtev za sprovođenje istrage protiv protojereja Branislava Peranovića i đakona Nemanje Radisavljevića iz Crne Reke. Peranović je bio upravnik centra koji je posle obelodanjenja snimaka smenjen sa tog mesta.
Tužilaštvo je tražilo da se obojici odredi pritvor zbog postojanja opasnosti da ponove delo, ili utiču na svedoke, ali veće Opštinskog suda u Tutinu nije uvažilo taj predlog.
Sudsko veće je smatralo da Peranović neće uticati na svedoke, jer je u istrazi priznao da je koristio batine kao metod, kao i da ne može da ponovi delo, jer je smenjen s mesta upravnika i ne boravi u centru.
Peranović i đakon Nemanja Radosavljević su na saslušanju u policiji ispričali kako su nad pojedinim štićenicima centra Crna Reka primenjivali tretman sa batinama kada su unosili drogu u centar, navodeći da su bili ubeđeni da je to što rade ispravno.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 116
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.