Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Laušević uhapšen zbog ilegalnog boravka u SAD  (Pročitano 29884 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Meni je sve u svemu uzasno zao ovog sada vec coveka koji je godine proveo ispastajuci za jednu gresku koju je napravio ( niti sam sudija da sudim niti Bog da prastam ) ali ljudski mislim da je on svoju robiju odlezao i na slobodi , njega je posle 4godine i 7meseci oslobodila sudija Vujanovic , zena Filipa Vujanovica , da bi ga nakon toga ponovo sud osudio naravno pod pritiskom rodbine poginulih mladica , tragedija tih porodica je velika ali njihovo ponasanje koje je dovelo do toga je samo ogledalo upravo tih porodica iz kojih poticu i da su malo bolje svoju decu tada vaspitali sada im ne bi mozda ( naglasavam MOZDA ) cvece nosili na grob . Sve u svemu ma koliko bio subjektivan ja bih voleo da se u ovoj zemlji jednom "pravo" prekrsi u korist onoga ko za to nije podmitio nikoga ... a na zalost licno sam se upoznao sa slucajem kada je za ubistvo momka od 18god pred vise svedoka momak zahvaljujuci nasem pravosudjju oslobodjem posle 6meseci ... Uglavnom nema ovde nikakve pravde ni prava i to svi znamo... samo kazna stize uvek one koji to mozda i najmanje zasluzuju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Ајде ви који тврдите да му треба већа робија пробајте да се ставите у његов положај... Неко вас нападне и живот вам је угрожен, шта ћете урадити?
Зајебите та срања како је породицама убијених, убио је два човека трећег ранио и томе слично. Они су сами завили своје породице у црно. Није он напао њих него они њега. Он је бранио свој живот. Ја бих први исто тако поступио да ме нека будала нападне. Проста логика, боље да ми доносе цигарете у затвор него да ми пале свеће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 6131
људи, ја сам мислио да је он одмах био осуђен на 13 година робије, па је онда био пуштен после 4 год. и 7 месеци...а он је у ствари одлежао колико му је било пресуђено, ПА СУ МУ ПОСЛЕ ПРОДУЖИЛИ КАЗНУ!!!:...
па људи...какав је бре то начин????...судили му, осудили га, одлежао...крај приче!!... какав је то начин да они после опет као...е јбг, ае га осудимо још мало....дај бре....
треба Тадић да га аболира и крај приче....
IP sačuvana
social share
- "Завршну реч нећу дати ја, завршну реч даће неко други, онда када ни мене ни вас небуде било!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)                  

- "Ви ћете убити хиљаде, убићете десетине хиљда, утамничити стотине хиљада, али знајте никада нећете убити нити утамничити жељу мога народа да гради државу као што је демократска Америка!!"Драгољуб Михаиловић (на суђењу)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ma treba da dobije stan, kola, ovu penziju za zasluzne umetnike, sportiste i te fore i orden narodnog heroja.
Posle dajte meni pistolj pa kad ja sasijem dvojicu i obogaljim treceg onda, valjda i meni to sleduje... Smile
Pa da vidimo gde ce niz da se zavrsi. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
HTC 
Ma treba da dobije stan, kola, ovu penziju za zasluzne umetnike, sportiste i te fore i orden narodnog heroja.
Posle dajte meni pistolj pa kad ja sasijem dvojicu i obogaljim treceg onda, valjda i meni to sleduje... Smile
bravo Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat
dajte meni pistolj pa kad ja sasijem dvojicu i obogaljim treceg onda, valjda i meni to sleduje... Smile
Pa ako neko hoda gradom i bije  ljude iz ciste obesti   lako mu se može desiti da popije metak , sigurno je jedno da Žarko Lauševic nije pobio nesretnike iz ciste obesti vec braneci se od batina , ima ljudi koji ne vole da ih se tuce bez veze ima i onih drugih koji se plaše pa kad ih se prebije  cute i sagnu glavu , nije lepo tuci ljude iz cista mira a kao što smo videli to zna biti i kobno po život !
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 22:39:43 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Alcatel One Touch
  Da ja probam sa kalasnjikovim,ili nekim oruzijem za masovno unistenje,mozda mi daju vilu sa bazenom...? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ljudska glupost je beskonacna.... to se iznova i iznova dokazuje ... postoje ljudi koji se ponose svojim plitkim razmisljanjem ja se nadam da ti nisi jedan od tih ....nije tako tesko razmisliti pre nego sto nesto napises.Niko ovde nije pricao o tome da li je on trebao da bude kaznjen za ono sto je uradio ( kao sto jeste kaznjen ) niti je bilo ko ovde pricao o nagradi (iako je ti  koristis kao metaforu u ovom slucaju) On je to vece krenuo sa ciljem to da uradi ? Nije bio nicim izazvan ? Nije imao sudjenje ? Ne zasluzuje drugu sansu u zivotu ?Mi pricamo  o produzenju davno odsluzene  kazne  ( ponovnom sudjenju u odsustvu nakon pustanja iz zatvora )... Svi Vi pametni koji pricate na ovaj nacin verovatno nikada u zivotu niste imali takvu situaciju da Vam zivot bude ugorozen -Vas ili vama bliske osobe  ( i ja vam od sveg srca zelim da vam se to nikada ne desi ) ..... ali to je verovatno jedini trenutak kada je morao da odabere njegov zivot ili njihov (a ja verujem da on zali  za izborom, koji je to vece napravijo... on tesko da ima zivot vise ) . Ja samo zelim da kazem da osobu kao sto je Zarko Lausevic treba razlikovati od kriminalaca i psihopata koji sa ciljem ponesu pistolj i ubiju dvoje ljudi....( i u pravu se to potpuno razlikuje kao ubistvo u samoodbrani i ubistvo sa predumisljajem- pri tom tuca u kojoj ucestvuju tri ili vise osoba protiv jedne posmatra se kao pokusaj ubistva) Nije valjda da bilo ko ovde moze da misli da je on to uradio eto tako iz obesti ... da li se secate uopste sta se tada desilo ( pretpostavljam da ste citali nesto o tome posto vec diskutujete o coveku i ponovo ga osudjujete ) .... Ne opravdavam ga .. ali ni on ne opravdava sebe... samo mislim da zasluzuje sansu da zivi ponovo iako sam procitao njegov intervju iz 2001 ( posle Noz-a ) gde je ocigledno da i on sam nije siguran da zasluzuje taj i takav zivot ..i da jedino zeli oprost ali ne od sudija.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 22:51:15 od igor01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Zeli da mu Bog oprosti, a?! Kad je tako prosvetljen sto ne ode do porodica ubijenih polozi glavu na njihov panj da im sekiru u ruke pa nek oni odluce da li ce da mu oproste?! Drami covek po novinama nakon sto je ubio dvoje ljudi a treceg obogaljio. Pravi od sebe mucenika i zrtvu. Slazem se da covek ima pravo da se brani ali on se odbranio tako sto ih je ubio. To oko batinanja mi i dalje nije jasno. Svakog dana ovi retardi iz interventne lemaju nekog na ulicama (ne samo na ulicama nego i po kaficima, stanovima i slicno) i ne vidim da vas to nesto narocito potresa?! SVe kao, nije lepo ali jbg moze im se...Po cemu se pokojni razlikuju od gore navedenih? I sad kad bi neko izvukao pistolj i sasio pandure siguran sam da biste svi rekli: Pa lemali su ga zasluzili su metak! Gde to ima veze sa mozgom? Taj krug nasilja onda nikako da se prekine.
Ponavljam: Kakve veze ima sto je Lausevic u pitanju? Pred zakonom smo svi (valjda) jednaki. Hipokrizije i licemerstva na ovom delu foruma nikad dosta izgleda. Neke svinje su uvek jednakije od drugih...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Citat
Ponavljam: Kakve veze ima sto je Lausevic u pitanju?
Za mene nikakve , ne radi se o tome da li treba da odgovara vec da je odgovarao i bio u zatvoru , da mu prete krvnom osvetom zbog cega je i pobegao u Ameriku , nesretnike je ubio u samoodbrani a tvoje poredjenje sa pandurima je neadekvatno jer panduri predstavljaju zakon i državni su službenici za razliku od dvojice nesretnika koji su bili izgrednici , velika je razlika u ta dva slucaja  ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.