Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Laušević uhapšen zbog ilegalnog boravka u SAD  (Pročitano 29825 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Hipokrizija i licemerstvo- bilo bi izuzetno zanimljivo kada bi ti znao sta te reci znace uopste ... Ti ocigledno imas problem sa citanjem i razumevanjem onoga sta procitas ( "Neke svinje su uvek jednakije od drugih ") . Povrsnim osobama bi bilo suludo bilo sta objasnjavati s obzirom da se oni obicno vode iskljucivo svojim mislima ... Sta ti poredis uopste ... "Lemanje od strane pandura " koje bi ti rado "sasio" i trenutak kada ti nicim izazvane osobe ugroze zivot ... malo li je takvih smrti bilo u Srbiji ( upravo je to ono pravo koje ti pominjes koje se razlikuje u slucaju kada ti zelis " da sasijes" pandura i ubistvo koje se desi u samoodbrani ) ? I ima veze bas zato sto je Lausevic u pitanju ( u pravu to nema veze) ali za nas ima apsolutne veze... upravo zato imamo prilike da budemo upoznati sa detaljima kada je ovaj slucaj u pitanju... a ti ces ipak tesko to razumeti zato sto zelis da si jednak nekome ko je u zivotu bio nesto .... i da postoje zasluzne osobe u Srbiji , hvala Bogu i sportisti i glumci... koji zasluzuju tu penziju koju si ti sa nipodastavanjem pomenuo... a zasto zaluzuju ... to pitanje ce za neke ljude uvek ostati bez odgovora ako ne razumeju sta znaci zasluzan gradjanin !
I nemam nameru da ulazim u polemiku ovde nikakvu vise , izneo sam svoje misljenje a tudj manjak mozdanih celija ne zelim da komentarisem .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Povrsnim osobama bi bilo suludo bilo sta objasnjavati s obzirom da se oni obicno vode iskljucivo svojim mislima ...

A ''duboke'' osobe se ne vode svojim mislima nego tudjim jel? Pretp. da si tu mislio na sebe?

ti zelis da sasijes pandura i ubistvo koje se desi u samoodbrani

Ja zelim da sasijem pandura???

I ima veze bas zato sto je Lausevic u pitanju ( u pravu to nema veze) ali za nas ima apsolutne veze... upravo zato imamo prilike da budemo upoznati sa detaljima kada je ovaj slucaj u pitanju... a ti ces ipak tesko to razumeti zato sto zelis da si jednak nekome ko je u zivotu bio nesto
Ma da, meni smeta sto nisam poznat, to je, provalio si me. Smile Smisao zivota je biti famous ako nisi poznat onda si niko. Pa gde si ti u toj prici? Mislim da ta sama tvoja percepcija ''poznati glumac - u zivotu bio nesto'' (obrnuto se da naslutiti) upravo potvrdjuje ono o cemu ja pricam...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Kao sto rekoh ljudska glupost je neogranicena kategorija i treba razmisliti pa onda napisati nesto ...

Ajde nemoj vise da pokusavas da budes pametan stvarno ti ne ide.. izazivas blag podsmeh vec i zao mi je sto sa nekim kao ti uopste upustam u raspravu ....

Voditi se ili saslusati tudje misljenje i razmisliti da li gresis u necemu su dve diametralno suprotne stvari .. ali ti to ne razumes bas najbolje

Biti poznat i biti uspesan su dve potpuno razlicite kategorije ... ali mogu da postoje zajedno ali je i to previse komplikovano za tvoj mozak da shvati ...

Samo ti idi po forumima i ostavljaj poruke izazvane licnim frustracijama... i ne brini ti si potpuno upravu...za sve mislim da ce ti sada biti mnogo lakse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Zeli da mu Bog oprosti, a?! Kad je tako prosvetljen sto ne ode do porodica ubijenih polozi glavu na njihov panj da im sekiru u ruke pa nek oni odluce da li ce da mu oproste?! Drami covek po novinama nakon sto je ubio dvoje ljudi a treceg obogaljio. Pravi od sebe mucenika i zrtvu. Slazem se da covek ima pravo da se brani ali on se odbranio tako sto ih je ubio. To oko batinanja mi i dalje nije jasno. Svakog dana ovi retardi iz interventne lemaju nekog na ulicama (ne samo na ulicama nego i po kaficima, stanovima i slicno) i ne vidim da vas to nesto narocito potresa?! SVe kao, nije lepo ali jbg moze im se...Po cemu se pokojni razlikuju od gore navedenih? I sad kad bi neko izvukao pistolj i sasio pandure siguran sam da biste svi rekli: Pa lemali su ga zasluzili su metak! Gde to ima veze sa mozgom? Taj krug nasilja onda nikako da se prekine.
Ponavljam: Kakve veze ima sto je Lausevic u pitanju? Pred zakonom smo svi (valjda) jednaki. Hipokrizije i licemerstva na ovom delu foruma nikad dosta izgleda. Neke svinje su uvek jednakije od drugih...

Ајде објасни ти нама шта би ти урадио у ситуацији кад дођу три човека да те бију јер ето тако им се хоће? Јел би пуцао или би лежао и молио бога да се смилују и да те не убију? По систему ако ме убију јебига хтело им се, а ако ме не убију супер добро сам прошао само су ме унаказили од батина?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Pa izvadio bih svoj AK 47 koji nosim umesto kljuceva i pokazao im njihovog boga, naravno. Pobio bih sve u kaficu sve sa baba-serom ako je tamo.  A ako nije onda bih je trazio po kraju da je vodim u sumu i tamo bih je seko komad po komad jedno metar dana.  Zar ima nesto drugo?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Pa izvadio bih svoj AK 47 koji nosim umesto kljuceva i pokazao im njihovog boga, naravno. Pobio bih sve u kaficu sve sa baba-serom ako je tamo.  A ako nije onda bih je trazio po kraju da je vodim u sumu i tamo bih je seko komad po komad jedno metar dana.  Zar ima nesto drugo?  Smile

Неко те је слагао да си много паметан и способан да изврћеш речи саговорницима?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 361
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
neznam tacno sta je bio spor izmedju njh ali imao sam slican slucaj kad sam imao 20g kad su me napala njih cetvorica u gradu iz cista mira,naravno pijani, polomili su mi nos i zube (i sad zbog toga nosim vestake).. sad da mi se to desi a da imam pistolj druze veruj mi pucao bi ih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Управо у томе и јесте поента. Већина људи би пуцала да има оружје. Најлакше је другог осуђивати, а да видим тог бају који код себе има пиштољ,а неће да пуца него ће да лежи и трпи док га три човека газе и да се моли богу да ли ће престати пре него што га убију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Upravo je neko izgovorio ono o cemu vecina nas ovde svo vreme prica...Ja sam izgubio drugara na slican nacin ..... I vrlo dobro znam kakva je pravda stigla one koji su to uradili zato i tvrdim da ovde pravda nije jednaka za sve ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Upravo je neko izgovorio ono o cemu vecina nas ovde svo vreme prica...Ja sam izgubio drugara na slican nacin ..... I vrlo dobro znam kakva je pravda stigla one koji su to uradili zato i tvrdim da ovde pravda nije jednaka za sve ....

Пази овако, врло је просто и једноставно... Ти си мене напао из чиста мира, живот ми је угрожен. Ја ћу у том случају да се браним свим средствима па макар те и убио. Ја од тога што ће мене после неко да свети кад ме ти убијеш немам ама баш ништа. Уосталом зашто ме нападаш? Не видим шта је ту толико нејасно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.