Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvalifikacije za Ligu Sampiona 2006/2007  (Pročitano 26351 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Vi kazete da ovi (http://www.acmilan.com/InfoPage.aspx?id=12587) igraci nisu zanimljivi!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Nije zanimljiv ako ne navijaš za njih...

Smorio si sa mrznjom prema Milanu...Da si covek od reci,ne bi se javljao posle Liona onomad...Ali,ajde,15 leta,naucices,nije sve izgubljeno..
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
EKSKLUZIVNO - Dario Šimić, fudbaler Milana
Nismo srećni što igramo sa Zvezdom

Fudbaleri Milana zajedno su u „Milanelu“ ispratili žreb trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem će igrati sa Crvenom zvezdom. Pola sata posle vesti iz Niona razgovarali smo sa hrvatskim reprezentativcem Darijom Šimićem koji od 2002. nosi dres roso-nera.

- Vratili smo se umorni sa treninga i na TV-u smo gledali žreb iz Švajcarske. Iskreno, nismo se veselili kada je izvučeno da igramo sa Crvenom zvezdom. U Milanu još dobro pamte koliko su se 1988. mučili sa vašim timom. Mogli smo da dobijemo manje kvalitetnog protivnika. Isto misle i moji saigrači sa kojima sam razgovarao. Nadali smo se laganom prolazu u takmičenje po grupama - izjavio je za „Blic“ Dario Šimić.
Zvučite kao da je Crvena zvezda favorit za prolaz?

- Ne, daleko od toga. Pitali ste kakvo je raspoloženje u klub i ja sam vam odgovorio. Nismo presrećni. To je sve. Zvezda je u prednosti jer vaši igrači imaju utakmice u nogama, dok se mi tek okupljamo. Inzagi je počeo da trenira u sredu, a Đilardino, Pirlo i Gatuzo dolaze, najverovatnije, danas. Problem je to što ćemo odigrati samo jednu trening utkamicu 2. avgusta u Lećeu.
Koliko dobro poznajete fudbalere Crvene zvezde?

- Slabo. Znam samo da je Žigić najopasniji i da njega moramo da zaustavimo po svaku cenu. Vladimir Jugović mi je rekao da Zvezda ima mladu, ali prilično dobru ekipu. Verujem Jugoviću. Potrudiću se da saznam što više o vašem timu i da raportiram treneru Ančelotiju.
Moguće je da vi čuvate Žigića?

- Odlučiće Ančeloti, a ne ja. Čuvao sam i poznatije igrače od vašeg Žigića.
Kakva je situacija sa odbranom Milana?

- Nesta je povređen i sigurno neće igrati u prvom meču. Ostali fudbaleri su zdravi.
Koju postavu Milana možemo da očekujemo 9. avgusta na „San Siru“?

- Mogu da pričam samo o odbrani. Igraće Kostakurta, Favali, Jankulovski i ja. Za ostatak tima ne odgovaram.
Kaka?

- Nije počeo da trenira. Očekuju se i Kafu i Dida.
Da li će igrati?

- Mora, kao i Gatuzo, Pirlo i Đilardino.
UEFA će tek u sredu doneti konačnu odluku da li će Milan igrati u kvalifikacijama za LŠ?

- Ne opterećujemo se takvim stvarima. Ako smo bili u žrebu, znači da igramo.
Milan je ovog leta ostao bez Ševčenka (Čelsi), Stama (Ajaks) i Rui Košte (Benfika), dok su na „San Siro“ stigli manje poznati Favali (Inter), Dala Bona (Sampdorija), Gurku (Ren), Fođa (Askoli), Kopola (Askoli) i Broki (Fiorentina)?

- Nismo mogli da pregovaramo sa igračima jer se nije znalo da li ćemo ostati u Seriji A. Sada su stvari krenule sa nule i očekujem pojačanja. Međutim, ne verujem da će oni igrati u kvalifikacijama za LŠ jer je malo vremena da se uigraju.
Koja imena se pominju?

- Najviše Bufon i Ibrahimović.
Ponovo dolazite u Beograd?

- Bio sam sa Dinamom kada smo eliminisali Partizan, a na „Marakani“ sam igrao u dresu hrvatske reprezentacije. Ne plašim se Beograda jer smo davno izašli iz 90-ih godina. Štaviše, jedva čekam da igram u Srbiji - zaključio je Dario Šimić.

A. Pijevac

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Milan u magli
V. V., 28. jul 2006

CRVENA zvezda ide direktno u Ligu šampiona!? Šanse nisu velike, varijanta nije najrealnija, ali ni - isključena. Milan je u žreb za treće kolo kvalifikacija uključen kao provizorni član posle skandala u "kalču", Etička komisija UEFA 2. avgusta doneće odluku da li će "rosoneri" biti i zvanični učesnici elitnog evropskog fudbalskog takmičenja, a Italijani će imati eventualno pravo na žalbu koja bi se razmatrala 7. avgusta, dva dana pre mogućeg duela sa Crvenom zvezdom!?
Realno, teško je očekivati da bi UEFA mogla da eliminiše Milaneze, klub koji je šest puta osvajao evropsku krunu i koji je sigurno atraktivniji rival za bilo koga od Crvene zvezde. Posebno je to teško očekivati jer bi UEFA morala da izvrši velike, skoro nemoguće rokade:
1. da našeg prvaka automatski "pogura" do elite
2. da im umesto "rosonera" dodeli nekog drugog rivala: da prebaci Palermo iz Kupa UEFA u Ligu šampiona, a da neki drugi klub iz "kalča" zauzme njihovo mesto što bi bilo protivno propozicijama jer Palermo u žrebu ne bi bio nosilac!
Duel Zvezde i Milana odmah budi sećanje na 1988. godinu i obračun u drugom kolu Kupa evropskih šampiona. U prvom meču na "San Siru" nije bilo pobednika - 1:1 (Virdis 48.-Stojković 47.), a revanš je obeležila - beogradska magla. Tog 9. novembra Zvezda je bila na pragu podviga, golom Dejana Savićevića u 50. minutu došli su u vodstvo nad evropskim šampionom pred 100.000 gledalaca na "Marakani", ali je 11 minuta kasnije zbog guste magle utakmica prekinuta. Kako nije odigrano više od dve trećine susreta, dan kasnije odigran je kompletan novi meč koji je završen ponovo 1:1 (Stojković 38.-Van Basten 34.), ali su u četvrtfinale otišli Milanezi posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:2). U tadašnjem timu "rosonera" nastupao je i sadašnji trener Karlo Anćeloti.

REČ-DVE O MILANU
BEZ STAMA I ŠEVČENKA

ŠTA reći o ekipi koja je sa šest evropskih titula, posle madridskog Reala, drugi najtrofejniji klub Starog kontinenta. Bez obzira na potrese u taboru "rosonera", prebacivanju u Seriju "B", a zatim i vraćanju u elitu (sa sedam bodova minusa) kao i (ne)očekivanom šansom da se ipak bore u Ligi šampiona, Milan u novu sezonu ulazi sa velikim očekivanjima.
U dosadašnjem toku prelaznog roka Milaneze su napustili samo sjajni Ukrajinac Andrij Ševčenko i Holanđanin Jap Stam, pa se čelnici kluba nalaze u potrazi za jednim rasnim napadačem koji bi igrao u tandemu sa Đilardinom i Inzagijem. Kao potencijalna pojačanja spominju se Krespo (Čelsi), Ibrahimović (Juventus), F. Tores (A. Madrid), ali je pitanje kada će oni stići na "San Siro" pošto prelazni rok traje do 31. avgusta...
U svakom slučaju, Milaneze će predvoditi petorica svetskih šampiona (Pirlo, Gatuzo, Nesta, Inzagi i Đilardino), brazilski reprezentativci Kaka i Dida, Holanđanin Sedorf...

LIČNA KARTA
OSNOVAN: 1899.
GRAD: Milano
DRESOVI: crveno-crni
STADION: "San Siro"
KAPACITET: 85.847
PREDSEDNIK: Silvio Berluskoni
TRENER: Karlo Anćeloti
TITULE: šest puta prvaci Evrope (poslednji put 2003.), tri Interkontinentalna kupa, četiri Superkupa Evrope, dva puta osvajači Kupa UEFA, 17 puta prvaci Italije, pet puta pobednici Kupa Italije.

PIKSI OČEKUJE SPEKTAKL, TRENER BAJEVIĆ NE POMIŠLJA NA PREDAJU
NISMO BEZ ŠANSI!

MILAN je apsolutni favorit, ali će crveno-beli pokušati da ugrabe i najminimalniju šansu da se preko italijanskog giganta eventualno domognu Lige šampiona.
- Dobili smo najtežeg protivnika. Respektujemo Italijane, ali se nećemo lako predati - rekao je posle žreba u Nionu predsednik našeg šampiona Dragan Stojković.- Šanse su na strani Milana, ali mi treba da budemo srećni što će naši navijači uživati u spektaklu.
Učešće Milana biće potvrđeno tek 2. avgusta...
- Mnogo se špekuliše u ovom trenutku, ali, iskreno, nisam opterećen odlukom. Žreb nam je dodelio Milaneze i mi se spremamo kao da se ništa neće promeniti.
Stojković je 1988. godine u dvobojima sa "rosonerima" dva puta matirao Italijane.
- Spasila ih je magla u revanšu, u ponovljenoj utakmici pali smo posle penala...- priseća se Stojković.
Trener Dušan Bajević poziva na oprez i podseća na revanš sa Korkom.
- Ako prema očekivanju prođemo Kork, ne smemo se predati Milanu bez borbe. Zvezda ima svoju snagu, mlad i ambiciozan tim koji će tražiti priliku da nadmaši Italijane. Nismo bez šansi, a da li ćemo uspeti u teškoj misiji videće se na terenu - istakao je Bajević.
M. MARKOVIĆ

UMBERTO GANDINI, PREDSTAVNIK MILANA
SPREMNI ZA ZVEZDU

U Nionu posle žreba su razgovarali predsednik Zvezde Dragan Stojković i organizacioni direktor Milana Umberto Gandini.
- Mi se spremamo kao da ćemo učestvovati u kvalifikacijama. Utakmica će se igrati 9. avgusta na "San Siru" sa početkom od 20.45 časova - istakao je Gandini.

PAROVI KVALIFIKACIJA ZA LIGU ŠAMPIONA
MILOŠEVIĆ NA MUKAMA

ŽREB u Nionu režirao je nekoliko derbi okršaja u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Jedan od najzanimljivijih dvomeča odigraće Hamburger i Osasuna našeg Sava Miloševića. Pored ovog para, poznata su još dva, dok će ostalih 13 biti definitivno određeni posle revanš mečeva drugog kola, koji se igraju 2. avgusta.
Bivši evropski prvak Liverpul za rivala je dobio Makabi iz Haife i gotovo sigurno će revanš meč biti igran na neutralnom terenu zbog aktuelne situacije na izraelsko-libanskoj granici. Drugi engleski predstavnik i finalista ovogodišnje Lige šampiona Arsenal sastaće se sa zagrebačkim Dinamom koji je u prvom duelu sa Ekranasom u Litvaniji već odradio posao (4:1).
Pod srećnom zvezdom bio je francuski Lil koji igra protiv boljeg iz duela Debrecin - Rabotnički, a na pragu uspeha je moskovski CSKA koji će igrati s pobednikom duela Đurgarden - Ružomberok.
B. C.

KVALIFIKACIJE - 3. KOLO
Šerif/Spartak M. - Liberec
Šahtjor - Hafnarfjordur/Legija
Cirih/Salcburg - Valensija
Levski/Sioni - Kjevo
Harts/Široki - AEK
CSKA M. - Đurgarden/Ružomberok
Milan - C. zvezda/Kork
Galatasaraj - Ml. Boleslav/Valerenga
Standard - Gorica/Steaua
Austrija - Benfika
Ekranas/Dinamo - Arsenal
Kopenhagen/Mipa - Ajaks
Hamburger - Osasuna
Metalurgs/Dinamo K. - Fenerbahče/B36
Liverpul - Makabi Haifa
Lil - Debrecin/Rabotnički
Mečevi se igraju 8/9. i 22/23. avgusta.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110

ti si o tom Milanu reko dovoljno protiv Liona tako da sad molim te cuti o njemu vise....i o tomo ko je zanimljiv...lepo reci tebi nije zanimljiv i naglasi da ne volis milan i da nemas pojma sta je fudbal...

Ako Dida, Maldini, Nesta, Kaladze, Kafu, Jankulovski, Ambrozini, Pirlo, Zedorf, Gatuzo, Djiraldinjo, Inzagi, Kaka.... nisu zanimljivi sigurno su ti oni iz MAribora zanimljivi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E72

Smorio si sa mrznjom prema Milanu...Da si covek od reci,ne bi se javljao posle Liona onomad...Ali,ajde,15 leta,naucices,nije sve izgubljeno..
Fudbal nije košarka. U fudbalu može da se desi da se igrač ne vidi celu tekmu. U fudbalu može da se desi da ti gledanje određenih igrača bude potpuno dosadno, pogotovo ako ne navijaš za njih. Postoje fudbaleri koji su umetnici: Ronaldinjo, Anri, donekle i Kaka. Ali da ću ja sad da svršavam što Đilardino dolazi na Marakanu... Nemoj da me zasmejavaš. Neću da offtopicujem i da pominjem Lion.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Idi svrsavaj na Maribor  Smile Slovenci i onako to vole Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E72
Idi svrsavaj na Maribor  Smile Slovenci i onako to vole Smiley
Sad još reci da će ta utakmica biti manje neizvesna, i to je k'o da si stavio Zvezdin grb na Avatar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Ako ti gledanje nekog igraca postaje dosadno, zamisli onda kako je nama kada citamo tvoje komentare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
Ako ti gledanje nekog igraca postaje dosadno, zamisli onda kako je nama kada citamo tvoje komentare.
Smile Smile Smile
A sta u kosarci se svi igraci vide pogotovo NBA gdje se puca od kolektivne igre  Smile
Nego nije tema o basketu....bice lijepa tekma to mora da se gleda, naravno ukoliko 2 avgusta dozvole da igraju (ko sto hoce).
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.