Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvalifikacije za Ligu Sampiona 2006/2007  (Pročitano 26379 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Nije zanimljiv ako ne navijaš za njih...

Smorio si sa mrznjom prema Milanu...Da si covek od reci,ne bi se javljao posle Liona onomad...Ali,ajde,15 leta,naucices,nije sve izgubljeno..
Fudbal nije košarka. U fudbalu može da se desi da se igrač ne vidi celu tekmu. U fudbalu može da se desi da ti gledanje određenih igrača bude potpuno dosadno, pogotovo ako ne navijaš za njih. Postoje fudbaleri koji su umetnici: Ronaldinjo, Anri, donekle i Kaka. Ali da ću ja sad da svršavam što Đilardino dolazi na Marakanu... Nemoj da me zasmejavaš. Neću da offtopicujem i da pominjem Lion.

Ne zelim da znam na sta ti,decace,svrsavas,ali znam da mislis da si mnogo pametan,uz to si mnogo naporan...Ti mene ne zasmejavas,jer uopste nisi clan ovog foruma,jer si se povukao posle 5:0 za Lion,(tako nekako bese) a opet,jos si tu...

Podsecas me na onog malog remorkera iz crtanog,kad pokusava da povuce onaj veliki brod kao njegov tata,a onda se cuje ono : "Ti nikad neces odrasti,mali remorkeru". Mada,cisto sumnjam da si gledao,tvoja generacija je odrasla na pokemonima i digimonima Smile

Sto se mene tice,end of diskashn,nisam ja kapacitet da bi se s tobom prepirao...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
Sto se mene tice,end of diskashn,nisam ja kapacitet da bi se s tobom prepirao...

hvala bogu da si se setio ovoga. klinac ne zna, pomozi mu da nauchi, ne morash mu kenjati konstantno Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5

hvala bogu da si se setio ovoga. klinac ne zna, pomozi mu da nauchi, ne morash mu kenjati konstantno Smiley
A kako bi bilo da malo taj jezik naucite.....za morate nekom da kazete kenjas.....odakle li iskopa tu rijec. Samo ako Falzone kenja onda klinja sere ko foka.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
za moj jezik se, druze, ne brini, mislim da ja, a ne ti, pishem za razne listove.

za klinju sam lepo rekao da ne zna, da sere kao foka proizilazi iz toga Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880

Pa,nije da nisam pokusavao,ali neki ljudi nikad nece nauciti Smile A ne bih se bas slozio da mu kenjam konstantno,ja sam u pocetku pisao argumentovano,a njegovi postovi su...pa...bili u skladu s godinama  Smile A,bilo je tu i pretnji vracarskim gangom,i posle toga sam okrenuo list Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
SonyEricsson 
Ma Vexen je u pravu....vi samo pricate:'samo ti je 15god ili jos si mlad....... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
MILAN STIŽE U BEOGRAD!

Protivnik Zvezde u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biće slavni Milan, naravno, ako crveno-beli eliminišu Kork, a Italijani dobiju dozvolu UEFA

Stiže Milan....

Protivnik Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biće slavni Milan! Naravno, pod uslovom da crveno-beli eliminišu Kork, a Milanezi dobiju dozvolu UEFA. Prvi meč trebalo bi da bude na programu 8. ili 9. avgusta na "San Siru", a revanš je dve nedelje kasnije na "Marakani". Međutim, ostaje da se vidi hoće li Berluskonijeva ekipa zaista biti protivnik crveno-belih pošto zbog velike afere u italijanskom fudbalu postoji mogućnost da 2. avgusta Milanu bude oduzeto mesto u kvalifikacijama i dodeli se Palermu.
Predsednik Dragan Stojković, koji je prisustvovao žrebu, kaže da je možda došlo vreme da se tradicija u duelima sa Milanom preokrene.
- Dobili smo jednog od najtežih rivala. Znamo šta ime Milana znači u svetu i sreća nas zaista nije pratila. Italijani su svakako favoriti, ali kao i uvek, mi se nećemo predavati - rekao je Stojković.
Šef stručnog štaba Dušan Bajević ostao je pri svom stavu da bi prvo trebalo završiti posao protiv Korka.
- U ovom trenutku prioritet je revanš sa Ircima, tako da sada ne bih govorio o Milanu. Ako eliminišemo Kork, susret sa Milanom za nas će predstavljati veliki izazov, ali ništa ne bih pričao unapred. Crvena zvezda ima svoju snagu, ekipu željnu dokazivanja, koja će učiniti sve da se plasira u Ligu šampiona - poručio je Bajević.
Dok je radio u Grčkoj, strateg crveno-belih imao je okršaje protiv kluba iz Milana.
- Tačno, dok sam vodio AEK u sezoni 1994/95. igrali smo protiv Milana. U Atini je bilo 0:0, dok smo na "San Siru" poraženi 2:1. Svi znamo kakva je to veličina i moramo je ceniti. Ali, mi imamo svoje motive i adute, koji su možda i jači od njihovih - rekao je Bajević.
Milan Biševac priznaje da je naslutio da će protivnik Zvezde biti Milan.
- Kada sam saznao da će se naći u kvalifikacijama, predosetio sam da ćemo izvući baš njih i, nažalost, bio u pravu. Ne mogu da verujem da uvek moramo da izvučemo najjačeg rivala. Zna se ko je Milan, ali to ne znači da ćemo se predavati. Naprotiv, mi smo igrači Crvene zvezde i sve ćemo učiniti da ostavimo što bolji utisak.
(D. R.)

Parovi 3. kola kvalifikacija

Milan - C. zvezda/Kork
Šerif/Spartak Moskva - Liberec
Šahtjor - Hafnarfjardur/Legija
Cirih/Salcburg - Valensija
Levski/Sioni - Kjevo
Harts/Široki Brijeg - AEK
CSKA - Đurgarden/Ružomberok
Galatasaraj - Mlada Boleslav/Valerenga
Standard - Gorica/Steaua
Austrija - Benfika
Ekranas/Dinamo (Z) - Arsenal
Kopenhagen/MiPa - Ajaks
HSV - Osasuna
Metalurgs/Dinamo (K) - Fenerbahče/B-36
Liverpul - Makabi Haifa
Lil - Debrecin/Rabotnički

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Samsung Lunar XZ130
Chuj nju... Smile Smile A ne obratjate paznju kad "modowi" (?!) -smejurija- spamuju i po sedamnaesti put pishu jedno te isto,swe do jednog ukradeno od negde... A i swi wi shto komentarishete "klinca" ste jako sjajni,chuli za Milan pre pet godina,nauchili imena par igracha,pa sad dubokoumno diskutujete... I dobro wam je rekao,ne da kenjate,nego kenjate za medalju... Pa kad napishe Zedorf i Djiraldino (?!),shta chowek da mu kaze... To shto ste pogledali dwe utakmice Milana ili ne znam koga u LS,s tim mozete dupe da obrishete... Prema tome,bez pametnih komentara i bolje pustite te "klince" da postuju,jer garantowano znaju wishe od was Genija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
Chuj nju... Smile Smile A ne obratjate paznju kad "modowi" (?!) -smejurija- spamuju i po sedamnaesti put pishu jedno te isto,swe do jednog ukradeno od negde... A i swi wi shto komentarishete "klinca" ste jako sjajni,chuli za Milan pre pet godina,nauchili imena par igracha,pa sad dubokoumno diskutujete... I dobro wam je rekao,ne da kenjate,nego kenjate za medalju... Pa kad napishe Zedorf i Djiraldino (?!),shta chowek da mu kaze... To shto ste pogledali dwe utakmice Milana ili ne znam koga u LS,s tim mozete dupe da obrishete... Prema tome,bez pametnih komentara i bolje pustite te "klince" da postuju,jer garantowano znaju wishe od was Genija...

ono, i meni je totalno smeshno shto postuju toliko tekstova koje svako moze lako da pronadje ako ga zanimaju. ali, to je ochigledno nachin na koji ljudi koji su za to zaduzeni misle da forum treba da se vodi.

a shto se drugog dela tvogposta tiche, ti nekome kazes da soli pamet i sl. a sebe ochigledno smatrash naslednikom tesle jer umesh da prochitash giraldina i seedorfa pa imash pravo da popujesh svima, shta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.