Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 11:28:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kur`an ispred nauke  (Pročitano 175962 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
eyepheelYU - Izvini, ali nije mi jasno zbog čega onda mi tebi pokušavamo nešto dokazati kad ti, kao što sam kažeš, nisi pripadnik nijedne vjere. I da ispred tebe stavimo hiljadu dokaza ti bi i dalje svoje "gonio".
Meni nije jasno sta ti mozes da dokazes. Kakve veze ima da li sam ja u nekoj veri ili ne ?
Kur`an dokazuje, nedokazujemo mi , mi samo prenosimo. A bilo ti je dosta postavljenih dokaza, al dobro, svak ima svoje mišljenje. Možda i nema veze, al meni iskreno to neide u glavu.

Citat
Ja znam da je sve Bozija Volja, a ne covekova, tako da je sve sto se i ovde na ovom forumu desava nije ni moja volja a ni vasa ( onih koji se deklarisu kao muslimani ).
Slažem se, al sad si me malo zbunio,  da li ti vjeruješ u Boga ?

Citat
Da li je tebi uopste jasno da postojanje kurana i onoga sto u njemu pise nije dokaz da je to sto u njemu pise originalno.
Odavno sam naveo da se svi navodi o "jednom Bogu cija je Volja sve sto je stvoreno" nalaze u Tanakh-u.
Ali kome od vas to vredi govoriti ?
To što su neki stari narodi prije Kur`ana imali neko znanje koje se kasnije u Kur`anu našlo ti je već objašnjeno prije nekoliko stranica.
IP sačuvana
social share
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Nelabu
Kur`an dokazuje, nedokazujemo mi , mi samo prenosimo. A bilo ti je dosta postavljenih dokaza, al dobro, svak ima svoje mišljenje. Možda i nema veze, al meni iskreno to neide u glavu.
Odavno sam od vas ( muslimana ) zahtevao da mi objasnite kako definisete reci koje koristite da bih mogao da razumem sta uopste zelite da kazete. Sta je za vas recimo "istina" ili "dokaz".
Reci na papiru ( kuran ) jedino jesu dokaz postojanja tih reci na tom papiru i nista vise.
Istina je rec o onome sto postoji, istina ne moze da bude dokaz, istina je rec o dokazu, a dokaz je materijalno prisustvo onoga sto se kaze. Ako kuran ima istinu u smislu da je pre 1400 godina neko napisao istinu o bilo cemu sto postoji danas, kuran nije dokaz postojanja toga sto danas postoji.
E sad, druga strana kurana su tvrdnje da postoji nesto o cemu sada i ovde covek nema znanje ( odnosno dozivljaj koji znanje proizvodi ).
Citat
Slažem se, al sad si me malo zbunio,  da li ti vjeruješ u Boga ?
Rodjen sam bez mogucnosti verovanja, ja znam da je u ovoj stvarnosti jedan uzrok zbog kojeg se sve ovo desilo, naziv tog uzroka je Bog, e sad duhovna strana te price je rec koja je sve stvorila i kroz koju je stvoreno sve to stvoreno.
Ja sam neko ko ne sedi na dve stolice kao sto su to religiozni vernici koji kazu kako je sve Bozija Volja a
onda kazu kako imaju nekakvu "slobodnu volju". Ja znam da ja nisam mogao da biram telo u kojem sam i um koji je u ovom telu, tako da je to sto je mene stvorilo ujedno i volja koju ja osecam.
Citat
To što su neki stari narodi prije Kur`ana imali neko znanje koje se kasnije u Kur`anu našlo ti je već objašnjeno prije nekoliko stranica.
Ne razumem sta tu ima da se objasni ?
Mojsije je pisao svoje knjige pre 3500 godina, iste reci koje je on pisao o jednom Bogu, jednom spasitelju...
i mnogim drugim stvarima su se nasle u kuranu pre 1400 godina (grubo).
Mozda ni mojsije nije originalan a ne kuran.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Odavno sam od vas ( muslimana ) zahtevao da mi objasnite kako definisete reci koje koristite da bih mogao da razumem sta uopste zelite da kazete. Sta je za vas recimo "istina" ili "dokaz".
Reci na papiru ( kuran ) jedino jesu dokaz postojanja tih reci na tom papiru i nista vise.
Istina je rec o onome sto postoji, istina ne moze da bude dokaz, istina je rec o dokazu, a dokaz je materijalno prisustvo onoga sto se kaze. Ako kuran ima istinu u smislu da je pre 1400 godina neko napisao istinu o bilo cemu sto postoji danas, kuran nije dokaz postojanja toga sto danas postoji.
E sad, druga strana kurana su tvrdnje da postoji nesto o cemu sada i ovde covek nema znanje ( odnosno [b]dozivljaj koji znanje proizvodi ).[/b]
Citat
nelabu:
Definicija istine je sigurno duža, al evo kako je ja definišem. Istina je da trebamo svi da se klanjamo jednom Bogu, jer samo na takav način možemo da se izborimo za bolji život poslije smrti. A dokazi su svuda oko nas samo se trebamo potruditi da ih uvidimo. A što je sad to druga strana, to i jest problem kod ljudi, kad je u Kur`anu nešto napisano što se kasnije ispostavilo kao tačno, e to se preskače, Što to ?
Citat
Ne razumem sta tu ima da se objasni ?
Mojsije je pisao svoje knjige pre 3500 godina, iste reci koje je on pisao o jednom Bogu, jednom spasitelju...
i mnogim drugim stvarima su se nasle u kuranu pre 1400 godina (grubo).
Mozda ni mojsije nije originalan a ne kuran.
nelabu:
Kako neshvataš, u Kur`anu je Allah neke stvari koje su tačne iz starih knjiga još samo dopunio, a pri tome je dodao još mnoštvo stvari koje nećeš naći nigdje. Ja vjerujem da je Kur`an orginalan, te da ga nisu prepisivali obični ljudi iz tih nekih starih knjiga. Opet kažem to smo ovdje objasnili prije nekoliko stranica, a ti ako nemisliš tako na to imaš pravo.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2010, 18:03:21 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Citat
Наука је јединство открића и доказа, метода и система, истраживања и излагања. Наука је објективно, логички аргументовано и систематизовано знање о законитостима, чињеницама, узроцима и појавама у стварности, стечено и проверено егзактним посматрањем, поновљивим експериментом и ваљаним размишљањем.

Kuran je pisan prorockim duhom a ne kao rezultat gore navedenih aktivnosti.

Dodje covjek na temu da raspravlja o Kur`anu i islamu, a o Kur`anu i islamu ima samo predrasude i stvari stecene na islamofobijskim sajtovima.
Pod broj jedan: Kur`an nije naucna enciklopedija. Nauka je tu da potvrdi tacnost ove Knjige.
Pod broj dva: Kur`an nije prorocka Knjiga, koja obiluje prorocanstvima.

Znaci, najmanje sto treba za raspravu na ovu temu jeste da se procita Kur`an, ili samo prijevod znacenja Kur`ana.
Ne moze da me ubijedi da Knjiga koju svakodnevno citam nije ispravna onaj koji je nikada nije ni procitao i koji je organski ne podnosi.

Sad me nesto interesuje.

eyepheelYU, kazes da vjerujes u Boga a zatim kazes da ne vjerujes u zagrobni zivot. Kako to?
Jeli to vjerovanje u tzv. "pasivnog boga", u kojeg su vjerovali Aristotel i Platon? Bog koji samo sjedi i nista ne radi? Boga koji te je tek tako stvorio bez cilja, bez svrhe?

U islamu postoje 3. vrste tewhida (jednoce boga)

1.tewhidu rubbubijet- to je da vjerujes da je Bog sve stvorio, da svime vlada i upravlja. Taj tewhid imaju sve religije.
2.tewhidu esma-i-sifat- to je da vjerujes u sva imena i osobine koje je Bog sebi pripisao. On je Milostivi, Samilosni, Silni, Mudri..
i 3.tewhidu uluhije- to je da robujes Onome ko te je stvorio i koji je sve stvorio. To jest, sve sto uradis uradis u ime Njega, klanjas Mu se, volis u ime Njega, mrzis u ime Njega itd.

Nije dovoljna samo ova prva vrsta tewhida, vec se moraju imati sve tri vrste da bi bio potpun vjernik.

Ne mozes samostalno traziti put do istine. Moras se prethodno konstatovati sa ucenijim i pametnijim koji su zivjeli i koji jos zive.

I molim te, nemoj da pricas napamet o islamu i Kur`anu, bez da se posavjetujes prethodno sa nekim ko je musliman i koji iscitava Kur`an.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Nisam religiozna osoba, ja znam da je sve Bozija Volja, a ti to ne znas posto tvrdis da postoje lose knjige, odnosno Bozije kreacije koje ces ti nazvati djubretom, a uzdizes samo jednu knjigu koja valja.
Postoje stvari u koje svaki musliman mora vjerovati ako zeli biti iole pravi musliman.
Jedna od njih je vjerovanje u bozije knjige i zato se nikada  nebih usudio da kazem da su djubre, sacuvaj boze ali kako da kazem da su sada  originalne, kada postoje citati koji su vec izbaceni, proglaseni za izmisljene.
Citat
Ja znam da je sve Bozija Volja, a ne covekova
Dali je sve bozija volja?
Allah dz.s je covjeku dao slobodnu volju kada se tice njegovog zivota i mogucnosti izbora u svakom smislu...
Mislim da je svako svestan cinjenice da moze birati i lose i dobro...
Vjerujem da je Allah dz.s  apsolutno pravedan, ali sve i da nije tako nema rasprave sa Allahom dz.s za vjernike muslimane postoji samo "cujemo i pokoravamo se".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Kako neshvataš, u Kur`anu je Allah neke stvari koje su tačne iz starih knjiga još samo dopunio, a pri tome je dodao još mnoštvo stvari koje nećeš naći nigdje. Ja vjerujem da je Kur`an orginalan, te da ga nisu prepisivali obični ljudi iz tih nekih starih knjiga. Opet kažem to smo ovdje objasnili prije nekoliko stranica, a ti ako nemisliš tako na to imaš pravo.
Naravno da shvatam, zato i kazem da knjiga u kojoj se nalazi ogroman deo reci koje su vec napisane u starijim knjigama ne moze da bude "originalna knjiga" nego dopunjeno izdanje originalne knjige.
Sve u sta ti ili bilo ko drugi verujete nije nikakav argument u stvarnosti u kojoj svi zivimo.
Nista vi niste objasnili nego ste samo naveli u sta vi verujete.
Da li ces ti uspeti da shvatis razilku izmedju istine koja se nalazi u kuranu i verovanja koje se natura u kuranu ?
Citat: demcan
Dodje covjek na temu da raspravlja o Kur`anu i islamu, a o Kur`anu i islamu ima samo predrasude i stvari stecene na islamofobijskim sajtovima.
Pod broj jedan: Kur`an nije naucna enciklopedija. Nauka je tu da potvrdi tacnost ove Knjige.
Pod broj dva: Kur`an nije prorocka Knjiga, koja obiluje prorocanstvima.

Znaci, najmanje sto treba za raspravu na ovu temu jeste da se procita Kur`an, ili samo prijevod znacenja Kur`ana.
Ne moze da me ubijedi da Knjiga koju svakodnevno citam nije ispravna onaj koji je nikada nije ni procitao i koji je organski ne podnosi.

Sad me nesto interesuje.

eyepheelYU, kazes da vjerujes u Boga a zatim kazes da ne vjerujes u zagrobni zivot. Kako to?
Jeli to vjerovanje u tzv. "pasivnog boga", u kojeg su vjerovali Aristotel i Platon? Bog koji samo sjedi i nista ne radi? Boga koji te je tek tako stvorio bez cilja, bez svrhe?

U islamu postoje 3. vrste tewhida (jednoce boga)

1.tewhidu rubbubijet- to je da vjerujes da je Bog sve stvorio, da svime vlada i upravlja. Taj tewhid imaju sve religije.
2.tewhidu esma-i-sifat- to je da vjerujes u sva imena i osobine koje je Bog sebi pripisao. On je Milostivi, Samilosni, Silni, Mudri..
i 3.tewhidu uluhije- to je da robujes Onome ko te je stvorio i koji je sve stvorio. To jest, sve sto uradis uradis u ime Njega, klanjas Mu se, volis u ime Njega, mrzis u ime Njega itd.

Nije dovoljna samo ova prva vrsta tewhida, vec se moraju imati sve tri vrste da bi bio potpun vjernik.

Ne mozes samostalno traziti put do istine. Moras se prethodno konstatovati sa ucenijim i pametnijim koji su zivjeli i koji jos zive.

I molim te, nemoj da pricas napamet o islamu i Kur`anu, bez da se posavjetujes prethodno sa nekim ko je musliman i koji iscitava Kur`an.
Nemam nikakve predrasude o kuranu ili bilo kakvu konekciju sa islamofobijom, to su jeftine optuzbe koje nemaju nikakvog smisla.
Rekao si svoje kontradiktorno* misljenje o onome sto ti mislis da kuran nije, da li bi sada mogli da cujemo tvoje kontradiktorno misljenje o onome sto ti mislis da kuran jeste ?
* - sve sto covek moze da napise je ili rezultat istrazivanja ili rezultat nadahnuca, a ti tvrdis da kuran nije ni jedno ni drugo.
Gde sam ja to rekao da ja verujem u Boga ? Odakle ti uopste izvlacis takvo misljenje ?
U bibliji pise da covek nikada nece imati spoznaju svesnog kontakta sa bicem koje predstavlja Boga. Sto meni zvuci potpuno logicno. Sve sto muslimani na ovoj temi predstavljaju je rezultat kontakta izmedju
njih i knjige.
Sve posledice u uzrocno posledicnoj stvarnosti su se desile zbog nekog uzroka, sve ima svoj razlog i svrhu postojanja.
Normalan covek treba da zna da je neki uzrok stvorio sve ovo, a ne da u to veruje.
Tewhid broj 3 je potpuno kontradiktoran sa onima koji tvrde da imaju "slobodnu volju" odnosno da su nezavisni od svega sto je Bog kreirao ukljucujuci i nas same.
Ne znam nijednu svesnu osobu koja ne zna neku istinu, svi nesto znaju, istina je rec o onome sto postoji u materiji, sta je tu nejasno ??

Koji normalan covek treba da se konsultuje sa drugom osobom o onome sto postoji u materiji ??

Ja vidim da je neko umro, da je zakopan u zemlju i sada treba da se konsultujem sa nekim o tome da li zivot te osobe postoji ili ne ?

Mene interesuje samo stvarnost tako da nemam potrebe da se o njoj konsultujem sa osobom koja prica bajke.

Muslimani, bas kao i pripadnici ostalih religija veruju u nesto sto se nikada nije desilo, a ljudima koji pricaju o necemu sto se nikada nije desilo nije za verovati.
Citat: akan1303
Postoje stvari u koje svaki musliman mora vjerovati ako zeli biti iole pravi musliman.
Jedna od njih je vjerovanje u bozije knjige i zato se nikada  nebih usudio da kazem da su djubre, sacuvaj boze ali kako da kazem da su sada  originalne, kada postoje citati koji su vec izbaceni, proglaseni za izmisljene.
Bozija volja je da svaki musliman do smrti veruje u ono sto mora da veruje i sto ga cini pravim muslimanom. Jedini koji ima autorsko pravo nad istinom je Bog, tako da je neprotrebno da neko ispira usta
o nekakvoj "originalnosti" koju nekakav covek sebi pripisuje.
Citat
Dali je sve bozija volja?
Allah dz.s je covjeku dao slobodnu volju kada se tice njegovog zivota i mogucnosti izbora u svakom smislu...
Mislim da je svako svestan cinjenice da moze birati i lose i dobro...
Vjerujem da je Allah dz.s  apsolutno pravedan, ali sve i da nije tako nema rasprave sa Allahom dz.s za vjernike muslimane postoji samo "cujemo i pokoravamo se".
Apsolutno bas kao sto je i svaka rec Bozija rec, bez obzira da li je istina ili laz, ne mogu postojati dva razlicita izvora jedne iste posledice, ako je istina u kuranu Bozija rec, onda to ne moze u isto vreme da bude
i covekova volja, a posto je sve Bozija Volja onda su i one reci koje ne predstavljaju istinu takodje Bozija Volja.
Tako je opisano u bibliji.
Jedino dobro je biti ziv, a nijedan covek nije birao da se rodi ili da li ce umreti ili nece. Svi ljudi su samo izvrsioci Bozije Volje od kojih neki samo veruju da nisu.
Ako covek ide putem koji nije birao od svog rodjenja koje nije birao, do smrti koju nije birao, kako mozemo da kazemo da je birao bilo sto sto ga vodi od rodjenja do smrti ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Naravno da shvatam, zato i kazem da knjiga u kojoj se nalazi ogroman deo reci koje su vec napisane u starijim knjigama ne moze da bude "originalna knjiga" nego dopunjeno izdanje originalne knjige.
Sve u sta ti ili bilo ko drugi verujete nije nikakav argument u stvarnosti u kojoj svi zivimo.
Nista vi niste objasnili nego ste samo naveli u sta vi verujete.
Da li ces ti uspeti da shvatis razilku izmedju istine koja se nalazi u kuranu i verovanja koje se natura u kuranu ?
Ja uopšte nisam mislio na to da je Kur`an nastavak od neke stare knjige, niti to jest. Nego hoću da kažem da su neke stvari stari ljudi znali, ali Allah (koji je orginalan) je još ljudima objasnio mnogo više od toga !!! Al ono što je još gore, mi vam damo neke rečenice iz Kur`ana , a vi ih protumačite potpuno drugačije, kao recimo za ona dva mora...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Ja uopšte nisam mislio na to da je Kur`an nastavak od neke stare knjige, niti to jest. Nego hoću da kažem da su neke stvari stari ljudi znali, ali Allah (koji je orginalan) je još ljudima objasnio mnogo više od toga !!! Al ono što je još gore, mi vam damo neke rečenice iz Kur`ana , a vi ih protumačite potpuno drugačije, kao recimo za ona dva mora...
Kome je Bog nesto objasnio ?!? Tim muslimanima koji leze na groblju, ili ovima koji su na tom putu ?
Koji covek ima bilo kakve koristi od bilo cega sto je napisano ?

Da li cete vi ikada shvatiti razliku izmedju istine i fantazije u koju trenutno verujete i u koju su verovali ti koje je ta fantazija ispratila u smrt ?

Kakve veze ima ko i kako tumaci bilo sta ?

Dosli ste ovde da reklamirate nesto sto nikoga ovde ne zanima, to vam je replikama objasnjeno, ali
to vam nije dovoljno, nego i dalje terate po svome.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kome je Bog nesto objasnio ?!? Tim muslimanima koji leze na groblju, ili ovima koji su na tom putu ?
Koji covek ima bilo kakve koristi od bilo cega sto je napisano ?

Da li cete vi ikada shvatiti razliku izmedju istine i fantazije u koju trenutno verujete i u koju su verovali ti koje je ta fantazija ispratila u smrt ?

Kakve veze ima ko i kako tumaci bilo sta ?

Dosli ste ovde da reklamirate nesto sto nikoga ovde ne zanima, to vam je replikama objasnjeno, ali
to vam nije dovoljno, nego i dalje terate po svome.

Ti živiš u fantaziji, a ne mi ! Ti koji vjeruješ u Boga , a neklanjaš mu se ili moliš !
Možda i zanima ljude , samo neće da pišu kao ti što sve misliš što je napisano da je izmišljeno !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Ti živiš u fantaziji, a ne mi ! Ti koji vjeruješ u Boga , a neklanjaš mu se ili moliš !
Možda i zanima ljude , samo neće da pišu kao ti što sve misliš što je napisano da je izmišljeno !!!

U kojoj ja to fantaziji zivim ? Sistem u kojem postoji jedan zivot i jedna smrt je fantazija ?!?

Na osnovu cega ste vi muslimani zakljucili da ja verujem u Boga ?  Smile

Ja nisam rekao da je istina koja je navedena u kuranu izmisljotina nego onaj deo kurana koji govori o
bilo kakvoj aktivnosti nakon covekove smrti.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 11:28:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.