Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 21:47:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kur`an ispred nauke  (Pročitano 175807 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat: Nelabu
Ti živiš u fantaziji, a ne mi ! Ti koji vjeruješ u Boga , a neklanjaš mu se ili moliš !
Možda i zanima ljude , samo neće da pišu kao ti što sve misliš što je napisano da je izmišljeno !!!

U kojoj ja to fantaziji zivim ? Sistem u kojem postoji jedan zivot i jedna smrt je fantazija ?!?

Na osnovu cega ste vi muslimani zakljucili da ja verujem u Boga ?  Smile

Ja nisam rekao da je istina koja je navedena u kuranu izmisljotina nego onaj deo kurana koji govori o
bilo kakvoj aktivnosti nakon covekove smrti.
Pa i sam si reko da je sve Božija volja, ako si tako rekao zar to neukazuje da ti vjeruješ da postoji neko iznad svega, tj. Bog ?
IP sačuvana
social share
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ti živiš u fantaziji, a ne mi ! Ti koji vjeruješ u Boga , a neklanjaš mu se ili moliš !
Možda i zanima ljude , samo neće da pišu kao ti što sve misliš što je napisano da je izmišljeno !!!

U kojoj ja to fantaziji zivim ? Sistem u kojem postoji jedan zivot i jedna smrt je fantazija ?!?

Na osnovu cega ste vi muslimani zakljucili da ja verujem u Boga ?  Smile

Ja nisam rekao da je istina koja je navedena u kuranu izmisljotina nego onaj deo kurana koji govori o
bilo kakvoj aktivnosti nakon covekove smrti.
Pa i sam si reko da je sve Božija volja, ako si tako rekao zar to neukazuje da ti vjeruješ da postoji neko iznad svega, tj. Bog ?

Prijatelju kako više ne ukapiraš da se prepucavaš sa "unikatnim" čovekom,.......

Edit : malo sam promenio post, ipak ovde smo da civilizovano diskutujemo.

A što se tiče teme, retko ko je pročitao Kuran, ipak je ovo prvenstveno Srpski forum.

Ja napr. mislim da je Budizam ispred nauke, ali ja sam dosto čitao o Budinom učenju. I to mislim , ne mogu da tvrdim.......

A o Islamu blage veze nemam,........

E sad sam naziv teme izgleda kao neki aksiom, a u pitanju je čovekova vera , ..........   
« Poslednja izmena: 30. Maj 2010, 16:44:57 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N95 8gb
Drzite se teme i bez vredjanja !
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Rekao sam da je Bog naziv za uzrok svih posledica, da bi covek imao shvatanje stvarnosti u kojoj su sve posledice uzrokovane nekim uzrokom za to je potrebno znanje i tu nema nikakvog verovanja.
Covek moze da veruje samo u ono sto ne zna ili zanemaruje znanje koje ima.

Svi vi (religiozni vernici) znate da je zivot coveka/postojanje coveka nesto sto je u telu zivog coveka, ali to znanje zanemarujete i verujete u neistinu o nekakvom "zivotu nakon smrti", nekakvom coveku koji nije u ovom telu nego ko zna u cemu vec.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Да ли ти Ајфиле у ствари верујеш у физичку бесмртност ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Да ли ти Ајфиле у ствари верујеш у физичку бесмртност ?
Ne, ne verujem( posto nemam mogucnost verovanja ), ali ne vidim da je taj scenario nemoguc.
 Nauka je objasnila da se starenje ( umiranje ) moze zaustaviti odrzanjem nivoa proizvedene atp energije u celiji, od bebe pa do tridesetih godina proizvodnja atp energije raste, nakon toga ( u proseku ) pocinje da opada i covek stari/umire, ono sto covek ( nauka ) ne zna i ( po mom misljenju ) nikada nece znati je kako kontrolisati tu proizvodnju atp energije u celiji.
Biblija kaze da ce se pojaviti covek koji ce to uraditi bez nauke.
Ukoliko se to desi, onda je to - to.
Ja nista ne tvrdim, u nista ne verujem, ali strpljivo cekam ( bez nadanja ) da postanem svedok tog desavanja.

Dokle god postoji ziv covek, niko ne moze da tvrdi da ce svi koji su zivi - umreti.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2010, 21:25:47 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
A da li si otišao na sajt http://www.alexchiu.com
da proveriš da li ti to deluje kao to. Naime, taj tip na sajtu prezentuje napravu od koje se ostaje mlad zauvek.

Izumitelj ovako izgleda, ima 39 godina

a na rukama ove zadovoljne mušterije možeš videti i kako sam proizvod izgleda:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Imam jedno pitanje za ove koji puno više poznaju Kur`an od mene. Gledam danas neke slike kostura ljudi koji su istraživači pronašli negdje u Aziji. Ono što je čudno da je cijeli čovjek 5-6 puta veći od današnjeg čovjeka. Primjer da je od tog čovjeka glava ko jedan normalan današnji čovjek. I sad imam pitanje da li se spominje negdje u Kur`anu da je Adem bio visok baš otprilike kao taj čovjek ?
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 21:30:07 od Nelabu »
IP sačuvana
social share
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49794
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
How should a Muslim speak to Gay people?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Nisu ti skeleti 5-6 puta veći od današnjeg čoveka, već je njihova veličina od 3-6m, što je puno manje. Ako se dobro sećam Kuran ne govori o tome. Mada sam čitao da se pominju ljudi džinovskog rasta u nekim islamskim izvorima (pitanje je koliko je to verodostojno).
Inače postoje osnovane sumnje da su ti  džinovski skeleti lažni.
Njih svakako ne treba mešati sa izumrlom vrstom humanoida, čini mi se da je njihova visina bila do 2,5 metra.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 21:47:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.