Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:28:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kur`an ispred nauke  (Pročitano 176142 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Nelabu
Samo mi reci gdje ti to vidiš da se provociraju nemuslimani. Ako ti misliš da je provokacija to što se ovdje tvrdi da je Kur`an najveća vjera onda stvarno ne znam šta bi ti više rekao, osim da malo bolje razmisliš o svemu.

Na ovoj temi se pišu dokazi o tome da su se mnoge stvari u Kur`anu znale prije nego ih je nauka utvrdila.
Objasnio sam da je tema provokacija svih onih koji znaju da su kuran i nauka (koja je nemuslimanska) neuporedivi, to sam argumentovano prijavio moderatoru koji je ovde jedini merodavan da donese odluku o temi.
Ako se moderatoru ova tema svidja i u njoj ne vidi nista sto je u suprotnosti sa clanom 2 tacka 2, onda ja tu vise nema sta da komentarisem.
Kuran je naziv knjige a ne nikakva vera, vere su nastale pogresnim tumacenjem kurana i njihovi nazivi i
denominacije se mogu naci na internetu.
Pitao sam za pravi broj pravih muslimana i nisam dobio odgovor, "Hriscana" ima preko dve milijarde
tako da "islam" koji nije ni definisan nije ni blizu te cifre.

Ti zemljace moze da prodajes pricu "kako je islam najveca vera" nekome ko je mladji od 7 godina, nekome
ko je veci deo zivota proveo u komi ili nekome ciji je koeficijent inteligencije ispod 80.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Samo mi reci gdje ti to vidiš da se provociraju nemuslimani. Ako ti misliš da je provokacija to što se ovdje tvrdi da je Kur`an najveća vjera onda stvarno ne znam šta bi ti više rekao, osim da malo bolje razmisliš o svemu.

Na ovoj temi se pišu dokazi o tome da su se mnoge stvari u Kur`anu znale prije nego ih je nauka utvrdila.
Objasnio sam da je tema provokacija svih onih koji znaju da su kuran i nauka (koja je nemuslimanska) neuporedivi, to sam argumentovano prijavio moderatoru koji je ovde jedini merodavan da donese odluku o temi.
Ako se moderatoru ova tema svidja i u njoj ne vidi nista sto je u suprotnosti sa clanom 2 tacka 2, onda ja tu vise nema sta da komentarisem.
Kuran je naziv knjige a ne nikakva vera, vere su nastale pogresnim tumacenjem kurana i njihovi nazivi i
denominacije se mogu naci na internetu.
Pitao sam za [b]pravi broj pravih muslimana i nisam dobio odgovor, "Hriscana" ima preko dve milijarde
tako da "islam" koji nije ni definisan nije ni blizu te cifre.[/b]

Ti zemljace moze da prodajes pricu "kako je islam najveca vera" nekome ko je mladji od 7 godina, nekome
ko je veci deo zivota proveo u komi ili nekome ciji je koeficijent inteligencije ispod 80.
Zezno sam se to, jer sam nabrzinu napisao, al mislim da si shvatio. Islam ima najveću tendenciju rasta po broju ljudi koji su se vratili (tj. primili) Islam-u u svijetu. Zbog čega je to ? Primjer: U jednom Njemačkom gradu svake sedmice desetak (možda čak i više) ljudi se vrati u Islam. To je samo jedan primjer, ima ih koliko hoćeš.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2010, 14:07:40 od Nelabu »
IP sačuvana
social share
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Zezno sam se to, jer sam nabrzinu napisao, al mislim da si shvatio. Islam ima najveću tendenciju rasta u svijetu. Zbog čega je to ? Primjer: U jednom Njemačkom gradu svake sedmice desetak (možda čak i više) ljudi se vrati u Islam. To je samo jedan primjer, ima ih koliko hoćeš.
Bilo bi potpuno neverovatno da vera koja je iznedrila zakon "Smrtna kazna za one koji napuste islam!" ima tendenciju opadanja broja clanstva.

Sta ti rodjo mislis da bi se desilo sa brojem "hriscana" kada bi u zemljama sa predominatnim brojem "hriscana" bio zakon "posao moze da dobije samo onaj ko je 'hriscanin'" ?

Ti poredis veru islama koja namece veoma strogo uslovljena pravila pripadanja veri sa ostalim verama koje nemaju
nikakva uslovljavanja. "Hriscane" nikakav zakon ne primorava na clanstvo niti napustanje clanstva
neki zakon osudjuje.
Kada bi "hriscanstvo" bilo radikalno kao sto je islam, islam ne bi postojao.

Trebalo bi da shvatis da napade angloamericke imperije na muslimanske Zemlje ne vodi "hriscanstvo" nego
biznis/imperija, kada bi te napade vodilo "hriscanstvo" onda bi sve islamske Zemlje danas bile ogromni parking prostori. A da ne govorimo o postojanju islamske BiH.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Citat
Objasnio sam da je tema provokacija svih onih koji znaju da su kuran i nauka (koja je nemuslimanska) neuporedivi

Odakle to da su Kur`an i nauka neuporedivi? Vidi se da nisi citao one postove, iako si tvrdio da jesi.

Odakle sad to da je nauka nemuslimanska?!!
Pva naredba u Kur`anu muslimanima je da se bave naukom.

Ciji je naucnik bio Ibn Sina? Muslimanski ili nemuslimanski?
Ciji je naucnik bio Al Havarizmi, koji je osnovao algebru (al gebru)?  Muslimanski ili nemuslimanski?
Ciji je naucnik bio Ibn Haldun?  Muslimanski ili nemuslimanski?
Ciji je naucnik bio Al Zahravi, osnivac hirurgije?  Muslimanski ili nemuslimanski?
Ciji je naucnik bio Dzabir ibn Hajan, hemicar?  Muslimanski ili nemuslimanski?
Ciji je naucnik bio El Dzahiz, prvi zoolog?  Muslimanski ili nemuslimanski?

Nauka nemuslimanska?!!

Citat
Pitao sam za pravi broj pravih muslimana i nisam dobio odgovor
Broj muslimana iznosi 1.5 milijardi
Svako ko izgovara shehade (Eshedu en la illahe illallah we eshedu enne Muhammmeden abduhu we resuluhu) se smatra muslimanom.
Nismo mjerodavni da kazemo ko je pravi musliman, nismo ljudima otvarali srca pa da vidimo kakva im je snaga vjere.

Citat
Bilo bi potpuno neverovatno da vera koja je iznedrila zakon "Smrtna kazna za one koji napuste islam!" ima tendenciju opadanja broja clanstva.

Wikipedia
Citat
Some Islamic jurists, such as Hanafi jurist Sarakhsi,[4] Maliki jurist Abu al-Walid al-Baji, and Hanbali jurist Ibn Taymiyyah, and some contemporary Islamic jurists, such as Shafi`i Grand Mufti Ali Gomaa[5][6] and Shi'a Grand Ayatollah Hossein-Ali Montazeri,[7] argued or issued fatwas that the changing of religion is not punishable or is only punishable under restricted circumstances...
Medieval Muslim scholars (e.g. Sufyan al-Thawri) and modern (e.g. Hasan at-Turabi), also have argued that the hadith used to justify execution of apostates (see below) should be taken to apply only to political betrayal of the Muslim community, rather than to apostasy in general.[18] These scholars argue for the freedom to convert to and from Islam without legal penalty.
Other prominent Islamic scholars like the Grand Mufti of Cairo Sheikh Ali Gomaa have stated that while God will punish apostates in the afterlife they should not be executed by human beings.[19]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Niko ovde ne proziva muslimane, ovde se proziva tvrdnja da je kuran bolji od bilo cega drugog, ova tema je prozivanje i nazivanje glupim onih koji ne vide da je kuran navodno "nesto specijalno".

Kao sto sam vec ranije objasnio, muslimani su ovom temom dosli da provociraju nemuslimane, ni jedna druga religija to na ovom forumu nije uradila nekaznjeno. Teme na kojima se predstavlja pravoslavlje ili budizam nikoga ne provociraju, ponizuju, omalovazavaju......
]

Kur'an jeste bolji od bilo koje druge'bozanske' knjige jer je zadrzao svoju izvornu autenticns.
Mi muslimani vjerujemo u stari i novi zavet ali kako da kazemo da su ostali autenticni kada i sami kazete da su u "malo izmenjenom obliku", ne samo vi vec mislim da u to ne sumnja  vecina upucenijih krscana...
Kako da covjek  mijenja ono sto je bozansko, da stvorenje mijenja ono sto je stvoritelj dao.
Mi ovde samo zelimo da vidimo kako ljudi reaguju na argumente koje ima  islam.
Nas veliki argument je Kuran i neznam zasto smatrate ovu temu kao provokaciju, umesto toga pokusajte da nas razuete jer kao sto vi smatrate svoje vjerovanje ispravnim onda je ista stvar i sa nama.
Cisto sumnjam da me vi kao krscanin mozete obradovati rajem, kada znate da muslimani nece nikada vjerovati u to da je Isus umro zrtvujuci se za nas i nase spasenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: demcan
Odakle to da su Kur`an i nauka neuporedivi? Vidi se da nisi citao one postove, iako si tvrdio da jesi.

Odakle sad to da je nauka nemuslimanska?!!
Pva naredba u Kur`anu muslimanima je da se bave naukom.

Ciji je naucnik bio Ibn Sina? Muslimanski ili nemuslimanski?
Ciji je naucnik bio Al Havarizmi, koji je osnovao algebru (al gebru)?  Muslimanski ili nemuslimanski?
Ciji je naucnik bio Ibn Haldun?  Muslimanski ili nemuslimanski?
Ciji je naucnik bio Al Zahravi, osnivac hirurgije?  Muslimanski ili nemuslimanski?
Ciji je naucnik bio Dzabir ibn Hajan, hemicar?  Muslimanski ili nemuslimanski?
Ciji je naucnik bio El Dzahiz, prvi zoolog?  Muslimanski ili nemuslimanski?

Nauka nemuslimanska?!!
Наука је јединство открића и доказа, метода и система, истраживања и излагања. Наука је објективно, логички аргументовано и систематизовано знање о законитостима, чињеницама, узроцима и појавама у стварности, стечено и проверено егзактним посматрањем, поновљивим експериментом и ваљаним размишљањем.

Kuran je pisan prorockim duhom a ne kao rezultat gore navedenih aktivnosti.
Niko od prorocanstva nema nikakvu korist, ako je Bozija Volja da neko umre onda nema nikakve veze da li ce umreti kao citalac kurana ili citalac bilo koje druge knjige.
Naucnici, bez obzira na boju koze, rasnu ili versku pripadnost se bave onim sto postoji u materiji, ne postoji nauka koja se bavi postojanjem coveka u bilo kojem obliku i formi koji nije krv i meso, ne postoji nauka koja dokazuje postojanje "raja ili pakla".

Citat
Svako ko izgovara shehade (Eshedu en la illahe illallah we eshedu enne Muhammmeden abduhu we resuluhu) se smatra muslimanom.
Nismo mjerodavni da kazemo ko je pravi musliman, nismo ljudima otvarali srca pa da vidimo kakva im je snaga vjere.
Pa kako si onda merodavan da kazes ko ce biti "gorivo za nevernicku vatru", a ko ce u dzenet ?
Da li se sija i suni muslimani ubijaju medjusobno zato sto veruju u istu stvar ?
Ako vera jednog muslimana nije dovoljna onda se on ne razlikuje od onoga koji nema nikakvu veru, posto ce
kraj tog "muslimana" biti identican sa krajem nemuslimana.

Ja ne pripadam nikakvoj religiji, nikakvom sistemu verovanja, ali vise od cetvrt veka proucavam covekove zablude
od kojih je vodeca - religija. A ono sto povezuje sve religije je verovanje u "zivot posle fizicke smrti"

Citat
Wikipedia
Citat
Some Islamic jurists, such as Hanafi jurist Sarakhsi,[4] Maliki jurist Abu al-Walid al-Baji, and Hanbali jurist Ibn Taymiyyah, and some contemporary Islamic jurists, such as Shafi`i Grand Mufti Ali Gomaa[5][6] and Shi'a Grand Ayatollah Hossein-Ali Montazeri,[7] argued or issued fatwas that the changing of religion is not punishable or is only punishable under restricted circumstances...
Medieval Muslim scholars (e.g. Sufyan al-Thawri) and modern (e.g. Hasan at-Turabi), also have argued that the hadith used to justify execution of apostates (see below) should be taken to apply only to political betrayal of the Muslim community, rather than to apostasy in general.[18] These scholars argue for the freedom to convert to and from Islam without legal penalty.
Other prominent Islamic scholars like the Grand Mufti of Cairo Sheikh Ali Gomaa have stated that while God will punish apostates in the afterlife they should not be executed by human beings.[19]

Nisam govorio o drzavama koje ne ubijaju muslimane zbog prestupa, nego sam spomenuo Saudi Arabiju kao lidera u egzekucijama zbog krsenja sharia zakona.
Citat: akan1303
Kur'an jeste bolji od bilo koje druge'bozanske' knjige jer je zadrzao svoju izvornu autenticns.
Mi muslimani vjerujemo u stari i novi zavet ali kako da kazemo da su ostali autenticni kada i sami kazete da su u "malo izmenjenom obliku", ne samo vi vec mislim da u to ne sumnja  vecina upucenijih krscana...
Kako da covjek  mijenja ono sto je bozansko, da stvorenje mijenja ono sto je stvoritelj dao.
Mi ovde samo zelimo da vidimo kako ljudi reaguju na argumente koje ima  islam.
Nas veliki argument je Kuran i neznam zasto smatrate ovu temu kao provokaciju, umesto toga pokusajte da nas razuete jer kao sto vi smatrate svoje vjerovanje ispravnim onda je ista stvar i sa nama.
Cisto sumnjam da me vi kao krscanin mozete obradovati rajem, kada znate da muslimani nece nikada vjerovati u to da je Isus umro zrtvujuci se za nas i nase spasenje.
Nisam religiozna osoba, ja znam da je sve Bozija Volja, a ti to ne znas posto tvrdis da postoje lose knjige, odnosno Bozije kreacije koje ces ti nazvati djubretom, a uzdizes samo jednu knjigu koja valja.

Jevrejski Tanakh ima 24 knjige a "hriscanski" Stari Zavet ima 39 knjiga, "malo izmenjeni oblik" su knjige koje su dodate.

Ti si taj koji menja ono sto je Bozansko, posto je sve Bozansko, a ne ono sto se tebi dopada.
Islam, "hriscanstvo" ili bilo koja druga religija nema nikakve argumente.
Istina nije argument, a ne laz, samo je Bog - argument.
Mi mozemo da kazemo rec o onome sto postoji je istina a rec o onome sto ne postoji je laz, ali mi od znanja istine nemamo ama bas nikakvu korist, kada je milost Bozija sve sto mi mozemo da dobijemo.

Jedna je stvar u kuranu ono sto postoji u stvarnosti ( sto je navodno originalno receno pre nego je nauka do te spoznaje dosla ) a druga je stvar u kuranu ono sto ne postoji u stvarnosti ( nekakav zivot nekakvog coveka koji nije krv i meso ).

Raj je vecni zivot, njega jos nema, to valjda i sam primecujes, a Isus je inkarnacija Duha Bozijeg kojeg je Bog zrtvovao da bi mogao da stvori coveka koji ce bez duha ziveti vecno.
Hrist je sinonim za istinu, Isus je dosao na Zemlju da donese istinu i oni koji prate istinu ne mogu da umru, tako
da "hriscani" nisu osobe koje prate istinu, nego prate lazi farisejskog judaizma koji je za Gospoda Boga uzeo
nepostojeceg Isusa Hrista.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Сауди Арабија и не упражњава баш Шари'а прописе како би требало, то си ти прочитао на неком исламофобичарском сајту.
Противници тамошње монархије их управо оптужују да не примењују Шари'ат.

На пример овај шејх Фаисал са Јамајке http://www.youtube.com/user/TheSheikhfaisal#g/u

на том Јутуб каналу држи шпику под називом "Devil's Deception of Saudi Salafis,"
или што би народ рекао "Ђавоља обмана саудијских салафиста."

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Сауди Арабија и не упражњава баш Шари'а прописе како би требало, то си ти прочитао на неком исламофобичарском сајту.
Противници тамошње монархије их управо оптужују да не примењују Шари'ат.

На пример овај шејх Фаисал са Јамајке http://www.youtube.com/user/TheSheikhfaisal#g/u

на том Јутуб каналу држи шпику под називом "Devil's Deception of Saudi Salafis,"
или што би народ рекао "Ђавоља обмана саудијских салафиста."

Nisam imao nameru da se ovde takmicim u pronalazenju onih koji su najvise necivilizovani kroz zakone koje sprovode.
Islamofobija ne postoji javno, javno postoje organizacije koje organski ne podnose islam, ali ga se ne boje ni u na koji nacin u bilo kom obliku i formi. Ekstremno je neinteligentno reci da se angloamericka imperija koja je
pregazila Irak za par dana boji islama.
Dzihad je ideja koja odgovara samo angloamerickoj imperiji i nikom vise, posto kada bi se tako nesto desilo
onda bi bilo jako tesko da bilo ko drugi uzme ono sto se nalazi u Zemljama koje bi bile okupirane od strane angloamericke imperije koja bi dzihad pregazila kao plitak potok.

Svaka osoba koja veruje da bilo ko sem Boga nesto kreira ( ukljucujuci i obmanu ) nije upoznat sa istinom
da je sve Bozija Volja.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
eyepheelYU - Izvini, ali nije mi jasno zbog čega onda mi tebi pokušavamo nešto dokazati kad ti, kao što sam kažeš, nisi pripadnik nijedne vjere. I da ispred tebe stavimo hiljadu dokaza ti bi i dalje svoje "gonio".
IP sačuvana
social share
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
eyepheelYU - Izvini, ali nije mi jasno zbog čega onda mi tebi pokušavamo nešto dokazati kad ti, kao što sam kažeš, nisi pripadnik nijedne vjere. I da ispred tebe stavimo hiljadu dokaza ti bi i dalje svoje "gonio".
Meni nije jasno sta ti mozes da dokazes. Kakve veze ima da li sam ja u nekoj veri ili ne ?
Ja znam da je sve Bozija Volja, a ne covekova, tako da je sve sto se i ovde na ovom forumu desava nije ni moja volja a ni vasa ( onih koji se deklarisu kao muslimani ).
Da li je tebi uopste jasno da postojanje kurana i onoga sto u njemu pise nije dokaz da je to sto u njemu pise originalno.
Odavno sam naveo da se svi navodi o "jednom Bogu cija je Volja sve sto je stvoreno" nalaze u Tanakh-u.
Ali kome od vas to vredi govoriti ?

Govorite kako ovde iznosite "istinu" a kada vas pitam sta vi smatrate da rec istina predstavlja, onda
ne odgovarate.

Sta je to "moje" sto ja ovde "gonim" ?   Zar stvarnost/istina pripada meni ?
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:28:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.