Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:24:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Косово у Србији или Србија у ЕУ?
останак Косова у Србији
65.4%  (17)
улазак Србије у ЕУ
34.6%  (9)
Ukupno glasova: 26
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo ili EU?  (Pročitano 13012 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
A Krajinu ?
To ostavljam vama 'patriotama" da je vratite prvo, posto ste je zajedno sa Slobom Tudjmanu predali na tacni.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Znaci odrices se srpske teritorije, pa makar da sam je ja licno prodao ?
I ignorises cinjenicu da su glavne baje ipak bili ovi sa zapada, tako da odgovornost ne snosi ni jedan Srbin?
Ajde reci iskreno, nisi javna licnost t.j. politicar koji u predizbornoj kampanji mora da nagazi protivnika i da se bori za politicke poene.
Ja sam priznao da Srbija sa SRS i DS, vodi dvostruku politiku toplo-hladno i da zahvaljujuci vama mazemo oci zapadnjacima, a mi ovde palimo anti-zapadna osecanja, da ne bi preterali na jednu stranu.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson K310i
Каква крајина, то више не постоји, još od 1997. godine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
Jbg tuzno ali istinito da cemo tesko KiM vratiti pod nasom zastavom ali bitno je da se nadamo.
I nasi preci su zivjeli sa nadom da ce KiM vratiti i na kraju su vratili.  Smile
da, ali u proslosti je nasih predaka tamo bilo dosta...sada nas tamo nema.....to je velika razlika
Ja ocu Republiku Srpsku u sastavu Srbije. Smile Smile
to bi bila dobra trampa...
A Krajinu ?
sta ce nam jos toliko hrvata u srbiji???nista od toga. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Go ahead, make my day

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1430
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Preko Milvokija...

A jel znate onu salu: Srbija do Tokija, Kosovo do kraja godine.

EU je go*no, koj ce nam... a opet, i sa KiM smo u teskom polozaju... bice ovo teska vremena za nas Srbe, samo sto nam sada ne treba vojska, vec diplomatija... koja nam je inace katastrofalna
IP sačuvana
social share
Go ahead, make your bed
Pogledaj profil Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

Datum: 15.07.2006
Sanda Rašković-Ivić, šef Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju

Sanda Rašković-Ivić: Srbija neće prihvatiti nezavisnost Kosova

Šef Koordinacionog centra Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Sanda Rašković-Ivić govoreći o konačnom statusu pokrajine ističe da srpska strana nudi rešenje, ali da su albanski pregovarači toliko isključivi, da se postavlja pitanje smislenosti samih razgovora.

"O Kosmetu će odlučivati Ujedinjene nacije preko Saveta bezbednosti, ali to bez nas ne sme da se dogodi", kaže Sanda Rašković-Ivić.

NN: Koja je donja granica, kada je status pokrajine u pitanju, ispod koje Srbija neće i ne sme da ide?

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Nećemo prihvatiti nikakvu vrstu nezavisnosti. Odložena, neodložena, uslovna... nikakvu nezavisnost Srbija neće prihvatiti.

NN: Nedavno se u nekim američkim medijima pojavila mapa na kojoj su nacrtane granice zemalja na Balkanu za 10 godina, na kojoj se jasno vidi da su Republika Srpska, Herceg Bosna i Kosmet samostalne države. Da li postoji i promil šanse da se tako nešto i dogodi?

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Ne mogu o tome da govorim, to su neke projekcije i spekulacije. Srpska strana zalaže se za jasno poštovanje pravila i principa bez izuzetka. I Rezolucija i Dejton. To je naš stav.

NN: Mogu li se po Vašem mišljenju događaji u regionu stavljati u isti kontekst kada je riječ o Crnoj Gori, Kosovu ili Republici Srpskoj?

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Sve više ljudi postavlja pitanje kako je moguće da je NATO bombardovao Republiku Srpsku da bi ostala u zajedničkoj državi, a Srbiju zato što je htela da zadrži Kosmet u zajedničkoj državi. Dvostruki standardi otvaraju niz drugih velikih pitanja i zbog toga se Srbija zalaže za principe i pravila, a ne za dvostruke aršine. Savršeno razumem činjenicu da niko ne može da da argumente za tvrdnju da Kosovo može da se otcepi, a Republika Srpska ne može. Svi moraju da imaju u vidu činjenicu da se pogotovo na Balkanu granice ne mogu menjati bez teških pitanja i bolnih posledica.

NN: Koliko je realno uopšte porediti RS, Kosovo i Crnu Goru?

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Nije reč o poređenju nego o mnogo ozbiljnim stvarima. Promene granica su najozbiljnije moguće državno pitanje. Država je definisana i granicama. Ako ih menjate sve se menja, a ogromni problemi nastaju ako se promena granica dešava silom ili nametanjem. Crna Gora je bila republika, Kosmet je pokrajina, Republika Srpska je poseban entitet sa posebnom Vladom, predsednikom, parlamentom... Zajednica sa Crnom Gorom od prvog dana nastajanja imala je ugrađen mehanizam za mogućnost mirnog odlaska Crne Gore ukoliko se to demokratski reši. U Ustavnoj povelji je to zapisano. Dakle, Crnogorci su samo iskoristili mogućnost koju su zajedno s Republikom Srbijom dogovorili i pretočili u Ustavnu povelju. U tome je bitna razlika. Jer ne može niko da promeni postojeće stanje jednostrano onako kako mu se prohte, a da to nema posledica na neki drugi proces, posebno u ovom regionu. Ako je princip očuvanje država nemenjivost granica itd., onda to važi i za Srbiju, ali i za Srbe. Ako neko misli da može da ima pravo na samoopredeljenje i otcepljenje bez obzira u kojoj državi živi i da li je to pravo garantovano međunarodnim ili unutrašnjim pravom ili nije, onda se plašim da se mogu otvoriti slični problemi svuda u svetu, a da ne naglašavam koliko će to bitno biti u regionu.

NN: Da li je realno očekivati otcepljenje RS kao i otcepljenje Kosova?

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Najbolje je da Bosna i Hercegovina ostane celovita u istoj meri kao i Srbija. Mislim da će biti nemoguće da se u ta dva slučaja primene različiti aršini i mislim da je to veoma jasno.

NN: Da li je nastavak pregovora o Kosovu pod znakom pitanja?

RAŠKOVIĆ IVIĆ: Kad je reč o srpskoj strani sigurno je da razgovori nisu pod znakom pitanja. Dosad se po pravilu pokazalo da razgovori ne idu optimalnom brzinom kada albanska strana postane apsolutno isključiva, toliko isključiva da se postavlja pitanje smislenosti razgovora. Mi smo s mnogo dobre volje i najiskrenije želje počeli da razgovaramo i s Albancima i s predstavnicima međunarodne zajednice, kako bismo zajednički pronašli kompromisno rešenje koje je u interesu i Srbije i Evrope, a i svih ljudi koji na Kosmetu žive. Naša pozicija je konstruktivna, mi nudimo rešenje, ali izgleda da albanska strana stvara probleme jer je isključiva. Time se, nažalost, zaista relativizuje čitav smisao razgovora, ali to nije pitanje za srpsku stranu i to verovatno primećuje i međunarodna zajednica.

NN: Kakva je pozicija srpske pregovaračke delegacije?

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Naša pozicija kristalno je jasna, rekla bih i časna, a ponajviše činjenično utemeljena. Naši stavovi i zahtevi proizlaze eksplicite iz međunarodnog prava. Na drugoj strani stoji naš imovinski status, a na trećoj ekonomska tematika. Dakle, međunarodno pravo garantuje nam očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta, posedujemo neoborive dokaze o srpskoj imovini, odnosno naša država ima i te kakve ekonomske interese i prava na Kosmetu. Ima još mnogo drugih elemenata od kojih neki i ne idu u prilog srpskoj strani, ali sve je to nižeg reda veličina u odnosu na ono što sam naglasila.

NN: Da li će o statusu Kosmeta odlučivati međunarodna zajednica i da li će se nastaviti politika pritisaka?

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Sigurno je da će o Kosmetu odlučivati Ujedinjene nacije preko Saveta bezbednosti. Svi mogu da vide i iz sredstava informisanja koliko veliku ulogu u tom pitanju ima Kontakt grupa. Dve najveće sile na planeti, Rusija i Sjedinjene Američke Države, svaka sa svojih pozicija, i svaka svojim načinima bave se ovim problemom. Dakle, odlučivaće međunarodna zajednica, ali bi bilo strašno ako bi to radila bez nas. To ne sme da se dogodi zbog još jednog veoma važnog razloga. Srbija je demokratska država i ta činjenica mora da se uvaži i respektuje. Svaka primena sile koju su NATO, Amerika ili UN dosad praktikovali bila je usmerena protiv nedemokratskih država, ili nedemokratskih režima. Srbija je demokratska država i bio bi to presedan koji bi imao ozbljne posledice ne samo po Balkan.

NN: Da li Srbija ima lobi grupe, naročito u Americi, kao što to imaju Albanci, koje bi joj pomogle da rešenje konačnog statusa ne bude na štetu Srbije?

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Jesu lobi grupe značajne, pogotovu u Americi gde se takoreći veliki deo svih pitanja tako i rešava. Svaka je pomoć dobrodošla, i ničega dobrog se ne treba odreći, međutim, optimalno vreme za rad lobi grupa davno je prošlo. To vreme bilo je 1990, možda neku godinu kasnije. Nakon '95. mi smo dobrano zakasnili s tim. Sve naše lobi grupe imaju moju podršku, ali bih samo ukazala da se ne smemo osloniti isključivo na njihov eventualni učinak.

NN: Srpskoj politici se zamera da više vodi računa o manastirima i teritoriji nego o ljudima koji su ostali da žive na Kosmetu. Šta Vi o tome mislite?

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Znam da to nije tačno. Takve ocene su paušalne, možda zlonamerne, netačne. Mi vodimo računa o svemu, a pogotovo o ljudima. Možete se u svakom trenutku obratiti i Vladi Srbije i Koordinacionom centru i dobićete taksativno podatke i o pomoći u sferi obrazovanja, socijalne politike, humanitarnog rada, kulturne baštine, istorijskog blaga, čitave jedne palete aktivnosti koju obavlja Koordinacioni centar. Ljudi koji tako olako kritikuju rad Koordinacionog centra obično ne znaju mnogo o Centru i njegovim zadacima i o tome šta se radi.

NN: Posle posete premijera Srbije Vojislava Koštunice Kosovu u javnosti su bile različite reakcije na njegov govor. Da li se "stavlja prst u oko" međunarodnoj zajednici neprestanim ponavljanjem da je Kosovo srpsko i da će tako ostati?

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Ne, ni na koji način. Osim toga, sve to što je rekao predsednik Koštunica zapisano je u Ustavu Srbije, sve to piše i u Rezoluciji 1244 Saveta bezbednosti UN. Ako je Ustav donesen u Srbiji, Rezolucija je pravljena sa pristankom međunarodne zajednice, ili još više, međunarodna zajednica je takvu rezoluciju dala Srbiji kao svoje viđenje stanja. Dakle, to ne može biti stavljanje "prsta u oko", kako ste rekli. Više bi moglo da se kaže da Albanci to rade ponavljajući da će nezavisnost izboriti primenom sile. Međutim, iznenađuje trpeljivost međunarodne zajednice na takve albanske tvrdnje.

NN: Šta sadrži Platforma o Kosovu i ukoliko podela Kosova bude nametnuto, ali i jedino rešenje, da li će Srbija na to pristati?

RAŠKOVIĆ-IVIĆ: Više puta, možda više stotina puta dosad je naglašeno da će Srbija takvu soluciju odbaciti. Skrenula bih vam pažnju da ako već govorimo o tome, ne bi valjalo da upotrebljavamo imenicu "rešenje". To ne može biti rešenje. To bi bio opasan presedan koji bi, između ostalog, stvorio i ogromne bezbednosne rizike u regionu, a i šire.

Platforma za rešenje kosmetskog pitanja koju je srpska strana ponudila zapravo predstavlja toliko visok stepen autonomije, kakav ni u jednoj evropskoj državi, a mnoge imaju iskustva s nacionalnim manjinama, ne postoji. To je veoma, veoma visok stepen autonomije, sem nekih važnih atribucija državnosti.

Nezavisne novine
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Kad smo vec kod predvidjanja, CIA je napravila analizu mogucih ratova na ovim prostorima do 2020. godinice, i na toj listi su kao najverovatniji predvideli rat na Kosmetu, ali ne izmedju Srba i ostalih vec izmedju siptarskih mafijaskih grupa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Situaciju na Kosovu komplikuju otvorene granice sa Albanijom i najveci sljam iz Albanije je pobjegao na Kosovu tacnije Metohiju jer je bliza granici. Znaci Pec, Djakoviza, Prizren, Decani....je puno siptara koji nikada nisu ni vidjeli M od Metohije.
Tacno je da nas nema dolje i da su mnogi svoju imovinu prodali i da ce mnogi da je prodaju ali to je zbog realnog stanja koje je na sceni.
Postavite se u situaciji npr. u kojoj sam ja bio....imam dolje kucu na boljoj lokaciji i mogu da uzmem dobru kintu....a zivim u Srbiji gdje iznajmljujem stan 200 evra, nemam posao jer sam markiran kao nepozeljan u svojoj drzavi jer Boze moj otimam poslove drugim ljudima, vlast se ne trudi oko bilo kakve pomoci, ne trudi se oko rjesavanja bilo kakve situacije po pitanju KiM vec se vucaraju pet godina prosipajuci pricu u prazno.
I stanes onako na prozoru i razmisljas, cekaj sto ja ne bi prodao to dolje i kupio sebi stan u Srbiji jer znam narav Siptara koji se nece pomiriti sa cinjenicom da opet zive zajedno sa nama, i da opet prolazim torturu iz 97-98, i gledati oci ljudi koji su ubili mog rodjaka, druga, prijatelja, komsiju.....neka hvala.
Nekada kad bih znao da je to samo nase i samo nase vratio bih se, a ja da opet zivim sa pojedinim ljudima mi ne pada napametm pogotovo ubicama.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2323
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Situaciju na Kosovu komplikuju otvorene granice sa Albanijom i najveci sljam iz Albanije je pobjegao na Kosovu tacnije Metohiju jer je bliza granici. Znaci Pec, Djakoviza, Prizren, Decani....je puno siptara koji nikada nisu ni vidjeli M od Metohije.
Tacno je da nas nema dolje i da su mnogi svoju imovinu prodali i da ce mnogi da je prodaju ali to je zbog realnog stanja koje je na sceni.
Postavite se u situaciji npr. u kojoj sam ja bio....imam dolje kucu na boljoj lokaciji i mogu da uzmem dobru kintu....a zivim u Srbiji gdje iznajmljujem stan 200 evra, nemam posao jer sam markiran kao nepozeljan u svojoj drzavi jer Boze moj otimam poslove drugim ljudima, vlast se ne trudi oko bilo kakve pomoci, ne trudi se oko rjesavanja bilo kakve situacije po pitanju KiM vec se vucaraju pet godina prosipajuci pricu u prazno.
I stanes onako na prozoru i razmisljas, cekaj sto ja ne bi prodao to dolje i kupio sebi stan u Srbiji jer znam narav Siptara koji se nece pomiriti sa cinjenicom da opet zive zajedno sa nama, i da opet prolazim torturu iz 97-98, i gledati oci ljudi koji su ubili mog rodjaka, druga, prijatelja, komsiju.....neka hvala.
Nekada kad bih znao da je to samo nase i samo nase vratio bih se, a ja da opet zivim sa pojedinim ljudima mi ne pada napametm pogotovo ubicama.  Smile
Za sve je kriva pogrešna politika ljudi koji su bili na vlasti od Tita koji je sve to i zakuvao pa na ovamo, . . . svi su samo sedeli i čekali da se sve samo raši Smile Smile Smile . . . a Šiptari su vekovima znali šta hoće i bezglavo idu ka tome cilju. Ne može pojedinac ništa da uradi . . . jedino što možeš je da izabereš rešenje bolje za tebe . . . lično mislim da si dobro postupio, bar, dobro za tebe. Sve je to Država, kada je bila jaka, na vreme, trebala da saseče u korenu, ali ne silom, već dobrom socijalnom i kulturnom politikom i zakonima koji bi se strogo primenjivali . . . pa ko ne poštuje zakon Države u kojoj živi, zna se . . .
« Poslednja izmena: 20. Jul 2006, 02:02:31 od rwaruwari »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Stvar je malo kompleksnija... Cak i ako damo Kosovo, ne znaci da cemo uci u EU, barem ne skoro.
Mislim da ne bismo trebali previse da se opterecujemo ulaskom u EU, vec uredjenjem svog dvorista. Cak i ako bismo "odjebali" amerikance (oni vode glavnu rec oko Kosova, a ne evropske zemlje), nisu vise u situaciji da nam prete nekim posebnim sankcijama (osim davanja novcane "pomoci") jer je strani kapital na mala vrata vec usao u nasu zemlju. I to je dobro. I to znaci da mi sasvim dobro mozemo ziveti i bez "Evrope", samo kada bismo poceli vec jednom da se uzdamo u sebe i sopstvene resurse (a imamo ih). Necemo imati taj famozni "Sengen", i ja sam prvi spreman da platim cenu "nemogucnosti lagodnog putovanja" zarad Kosova, pa makar to bila i sujeta. Ja znam da cu se osecati mnogo bolje da nikada ne priznamo nezavisnost zemlje odakle svi mi vucemo korene, nego da imam 1000 sengenskih viza...
Znam da navodna prednost ulaska nije samo viza, vec i standard, trziste rada...ali mozemo i o tome da pricamo.Nije zlato bas sve sto sija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:24:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: nona Kosovo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.