Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 00:23:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Косово у Србији или Србија у ЕУ?
останак Косова у Србији
65.4%  (17)
улазак Србије у ЕУ
34.6%  (9)
Ukupno glasova: 26
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo ili EU?  (Pročitano 12987 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Sto volim ovako patriote koji propagiraju karadjice i mladice koji nemaju blage veze sa srbijom vec Sa RS za koju me, iskreno, zabole.A sto pricaju kosovo je uvek bilo srpsko-k..rac.bio jedan kosovski boj,a vladanje oduvek bilo u solidarstvu sa siptarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Kupi mi majko top...da se ubijem!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia n80
Ja sam za to da prodamo kosovo za EU
IP sačuvana
social share
hjkjkjkjk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Impresioniran sam koliko ljudi ignorisu svakodnevnicu i opsednuti su  pricama o teritorijama.  Cela Srbija deluje kao jedan veliki trosni buvljak - nismo kao nacija u stanju da resimo najelementarnije stvari - nezaposlenost je ogromna,  raspadaju nam se zgrade, mostovi, putevi, voze se zardjale lade i tragikomicni jugici, dezodorans je za mnoge misaona imenica, reke, potoci i livade su pune plastike, djubreta i istrosenih ves masina, sve strukture su ogrezle u korupciju, nista bez veze, na TV se emituju mediokritetske nebuloze  `Srecni ljudi`. `Zikine sarenice` itd. E moje patriote, kvalitet, moc i snaga nacije se ogledaju u stepenu unutrasnje uredjenosti, ekonomske moci i opsteg blagostanja a ne po tome koliko cete se u kafani glasno zaklinjati u Kosovo koga toliko `volite`a nikada ne bi ziveli tamo niti ste ga ikada posetili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Mogao bih da potpisem ovaj post gore  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung e730
ОК, време да се и ја огласим, као аутор теме...

Наиме, ову тему сам отворила када сам пре пар дана, чекајући у реду да платим телефон, чула дијалог двоје младих (апроксимативно 23-25 година), који су коментарисали актуелна дешавања у земљи, и око Младића и око Хага, и око ДССа и ЛДПа... Један коментар је гласио отприлике овако: "Ма заболе ме дупе за Косово, 'оћу бре да путујем по свету, да ме не гледају као пса, да не чекам у реду пред Амбасадом као просјак...", на шта је саговорник рекао: "Ма да... Косово је готова прича... Само да ми је да добијем визу, и запалим одавде, нећу ни да се враћам, јебе ми се за ову штроку од земље..."

А ево и шта ја мислим... Са Косовом или без њега, мислим да нама није место у ЕУ. Морамо да схватимо да је само сир у мишоловци бесплатан, и да нико други неће завршавати наше послове нити плаћати наш нерад... Према томе, морамо да сви засучемо рукаве и уздамо се у себе, а не да чекамо да ће нас законска регулатива ЕУ исчупати из блата. Морамо да заборавимо на међусобне поделе, да не гледамо коме је деда био четник, а коме партизан, коме је тата био СПС-овац или ДОС-овац... Тек онда ћемо кренути напред. Неће нам ни требати ЕУ и њихове донације, и лако ћемо постати лидер у региону.

Што се Косова тиче, оно је део Србије и увек ће бити, без обзира на то како ће проблем пресећи моћници из Европе. Зато је једини излаз да не признамо наметање независности Косова, јер ако потпишемо такав документ, онда губимо свако право на њега. На крају крајева, Косово није својина наших политичара да га продају и да лицитирају са њим. Оно је српско и много веће од свих дневно-политичких дешавања. И то не смемо да заборавимо.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
А ја потписујем овај горе!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Dodju mu skoro isti postovi samo Ainhoa to na svoj nacin opise  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Impresioniran sam koliko ljudi ignorisu svakodnevnicu i opsednuti su  pricama o teritorijama.  Cela Srbija deluje kao jedan veliki trosni buvljak - nismo kao nacija u stanju da resimo najelementarnije stvari - nezaposlenost je ogromna,  raspadaju nam se zgrade, mostovi, putevi, voze se zardjale lade i tragikomicni jugici, dezodorans je za mnoge misaona imenica, reke, potoci i livade su pune plastike, djubreta i istrosenih ves masina, sve strukture su ogrezle u korupciju, nista bez veze, na TV se emituju mediokritetske nebuloze  `Srecni ljudi`. `Zikine sarenice` itd. E moje patriote, kvalitet, moc i snaga nacije se ogledaju u stepenu unutrasnje uredjenosti, ekonomske moci i opsteg blagostanja a ne po tome koliko cete se u kafani glasno zaklinjati u Kosovo koga toliko `volite`a nikada ne bi ziveli tamo niti ste ga ikada posetili.
Da li si nekada bio u nekoj od zemalja EU, na primer Francuskoj? Da li znas koliki je tamo procenat nezaposlenosti? Koliki je stepen kriminala? koliko duguju kredita raznim bankama za automobile koje voze i stanove u kojima zive? Koliko imaju beskucnika kojima standard ne dozvoljava ni kiflu da kupe? Koliko su ti ljudi zaista srecni?
I jos nesto...pre cu da budem postena "sirotinja" nego bogata kurva bez grama savesti. Na Kosovu sam bio (tamo mi se i majka rodila), ali pa sta i da nisam? Kosovo je deo moje otadzbine, i ne dam ga ni za koje pare. Tudje mi ne treba, svoje ne dam!

@Ainhoa
Kao i obicno  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

pariz.JPG
(108.68 KB, 1000x750)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Impresioniran sam koliko ljudi ignorisu svakodnevnicu i opsednuti su pricama o teritorijama. Cela Srbija deluje kao jedan veliki trosni buvljak - nismo kao nacija u stanju da resimo najelementarnije stvari - nezaposlenost je ogromna, raspadaju nam se zgrade, mostovi, putevi, voze se zardjale lade i tragikomicni jugici, dezodorans je za mnoge misaona imenica, reke, potoci i livade su pune plastike, djubreta i istrosenih ves masina, sve strukture su ogrezle u korupciju, nista bez veze, na TV se emituju mediokritetske nebuloze `Srecni ljudi`. `Zikine sarenice` itd. E moje patriote, kvalitet, moc i snaga nacije se ogledaju u stepenu unutrasnje uredjenosti, ekonomske moci i opsteg blagostanja a ne po tome koliko cete se u kafani glasno zaklinjati u Kosovo koga toliko `volite`a nikada ne bi ziveli tamo niti ste ga ikada posetili.
Da li si nekada bio u nekoj od zemalja EU, na primer Francuskoj? Da li znas koliki je tamo procenat nezaposlenosti? Koliki je stepen kriminala? koliko duguju kredita raznim bankama za automobile koje voze i stanove u kojima zive? Koliko imaju beskucnika kojima standard ne dozvoljava ni kiflu da kupe? Koliko su ti ljudi zaista srecni?
I jos nesto...pre cu da budem postena "sirotinja" nego bogata kurva bez grama savesti. Na Kosovu sam bio (tamo mi se i majka rodila), ali pa sta i da nisam? Kosovo je deo moje otadzbine, i ne dam ga ni za koje pare. Tudje mi ne treba, svoje ne dam!

@Ainhoa
Kao i obicno Smile

Bio u Parizu, hvala na pitanju i lepo se proveo. Slika koju si postirao ne odslikava realno niti atmosferu niti stepen uredjenosti te zemlje.

Hajde samo malo da rascistimo te dileme i teze koje si postavio:

Krediti, borba za posao, ulicni prosjaci, kriminal -  realnost sveta i ljudske civilizacije 

Neupotreba dezodoransa, korupcija & otimacina, ves masine i plasticne flase u Moravi, opsta atmosfera buvljaka - odraz domaceg duhovnog siromastva

Nezaposlenost, zardjali automobili, mostovi, putevi - odraz domaceg materijalnog siromastva kao posledica promasene politike, promasene ekonomije i lopovluka

Kosovo - istorijski mit, samozavaravanje (mnogi pricaju o njemu a niko tamo niti su bili, niti bi ziveli), izgubljen promasenom politikom, promasenom ekonomijom i negativnim prirodnim prirastajem. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 00:23:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Kosovo nona

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.222 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.