Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 18:24:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 201898 puta)
Svakodnevni prolaznik

nemoguce je otkriti sta je nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
I jos nesto...kult porodice bi se vratio na velika vrata, i to je ono sto jednu zemlju cini velikom....porodica.
   Između ostalih vrednosti koje su Ameriku napravile velikom, značajno mesto zauzima i ovaj kult, koji su globalisti (multikapitalisti i oni koji misle da je čitav svet njihov) uspešno sjebali. Setite se filmova iz 50.-tih i 60-tih. Setite se da je i Srbija bila najjaša i najnaprednija dok je imala pretežno zadružno domaćinstvo. Setite se banatskih Švaba. Kod Šiptara je stvar nešto drugačija: jaka porodica se zasniva na muslimanskim verskim zakonima, tj. žene su glavna radna snaga i na njima sve počiva, dok se muškarci bave trgovinom, verom i politikom.
   Zato, ne damo KiM, pa neka se uklope, ako su civilizacijski sposobni. Ako nisu, nek se sele gde hoće, tj. gde ih prime. U Englesku npr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ženi koja rodi troje dece dati platu kao da radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ženi koja rodi troje dece dati platu kao da radi.

Ne, to nikako, to je komunizam i vodi unistavanju privrede.. Moze se, medjutim, uraditi ono sto Englezi rade - ako rodis troje dece, ukida ti se porez na platu - pa svaki tvoj rad vredi mnogo vise.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Žena koja rodi troje dece po pravilu ne radi.
Kako živeti od jedne plate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Žena koja rodi troje dece po pravilu ne radi.
Kako živeti od jedne plate?

Zasto po pravilu ne radi? U Engleskoj rade.. Ja znam jednu sa cetvoro dece koja ima profesionalnu karijeru. U cemu je problem?
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Problem je u tome što ako ženu ne čeka stari posao, niko je neće primiti kad čuje za troje dece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Problem je u tome što ako ženu ne čeka stari posao, niko je neće primiti kad čuje za troje dece.

Odlicno, dotakli smo srz problema - poslodavci. Dati poslodavcu oslobadjanje poreza za takve radnike i resio si problem.

Ali uraditi ono sto ti predlazes - davati platu zenama koje su rodile troje dece - je lose resenje i makroekonomski krsi svako pravilo normalnog funkcionisanja drzave. Inflatorno je i destimulise radnu snagu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
U pravu si za poslodavce i za porez.
Ali neke žene  jednostavno ne mogu da postignu i da rade i da vode brigu o kući i deci.
Prokleto osmočasovno radno vreme je krajnje nehumano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Tema
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Sto volim ove anacionalne, koje bas briga i za narod i za drzavu, a po ceo dan od jutra do sutra vise ovde i zaglupljuju se sa "nacionalistima"...Ne znam, ja da samo mislim na to da postanem "dobra roba", da zavrsavam doktorat na najboljem svetskom univerzitetu, i da me ne interesuju ni nacije ni teritorije, uopste ne bih ni primirisao na ovakve forume, to bi mi bilo mlacenje prazne slame, jer pobogu sa takvim primitivcima ce se vec obracunati najjaca vojska na svetu NATO i sto bih ja sada gubio vreme sa takvima i ubedjivao ih u prave vrednosti, lova, lagodan zivot, kes kolica itd. Nemam nista protiv nikog samo mi neke stvari nisu logicne, jer smatram da svako ide za svojim interesovanjima, mene ako ne interesuje strikanje i kukicarenje onda sigurno necu razglabati o tome sa nekom babom...
Sto se tice Kosmeta, do pre koji mesec smo ubedjivani da je nezavisnost Kosmeta realnost, sada se negde zapelo sa tom realnoscu, pa je izgleda sada taktika ajd malo da se plasimo Siptara i njihovog nataliteta i mozda se dobrovoljno odreknemo Kosmeta...Kada bi se sutra NATO povukao i rekao evo Srbi da vidimo sta cete sada sa Kosmetom i Siptarima, Srbija bi samo zavela pravni i ustavni poredak na svojoj teritoriji Kosmetu a to znaci, popis stanovnistva, utvrdjivanje ko je zaista sa Kosmeta a ko iz Albanije ili ko zna odakle, sprovodjenje zakona, hapsenje kriminalaca i dilera drogom, obracun sa terorizmom ako bi ga bilo, utvrdjivanje ko sta poseduje, cija je koja imovina pocev od privatne pa do drustvene, drzavne, itd. i tek kada se odradi ta gomila stvari a za to bi trebalo neko vreme, onda bi se islo na demokratske izbore, koje bi Siptari mozda i bojkotovali kao sto su uvek i radili, znaci postoji 1001 demokratska sitnica koja treba da se uradi da bi se uopste doslo do toga da Siptari sa Kosmeta dobiju svoje predstavnike u parlamentu Srbije, a kamoli da imaju nekog ministra. A prica da ce za 50 ili ne znam koliko godina Siptara biti ovoliko ili onoliko je toliko neizvesna, ne znam samo kako u tu vasu analizu niste uvrstili cinjenicu da na ovim prostorima svakih 50 godinica izbije rat, jer i to je jedna od ociglednih konstanti, i kako ce taj rat da utice na njihovu brojnost, natalitet i teritorijalnu rasprostranjenost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 18:24:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.