Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 19:42:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 201422 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Za mene je raj kad su svi zdravi i kad se na vreme vrate kući.

I ja vama obojici zelim srecu i vasoj deci. Zato ne padajte na nacionalisticke gluposti, manite se prica iz proslosti. Za 50 godina nece ni postojati granice, a vi bi da za njih ginete... Cuvajte tu decu i ne dajte im da ginu za nacionalisticke ideale.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung 
Ja mislim da se s ovolikim anacionalizmom čovjek može sresti jedino u Srbiji  Smile... Ne znam momak nikako mi nisi jasan  :[115]:Ajde dobro da ti to nije prioritet kod ljudi nije ni meni ali meni ovo čak graniči  s mržnjom prema svojoj zemlji, pa za koji su nam k...c ginuli djedovi  Smile. I taj poziv za neimanje djece  da su i tvoji tako razmšljali dje bi ti sada bio  Smile. Razmisli malo o nekim svojim idejama i tako to  Smile. No hard feelings  Smile
IP sačuvana
social share
Sledimo duh naših predaka... 1389 

Kosovo je srce Srbije
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Alex, hvala na lepim željama.
Za nacionalizam - šire osobe od mene nema - imam razne nacije u porodici.
Ali, ako neko kaže da je moj narod za sve kriv i da je najgori, tu pardona nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja mislim da se s ovolikim anacionalizmom čovjek može sresti jedino u Srbiji  Smile... Ne znam momak nikako mi nisi jasan  :[115]:Ajde dobro da ti to nije prioritet kod ljudi nije ni meni ali meni ovo čak graniči  s mržnjom prema svojoj zemlji, pa za koji su nam k...c ginuli djedovi  Smile. I taj poziv za neimanje djece  da su i tvoji tako razmšljali dje bi ti sada bio  Smile. Razmisli malo o nekim svojim idejama i tako to  Smile. No hard feelings  Smile

Ko je pozvao na neimanje dece? Samo sam rekao da je realno da ako bi svi imali po troje, ziveli bi k'o najgora sirotinja i beda.. I to je istina. Tako su i ziveli neki od nasih roditelja i dedova u familijama od po 6-oro dece.. Neminovno bi bilo posledica i po zdravlje - sto fizicko, sto psihicko te dece. Ali da ne duzim o tome.. Pitajte starije..

Jesam anacionalan, i to veoma. To je moj politicki i licni stav kao individue. Nisam deo nikakvog copora, mislim svojom glavom. Ko ume da razume danasnji svet shvatice o cemu pricam - sve je postalo jedan veliki lanac ishrane - na vrhu je Bill Gates, Donald Trump, na dnu azijske sweat-shops i zemlje u razvoju. Nacija je u toj prici nebitna. Kao i teritorija.. Ja iskreno zalim ljude koji zive u tim zastarelim paradigmama i voleo bih kada bi moji sugradjani shvatali ove stvari, ali nece da razmisljaju, lepse im zvuci kad neko zaurla Srbija i pokrade im stednju i odvuce decu na front..

Moj odgovor na svet koji se menja - zelim da budem dobra roba na trzistu - razvijam profesionalnu karijeru, a u isto vreme radim na doktoratu na jednom od najboljih univerziteta na svetu. Jednostavno - moras da plivas da ne bi potonuo. Ili mozes da potones i da zivis u svojim iluzijama 19. veka.. Ja biram plivanje.

@miroslav.p

Nije niko rekao da su Srbi najgori na svetu (mada smo blizu da budemo dno Evrope po mnogim parametrima). Zao mi je, ali jesmo zalutali u mnogim pravcima i gubimo vreme koje nemamo. I kostace nas to mnogo tek. Ali dzaba ja pricam.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2007, 21:19:05 od alexnikolic »
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Tvoje puste zelje xe xe.. Nista od toga zemljace..

Videces. I sta fali? Najjaca vojska na svetu.

Jel ti to rekla baka ili si cuo na b92? pa ova jadna srbija bi im se najebala svega da su se usudili da posalju trupe... Da slobo nije ispao picka i izdrzao do kraja ne bismo imali razlog za otvaranje ove teme... Sta je rusija? mislim da ni u jednom trenutku amerika nije bila ni prici rusima, jer rusi jedinop sto imaju dobro to je vojna tehnologija i nacionalna svest, sto tebi prijatelju veooooma nedostaje... Kad sam vec dosao dotle jesi li ti Srbin uopste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
po tebi je izgubljeno sve.....

samo da tebi beograd ostane da sjedis za kompom i glumis velikog srbina!!! Smile Smile Smile

Sto jes jes, moram priznati da mi manje vise cvrce jaja za ostatak Srbije. Sta cu, lokal patriotizam je jedini koji poznajem. I to ne ceo BGD, moja ulica i jos par okolo.

Надам се да је ово сарказам...

Ako siptar bude premijer to znaci da ce siptari da budu konstitutivni narod (a to jesi ako imas veliki procenat stanovnistva) - u tom slucaju imace pravo da menjaju sve - himnu, zastavu, sve.. Tako da postoji sansa da ce taj premijer Kosova da ljubi polu siptarsku polu srpsku zastavu.. Razmisli dobro sta zelis kada kazes Kosovo u Srbiji. I pre nego sto smislis - pogledaj Makedoniju.

Не. Сваки грађанин Србије има право да буде премијер. И Кинез који се родио у Србији. По уставу, Србија је држава Срба и других народа који у њој живе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nemoguce je otkriti sta je nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pricate o ovoj temi kao da se dešava na Marsu a ne ovde.  Između Srba i Albanaca postoji snažan antagonizam koji nije od juče. On je kulmunirao otvorenim oružanim sukobom.

Pored toga, ne vidim čemu komparacija sa SAD, niti smo mi Amerika,  niti su Albanci crni doseljenici da bi od toga moglo da se pravi smisleno poređenje.

Crnci u Americi nisu crni doseljenici, nego 90% potomci crnih robova na silu dovedenih u Ameriku. Belci su doseljenici, a starosedeoci su Indijanci. Drugi talas doseljenika čine Latinoamerikanci, koji čine preko 60% stanovnika Kalifornije. Baš da vidim da oni zatraže otcepljenje i pripajanje Mexiku posle 120 dana pregovora uz posredovanje Ahtisarija i kontakt grupe. Kakve veze ima što je mexička ekonomija 50 puta slabija od kalifornijske? EU će da izbombarduje Ameriku i smanji tu ekonomsku razliku na podnošljiv nivo, a mexi će da žive od kolumbijske koke i nerada.
   Sve ovo preselite na Balkan i zapitajte se: zašto pustiti KiM?
   A antagonizam su potencirali i do apsurda ga doveli prvenstveno Šiptari koji su godinama ubacivani na KiM. Zašto su uvek izbegavali da se popišu? Pa pola od njih nije imalo državljanstvo SFRJ, a kamoli sad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Ko je pozvao na neimanje dece? Samo sam rekao da je realno da ako bi svi imali po troje, ziveli bi k'o najgora sirotinja i beda.. I to je istina. Tako su i ziveli neki od nasih roditelja i dedova u familijama od po 6-oro dece.. Neminovno bi bilo posledica i po zdravlje - sto fizicko, sto psihicko te dece. Ali da ne duzim o tome.. Pitajte starije..

Jesam anacionalan, i to veoma. To je moj politicki i licni stav kao individue. Nisam deo nikakvog copora, mislim svojom glavom. Ko ume da razume danasnji svet shvatice o cemu pricam - sve je postalo jedan veliki lanac ishrane - na vrhu je Bill Gates, Donald Trump, na dnu azijske sweat-shops i zemlje u razvoju. Nacija je u toj prici nebitna. Kao i teritorija.. Ja iskreno zalim ljude koji zive u tim zastarelim paradigmama i voleo bih kada bi moji sugradjani shvatali ove stvari, ali nece da razmisljaju, lepse im zvuci kad neko zaurla Srbija i pokrade im stednju i odvuce decu na front..

Moj odgovor na svet koji se menja - zelim da budem dobra roba na trzistu - razvijam profesionalnu karijeru, a u isto vreme radim na doktoratu na jednom od najboljih univerziteta na svetu. Jednostavno - moras da plivas da ne bi potonuo. Ili mozes da potones i da zivis u svojim iluzijama 19. veka.. Ja biram plivanje.

@miroslav.p

Nije niko rekao da su Srbi najgori na svetu (mada smo blizu da budemo dno Evrope po mnogim parametrima). Zao mi je, ali jesmo zalutali u mnogim pravcima i gubimo vreme koje nemamo. I kostace nas to mnogo tek. Ali dzaba ja pricam.

Можда је суштина живота имати децу и посветити се породици, а можда је и суштина бити "добра роба" и посветити се пре свега себи.

Ко ће га знати? Видећемо и ти и ја кад дође тренутак?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat

@miroslav.p

Можда је суштина живота имати децу и посветити се породици, а можда је и суштина бити "добра роба" и посветити се пре свега себи.

Ко ће га знати? Видећемо и ти и ја кад дође тренутак?

A mozda je sustina postici obe stvari? Nije nemoguce, a i omogucava da toj deci pruzis sigurnu egzistenciju... Ja moram sebi sam da stvaram dosta toga, zasto bi i moja deca to morala sutra?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
a moram sebi sam da stvaram dosta toga, zasto bi i moja deca to morala sutra?

Зато што је то живот. Нико ти није рекао да је живот нешто где ће родитељи све да ти обезбеде и где ћеш да живиш као бубрег у лоју.
То су нормалне ствари. Живот је борба и мени је најбитније оно што поседујем у себи а не оно што имам на рачуну. То ћу пренети и на своју децу као и васпитање да се боре и да буду упорни и сазнање да ништа не долази само како би ти волео.

Много се мењају ставови људи из године у годину. Глупост је рећи да су наши преци имали много деце зато што су им требала деца да раде на њиви. Рађали су јер је то нормално. Глобализам, капитализам и комформизам су довели ди тога да се свести људи искрриве у тој мери да им постане небитно да ли ће имати децу.

Али као што рекох сви ми дођемо до коначног суда где судимо свом животу и нама самима. Тада истина долази на ред. Неко ће бити задовољан истином а неко неће. Свако је кројач своје судбине.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 19:42:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.