Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:23:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosovo i Metohija ~ Sve ili nista!?  (Pročitano 201409 puta)
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Pa ovo sto je napisao u proslom postu je za zatvor! To je poziv na kolektivno samoubistvo nacije! Nedostajao je samo poziv da se u medjuvremenu hranimo u meku i pijemo samo koka kolu.Ko bude cekao blagostanje da zasnuje porodicu, zavrsice u samackom hotelu.Pitanje je samo vremena kada ce takvi sebi reci,gde mi je bila pamet.Kada na klupi u parku ugledaju svoje vrsnjake i poznanike kako setaju svoju decicu i raduju se sa njima, sve ce im biti jasno.Nebuloza je da su deca skupa.Deca su sve ono sto coveka ispunjava.Radost i uteha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@alex ...2 (dva) grama mozga nemas.To sto si napisao je maloumnost.Imam vise dece i osecam se fenomenalno.Ona su pokretac svega.Zivim samo od plate i kredita kao i svi drugi sa jednim detetom.Ti si obicna pi-ka koja nema herca da se uhvati u kostac sa izazovima i problemima.Ti bi da ti padne sa neba.Da kur-em ne mrdnes a sve da imas.Nema to ni u EU.Ti usvoji macku ako hoces jeftinije pa je u starosti salji po lekove.Gde ima za dvoje dece,ima i za troje..Dokazano u praksi.

Veruj mi da moj zivotni put nije bio lak i da mi nista nije doslo lako.. Ali necu da saljem CV, verovatno bih ti izazvao kompleks nize vrednosti. 

Sto se tice kolicine mozga, to necu da komentarisem. Nemas pojma s kim pricas.

I sta je maloumnost? Da decu ne treba praviti zbog Kosova? Ti mislis da treba?
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Decu treba praviti zbog porodice i nacije...ljubavi.

Kosovo bi bilo izvrsna inicijalna kapisla za promenu svesti i misljenja tebi slicnih.

Ja te ne osudjujem, ali i ne odobravam tvoju lezernost i nezainteresovanost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Decu treba praviti zbog porodice i nacije...ljubavi.

Kosovo bi bilo izvrsna inicijalna kapisla za promenu svesti i misljenja tebi slicnih.

Ja te ne osudjujem, ali i ne odobravam tvoju lezernost i nezainteresovanost.

Jebiga, sta cu - nisam kao one bebe u kolevkama koje opisuje Kostunica i koje nose kosovski mit u srcu.. Kakav crnjak i glupost..
Granice i nacija su po meni najveca glupost i polako nestaju. Svet se sve vise deli na bogate i siromasne - ja se trenutno trudim da ne budem na dnu lanca ishrane, nego sto vise mogu pri vrhu. Ko je siptar, ko Srbin, a ko eskim - zabole me penis.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Bolovi kod tebe su ocigledno zastupljeni ispod lobanje.Da li zbog praznine ili surutke,to ne znam.Nedostatak muskosti medj nogama ne moze da rezultira bolom vec strahom od svega i svacega..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Bolovi kod tebe su ocigledno zastupljeni ispod lobanje.Da li zbog praznine ili surutke,to ne znam.Nedostatak muskosti medj nogama ne moze da rezultira bolom vec strahom od svega i svacega..

Kad Srbi shvate da je prosao 19. vek, svanuce nam.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Alex, preteruješ u svom anacionalizmu, a ti Serbico opet pretera sa radošću i srećom zbog dece.
Deca jesu radost, produžetak života, smisao ..., ali su brate i briga i strah ( bolesti, povrede, škola), o trošku da ne govorimo, mada mi je za njih najlakše dati, što jes,jes.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2007, 20:49:03 od miroslav.p »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Alex, preteruješ u svom anacionalizmu, a ti Serbico opet pretera sa radošću i srećom zbog dece.
Deca jesu radost, produžetak života, smisao ..., ali su brate i briga i strah ( bolesti, povrede, škola), o trošku da ne govorimo, mada mi je za njih najlakše dati, što jes,jes.

Samo dajem svoje misljenje.. Kao sto neko moze da zivi u 19. veku i veruje u nacije, tako i ja mogu da razumem danasnji svet koji se globalizuje i deli na bogate i one koji rade za njih. I zelim da se dobro pozicioniram. Teritorija i nacija su mi 95. rupa na svirali.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Slatke muke Miroslave..Ja biram tu opciju.Da nije tako,bio bi ovo raj,zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Za mene je raj kad su svi zdravi i kad se na vreme vrate kući.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 615
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:23:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.