Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Косооке снајке- Увоз из Азије!  (Pročitano 18188 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Na koji si ti nacin malo vise upucen jesi ti jedan od nezenja  Smile
Salim se naravno  ali da i ovaj problem trebali shvatiti za ozbiljno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Motorola Luxan RAZR2
Izmedju ostalog i to, mada nisam na to ciljao Smiley
Ja sam orijentalista po profesiji i veoma sam dobro upucen u region istocne Azije.
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Bolje bi im bilo da podstaknu žene u Srbiji da radjaju više dece, ako im je baš toliko stalo do povećanja nataliteta. Ja lično bih rodila bar četvoro kad bi mi omogućili da ih izdražavam onako kako treba ... kada bi mi omogućili penziju za treće dete, kao što je u drugim zemljama, ne bih se dvoumila ni sekunde.
 Smile

Немој да ме схватиш погрешно, као ти размишља већина људи сада...
Ипак морам приметити: пре 50 и више година жене нису имале услове да "издржавају децу како треба", па су рађале и по четворо. Наравно, ни мушкарци нису бежали од обавеза...

Nemojte ni ti ni Mrly da me shvatite pogrešno ali ja svojoj deci želim da pružim normalan život, koliko-toliko. Ne u smislu da mu ispunjavam svaku želju i kupujem sve što mu se prohte, nego da bar ne živi kao ti ljudi koje mi spominjete i koji su jeli samo 5 jela i slično. Ja nemam posla, i koliko shvatam, neću ga još dugo imati. Moj momak valja neku robu i šta? Da izrodimo čopor dece pa da živimo ispod nekog mosta? Mislim da je sada drugačije vreme, nego pre 100 godina i mislim da država po tom pitanju može puno toga da uradi i poveća natalitet - a neće. Na to sam ciljala kada sam pisala prethodnu poruku, no to nije tema  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svasta, kad sam se zainteresovao za ovu temu ocekivao sam mnogo vise zenskih glasova protiv ove akcije, kad ono glavni bukaci ispadose nacisti, politicari i kojekakvi provokatori Smile
Tarantulica me odusevljava koliko realan pogleda na celokupnu situaciju ima Smile
A posto sam malkice bolje upucen u problematiku od vecine ovde, odmah da vas informisem da mozete da prestanete sa kinezofobijom. U Kini je daleko vise muskaraca nego zena (da ne sirim pricu iz kojih razloga) i necete se nagledati kineskinja koje ovde dolaze po muzeve. To sto neko mozda zna poneki slucaj ne znaci da ce se to pretvoriti u masovnu pojavu. Znaci zaboravinte kineze, oni zaista gledaju samo svoja posla. Ovde su u pitanju azijatkinje iz "sitnijih" zemalja. Vijetnam, Laos, Kambodza, pa cini mi se i Tajland da se negde pomenuo (sto je sasvim verovatno jer i tamo postoji visak zenske populacije).
Kad se ovako malo izdignem iznad ovog konkretnog problema i pogledam sustinu, cini mi se da je ovde u pitanju stara srpska zabava "e ja necu to pa zato ne moze niko". Nek se udaje i zeni svako sa kim hoce. What's the big deal?

У принципу се слажем, само неколико допуна.
Онај несретник је планирао "увоз" из Вијетнама, Лаоса... а не из Кине. Кина има тај дефицит, и логично је да ће жене оданде ићи тамо да се удају. Макар се и нису увек мирисали кроз историју, то је ипак иста култура. Жене из Вијетнама се већ масовно удају у Кореји.
Тако да ако неки нежења мисли да ће тамо нешто да уфати, уфатиће ... (за детаљнији опис одгледати сеансе др. Протића Smile )

Идеја је иначе изнета на глуп начин, из више разлога.
Прво, држава то не треба да ради. Одатле идиотски коментари о "робљу". Постоје агенције које се тиме баве, за почетак може и преко друштва пријатељства. Држава само треба да даје помоћ преко конзуларних одељења.
Друго, "гардиста" се занео, па би и целе градове селио овде. Наравно да је то неприхватљиво. Можда да је пре 10 година то рађено на Косову, било би ОК Smile
Уопште не знам шта ће нам овде целе породице, а ако би прилив имиграната по овом основу постајао већи, требало би размотрити рестриктривније законе о држављанству.

Citat
Da izrodimo čopor dece pa da živimo ispod nekog mosta? Mislim da je sada drugačije vreme, nego pre 100 godina i mislim da država po tom pitanju može puno toga da uradi i poveća natalitet - a neće.

Нисмо на овој планети само да бисмо уживали, и нису сви овде да би уживали уопште. Причам генерално - постојање непросвећених је "нужно зло". Ниче је говорио о томе.
Пре 100 година је било другачије време, тада се више рађало, па је Србија могал да добија ратове против целих империја.
Шта хоће држава питај државу. Узгред, они проевропски би хтели стандард капитализма, а да имају привилегије социјализма. Не иде то тако...
Бела куга у европским земљама хара од средине 70-их прошлог века. Много се тога изменило, државна уређења и слично. Покушано је са привилегијама, није се много успело. Француска ти није добар пример, тамо Арапи улазе у статистике Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
   sve imamo, jos nam samo stranci fale  Smile . moracemo da im damo sva moguca i nemoguca prava da se ne bi osecali diskriminisano  Smile . a mi koji smo rodjeni ovde strpecemo se "jos malo"  Smile . svi ce oni kao po starom gostoljubivom Srbskom obicaju dobiti stanove, posao, ma sve o cemu su u svojim drzavama mogli samo da sanjaju (kao mi ovde) a mi cemo i dalje biti gradjani drugog reda u sopstvenoj drzavi  Smile . nije ni cudo sto novi klinci vise nisu nacionalisti, nego fasisti.  Smile . o intelektualna vladajuca elito je'em te u mozak!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w200
Nek mi neko kaze gde su ti dzabe stanovi i slobodna radna mesta koja se sakom i kapom dele rekama stranaca koji prelivaju ovu zemlju?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
ti si oslobodjen vojske. ti nemas pravo glasa.    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w200
Eh,ponosni ratnici,nestadose vam argumenti... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Bolje bi im bilo da podstaknu žene u Srbiji da radjaju više dece, ako im je baš toliko stalo do povećanja nataliteta. Ja lično bih rodila bar četvoro kad bi mi omogućili da ih izdražavam onako kako treba ... kada bi mi omogućili penziju za treće dete, kao što je u drugim zemljama, ne bih se dvoumila ni sekunde.

glavni problem  Smile Smile Smile

drzava ima milijarde bukvalno dolara dev.rezervi  koje drzi u jevrejskim bankama  Smile nije se setila da pochne da gradi kucice od 50-60 kv m po selima i manjim mestima  da ih deli besplatno . ja mislim da ima hiljade mladih parova koji bi prihvatili da zive u takvim uslovima.

umesto toga - uvoze se romi ,albanci ,sad i vijetnamci . i svi oni dobijaju pomoc od drzave

naravno da sve nije sluchajno - plan i jeste da se unishti srpski narod ...

Citat
Како то да је за Б.Ф.-а мешање раса геноцид, а није геноцид мешање са не-словенским народима ?

kojim neslovenskim narodima ? genetske razlike izmedju germana  i slovena praktichno i ne postoje ,a osim toga bash i ne vidim neku invaziju nemica na srbiju ...  Smile . naravno da bih i u tom sluchaju reagovao ,ali tako neshto se i ne pominje ....

-----------------------------------

inache da vas podsetim : ovako izgledaju srpska deca

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
U Aziji se kupuju i danas dan zene. Imam lokal, izdajem kinezu pa znam. Zena u Kini kosta oko 2 000 e.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.