Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Косооке снајке- Увоз из Азије!  (Pročitano 18186 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Sarumane,
Objasni ti to ljudima koji na sve gledaju crno-belo...neću da kažem da su glupi, ali tako nekako. Mržnja uvek potiče iz nerazmišljanja, a šta je konstantno nerazmišljanje nego glupost.
Mi smo ksenofobi. Sve što je drugačije, možda superiornije, za nas je zlo.
Smem da se kladim da određeni odavde onanišu na gole azijatkinje, a ovde prodaju muda za bubrege i velike i epohalne govore o nestajanju Srba, za šta su isključivo krive devojke iz Kambodže, a možda malo i one sa Laosa. Da li ti isti znaju gde je Kambodža ili Laos...osim da su u Aziji, što su uz malo naprezanje moždanih vijuga mogli da zaključe iz ostalih postova.
Umesto što se razbacuju semenom po keramici i peškiru, bolje bi bilo da nauče već jednom da čista, bela, srpska krv odavno ne postoji (a diskutabilno je da li je ikada i postojala).
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Zaboravio sam da stavim  Smile. Kao sto vec napisah,ta deca bi bili mesanci koji bi se dalje mesali sa "cistim" Srbima,tako da bi ih ti i tebi slicni mogli bez problema trpeti.

gluposti  Smile beli geni su recesivni - ta deca bi imala vishe osobina zute rase nego bele .

osim toga u srbiji ima svega oko 3-400 000 srpkinja sposobnih da radjaju - a mnoge od njih nece imati decu (ili ce imati jedno dete ) . ako bi se uvezlo 100 000 azijatkinja ,vec u sledecoj ili generaciji posle toga - srbi bi postali manjina u srbiji i polako nestali ...  Smile

p.s. niko ne mrzi vijetnamce u vijetnamu ,nego je pitanje hoce li ostati srba u srbiji - imamo li mi srbi pravo da postojimo ,gospodo judeo-liberali ?  Smile
« Poslednja izmena: 03. Sep 2008, 02:43:03 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung Z 240
Sa tim tvojim judeo liberalima si se dobrano ljudima popeo na nerve...naučio dečko novu reč i sad je forsira kad god i gde god stigne.
Imamo mi pravo da postojimo. Ko ti to pravo uskraćuje???
Uostalom, aman ljudi, od toga nema ništa. Kakve azijatkinje, kakve gluposti. Neko lupio pa ostao živ, a mi tu bistrimo politiku kao da će nam sutra stići "kontingent" sa 100.000 žena iz Azije...i odmah rađati kosooke Srpčiće. To je nešto najimbecilnije što sam čula.
A sa druge strane, većina vas piše šta bi bilo sa nama, a niko ne razmišlja, ako bi i došlo do realizacije te retardirane ideje, kako bi se te žene uopšte adaptirale ovde. Ne zbog svojih genskih specifičnosti, nego zbog razlike u kulturi, svesti, vrednostima ( a time se nemožemo baš podičiti u poslednjih ojoj godina). 
A ti bf...da li ga malo forsiraš kad vidiš zgodnu kosooku??? I nemoj da lažeš Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bolje bi im bilo da podstaknu žene u Srbiji da radjaju više dece, ako im je baš toliko stalo do povećanja nataliteta. Ja lično bih rodila bar četvoro kad bi mi omogućili da ih izdražavam onako kako treba ... kada bi mi omogućili penziju za treće dete, kao što je u drugim zemljama, ne bih se dvoumila ni sekunde.
 Smile

Немој да ме схватиш погрешно, као ти размишља већина људи сада...
Ипак морам приметити: пре 50 и више година жене нису имале услове да "издржавају децу како треба", па су рађале и по четворо. Наравно, ни мушкарци нису бежали од обавеза...

Zaboravio sam da stavim  Smile. Kao sto vec napisah,ta deca bi bili mesanci koji bi se dalje mesali sa "cistim" Srbima,tako da bi ih ti i tebi slicni mogli bez problema trpeti.

gluposti  Smile beli geni su recesivni - ta deca bi imala vishe osobina zute rase nego bele .

А ја мислио да су бели гени супериорни Smile

Citat
Deca neće biti Srbi nego Azijati !!

Србија је у Европи која је западно полуострво или ти потконтинент Азије, ерго Срби су већ Азијати Smile

Citat
osim toga u srbiji ima svega oko 3-400 000 srpkinja sposobnih da radjaju - a mnoge od njih nece imati decu (ili ce imati jedno dete ) . ako bi se uvezlo 100 000 azijatkinja ,vec u sledecoj ili generaciji posle toga - srbi bi postali manjina u srbiji i polako nestali ...  Smile

Са сликом демографксих токова које си лепо исцртао у Србији следи затварање фабрика и јавних служби за неколико деценија - неће имати ко да ради. Постаћемо старачки дом, ако буде довољно лове за то.
И то све под условом да се не рашире муслимани са југа (укључујући шипосе) који имају другачије вредности и наравно циљеве. Да ли је то оно што желиш Србима које толико волиш?!
Жене из Вијетнама би морале преузети наше вредности, с обзиром да су васпитане патријархално слушале би своје мужеве Србе. Деца би била одгајана као православци, славили би славу, дизали три прста кад треба...

Узгред, Србија и Српкиње - пише се великим почетним словом, посебно ако волиш ову нацију Smile
А сад да видимо како се држиш на оној теми о биолошким разликама Smile

-------------
Дигла се жешћа прашина. Али не због расе, не неби то очекивали од "левичарске" владе.  Smile
Него као то "претварање жена у робље"... Које глупости! Као да би их неко силом доводио. Оне би дошле као што Кинези дођу овде да раде - добровољно. А слушале би српске домаћине, као што у својој земљи слушаку вијетнамске Smile
Но, испада да bf_109_g_6 може да одахне - цео пројекат је спречио "јудео-либерал" Расим Љајић Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
A, di je to los natalitet? Ja kako izadjem na ulicu, naletim na neku trudnicu ili mamu sa bebom...  Smile

Sto se tice uvoza i problema sa natalitetom, slazem se sa Maki...

Sto se tice sela... ne znam cemu tolika povika na sele... Znam, npr. da je Divac imao velikih problema da nadje kuce za izbeglice jer ljudi koji imaju kuce na selu nece da ih prodaju. Znaci.. radije ce da kukaju kako mladi nece na selo, kako sela zamiru, kako nemaju para, kako ovo, kako ono nego da prodaju imanje koje je odavno zapusteno i bezvredno za 10-20.000e i dopuste nekim drugim ljudima da zasnuju svoj dom i ozive sela..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
NIŠTA OD UVOZA SNAJKI IZ AZIJE

Ministar za rad i socijalna pitanja Rasim Ljajić osudio predlog svog državnog sekretara da država uveze 100.000 žena iz Laosa, Burme i Vijetnama kako bi ih poudavala za srpske momke koje žive u selima

Srpski momci koji po svojim selima ne mogu da nađu devojke za udaju neće dočekati da im država pomogne interventnim uvozom 100.000 budućih snajki iz Laosa, Burme i Vijetnama, kako je to u Pressu predložio državni sekretar u Ministarstvu za rad i socijalnu politiku Željko Vasiljević. Ovaj svojevrsni „državni seks-trafiking" sprečiće ministar Rasim Ljajić, koji je oštro osudio ideju državnog sekretara u svom ministarstvu.

Ministar Rasim Ljajić izvinio se javnosti zbog ove ideje Željka Vasiljevića.
- Predlog državnog sekretara Vasiljevića nije stav našeg ministarstva, niti je bilo ko uopšte razmatrao takvu mogućnost. Neću tolerisati takvo ponašanje, kojim se vređaju domaća i strana javnost, a Ministarstvu nanosi ogromna šteta. Ja se izvinjavam javnosti u ime čitavog Ministarstva. Ljudi zovu, negoduju, pitaju da li država trguje ljudima. Naneta nam je velika šteta. Nemam reči. Ovo je bruka i sramota - kaže Ljajić.
Na pitanje da li je razgovarao sa Vasiljevićem, ministar odgovara da sa njim nema šta da razgovora, već da će o ovome razgovarati sa Socijalističkom partijom.
- Vasiljević je na funkciju državnog sekretara postavljen na osnovu koalicionog sporazuma sa SPS-PUPS-JS kao njihov kadar, odnosno kao predsednik Pokreta veterana koji je bio na njihovoj listi. Ponavljam, takvo ponašanje neću da dopustim.
S druge strane, Željko Vasiljević kaže za Press da se ne plaši posledica zbog svoje ideje o uvozu 100.000 žena iz Azije i da stoji iza ovog predloga.
- Rekao sam u intervjuu za Press, a i sada ponavljam: to je moj lični stav i stav Pokreta veterana! Takav predlog nikada nisam uputio ni Ministarstvu za rad i socijalnu politiku ni Vladi Srbije. Naravno da nisam ni pomislio da bi trebalo da dovedemo žene iz Azije i da ih stavimo na lager i prodajemo, već da pomognemo srpskim neženjama da zasnuju porodicu, naročito onima na selu, koji ne mogu da se ožene jer su devojke otišle u grad! Siguran sam da neću biti smenjen, niti da ću snositi posledice. A ako do toga i dođe, onda bi to bila sramota! I dalje stojim iza svega što sam rekao - kaže Vasiljević.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bf_109_g_6 је добио подршку за одбрану расне чистоте Србаља са неочекиване стране, од Петра Луковића. Преносим цео део тог текста, са сликама и коментарима слика, јер је веома забаван. Шта би рецимо овај форум дао за једну такву величину као што је Перо с онога свијета Smile

Spremne za Srbiju: Poljoprivredno stanovništvo Dalekog istoka

SRBIJA DO LAOSA: Budući da Priština nije bombardovana, kako je Garda Cara Lazara granatirajuće obećavala, niti su se Albanci povukli sa Kosova kao što im je četa bradoliko-pijanih protuva iz porte Crkve pretila, Državni Sekretar Vasiljević ovih se dana ozbiljno okrenuo seksualnim problemima Srbalja. U intervjuu za „Press“, gardista Cara Lazara, ispisao je crne kadrove ovdašnjeg života: „Demografska slika u Srbiji je katastrofalna i takva situacija zahteva radikalne mere. Imamo 250.000 muškaraca koji žive po selima i ne mogu da nađu žene za udaju. Postoji mnogo zemalja u svetu koje imaju višak žena. Deo možemo da nađemo u pravoslavnim zemljama kao što su Moldavija, Ukrajina, Rusija...Ali, meni nije cilj da oslabimo biološki potencijal zemalja koje su nam prijateljske. Jedino je rešenje da dovodimo žene sa Dalekog Istoka: Laos, Burma, Kambodža, Vijetnam. Oni su budističke vere koja je jako bliska pravoslavlju. Drugi, ključni razlog je što te žene imaju kult rađanja i kod njih nije nikakav problem da rode troje, četvoro, petoro dece. One dolaze iz sredina koje su ruralne, a to bi nam rešilo i nedostatak radne snage u poljoprivredi...Imali bismo svoje timove u tim zemljama: žene bi morale da prođu medicinske preglede. I onda da vidimo. Njima bi ovde bio ekonomski raj (...) Ne verujem da bi nekome smetalo da oženi Azijatkinju zato što ima kose oči i žutu boju kože. Mnogo je važnije da on sa njom ima dobar brak i da ima dece. A ta deca će sigurno biti Srbi (...) Mislim da bi iz tih zemalja trebalo da dovodimo cele porodice koje su brojnije, koje imaju mlađu decu. Da od njih napravimo verne građane ove zemlje koji će dati puni ekonomski doprinos time što će gajiti stoku na tim napuštenim područjima...“.

Budistička poza: Buduća Srpkinja u poslednjim satima slobode

Kad sumiramo Vasiljevića, što je prilično zajebano, Državni Sekretar nam poručuje sledeće: tananu vezu između Pravoslavlja i Budizma pedantno održava otac Pahomije koji će se prvi obradovati dolasku kosookih dečaka za koje nema nikakve analne prepreke da budu Srbi; stariji Azijati za koje Pahomije nije zainteresovan čuvaće stoku a popodne trenirati borilačke veštine u feng shui klubu Garde Cara Lazara; žene će, razume se, sem prepodnevnih priplodnih radova, biti obavezne da zamene konje dok na oranicama s azijskom lakoćom vuku plug; čim završe sa plugom, kreću sa poslepodnevnim gardijskim seksom: brzo, kratko, jasno i ubitačno. Što se verbalne komunikacije tiče, Vasiljević, poznati poliglota, ne vidi problem: pod devizom „govori srpski da te ceo svet razume“, kosooke Azijatkinje već znaju naš jezik a da toga nisu ni svesne. Posebno je cool ovo oko dovođenja čitavih porodica, zašto ne čitavih naselja ili gradova ili država: da preselimo Laos u Srbiju i da imamo Haos!

Jebeš zemlju bez azijskih robova!

Važno je samo da Garda Cara Lazara u Vladi bdi nad demografskim problemom: drugim rečima, kakva Vlada, takav i državni sekretar! Zato, opet i uvek: Dole Vlada!

Radna snaga: Čobanica iz Laosa

PS. Oglasio se Rasim Džekil Ljajić i ogradio se od Vasiljevićevih azijatskih predloga. Da li je Ljajić predložio da se gardista smeni? Nije. Da li ga je upozorio da će smeniti ako nastavi da lupeta? Nije. Da li se Ljajić setio da nas podseti da je Vasiljević „ratni veteran“ i robna marka Garde Cara Lazara? Nije. Da li se Ljajić izvinio ženama Laosa, Kambodže, Burme i Vijetnama? Nije. Da li je Ljajiću neprijatno što mu je Državni Sekretar nacista? Nije.

Pa, neka : ako vam je Vlada dobra, onda ništa.

Daboga vas oplodio kosooki Vasiljević!

Sve za Srpstvo, Srpstvo nizašta! Sem za Azijatkinje!

Извор: Е-новине
« Poslednja izmena: 03. Sep 2008, 12:46:10 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Mislim da je ovo poslednje muskarac...

« Poslednja izmena: 03. Sep 2008, 13:05:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Ovaj svojevrsni „državni seks-trafiking" sprečiće ministar Rasim Ljajić, koji je oštro osudio ideju državnog sekretara u svom ministarstvu.

A sta sam ja napisao kratko na temi, neka se pokriju usima ovi internacionalisti sa ove teme...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Qtek 小米
Како то да је за Б.Ф.-а мешање раса геноцид, а није геноцид мешање са не-словенским народима ?
Па добар део Јевреја се не разликује ни мало од просечног белца, да не причам о германским и англо-саксонским народима.

Citat
Mislim da je ovo poslednje muskarac...
Мора неко јаје да буде и мућак. Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.