2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.4%  (37)
Да
19.6%  (9)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 609028 puta)
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ПАРТИЗАНОВ ШЕСТИ ИГРАЧ Црно-бели су са “Гробарима” спремни на све! Рекорди су њихово друго име

Није од јуче да “Гробари” праве атмосфере од којих се леди крв у жилама. Било је тако деведесетих, па онда у ери Душка Вујошевића, ништа другачије није ни у времену Жељка Обрадовића.

Најтеже гостовање свих тимова Евролиге је Партизану. “Пакао” Арене спреман је да “прогута” и највеће великане европске кошарке.

Старији “Гробари” памте велике успехе Киће и Праје, сећају се радо Дивца, Даниловића и Ђорђевића, али и ови млађи су били сведоци великих победа над Реалом, Барселоном, Панатинаикосом, Олимпијакосом… Занимљиво, али највећи успех у историји Партизана постигнут је у сезони када црно-бели нису играли утакмице пред својом публиком.

[size=15t]ПРЕПУНА АРЕНА ЈЕ ЦРНО-БЕЛИ “X” ФАКТОР[/size]
Сјајне резултате праве црно-бели од како је на клупу сео Жељко Обрадовић. Далеко од тога да искусни тренер и играчи нису заслужни за те успехе, али велики допринос имају и навијачи.

Током сваке конференције за новинаре тренер црно-белих воли да истакне допринос навијача победи. Велике преокрете Партизан је направио ове сезоне у неким мечевима на свом паркету.

Један од највећих преокрета у историји Евролиге десио се против Макабија пре десетак дана, када су црно-бели, ношени невероватном енергијом са трибина, успели да надокнаде 24 поена заостатка за “поносом Израела”.

Феноменалну сезону одиграо је Партизан прошле године. Били су црно-бели на корак до фајнал-фора, али је Реал после невероватних пет мечева на крају био бољи.

У 34 кола Евролиге, Партизан је успео да слави 20 пута, а од тога 12 на домаћем паркету. Ове сезоне, та статистика још више иде на руку домаћег терена. Од 11 победа у досадашњем делу, чак осам остварено је пред “гробарима”.

Партизан је прошле сезоне у завршници Евролиге веома поправио учинак на гостујућем теренима, а то је био један од кључних разлога који их је погурао ка Топ 8. Сличну ствар мораће да ураде и ове сезоне уколико желе да се боре до краја.

“ГРОБАРИ” ДРЖЕ СВЕ ЕВРОЛИГАШКЕ РЕКОРДЕ
Занимљиво да је Партизан на осам од првих 10 места по броју гледалаца на некој утакмици Евролиге. Црно-бели држе рекорд који тешко да ће неко да успе да обори.

То се догодило на утакмици између Партизана и Панатинаикоса, на чијој клупи је у то време седео управо Жељко Обрадовић. На том мечу 2009. године у Арени се нашло 22.567 душа.

Од тих осам места, два су из ове сезоне и један из прошле. Током ове такмичарске године ту су се нашле утакмице Партизана са Виртусом и Панатинаикосом, а из прошле са Реал Мадридом.

Најпосећеније утакмице Евролиге:

22.567 – Партизан – Панатинаикос 2008/09

21.374 – Партизан – Реал Мадрид 2013/14

21.367 – Партизан – Макаби 2009/10

21.352 – Партизан – ЦСКА 2008/09

20.783 – Партизан – Макаби 2009/10

20.143 – Црвена звезда – Партизан 2023/24

21.091– Партизан – Реал Мадрид 2022/23

20.086 – Партизан – Виртус 2023/24

20.079 – Партизан – Панатинаикос 2023/24

Црно-бели су рекордери по броју гледалаца и на Јадрану. Тај рекорд постављен је у понедељак вече када је на утакмици између Партизана и Меге био 23.021 гледалац.

Претходни рекорд држали су, такође, „Гробари“. Било је то у петој утакмици плеј-офа прошле сезоне против Црвене звезде када је на трибинама било 22.198 навијача.

Дефинитивно да једни без других не могу. Навијачи су кошаркашима шести играч на паркету, а њихови успеси “Гробаре” испуњавају.

Многе рекорде срушили су заједно. Играчи на паркету, а навијачи на трибинама.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ
Аца Петровић открио: Жељко Обрадовић ће да води тим Европе!

Најтрофејнији кошаркашки тренер у Европи. Девет Евролига, а са Партизаном на чудесан начин покушава да дође до 10. Колико год то некима нереално звучало.

Једно од највећих имена у историји југословенске кошарке је Жељко Обрадовића. Поред њега, ту је увек и име Дражена Петровића, чија су се каријера и живот трагично завршили.

У Загребу 5. септембра одиграће се утакмица у част легендарног кошаркаша. На њој ће да се састану репрезентација Хрватске и тим Европе.

Рођени брат Дражена Петровића, Александар, открио је нешто више детаља о том догођају током гостовању у подкасту “АБА талкс”. Он је тим поводом рекао да ће тим Европе да води најтрофејнији европски тренер, Жељко Обрадовић.

– Могу да вам дам једну ексклузиву. Почетком фебруара у Загребу ћемо имати прес конференцију поводом Драженове заоставштине. Репрезентација Хрватске против једне селекције Европе. Ко ће да води селекцију Европе? Наравно најтрофејнији европски тренер. Нас двојица имамо такве односе, он је без икаквог проблема пристао на то да буде фронтмен те репрезентације која ће 5. септембра играти ту утакмицу у Загребу. Оставило је то утисак на мене и тај загрљај је био спонтан – истакао је Петровић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ЖАЛГИРИС ПАО У “ПАКЛУ” АРЕНЕ
Жељко надмудрио Тринкијерија, Партизан наставља ка циљу!

Важна победа на путу ка циљу! Није било лако, али су црно-бели успели да славе против Жалгириса на домаћем паркету.

Партизан је славио против Жалгириса са 81:72 (22:26, 23:17, 16:16, 18:11). Много борбе видели смо вечерас у Арени. Лоше је Партизан ушао у меч, али је у наставку по ко зна који пут ове сезоне успео да преокрене резултат и обрадује своје навијаче који су поново били на висини задатка.

Занимљиво да Партизан не зна за пораз од Жалгириса како се прошле сезоне вратио у ово такмичење. Црно-бели су успели да славе у сва четири дуела са клубом из Литваније.

Партизан – Жалгирис 81:72 (22:26 ,23:17, 16:16, 18:11)

Дворана: Београдска арена; Гледалаца: 20.000; Судије: Перез, Хордов, Пицилкас

Партизан: Ледеј 21, Аврамовић 7, Копривица, Пантер 8, Смаилагић, Јарамаз, Нанели 7, Трифуновић 2, Доужер 23, Понитка, Камински 12, Кабокло 1. Тренер: Жељко Обрадовић

Жалгирис: Еванс 25, Лекавичијус 4, Хејз 6, Гедраитис 7, Шмитс 9, Бирутис 11, Самнер, Димша, Лавриновичијус, Менек 3, Буткевичијус 4, Улановас 2. Тренер: Андреа Тринкијери
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Вечерас се догодило неколико организованих напада на навијаче Партизана у околини Арене.

Није први пут да се дешавају овакве ствари, ове сезоне.
Последњи пут су навијачи звезде улетели у радњу брзе хране и тада су повређени и старији људи који су били са малом децом.

>>> Снимак <<<
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Posto navijam za Zvezdu, nikada nisam imao preku potrebu da pisem na ovoj temi, ali eto i to se desilo, iz zelje da napisem neke stvari. Prvo, mislio sam da je onaj Sasa Pavlovic bese i jos neki slicni njemu dno dna sto se tice ljudskih osobina i kvaliteta, ali garnitura igraca koji su prosle sezone nosili crno beli dres je definitivno najodvratnija ekipa koju sam ikada imao prilike da gledam na ovim prostorima... Ponasanje igraca partizana prosle sezone na utakmicama protiv Zvezde je kriminalno, i sramotno za normalne sportiste.... Licno sam misljenja da je tome kumovao zelimir, sa svojom patoloskom i beskrajnom mrznjom prema Zvezdi, sto je presadio u igrace koji su na mnoge nenormalne nacine pokazivali svoju mrznju i idiotizam... Apsolutno je nenormalno da se jedan mali trifunovic kezi i plazi klupi i rezervnim igracima Zvezde na kraju utakmice. Neverovatno je da jedan orangutan poput lesora posle utakmice udara u glavu reprezentativca Srbije. Uzasno je da igrac partizana udara i odguruje navijaca koji mu jeste bio blizu, ali ga ni na jedan nacin nije fizicki ugrozio. Sta tek reci o pokazivanju srednjeg prsta navijacima od strane onog indijanca madara? Kako protumaciti ledejevo kreveljenje i kao plakanje upuceno Petrusevu? Objasniti glupiranje partizanivih stranaca koji imitiraju sirenu prozivajuci Filipa, zato sto je morao po pozivu da da izjavu u policiji? Situacija u kojoj se igraci partizana slikaju pored uvredljivih transparenata upucenih Zvezdi? Gde pevaju uvredljive pesme? Na zagrevanju se ponasaju kao idioti i provociranju navijace. Pa rodjaci, nista od toga nije normalno... Zoca i njegove idiotluke, poput selektivnog sluha koji cuje da se psuju igraci partizana, ali ne cuje da se psuju nasi i slicne njegove debilne izjave ne bih komentarisao. Za sve to vreme prilicno sam ponosan na igrace Zvezde koji nisu pokazali ni delic takvog odnosa i mrznje prema partizanu. Citao sam da je grobarima smetalo kako se Nedovic radovao posle trojke u areni... Mozes misliti, to je stvaro u rangu seljackih stvari koje su radili vasi moroni od igraca...
Sada stizemo do druge poente takve price. Vec duze vreme se prica o dolazku Nikole Mirotica, vrhunskog kosarkasa i po mnogim pricama dobrog coveka. Povezivao se sa Zvezdom, i mnogo vise sa partizanom. Na kraju je dolazak u partizan bio dogovoren i vec je sve bilo gotovo, cekao se samo potpis. Bicu iskren, nije mi bilo bas drago da dodje u partizan, jer zelim da Zvezda bude jaca, ali sta sad. Danas citam vesti, Nikola Mirotic ne potpisuje za partizan. Jako se radujem, jer verujem da mu je neki Makabi, Zalgiris, Pao, ponudio vise para i da je odjavio partizan. Moja radost je kratkog veka. Nakon toga da ne dolazi, citam razlog njegovog nedolaska, i osecam nevericu, bes, sramotu... Naime sjajni kosarkas nije potpisao za partizan, zbog vredjanja i pretnji kojima su bili izlozeni on i pogotovo njegova porodica!!!! Pa krv ti jebem gde mi zivimo... Vraca mi se da je nesto slicno, samo mislim u blazem obliku trpeo i Filip Petrusev kada je izabrao Zvezdu pre partizana. U momentu kada i Zvezda i partizan iamju mocne timove i na krilima drzave doviode maltene koga hoce, mi sami sebi pucamo u nogu ovakvim potezima? Pa sutra iz istog razloga neko nece u Zvezdu doci! Sada mi je iz ove perspektive zao sto Nikola nece doci u partizan i sto nece celu nasu kosarku podici na visi nivo, zbog grupice idiota koji misle da su iznad sporta i iznad pravila... Vredjati igrace, prozivati ih, i time pokusavati da ih dekoncentrises i izbacis iz ritma na utakmici je jedno, ali vredjati i pretiti porodicama je nesto sasvim drugo, odvrato i prljavo... Radilo se to i sa Milanom Gurovicem, pa i posle. Ne bih ko je poceo, to je manje bitno, ali ce nas tako nesto unazaditi i sjebati nas sport do kraja... Secam se ranije kada cujem pre derbija idiote koji su u fazonu, daj Boze da Rikardo polomi nogu, pa sa druge strane zele da Katai crkne itd... Vi koji tako razmisljate ste bolesni imbecili. Uvek sam zeleo da i mi i protivnik izadjemo u najjacim timovima, pa ko je bolji neka pobedi. Ok, ne bih imao nista protiv da nekom igracu partizana devojka nije dala par dana pre toga, pa je nervozan i promasuje, ali ne zelim mu da se povredi ili tako nesto...
Mozda je i ponasanje igraca partizana iz tog kako sam ga nazvao "najodvratnijeg tima ikada" delom doprinela ovome, o zocu da i ne govorim. Mozda smo svakako govna i jedni i drugi i unistavamo sport, ali ovo sto se desilo je jako lose, i uopste nisam srecan zbog toga i mislim da je to veliki korak u nazad i za nas i za vas...
Богами опасно их ККП и Жоц јебу. Како на терену тако и ван њега, сјајно, само нека се настави овако! Smile

Ti "pametni" ocigledno nisi ni procitao sta sam napisao, da jesi, ne bi imao tako glup komentar... Kapiram da sam malo vise napisao, i da ti nisi bas kapacitet toliko da procitas, ali ako vec ne kapiras, bolje cuti, nego da ispadas glup... Poenta je bila da se siri mrznja i da je to glupost, i da u tome, nazalost kao i ove sezone prednjace igraci partizana, ali da generalno to ne valja, tako sam ispljuvao i debile koji su ako je to istina pretili Miroticu ako predje u partizan, sto je bolesno, licno bih voleo da je dosao... Ali si ti malo poseban decak i u svemu vidis samo napade na tvoj mali klub i na onog rumenog idola zaludjene mase... Ostaj mi dobar, necu da duzim da se ne zbunis opet i ne napises nesto jos gluplje pogubljen duzinom posta...
Не предњаче играчи Партизана већ предњачи ваша легенда са Косова, бацање кеса урина, дрмање кошева, активирање пп апарата, да не набрајам даље јер знаш све и сам само се правиш луд као и сви ви, цимање на Нанелија, па рикварц бригада. То није почело од ове нити од прошле сезоне. Када си видео да се неко са трибине залеће на ваше играче? Да ли новинари гађају лоптом вапег тренера? Директор мтса цима играче? Добили сте курчину у финалу АБА лиге, фрустриран си јер ЕЛ играте 9 година и ништа нисте урадили док смо ми прве сезоне повратка стигли до топ 8. Ниједан погодак са појачањима немате, смарате месецима да је Жоц државни пројекат док вам Аца долази на утакмице ноншалантно и без вређања. За фудбал да не почнем колико сте милиона полупали и издували масну курчегању. Ае сад не мрачи нам тему, иди на циганске форуме и живите и вашем делулу свету. Толико од мене што се тебе и вас цигана тиче, небитни се баш.

Previse si se rasprdeo za nekoga ko ti je nebitan. Ajmo redom... Ja ne pricam sta rade navijaci, i jedni i drugi su stoka u vecini slucajeva, kao i oni koji su pre neki dan napali navijace partizana koji su se vracali sa utakmice... Bolesnici... Na vasoj tribini sa 48 frakcija nije mnogo bolje, i nemoj da mi glumis neku pozorisnu publiku, sa ontonom, jer ste stoka, u nekim segmentima i gora, ali to uopste nije bila poenta. Ja sam u prvom postu prozivao i jedne i druge zbog te mrznje, i dalje tvrdim da vasi igraci prednjace, sto se videlo i veceras, a ti si imao u najmanju ruku glup odgovor na to... Kao jebe nas zoc... Kako nas jebe? Ovu el ne biste ni igrali da vam isti taj Aca (kojeg licno ne podnosim) i drzava nisu kupili licencu pretprosle godine da igrate el... Uzeli ste jednu abu posle 10 godina, i tu celu jednu od kada se rumeni vratio... Kako on nas to jebe i u kojoj ti muko bajci zivis? Ti si jos u onoj bajci mi smo institucija? Hahahahaha... Vi ste tolika evropsla institucija da ako bi se vratili Ruski klubovi, ili se ovi dogovore sa Londonom i Dubaijem, prvi ima da letite, zajedno sa nama verovatno, tako da ne pali se... Ja sinko uopste nisam frustriran, samo ja znam razliku izmedju navijaca, nekog novinara i i graca, i znam kako ko treba da se ponasa... Navijaci su jako cesto stoka, ali se to prenelo i na vase igrace, obrazlozio sam i napisao u kojim situacijama, da te ne zbunjujem ponovo... Pa rumeni i jeste drzavni projekat, kao sto je i ova bedna Zvezda koja ne moze da se sastavi isto drzavni projekat. Pa odakle ti mislis da partizan dobija pare? Ono sto ste skupljali za porez? Ili preko smsova ili kako? Pa skupili ste mozda panteru za rezervne patike, ostalo ste sve dobili od drzave, kao i mi... Samo sto ja to shvatam, a ti si neka avangarda, bunt, sami protiv svih, zeljko i svi ovi igraci igraju iz ljubavi... Ma daj bre, pa realno niko ne moze da bude bas toliko glup, sve i da se trudis...
Posto su ti ovde uglavnom argumenti smesni i glupi, presao si i na fudbal. Pa ne blamiraj se tek tu... Pa raspali ste se... Da Zvezda prethodnih sezona nije uzela poena koliko je uzela, vi sa mesta koje ste zauzeli ne bi ni igrali cipiripi kup koji ste igrali i bili pregazeni od nekih sto posla sveta za njih nije cula. O fudbalu cuti, ne blamiraj se, bolje terajte onu vasu lopovsku upravu...
I za kraj, nemoj ti nikoga da teras na neke druge forume, jer znisi za to ovlascen, niti imas prava, a verujem da ni uzivo nisi kapacitet da bilo koga bilo gde oteras, tako da se stisaj i ne glumi internet huligana...
P.S. Cisto da ti odgovorim, nisam video da se neko bas zaleteo na nase igrace sa tribina, ali za time nije bilo potrebe, jer su nasi igraci za razliku od vasih gospoda i dodju da igraju kosarku a ne da provociraju. Kada vam neki nas igrac pokaze srednji prst, dobacuje, hvata se za medjunozije prema navijacima ili tako nesto, i treba da mu drknete dve tri vaspitne ako mene pitas... Ali nasi to nece, ili jako retko uraditi, dok je to vama glodarima urodjeno ponasanje i vasi igraci misle da to tako treba... Hvala Bogu da nismo isti i da nam igraci nisu isti. Pre bih imao slabiji tim nego tim sastavljen od neotesanih idiota... Sve najbolje, nastavi da sanjas da ste institucija, i ako vec ti ne mozes, zamoli nekog starijeg da ti objasni moje postove, da ne bi opet odgovorio nesto glupavo. Velii pozdrav...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Обрадовић после пораза: На почетку нисмо ни покушали да играмо одбрану! Ледеј нам дао елан

Партизан је претрпео и други пораз ове сезоне од Црвене звезде. Подсетимо, црно-бели су добили прва два, а онда су почетком године изгубили од црвено-белих у Евролиги, а сада и у АБА лиги.

Црвена звезда је победила са 88:86 у 18. колу АБА лиге. Тренер Жељко Обрадовић није био задовољан како су његови изабраници играли у првом полувремену.

ФЕНОМЕНАЛНА РЕАКЦИЈА У ДРУГОМ ПОЛУВРЕМЕНУ
– Очигледно је да смо играли два различита полувремена. Црвена звезда је почела са три тројке, где нисмо ни покушали да играмо одбрану. Реакција у другом полувремену је била феноменална. Дошли смо у ситуацију да изједначимо, па ћу да искористим прилику да честитам играчима. Честитам и Црвеној звездаи на победи која је таква какава је.  Има још неких детаља утакмице о којима не бих баш сада, њих ћемо погледати све лепо на миру па ћемо изанализирати и видети шта се тачно догађало – рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Новинаре је интересовали шта је тренер Партизана рекао кошаркашима у полувремену, па су у других 20 минута заиграли боље.

– Мислим да су и они видели слику првог полувремена. Оно што нисмо радили у првом јесмо у другом, добро смо им читали одбрану.

Упитан је на крају да прокоментарише игру Зека Ледеја који је учествовао у неколико инцидената.

– Судије су му свирале две техничке грешке. Био је мотивисан, дао је почетни елан екипи. Не знам да ли је он само учествовао у инцидентима, мислим да их је било још. Било је играча који су били мирни и оних који су били мање мирни. Битно је да оно што се дешавало на терену је ту и остало – закључио је Обрадовић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Posto navijam za Zvezdu, nikada nisam imao preku potrebu da pisem na ovoj temi, ali eto i to se desilo, iz zelje da napisem neke stvari. Prvo, mislio sam da je onaj Sasa Pavlovic bese i jos neki slicni njemu dno dna sto se tice ljudskih osobina i kvaliteta, ali garnitura igraca koji su prosle sezone nosili crno beli dres je definitivno najodvratnija ekipa koju sam ikada imao prilike da gledam na ovim prostorima... Ponasanje igraca partizana prosle sezone na utakmicama protiv Zvezde je kriminalno, i sramotno za normalne sportiste.... Licno sam misljenja da je tome kumovao zelimir, sa svojom patoloskom i beskrajnom mrznjom prema Zvezdi, sto je presadio u igrace koji su na mnoge nenormalne nacine pokazivali svoju mrznju i idiotizam... Apsolutno je nenormalno da se jedan mali trifunovic kezi i plazi klupi i rezervnim igracima Zvezde na kraju utakmice. Neverovatno je da jedan orangutan poput lesora posle utakmice udara u glavu reprezentativca Srbije. Uzasno je da igrac partizana udara i odguruje navijaca koji mu jeste bio blizu, ali ga ni na jedan nacin nije fizicki ugrozio. Sta tek reci o pokazivanju srednjeg prsta navijacima od strane onog indijanca madara? Kako protumaciti ledejevo kreveljenje i kao plakanje upuceno Petrusevu? Objasniti glupiranje partizanivih stranaca koji imitiraju sirenu prozivajuci Filipa, zato sto je morao po pozivu da da izjavu u policiji? Situacija u kojoj se igraci partizana slikaju pored uvredljivih transparenata upucenih Zvezdi? Gde pevaju uvredljive pesme? Na zagrevanju se ponasaju kao idioti i provociranju navijace. Pa rodjaci, nista od toga nije normalno... Zoca i njegove idiotluke, poput selektivnog sluha koji cuje da se psuju igraci partizana, ali ne cuje da se psuju nasi i slicne njegove debilne izjave ne bih komentarisao. Za sve to vreme prilicno sam ponosan na igrace Zvezde koji nisu pokazali ni delic takvog odnosa i mrznje prema partizanu. Citao sam da je grobarima smetalo kako se Nedovic radovao posle trojke u areni... Mozes misliti, to je stvaro u rangu seljackih stvari koje su radili vasi moroni od igraca...
Sada stizemo do druge poente takve price. Vec duze vreme se prica o dolazku Nikole Mirotica, vrhunskog kosarkasa i po mnogim pricama dobrog coveka. Povezivao se sa Zvezdom, i mnogo vise sa partizanom. Na kraju je dolazak u partizan bio dogovoren i vec je sve bilo gotovo, cekao se samo potpis. Bicu iskren, nije mi bilo bas drago da dodje u partizan, jer zelim da Zvezda bude jaca, ali sta sad. Danas citam vesti, Nikola Mirotic ne potpisuje za partizan. Jako se radujem, jer verujem da mu je neki Makabi, Zalgiris, Pao, ponudio vise para i da je odjavio partizan. Moja radost je kratkog veka. Nakon toga da ne dolazi, citam razlog njegovog nedolaska, i osecam nevericu, bes, sramotu... Naime sjajni kosarkas nije potpisao za partizan, zbog vredjanja i pretnji kojima su bili izlozeni on i pogotovo njegova porodica!!!! Pa krv ti jebem gde mi zivimo... Vraca mi se da je nesto slicno, samo mislim u blazem obliku trpeo i Filip Petrusev kada je izabrao Zvezdu pre partizana. U momentu kada i Zvezda i partizan iamju mocne timove i na krilima drzave doviode maltene koga hoce, mi sami sebi pucamo u nogu ovakvim potezima? Pa sutra iz istog razloga neko nece u Zvezdu doci! Sada mi je iz ove perspektive zao sto Nikola nece doci u partizan i sto nece celu nasu kosarku podici na visi nivo, zbog grupice idiota koji misle da su iznad sporta i iznad pravila... Vredjati igrace, prozivati ih, i time pokusavati da ih dekoncentrises i izbacis iz ritma na utakmici je jedno, ali vredjati i pretiti porodicama je nesto sasvim drugo, odvrato i prljavo... Radilo se to i sa Milanom Gurovicem, pa i posle. Ne bih ko je poceo, to je manje bitno, ali ce nas tako nesto unazaditi i sjebati nas sport do kraja... Secam se ranije kada cujem pre derbija idiote koji su u fazonu, daj Boze da Rikardo polomi nogu, pa sa druge strane zele da Katai crkne itd... Vi koji tako razmisljate ste bolesni imbecili. Uvek sam zeleo da i mi i protivnik izadjemo u najjacim timovima, pa ko je bolji neka pobedi. Ok, ne bih imao nista protiv da nekom igracu partizana devojka nije dala par dana pre toga, pa je nervozan i promasuje, ali ne zelim mu da se povredi ili tako nesto...
Mozda je i ponasanje igraca partizana iz tog kako sam ga nazvao "najodvratnijeg tima ikada" delom doprinela ovome, o zocu da i ne govorim. Mozda smo svakako govna i jedni i drugi i unistavamo sport, ali ovo sto se desilo je jako lose, i uopste nisam srecan zbog toga i mislim da je to veliki korak u nazad i za nas i za vas...
Богами опасно их ККП и Жоц јебу. Како на терену тако и ван њега, сјајно, само нека се настави овако! Smile

Ti "pametni" ocigledno nisi ni procitao sta sam napisao, da jesi, ne bi imao tako glup komentar... Kapiram da sam malo vise napisao, i da ti nisi bas kapacitet toliko da procitas, ali ako vec ne kapiras, bolje cuti, nego da ispadas glup... Poenta je bila da se siri mrznja i da je to glupost, i da u tome, nazalost kao i ove sezone prednjace igraci partizana, ali da generalno to ne valja, tako sam ispljuvao i debile koji su ako je to istina pretili Miroticu ako predje u partizan, sto je bolesno, licno bih voleo da je dosao... Ali si ti malo poseban decak i u svemu vidis samo napade na tvoj mali klub i na onog rumenog idola zaludjene mase... Ostaj mi dobar, necu da duzim da se ne zbunis opet i ne napises nesto jos gluplje pogubljen duzinom posta...
Не предњаче играчи Партизана већ предњачи ваша легенда са Косова, бацање кеса урина, дрмање кошева, активирање пп апарата, да не набрајам даље јер знаш све и сам само се правиш луд као и сви ви, цимање на Нанелија, па рикварц бригада. То није почело од ове нити од прошле сезоне. Када си видео да се неко са трибине залеће на ваше играче? Да ли новинари гађају лоптом вапег тренера? Директор мтса цима играче? Добили сте курчину у финалу АБА лиге, фрустриран си јер ЕЛ играте 9 година и ништа нисте урадили док смо ми прве сезоне повратка стигли до топ 8. Ниједан погодак са појачањима немате, смарате месецима да је Жоц државни пројекат док вам Аца долази на утакмице ноншалантно и без вређања. За фудбал да не почнем колико сте милиона полупали и издували масну курчегању. Ае сад не мрачи нам тему, иди на циганске форуме и живите и вашем делулу свету. Толико од мене што се тебе и вас цигана тиче, небитни се баш.

Previse si se rasprdeo za nekoga ko ti je nebitan. Ajmo redom... Ja ne pricam sta rade navijaci, i jedni i drugi su stoka u vecini slucajeva, kao i oni koji su pre neki dan napali navijace partizana koji su se vracali sa utakmice... Bolesnici... Na vasoj tribini sa 48 frakcija nije mnogo bolje, i nemoj da mi glumis neku pozorisnu publiku, sa ontonom, jer ste stoka, u nekim segmentima i gora, ali to uopste nije bila poenta. Ja sam u prvom postu prozivao i jedne i druge zbog te mrznje, i dalje tvrdim da vasi igraci prednjace, sto se videlo i veceras, a ti si imao u najmanju ruku glup odgovor na to... Kao jebe nas zoc... Kako nas jebe? Ovu el ne biste ni igrali da vam isti taj Aca (kojeg licno ne podnosim) i drzava nisu kupili licencu pretprosle godine da igrate el... Uzeli ste jednu abu posle 10 godina, i tu celu jednu od kada se rumeni vratio... Kako on nas to jebe i u kojoj ti muko bajci zivis? Ti si jos u onoj bajci mi smo institucija? Hahahahaha... Vi ste tolika evropsla institucija da ako bi se vratili Ruski klubovi, ili se ovi dogovore sa Londonom i Dubaijem, prvi ima da letite, zajedno sa nama verovatno, tako da ne pali se... Ja sinko uopste nisam frustriran, samo ja znam razliku izmedju navijaca, nekog novinara i i graca, i znam kako ko treba da se ponasa... Navijaci su jako cesto stoka, ali se to prenelo i na vase igrace, obrazlozio sam i napisao u kojim situacijama, da te ne zbunjujem ponovo... Pa rumeni i jeste drzavni projekat, kao sto je i ova bedna Zvezda koja ne moze da se sastavi isto drzavni projekat. Pa odakle ti mislis da partizan dobija pare? Ono sto ste skupljali za porez? Ili preko smsova ili kako? Pa skupili ste mozda panteru za rezervne patike, ostalo ste sve dobili od drzave, kao i mi... Samo sto ja to shvatam, a ti si neka avangarda, bunt, sami protiv svih, zeljko i svi ovi igraci igraju iz ljubavi... Ma daj bre, pa realno niko ne moze da bude bas toliko glup, sve i da se trudis...
Posto su ti ovde uglavnom argumenti smesni i glupi, presao si i na fudbal. Pa ne blamiraj se tek tu... Pa raspali ste se... Da Zvezda prethodnih sezona nije uzela poena koliko je uzela, vi sa mesta koje ste zauzeli ne bi ni igrali cipiripi kup koji ste igrali i bili pregazeni od nekih sto posla sveta za njih nije cula. O fudbalu cuti, ne blamiraj se, bolje terajte onu vasu lopovsku upravu...
I za kraj, nemoj ti nikoga da teras na neke druge forume, jer znisi za to ovlascen, niti imas prava, a verujem da ni uzivo nisi kapacitet da bilo koga bilo gde oteras, tako da se stisaj i ne glumi internet huligana...
P.S. Cisto da ti odgovorim, nisam video da se neko bas zaleteo na nase igrace sa tribina, ali za time nije bilo potrebe, jer su nasi igraci za razliku od vasih gospoda i dodju da igraju kosarku a ne da provociraju. Kada vam neki nas igrac pokaze srednji prst, dobacuje, hvata se za medjunozije prema navijacima ili tako nesto, i treba da mu drknete dve tri vaspitne ako mene pitas... Ali nasi to nece, ili jako retko uraditi, dok je to vama glodarima urodjeno ponasanje i vasi igraci misle da to tako treba... Hvala Bogu da nismo isti i da nam igraci nisu isti. Pre bih imao slabiji tim nego tim sastavljen od neotesanih idiota... Sve najbolje, nastavi da sanjas da ste institucija, i ako vec ti ne mozes, zamoli nekog starijeg da ti objasni moje postove, da ne bi opet odgovorio nesto glupavo. Velii pozdrav...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Procitao si macko, procitao, samo maca pojela jezik, pa ostavljas neke sada umesto glupih komentara, glupe slike...
Problem tvoj generalno je sto ti poredis ponasanje jednog sportskog radnika obradovica, sa funkcionerima, direktorima i predsednicima klubova. Vidis, ti sto vode klub su najcesce neki politicari, mafijasi (pogledaj samo grcku i njihove predsednike), mufljuzi. Covic i Terzic su zo naravno, ali ne mnogo gore od ostoje i od vazure i ostale vase bagre... Samo sto vama vasa bagra ne odgovara, jer radi lose za klub, a nama nasa donosi nekakve rezultate. Elem, ne mozes porediti jednog trenera sa njima... On bi trebao da bude gospodin i da se ne bavi stvarima oko terena, kao sto nas trener nikada ne prica o tome, nije to njegov posao... Ali rumeni ima foru kako da vrsi pritisak, time sto kada smo mi domacini, on cuje svaku psovku, svaku uvredu, i napravi neku pacenicku facu na konferenciji, a kada ste vi domacini, on se smeska, divi se atmosferi itd, gde nimalo niste zaostajali sa vredjanjima i psovkama. To je to licemerstvo koje vi cesto spominjete, a ne kapirate ni sta znaci. Dalje, ne mozes porediti vase igrace koji pokazuju srednji prst, hvataju se za medjunozije, zalecu se na navijace, sa tim istim navijacima, nekim novinarom, koji ko zna kako je tu dosao itd... Oni su znas sportisti, i trebalo bi tako i da se ponasaju...
E sad, razlika izmedju vas i nas. Kada se vas igrac slika pored transparenda uvredljive sadrzine prema nama, on je za vas kralj, idol... Kada pokzuju srednji prst, oni su grobarcine, kada se hvataju za muda prema navijacima, kakve su to grobarcine, face... Dok su za nas majstori i Zvezdasi ljudi tipa Yago, koji vas je ugasio na kraju recimo. Igraci koji igraju kosarku i jebe im se za politiku i za mrznju. Da je recimo Yago sinoc posle utakmice pokazao srednji prst prema igracima partizana, u mojim ocima, a i mnogim drugim bi srusio ono sto je dobro uradio. Bukvalno bih bio, ne bre, pa ne budi seljak kao oni, budi veliki u pobedi... Ali njemu to nije moglo da se desi, nije prosao skolu velikoga "gospodina" zelimira... Tako da ono sto vi smatrate burazerima, grobarcinama, facama, za nas su to obicni slepci koji ne umeju da se ponasaju...
Mozes sada da se pravis da ni ovo nisi procitao, ali procitace drugi koji ce uvideti da nemas pojma sta pricas i koliko ti je prica suplja, a ti nastavi da kopiras tekstove ovde sa drugih mesta i budes veliki grobar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1409
Zastava mičigen
bukvalno niko to nije pročito celo, obećavam ti
vrv je slabo ko i preleteo a kamoli pročito  Smile
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
mob
Apple iPhone 12, S21
Molio bih da se malo smire strasti, jer ako naletim da obrisem prijavljeno - pola teme cu obrisati.
Samo bez vredjanja, ako je ikako moguce.
Ako nije - javite, sredicemo i to.
Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.