2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.4%  (37)
Да
19.6%  (9)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 669 670 672 673 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 609035 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Otac Dantea Exum, Cecil, preminuo je u 60. godini života…
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
НОВИ ПОТПИС У ХУМСКОЈ
Партизан одрадио важан посао! Бек ставио параф на двогодишњи уговор

По свему судећи, фокус црно-белих је да задрже што више играча из шампионског тима. Тако је после Кевина Пантера и Зека Ледеја озваничен још један продужетак сарадње, с тим што је овога пута потписао српски кошаркаш.

Алекса Аврамовић ће и наредне сезоне да носи црно-бели дрес са бројем четири! Репрезентативац Србије је данас потписао нови, двогодишњи уговор са Партизаном, чиме се придружио капитену Кевину Пантеру и Зеку Ледеју који су недавно учинили исто.

У сезони за нама, Чачанин је упркос проблемима које је имао услед прелома прво десне, а потом и леве руке, био веома важан део шампионског тима Жељка Обрадовића и екипе која је сезону у Евролиги завршила на шестој позицији.

Енергични бек је прошле сезоне просечно бележио 7.2 поена, 1.9 скокова и 2.4 асистенције по мечу у свим такмичењима, а посебно је био важан у дефанзивном сегменту, пошто је био изузетно добар у пресингу и одбрани на најбољим играчима противника.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
Нисам сигуран да је ово добар потез због повреда али ... ајде да видимо шта ће се десити
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Posto navijam za Zvezdu, nikada nisam imao preku potrebu da pisem na ovoj temi, ali eto i to se desilo, iz zelje da napisem neke stvari. Prvo, mislio sam da je onaj Sasa Pavlovic bese i jos neki slicni njemu dno dna sto se tice ljudskih osobina i kvaliteta, ali garnitura igraca koji su prosle sezone nosili crno beli dres je definitivno najodvratnija ekipa koju sam ikada imao prilike da gledam na ovim prostorima... Ponasanje igraca partizana prosle sezone na utakmicama protiv Zvezde je kriminalno, i sramotno za normalne sportiste.... Licno sam misljenja da je tome kumovao zelimir, sa svojom patoloskom i beskrajnom mrznjom prema Zvezdi, sto je presadio u igrace koji su na mnoge nenormalne nacine pokazivali svoju mrznju i idiotizam... Apsolutno je nenormalno da se jedan mali trifunovic kezi i plazi klupi i rezervnim igracima Zvezde na kraju utakmice. Neverovatno je da jedan orangutan poput lesora posle utakmice udara u glavu reprezentativca Srbije. Uzasno je da igrac partizana udara i odguruje navijaca koji mu jeste bio blizu, ali ga ni na jedan nacin nije fizicki ugrozio. Sta tek reci o pokazivanju srednjeg prsta navijacima od strane onog indijanca madara? Kako protumaciti ledejevo kreveljenje i kao plakanje upuceno Petrusevu? Objasniti glupiranje partizanivih stranaca koji imitiraju sirenu prozivajuci Filipa, zato sto je morao po pozivu da da izjavu u policiji? Situacija u kojoj se igraci partizana slikaju pored uvredljivih transparenata upucenih Zvezdi? Gde pevaju uvredljive pesme? Na zagrevanju se ponasaju kao idioti i provociranju navijace. Pa rodjaci, nista od toga nije normalno... Zoca i njegove idiotluke, poput selektivnog sluha koji cuje da se psuju igraci partizana, ali ne cuje da se psuju nasi i slicne njegove debilne izjave ne bih komentarisao. Za sve to vreme prilicno sam ponosan na igrace Zvezde koji nisu pokazali ni delic takvog odnosa i mrznje prema partizanu. Citao sam da je grobarima smetalo kako se Nedovic radovao posle trojke u areni... Mozes misliti, to je stvaro u rangu seljackih stvari koje su radili vasi moroni od igraca...
Sada stizemo do druge poente takve price. Vec duze vreme se prica o dolazku Nikole Mirotica, vrhunskog kosarkasa i po mnogim pricama dobrog coveka. Povezivao se sa Zvezdom, i mnogo vise sa partizanom. Na kraju je dolazak u partizan bio dogovoren i vec je sve bilo gotovo, cekao se samo potpis. Bicu iskren, nije mi bilo bas drago da dodje u partizan, jer zelim da Zvezda bude jaca, ali sta sad. Danas citam vesti, Nikola Mirotic ne potpisuje za partizan. Jako se radujem, jer verujem da mu je neki Makabi, Zalgiris, Pao, ponudio vise para i da je odjavio partizan. Moja radost je kratkog veka. Nakon toga da ne dolazi, citam razlog njegovog nedolaska, i osecam nevericu, bes, sramotu... Naime sjajni kosarkas nije potpisao za partizan, zbog vredjanja i pretnji kojima su bili izlozeni on i pogotovo njegova porodica!!!! Pa krv ti jebem gde mi zivimo... Vraca mi se da je nesto slicno, samo mislim u blazem obliku trpeo i Filip Petrusev kada je izabrao Zvezdu pre partizana. U momentu kada i Zvezda i partizan iamju mocne timove i na krilima drzave doviode maltene koga hoce, mi sami sebi pucamo u nogu ovakvim potezima? Pa sutra iz istog razloga neko nece u Zvezdu doci! Sada mi je iz ove perspektive zao sto Nikola nece doci u partizan i sto nece celu nasu kosarku podici na visi nivo, zbog grupice idiota koji misle da su iznad sporta i iznad pravila... Vredjati igrace, prozivati ih, i time pokusavati da ih dekoncentrises i izbacis iz ritma na utakmici je jedno, ali vredjati i pretiti porodicama je nesto sasvim drugo, odvrato i prljavo... Radilo se to i sa Milanom Gurovicem, pa i posle. Ne bih ko je poceo, to je manje bitno, ali ce nas tako nesto unazaditi i sjebati nas sport do kraja... Secam se ranije kada cujem pre derbija idiote koji su u fazonu, daj Boze da Rikardo polomi nogu, pa sa druge strane zele da Katai crkne itd... Vi koji tako razmisljate ste bolesni imbecili. Uvek sam zeleo da i mi i protivnik izadjemo u najjacim timovima, pa ko je bolji neka pobedi. Ok, ne bih imao nista protiv da nekom igracu partizana devojka nije dala par dana pre toga, pa je nervozan i promasuje, ali ne zelim mu da se povredi ili tako nesto...
Mozda je i ponasanje igraca partizana iz tog kako sam ga nazvao "najodvratnijeg tima ikada" delom doprinela ovome, o zocu da i ne govorim. Mozda smo svakako govna i jedni i drugi i unistavamo sport, ali ovo sto se desilo je jako lose, i uopste nisam srecan zbog toga i mislim da je to veliki korak u nazad i za nas i za vas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
daj duži malo post buraz,neće niko normalan da čita kad je tako kratko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Posto navijam za Zvezdu, nikada nisam imao preku potrebu da pisem na ovoj temi, ali eto i to se desilo, iz zelje da napisem neke stvari. Prvo, mislio sam da je onaj Sasa Pavlovic bese i jos neki slicni njemu dno dna sto se tice ljudskih osobina i kvaliteta, ali garnitura igraca koji su prosle sezone nosili crno beli dres je definitivno najodvratnija ekipa koju sam ikada imao prilike da gledam na ovim prostorima... Ponasanje igraca partizana prosle sezone na utakmicama protiv Zvezde je kriminalno, i sramotno za normalne sportiste.... Licno sam misljenja da je tome kumovao zelimir, sa svojom patoloskom i beskrajnom mrznjom prema Zvezdi, sto je presadio u igrace koji su na mnoge nenormalne nacine pokazivali svoju mrznju i idiotizam... Apsolutno je nenormalno da se jedan mali trifunovic kezi i plazi klupi i rezervnim igracima Zvezde na kraju utakmice. Neverovatno je da jedan orangutan poput lesora posle utakmice udara u glavu reprezentativca Srbije. Uzasno je da igrac partizana udara i odguruje navijaca koji mu jeste bio blizu, ali ga ni na jedan nacin nije fizicki ugrozio. Sta tek reci o pokazivanju srednjeg prsta navijacima od strane onog indijanca madara? Kako protumaciti ledejevo kreveljenje i kao plakanje upuceno Petrusevu? Objasniti glupiranje partizanivih stranaca koji imitiraju sirenu prozivajuci Filipa, zato sto je morao po pozivu da da izjavu u policiji? Situacija u kojoj se igraci partizana slikaju pored uvredljivih transparenata upucenih Zvezdi? Gde pevaju uvredljive pesme? Na zagrevanju se ponasaju kao idioti i provociranju navijace. Pa rodjaci, nista od toga nije normalno... Zoca i njegove idiotluke, poput selektivnog sluha koji cuje da se psuju igraci partizana, ali ne cuje da se psuju nasi i slicne njegove debilne izjave ne bih komentarisao. Za sve to vreme prilicno sam ponosan na igrace Zvezde koji nisu pokazali ni delic takvog odnosa i mrznje prema partizanu. Citao sam da je grobarima smetalo kako se Nedovic radovao posle trojke u areni... Mozes misliti, to je stvaro u rangu seljackih stvari koje su radili vasi moroni od igraca...
Sada stizemo do druge poente takve price. Vec duze vreme se prica o dolazku Nikole Mirotica, vrhunskog kosarkasa i po mnogim pricama dobrog coveka. Povezivao se sa Zvezdom, i mnogo vise sa partizanom. Na kraju je dolazak u partizan bio dogovoren i vec je sve bilo gotovo, cekao se samo potpis. Bicu iskren, nije mi bilo bas drago da dodje u partizan, jer zelim da Zvezda bude jaca, ali sta sad. Danas citam vesti, Nikola Mirotic ne potpisuje za partizan. Jako se radujem, jer verujem da mu je neki Makabi, Zalgiris, Pao, ponudio vise para i da je odjavio partizan. Moja radost je kratkog veka. Nakon toga da ne dolazi, citam razlog njegovog nedolaska, i osecam nevericu, bes, sramotu... Naime sjajni kosarkas nije potpisao za partizan, zbog vredjanja i pretnji kojima su bili izlozeni on i pogotovo njegova porodica!!!! Pa krv ti jebem gde mi zivimo... Vraca mi se da je nesto slicno, samo mislim u blazem obliku trpeo i Filip Petrusev kada je izabrao Zvezdu pre partizana. U momentu kada i Zvezda i partizan iamju mocne timove i na krilima drzave doviode maltene koga hoce, mi sami sebi pucamo u nogu ovakvim potezima? Pa sutra iz istog razloga neko nece u Zvezdu doci! Sada mi je iz ove perspektive zao sto Nikola nece doci u partizan i sto nece celu nasu kosarku podici na visi nivo, zbog grupice idiota koji misle da su iznad sporta i iznad pravila... Vredjati igrace, prozivati ih, i time pokusavati da ih dekoncentrises i izbacis iz ritma na utakmici je jedno, ali vredjati i pretiti porodicama je nesto sasvim drugo, odvrato i prljavo... Radilo se to i sa Milanom Gurovicem, pa i posle. Ne bih ko je poceo, to je manje bitno, ali ce nas tako nesto unazaditi i sjebati nas sport do kraja... Secam se ranije kada cujem pre derbija idiote koji su u fazonu, daj Boze da Rikardo polomi nogu, pa sa druge strane zele da Katai crkne itd... Vi koji tako razmisljate ste bolesni imbecili. Uvek sam zeleo da i mi i protivnik izadjemo u najjacim timovima, pa ko je bolji neka pobedi. Ok, ne bih imao nista protiv da nekom igracu partizana devojka nije dala par dana pre toga, pa je nervozan i promasuje, ali ne zelim mu da se povredi ili tako nesto...
Mozda je i ponasanje igraca partizana iz tog kako sam ga nazvao "najodvratnijeg tima ikada" delom doprinela ovome, o zocu da i ne govorim. Mozda smo svakako govna i jedni i drugi i unistavamo sport, ali ovo sto se desilo je jako lose, i uopste nisam srecan zbog toga i mislim da je to veliki korak u nazad i za nas i za vas...
Богами опасно их ККП и Жоц јебу. Како на терену тако и ван њега, сјајно, само нека се настави овако! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
НОВИ РЕКОРД НА ПОМОЛУ
Партизан доминира у Евролиги! Само је један клуб до сада ово урадио

Црно-бели померају границе откако су се вратили у елитно такмичење. Већина ствари се тиче посете на утакмицама, али често се ради и о неком занимљивом статистичком параметру. Поготово што им је прошла сезона била изузетно успешна.

С обзиром на то да је скоро сваки играч Партизана у стању да погоди кош са дистанце, самим тим је један од његових главних квалитета такозвани “спејсинг”, односно простор који добија када се противничка одбрана рашири.

Зато можда није чудно што се у једном сегменту истиче када је наступ у Евролиги у питању. Наиме, црно-бели су у шест узастопних утакмица, закључно са 13. колом, били на преко 60 одсто успешности у шуту за два поена!

Уколико им исто пође за руком и у седмом мечу против Жалгириса у Каунасу, изједначиће рекорд Фенербахчеа из сезоне 2020/21, који је тада седам пута заредом имао такав проценат.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ПАРТИЗАН СЕ ПРАТИ ШИРОМ ЕВРОПЕ И СВЕТА
Црно-беле у сезони за нама гледало 345 милиона људи, само је један клуб испред

Партизан није само вратио стари сјај, већ можда и достигао највећи икада. Публика у Арени оборила је неколико рекорда (и то личних), а Партизан је пратила и публика широм Европе и света.

Црно-бели су били други најгледанији тим Евролиге у сезони 2022/23 када је реч о ТВ аудиторијуму. Партизан је убедљиво најгледанији тим када је у питању број навијача који долазе на трибине, а овај податак који је објавила агенције “Неилсен”, показује невероватну популарност коју има екипа Жељка Обрадовића.

Они наводе да је Партизан у сезони 2022/23 преко телевизије гледало збирно 345,2 милиона гледалаца широм Европе и света. Гледанији од црно-белих био је само мадридски Реал.

Та два клуба играла су невероватну четвртфиналну серију, која је после пет утакмица припала “краљевићима” који су се касније попели и на кров Европе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Табела Евролиге након 13 кола:

Следеће утакмице Партизан игра на страни против:

Жалгирис у Литванији, 14.12. у 19 часова
Валенсија у Шпанији, 19.12. у 21 час
Реал Мадрид у Шпанији, 21.12. у 20:45 часова
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
У СЕРИЈИ ПОБЕДА Партизан делује незаустављиво!
За њега ово није незгодно гостовање… Велики тријумф у Каунасу!

Црно-бели су одиграли сјајно, због чега су остварили нови тријумф. Нападачки су били непоколебљиви, врло ефикасни и тиме показали због чега су једна од најбољих екипа у Европи на противничкој половини терена.

Партизан је у 14. колу Евролиге савладао Жалгирис у Каунасу са 93:85 и тако уписао четврту узастопну победу у овом такмичењу! Овај успех је изузетно важан из разлога што је остварен на тако незгодном гостовању, где је литвански тим у стању да савлада и најквалитетније екипе “старог континента”.

Тријумф црно-белих је био потпуно заслужен, пошто су читавим током сусрета водили. Највећа предност коју су имали је било плус 16 и то у неколико наврата. Истина, домаћи су неколико пута припретили, али се српски представник није дао, већ је увек имао спреман одговор на неку серију противника. На крају је избегнута и неизвесна завршница, па може да се каже да је Партизан чак рутински дошао до бодова.

Највише проблема му је, индивидуално гледано, задао Кинан Еванс, који је бриљирао са 33 поена, на шта је додао и четири асистенције. Роландс Шмитс је уписао 18 поена, Томас Димша 11. Код победника је блистао Кевин Пантер са 22 поена, Пи Џеј Доужер је био сјајан са 16 поена, седам скокова и четири асистенције, док је Зек Ледеј допринео са 13 поена и седам скокова. Бруно Кабокло је на свом конту имао 12 поена и седам скокова.

Жалгирис – Партизан 85:93 (21:29, 23:29, 20:18, 21:17)

Дворана: “Жалгирио арена”; Гледалаца: 15.000; Судије: Пукл, Перез, Ван ден Брок

Жалгирис: Еванс 33 (4ас), Хејз 6 (4ск), Гедраитис 5, Шмитс 18 (4ск), Бирутис 3, Холинс 3, Самнер 2, Бутка, Димша 11 (4ас), Лавриновичијус 4 (8ск), Улановас. Тренер: Казис Максвитис

Партизан: Вукчевић 4, Ледеј 13 (7ск), Дрезгић, Копривица 3, Пантер 22, Смаилагић 7 (4ск), Јарамаз, Нанели 14, Анђушић, Доужер 16 (7ск, 4ас), Понитка 2, Кабокло 12 (7ск). Тренер: Жељко Обрадовић
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 669 670 672 673 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.