2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.4%  (37)
Да
19.6%  (9)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 674 675 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 608617 puta)
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ДРАМА ПРИПАЛА ВИРТУСУ
Партизан просуо велику предност у завршници и доживео још један пораз на страни

Невероватан пораз Партизана. Црно-бели су у овом дуплом колу изгубили обе утакмице на гостовању. Екипа Жељка Обрадовића просула је шест поена предности у завршници меча и доживела веома тежак пораз у Болоњи.

Виртус је успео да савлада црно-беле са 88:84 (19:19, 16:12, 27:27, 26:26). Партизана ће овај пораз тек да боли…

За разлику од утакмице са Монаком, црно-бели су вечерас одиграли фантастично завршницу треће и већи део четврте четвртине, али на крају, ипак, нису успели да победе. После одиграних 25 кола, Партизан има скор од 12 победа и 13 пораза.

Виртус Болоња – Партизан 88:84 (19:19, 16:12, 27:27, 26:26)

Виртус Болоња: Кординије 12, Лундберг 20, Белинели 20, Пајола 3, Добрић, Шенгелија 8, Хекет 7, Мики 4, Полонара, Жижић, Данстон 7, Абас 7

Партизан: Смит 6, Ледеј, Аврамовић 16, Копривица 4, Пантер 22, Смаилагић 6, Нанели 18, Анђушић, Доужер 10, Понитка, Камински 2, Кабокло
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ОБРАДОВИЋ ПОСЛЕ ПОРАЗА: Волео бих када бих ово могао да објасним…

Болан и тежак пораз доживели су црно-бели у Болоњи. Партизан је изгубио добијену утакмицу и пропустио велику прилику за коначно једним успехом на гостујућем терену.

Закомпликовали су црно-бели своју ситуацију у Евролиги, а искусни тренер Жељко Обрадовић сматра да је ово била одлична утакмица коју је његов тим изгубио због јефтиних грешака.

– Мислим да је ово била сјајна кошаркашка утакмица са успонима и падовима за оба тима. Поносан сам на мој тим, иако смо имали проблема са неким играчима. Мислим да смо ми изгубили утакмицу, то је мој утисак. Имали смо моментум, изгубили смо јефтине лопте због агресивности Виртуса. То значи да су заслужили да победе. Добар посао мог тима, хоћу да се захвалим нашим људима који су дошли да нас бодре овде и за нас је то било јако важно – рекао је Обрадовић.

Искористио је Жељко прилику да похвали тренера Виртуса Луку Банкија и игру његове екипе у овој сезони.

– Мислим да играју одличну кошарку, Лука ради одличан посао и очигледно је да су тим који има много могућности да заврши међу прва четири и бори се за Фајнал фор. Играју сјајну кошарку.

Партизан је и данас имао велики проблем са изгубљеним лоптама, био је то један од кључних пораза због овог пораза.

– Страшно бих волео када бих могао да објасним, али не могу да објасним ни ја. Четири мала играча да играју пресинг, ми нисмо уводили лопту. Имали смо шест изгубљених лопти у последњој четвртини, то је решило меч – закључио је Жељко Обрадовић.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ШОК У АРЕНИ
Партизан поново испустио велику предност…
Франциско тројком срушио црно-беле

Невероватан преокрет десио се вечерас у Арени. Партизан био на корак до победе, а онда је уследио шок у последњим тренуцима меча.

Бајерн је савладао црно-беле са 79:78 (26:23, 15:22, 18:18, 15:20). Екипа Жељка Обрадовића на овај начин доживела је пети пораз у низу, а трећи у Евролиги.

Слично као у петак у Болоњи, црно-бели нису успели да задрже велику предност коју су имали у завршници меча. Јунак утакмице је кошаркаш Бајерна Франциско, који је тројком на секунд до краја меча донео победу својој екипи.

Могао је Партизан до победе и у последњим тренуцима меча. Шутирао је Пантер за три, лопта се вртела по обручу, а онда је Кабокло покушао да је убаци у кош и направио велику грешку. Шта би било да је центар Партизана није дирао, никада нећемо да сазнамо.

Партизан – Бајерн 78:79 (23:26, 22:15, 18:18, 15:20)

Партизан: Смит, Ледеј 5, Аврамовић 3, Копривица 2, Пантер 22, Смаилагић 2, Јарамаз 8, Нанели 10, Доужер 10, Понитка, Камински 14, Кабокло 2.

Бајерн: Вајлер-Веб 9, Франциско 20, Едвардс 12, Вајдеман, Гифај 2, Радончић 2, Бонга, Лучић 3, Обст 6, Ибака 14, Херис, Бранковић 11.

« Poslednja izmena: 09. Feb 2024, 09:23:51 od 1vaN. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Nismo cak ni lose igrali sinoc, ona defanzivna petorka sa Jaramazom pun pogodak. Skoro pa preslikan jebeni Virtus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1409
Zastava mičigen
samo bez psovki
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Финансијско пословање, дуговање за порез и план отплате.

КК Партизан Моззарт Бет као колектив који се због својих спортских успеха и укупног значаја за српско друштво са правом сматра клубом од националног значаја, овим путем јавно износи податке о свом пословању.

Иако се кроз извештаје Агенције за привредне регистре и финансијске извештаје који се упућују Евролиги ови подаци могу видети, Клуб кроз саопштење за јавност пружа на увид тренутну финансијску ситуацију као и план за отплату преосталог пореског дуга који ће бити намирен до 31.3.2024. године.

Овом приликом КК Партизан Моззарт Бет жели да се јавно захвали на помоћи и разумевању приликом решавања два изузетно важна питања за функционисање Клуба.

Прво, Клуб упућује захвалност Пореској управи на помоћи и разумевању приликом прављења плана отплате пореског дуга и на стрпљењу током периода у којем се тај дуг измирује.

Такође, КК Партизан Моззарт Бет се захваљује Граду Београду на могућности да термине у Штарк арени закупљује под повлашћеним условима, као и остали спортски колективи који репрезентују Србију у међународним такмичењима.

ПРИХОДИ КЛУБА – СТРУКТУРА ОД СЕЗОНЕ 2017-18, ЗАКЉУЧНО СА СЕЗОНОМ 2023-24

Од доласка актуелне Управе на челу са председником Остојом Мијаиловићем у Клуб, приходи су по сезонама изледали овако (слика 2).

Напомена: За сезону 2023-24 је приказан буџет. Тренутно, од државних спонзорстава и донација је Клубу већ исплаћено 3.000.000,00 евра, док је договорена исплата још 3.000.000 евра до краја сезоне.

**Напомена: У секцију Државна спонзорства и донације су урачунати спонзорски уговори са компанијама НИС, Телеком Србија, Дунав осигурање, као и донације КСС и Града Београда.

Поводом актуелне ситуације, председник Партизана Моззарт Бет Остоја Мијаиловић је изјавио:

"Преузео сам клуб 2017. године у јако тешкој финансијској ситуацији, без организације и у укупно лошем стању. Након свих анализа, испливало је преко 10 милиона евра дуга за период пре мог доласка у Клуб. Поносан сам што могу да кажем да је ово последња година у којој имамо рецидиве прошлости. Актуелна сезона је за нас изузетно финансијски захтевна. То је сезона у којој имамо 20 милиона евра буџет за спортски сектор, организацију утакмица и путовања. На све то, у овој сезони ћемо отплатити целокупан порески дуг. Важно је да сви навијачи Партизана буду свесни да поред овако великих трошкова, Клуб редовно исплаћује плате свим запосленима и редовно плаћа своје обавезе, односно нема никаквих финансијких проблема. Наш циљ за ову сезону је пласман у Топ 8 Евролиге и освајање титуле шампиона АБА лиге. У овом тренутку, ми смо у игри да остваримо оба спортска циља. Морамо да наставимо да се боримо заједно, уздигнуте главе без било каквог алибија. Пружам потпуну подршку екипи и стручном штабу за борбу за остварење наших циљева, а рачуне ћемо пред нашим навијачима полагати на крају такмичарске сезоне. Захвалан сам свима који учествују у овом великом пројекту, изазови су испред нас, али сам уверен да је испред нас и сигурна будућност. Партизан изнад свих", истакао је председник црно-белих.

ПОРЕСКИ ДУГ И ПЛАН ОТПЛАТЕ ПРЕОСТАЛОГ ДУГА:

На дан 31.07.2023. године, усаглашен порески дуг је износио 963 милиона динара.

КК Партизан Моззарт Бет је 12.09.2023. године уплатио 437,6 милиона динара.

Остатак пореског дуга са каматама на данашњи дан износи 608 милиона динара. Сходно законској регулативи по којој се пореском дужнику, у овом случају КК Партизан, отписује 50% камате на укупан дуг пре било ког плаћања, Клуб ће уплатом од 408 милиона динара (приближно 3,4 милиона евра) свести дуг према пореској управи на нулу.

Рок за плаћање 408 милиона динара је 31.03.2024. године и та уплата ће бити извршена у наведеном року.

Поред наведеног наслеђеног пореског дуга, Клуб жели да напомене да је од септембра 2023. године платио на име старих пореских дугова и актуелних пореза укупно 660 милиона динара, то јест око 5,6 милиона евра.

Са уплатом од 3,4 милиона евра до 31.03.2024. Клуб ће закључно са тим датумом платити држави 9 милиона евра у сезони 2023-24 и тиме измирити све наслеђене пореске дугове као и сва редовне порезе који проистичу из овосезонског пословања.

Извор
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ЦРНО-БЕЛИ СЕ И ДАЉЕ ПИТАЈУ
Партизан на крилима чудесних “Гробара” срушио Ефес! Борба за плеј-оф тек сада почиње

Много тога смо видели од кошаркаша Партизана у овој сезони, али делује да узбуђења тек предстоје. Враћа се екипа Жељка Обрадовића у борбу за плеј-оф, “Гробари” су то заслужили због огромне љубави које им поклањају из меча у меч.

Партизан је после огромне борбе у препуној Арени успео да савлада кошаркаше Ефеса са 100:90 (17:20, 26:20, 21:25, 36:31). После 27. кола Евролиге, црно-бели имају скор од 13 победа и 14 пораза.

Прекинуо је Партизан серију од три пораза, а следећи изазов очекује га у Милану следеће недеље. Коначно је екипа Жељка Обрадовића изгледала на терену онако како верни навијачи и желе да је виде.

Партизан – Ефес 100:90 (17:20, 26:20, 21:25, 36:31).

Судије: Меди Дифала, Гитис Вилијус, Кристапс Константиновс.

Партизан: Смит, Ледеј 2, Аврамовић 30, Пантер 16, Смаилагић, Јарамаз, Трифуновић 5, Анђушић 15, Доужер 5, Понитка 2, Камински, Кабокло 6.

Анадолу Ефес: Ларкин 11, Бобуа 9, Брајант 8, Клајбурн 17, Томпсон 4, Плајс 13, Холац 6, Османи 3, Отуру 2, Јилмаз, Вилис 7, Џонс 10.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ОБРАДОВИЋ: Знам каква је моја будућност… Ваљало је родити се због овога!

Дочекан је у Арени вишеминутним овацијама пред почетак утакмице са Анадолу Ефесом... После 40 минута велике битке, “Гробарима” се одужио великом победом.

>>> ВИДЕО <<<

После меча са Анадолу Ефесом, Жељко Обрадовић је мирно, али истовремено и емотивно, испричао утиске са утакмице.

“НЕМАМ НИКАКВУ ДИЛЕМУ”
– Ја волим да причам о утакмици и мојим играчима више него о себи, поносан сам и срећан да су навијачи избацили то да сам један од њих и да сам тренер овог клуба који највише волим, да навијачи то препознају. После Купа сам имао много порука где су ми људи давали сваку врсту подршке, ја немам никакву дилему шта је моја будућност. Доживети ово што доживљавам у Партизану је нешто невероватно, хвала свима на овој подршци, ваљало је због овога и родити се и доживети овако нешто – рекао је Обрадовић.

Минулих дана, посебно после финала Купа Радивоја Кораћа у Нишу, владала је неизвесност да ли ће Обрадовић да настави рад у Партизану. Оставио је “отворена врата”.

– Да, размислио сам и управо због ових људи се то и ради. Ја сам рекао да је снага Партизана у овим људима. Овај клуб је од 1945. од 1970. и доласка Драгана Кићановића имао невероватну причу, али оно што је важно је приврженост клубу, али много ми је драго када видим толико деце. Једна ствар су резултати, а друга је да стварате нове навијаче. Знам каква је моја будућност, не видим себе нигде сем у овом клубу, или ћу бити овде или нећу радити. Много је лако. Е, сад, како ће бити у наставку, то ћемо видети.

ЕВРОЛИГА ПРЕПОЗНАЈЕ…
Кратко се осврнуо на непосредну будућност.

– Мени ће увек бити најважније мишљење сарадника, играча и навијача. Ту се све завршава. Клуб расте, сви су то препознали у Европи. Евролига препознаје када је један клуб стабилан, то је када има сопствене изворе финансирања. То чине ови навијачи и да Партизан може да изађе пред Евролигом са планом и програмом који је одличан и који су клубови препознали, ја сам велики оптимиста, али да не журимо, желим да се захвалим свима. Ми другу годину за редом репрезентујемо и овај град и државу на најбољи начин, надам се да људи то препознају и да ће препознавати и даље – рекао је Жељко Обрадовић.

>>> ВИДЕО II <<<
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Алекса Аврамовић је српски кошаркаш. Рођен је 25. октобра 1994. у Чачку.
Тренутно игра за Партизан, на позицији плејмејкера.
Kао седмогодишњак је начинио прве кошаркашке кораке у чачанској „Младости“, а са дванаест година је са школском екипом постао првак Србије.
Прошао је комплетну школу „Младости“ , где је наступао и за први тим. Наставља  у „Борцу“, потом у ОKK „Београд“, а онда се враћа у родни град и у дресу „Борца“ завршава сезону 2015/16. као најкориснији играч Kошаркашке лиге Србије, а потом и Суперлиге Србије.
Наредне три сезоне проводи у италијанском „Варезеу“, да би 2019. потписао двогодишњи уговор са „Уникахом“, али је исте године прослеђен на позајмицу у „Естудијантес“, где игра и у наредној сезони и бива други најбољи стрелац шпанске АЦБ лиге.
Од јула 2021. је у београдском „Партизану“, са којим је прошлу сезону завршио освајањем АБА лиге.
За репрезентацију Србије је дебитовао у квалификацијама за Светско првенство у Kини  2019. Играо је за национални тим и током лета 2021. на квалификационом турниру за Олимпијске игре у Токију.
На Светском првенству 2023. са репрезентацијом Србије је освојио сребрну медаљу и због своје импресивне игре постао миљеник нације и тема готово свих извештача из Маниле.
Алекса све ове године има несебичну подршку породице: оца Слободана, мајке Славице и старијег брата Вељка. У јулу 2022. вишегодишњу везу са Теодором крунисао је браком.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ПАРТИЗАНУ БАШ НЕ ИДЕ НА СТРАНИ
Црно-бели поражени у Милану… Јунак је некадашњи кошаркаш Црвене звезде

Поново су црно-бели били близу победе у гостима… По ко зна који пут ове сезоне Партизан у последњој деоници води или је у егалу, па онда у неизвесној завршници губи меч.

Милано је славио против Партизана са 85:83 (22:21, 19:19, 23:27, 21:16). Могао је Партизан да слави вечерас, имао је и нерешен резултат на неколико секунди до краја, а онда је тежак шут за два поена погодио Шабаз Нејпир.

Црно-бели после одиграних 28. кола Евролиге имају скор од 13 победа и 15 пораза. Исти учинак имају и кошаркаши Валенсије, који са Партизан деле то 10. место које води у плеј-ин.

Милано – Партизан 85:83 (22:21, 19:19, 23:27, 21:16)

Судије: Емил Магулкоч, Јозеф Бисанг, Карлос Коретс

Олимпија Милано: Ло 3, Мекгрудер, Мели 3, Нејпир 13, Ричи, Флакадори, Хол 18, Карузо, Шилдс 19, Миротић 19, Хајнс 2, Фојтман 6.

Партизан: Смит, Ледеј 12, Аврамовић 19, Копривица, Пантер 9, Смаилагић 5, Трифуновић, Анђушић 11, Доужер 2, Поњитка 5, Камински 7, Кабокло 13.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 674 675 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.