2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли Ћорави треба да иде у затвор ?
Да
80.4%  (37)
Да
19.6%  (9)
Ukupno glasova: 46
Idi dole
Stranice:
1 ... 671 672 674 675 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Партизан  (Pročitano 609041 puta)
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ПОТПУНИ КОЛАПС
Партизан играо само једну четвртину! Од плус 17 до минус 15 за нови пораз!

Деловало је да ће црно-бели, ако ништа друго, бар да дођу у ситуацију да освоје бодове. Убедљиво су водили, играли су добро, а онда је, како је време одмицало, њихова игра била све лошија, да би само дно дотакли у последњој четвртини.

У склопу 20. кола Евролиге, Партизан је свој меч одиграо у Истанбулу против Фенербахчеа. Екипе су се састале у дворани “Улкер Спортс Арена”, а до тријумфа је дошла она домаћа и то поприлично убедљиво – 91:76.

Важно је да се напомене да су црно-бели били сјајни током прве четвртине и на почетку друге. У једном тренутку су водили и са 17 поена разлике, а тројка коју је погодио Џејлин Смит за овај диференцијал је био, испоставило се, последњи моменат њихове добре игре. Од тада је кренуо стрмоглави пад, који је постајао све већи како је време одмицало.

Разлог пораза лежи у томе што је Партизан био поприлично лош у одбрани. Пре свега зато што је била превише мекана, односно, када се Фенер враћао у сусрет, Београђани нису правили фаулова, иако су имали много простора за то. Такође, дозволили су противнику да се распуца, те је он тројкама преокренуо и на крају славио.

Фенербахче – Партизан 91:76 (19:31, 24:17, 25:16, 23:12)

Дворана: “Улкер Спортс Арена”; Гледалаца: 11.000; Судије: Дифалах, Недовић, Алијага

Фенербахче: Мотли 4, Вилбекин, Шанли 4, Папајанис 2 (4ск), Хејз-Дејвис 12 (7ск), Биберовић, Пјер 4, Гудурић 15, Дорси 24, Калатис 9 (4ск, 7ас), Мадар 3 (4ас), Сестина 14 (4ск). Тренер: Шарунас Јасикевичијус

Партизан: Смит 11, Вукчевић, Ледеј 1 (6ск), Пантер 18 (4ск), Јарамаз, Нанели 14, Трифуновић 5 (4ск), Анђушић 3, Доужер 4 (6ас), Понитка, Камински 7, Кабокло 13 (4ск). Тренер: Жељко Обрадовић

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ЧУДО КАО У ТЕЛ АВИВУ 2010.
Партизан надокнадио минус 24 и срушио Макаби у гротлу “Арене”!
Од кошмара до најлепшег сна!

Црно-бели су играли катастрофално, а онда су ношени громогласном подршком са трибина начинили огроман преокрет, захваљујући којем је дошао до веома важних бодова!

Иако је у једном тренутку губио са 24 поена разлике, Партизан је на свом терену успео да надигра Макаби и тако упише нови тријумф у Евролиги – 88:79 (11:29, 25:23, 31:15, 21:12)! У питању је била утакмица 21. кола, а екипе су се састале у препуној дворани “Београдска арена”.

Публика је имала прилику да гледа невероватан меч. Црно-бели су изгледали очајно у првом полувремену, што је довело до тога да гости дођу до предности од 16:0 на самом старту! Ништа није било боље ни касније за Београђане, који су додатно посрнули. Ипак, потпуни заокрет се догодио у трећој четвртини када је тренер Жељко Обрадовић пронашао добитну комбинацију у виду петорке на челу са разиграним Џејмсом Нанелијем.

Овај Американац је погађао у серијама, преузео је одговорност и на крају понео епитет играча меча, иако је на почетку последње деонице био искључен због добијене друге неспортске грешке. Тамо где је он стао наставили су остали, који су ношени подршком са трибина успели да дођу до вођства и да га до краја сачувају.

Партизан – Макаби 88:79 (11:29, 25:23, 31:15, 21:12)

Дворана: “Београдска арена”; Гледалаца: 20.000; Судије: Болтаузер, Замојски, Перанди

Партизан: Смит, Ледеј 7 (5ск), Копривица, Пантер 5, Смаилагић 9 (5ск), Јарамаз 5, Нанели 20 (9ск, 5ас), Трифуновић 8 (5ск), Доужер 23 (7ск), Понитка, Камински, Кабокло 11 (4ск). Тренер: Жељко Обрадовић

Макаби: Кливленд 5, Веб ИИИ 7 (5ск), Браун 7, Болдвин 19 (5ас), Менко, Соркин 14 (6ск), Дибартоломио 4, Риверо 9, Коен, Нибо 5 (6ск), Блат 9 (5ас), Колсон (8ск). Тренер: Одед Каташ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
ПАРТИЗАНОВ РЕКОРД: ЦРНО-БЕЛИ ПРВИ ПУТ У ЕВРОЛИГИ НАДОКНАДИЛИ 24 ПОЕНА ЗАОСТАТКА

Екипа Жељка Обрадовића надмашила учинак Парног ваљка из 2008. године против Олимпије Милано!
Свима који пажљивије прате кошарку потпуно је јасно да велике предности у првом полувремену практично ништа не значе када је у питању коначан исход меча, мада је вечерашњи плус Макабија у Београдској арени у једном тренутку деловао тешко достижно. Али, Партизан Моззарт Бет је у друго полувреме ушао на фантастичан начин и успео меч у потпуности да преокрене у своју корист.

Црно-бели не само да су успели у томе, већ им је то највећа достигнут дефицит у Евролиги, надмашивши подвиг из 2008. године, када су направили велики преокрет против Олимпија Милано. Екипа Жељка Обрадовића је у другој четвртини, тачније 8:01 до краја првог полувремена, губила са 24 поена разлике (13:37), а тај заостатак је анулиран у финишу треће четвртине (2:33 до краја), када је било 60:60.

Партизан Моззарт Бет не само да је успео да стигне предност Макабија, већ је и потпуно преокренуо резултат, а то је успео и поменуте 2008. године, када је имао 23 поена заостатка, али је на крају славио против екипе из Града моде са 81:76.

Достизање разлике у мечевима Евролиге се мери од 2007. године.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
mob
Sony 
Tanki smo. Igra deluje dosta nesnadjeno. Nadam se da cemo se uskoro ustimovati za najbitnije meceve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Преминуо је Дејан Милојевић

Срце великог човека, спортисте, кошаркаша и тренера престало је да куца данас, 17. јануара 2024. године.

Деки нас је напустио прерано, у 46. години, након што његово тело није успело да се избори са последицама срчаног удара задобијеног у ноћи између уторка и среде.

Дејан је рођен 15. априла 1977. године у Београду. Одрастао је у приградском насељу Падинска Скела одакле је са само 13 година почео редовно да одлази у Београд на тренинге КК Ташмајдан.

Милојевић је на Таш дошао на наговор школског друга и врло брзо постао доминантна фигура на терену, не само у свом годишту, већ и наступајући за старије.

Мало тога се променило до завршетка његове кошаркашке каријере у дресу Партизана, 2009. године.

Једном приликом, 16-годишњи Деки је постигао 141 поен против вршњака из ОКК Београда. Ташмајдан је ту утакмицу добио резултатом 202:52.

Гласине о снажном дечаку из Падињака брзо су се прошириле Београдом и најбрже је реаговао Миша Лакић, који је 1994. године довео Милојевића у једну од најпознатијих престоничких школа кошарке, Беовук.

Дејан је наставио кошаркашко школовање и играчки развој у црно-жутој опреми „вукова“ до 1998. када је, мало након освајања златне медаље на Европском првенству за младе, постао члан ФМП Железника и потписао први профи уговор у каријери која је слутила на велика дела.

После две сезоне проведене у Железнику, од којих је једна била грубо прекинута НАТО бомбардовањем, Милојевића је пут даље водио у Подгорицу, где се 2000. године прикључио актуелним шампионима СР Југославије у једном од највећих трансфера у историји наше кошарке.

Уследили су и први трофеји у каријери, дупла круна у сезони 2000/01, као и деби у Евролиги.

Повратком у Београд 2004. године, где је овог пута заиграо у дресу Партизана, Милојевић се у систему тренера Душка Вујошевића трансформисао у најдоминантнијег кошаркаша у региону и једног од статистички најкориснијих у Европи.

За две сезоне у црно-белом освојио је две титуле у Јадранској лиги и то као најбољи стрелац и најкориснији играч сезоне, а доминација је била потврђена и у првенству Србије.

Партизан је напустио 2006. године и наредне две сезоне са успехом наступао у Валенсији из које је потом прешао у редове Галатасараја. После једне сезоне у Турској одлучио се за повратак међу црно-беле, али је убрзо одлучио да због хроничних проблема са коленима заврши каријеру кошаркаша.

Одлуку је објавио 1. септембра 2009.

Од тог тренутка, почео је да размишља као будући кошаркашки тренер и педагог. Радио је на себи, усавршавао се, образовао и већ 2012. добио прилику да покаже шта зна – а знао је много.

Потрајало би дуго ако бисмо покушали да набројимо све момке који су стасали уз Дејана Милојевића у Меги у наредних осам година, али навешћемо нека: Никола Јокић, Василије Мицић, Немања Дангубић, Ивица Зубац, Раде Загорац, Влатко Чанчар, Огњен Јарамаз, Марко Симоновић, Тимоте Луваву-Кабаро, Алфа Каба, Гога Битадзе…

Колико је живео кошарку говори и то што је ретке периоде у години када није имао обавезе у Меги користио да путује по Америци и усавршава се на камповима НБА тимова, тако да га је после кратког периода на клупи Будућност од јануара до јуна 2021. године пут, ипак, одвео преко Атлантика.

Позив Голден Стејт Вориорса да се прикључи стручном штабу Стива Кера и ради са Стефеном Каријем, Клејом Томпсоном, Драјмондом Грином и осталим члановима последње праве НБА династије прихватио је са задовољством и на лето 2021. потписа вишегодишњи уговор са организацијом из Сан Франциска.

Није доведен случајно, његов задатак био је развој индивидуалне технике и тактике играча на унутрашњим позицијама, јер су приче о томе колики утицај је Деки имао на знање и вештине сада већ најбољег кошаркаша света – Николе Јокића – увелико кружиле НБА круговима.

У својој другој сезони у Калифорнији, Милојевић је са Вориорсима освојио и титулу, поставши тек други тренер из наше земље са шампионским прстеном.

Тај драгоцени комад злата само је један од драгуља који су остали иза Дејана Милојевића на његовом путу од Падињака до шампионске параде у Сан Франциску из којег би се једног дана сигурно вратио и као поносни селектор поносне кошаркашке репрезентације Србије – земље која никад неће заборавити такву тренера, кошаркаша, спортисте и човека.

Почивај у миру драги Дејане.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
mob
Sony 
Mnogo mi je zao i mnogo sam se skenjao zbog ovoga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Posto navijam za Zvezdu, nikada nisam imao preku potrebu da pisem na ovoj temi, ali eto i to se desilo, iz zelje da napisem neke stvari. Prvo, mislio sam da je onaj Sasa Pavlovic bese i jos neki slicni njemu dno dna sto se tice ljudskih osobina i kvaliteta, ali garnitura igraca koji su prosle sezone nosili crno beli dres je definitivno najodvratnija ekipa koju sam ikada imao prilike da gledam na ovim prostorima... Ponasanje igraca partizana prosle sezone na utakmicama protiv Zvezde je kriminalno, i sramotno za normalne sportiste.... Licno sam misljenja da je tome kumovao zelimir, sa svojom patoloskom i beskrajnom mrznjom prema Zvezdi, sto je presadio u igrace koji su na mnoge nenormalne nacine pokazivali svoju mrznju i idiotizam... Apsolutno je nenormalno da se jedan mali trifunovic kezi i plazi klupi i rezervnim igracima Zvezde na kraju utakmice. Neverovatno je da jedan orangutan poput lesora posle utakmice udara u glavu reprezentativca Srbije. Uzasno je da igrac partizana udara i odguruje navijaca koji mu jeste bio blizu, ali ga ni na jedan nacin nije fizicki ugrozio. Sta tek reci o pokazivanju srednjeg prsta navijacima od strane onog indijanca madara? Kako protumaciti ledejevo kreveljenje i kao plakanje upuceno Petrusevu? Objasniti glupiranje partizanivih stranaca koji imitiraju sirenu prozivajuci Filipa, zato sto je morao po pozivu da da izjavu u policiji? Situacija u kojoj se igraci partizana slikaju pored uvredljivih transparenata upucenih Zvezdi? Gde pevaju uvredljive pesme? Na zagrevanju se ponasaju kao idioti i provociranju navijace. Pa rodjaci, nista od toga nije normalno... Zoca i njegove idiotluke, poput selektivnog sluha koji cuje da se psuju igraci partizana, ali ne cuje da se psuju nasi i slicne njegove debilne izjave ne bih komentarisao. Za sve to vreme prilicno sam ponosan na igrace Zvezde koji nisu pokazali ni delic takvog odnosa i mrznje prema partizanu. Citao sam da je grobarima smetalo kako se Nedovic radovao posle trojke u areni... Mozes misliti, to je stvaro u rangu seljackih stvari koje su radili vasi moroni od igraca...
Sada stizemo do druge poente takve price. Vec duze vreme se prica o dolazku Nikole Mirotica, vrhunskog kosarkasa i po mnogim pricama dobrog coveka. Povezivao se sa Zvezdom, i mnogo vise sa partizanom. Na kraju je dolazak u partizan bio dogovoren i vec je sve bilo gotovo, cekao se samo potpis. Bicu iskren, nije mi bilo bas drago da dodje u partizan, jer zelim da Zvezda bude jaca, ali sta sad. Danas citam vesti, Nikola Mirotic ne potpisuje za partizan. Jako se radujem, jer verujem da mu je neki Makabi, Zalgiris, Pao, ponudio vise para i da je odjavio partizan. Moja radost je kratkog veka. Nakon toga da ne dolazi, citam razlog njegovog nedolaska, i osecam nevericu, bes, sramotu... Naime sjajni kosarkas nije potpisao za partizan, zbog vredjanja i pretnji kojima su bili izlozeni on i pogotovo njegova porodica!!!! Pa krv ti jebem gde mi zivimo... Vraca mi se da je nesto slicno, samo mislim u blazem obliku trpeo i Filip Petrusev kada je izabrao Zvezdu pre partizana. U momentu kada i Zvezda i partizan iamju mocne timove i na krilima drzave doviode maltene koga hoce, mi sami sebi pucamo u nogu ovakvim potezima? Pa sutra iz istog razloga neko nece u Zvezdu doci! Sada mi je iz ove perspektive zao sto Nikola nece doci u partizan i sto nece celu nasu kosarku podici na visi nivo, zbog grupice idiota koji misle da su iznad sporta i iznad pravila... Vredjati igrace, prozivati ih, i time pokusavati da ih dekoncentrises i izbacis iz ritma na utakmici je jedno, ali vredjati i pretiti porodicama je nesto sasvim drugo, odvrato i prljavo... Radilo se to i sa Milanom Gurovicem, pa i posle. Ne bih ko je poceo, to je manje bitno, ali ce nas tako nesto unazaditi i sjebati nas sport do kraja... Secam se ranije kada cujem pre derbija idiote koji su u fazonu, daj Boze da Rikardo polomi nogu, pa sa druge strane zele da Katai crkne itd... Vi koji tako razmisljate ste bolesni imbecili. Uvek sam zeleo da i mi i protivnik izadjemo u najjacim timovima, pa ko je bolji neka pobedi. Ok, ne bih imao nista protiv da nekom igracu partizana devojka nije dala par dana pre toga, pa je nervozan i promasuje, ali ne zelim mu da se povredi ili tako nesto...
Mozda je i ponasanje igraca partizana iz tog kako sam ga nazvao "najodvratnijeg tima ikada" delom doprinela ovome, o zocu da i ne govorim. Mozda smo svakako govna i jedni i drugi i unistavamo sport, ali ovo sto se desilo je jako lose, i uopste nisam srecan zbog toga i mislim da je to veliki korak u nazad i za nas i za vas...
Богами опасно их ККП и Жоц јебу. Како на терену тако и ван њега, сјајно, само нека се настави овако! Smile

Ti "pametni" ocigledno nisi ni procitao sta sam napisao, da jesi, ne bi imao tako glup komentar... Kapiram da sam malo vise napisao, i da ti nisi bas kapacitet toliko da procitas, ali ako vec ne kapiras, bolje cuti, nego da ispadas glup... Poenta je bila da se siri mrznja i da je to glupost, i da u tome, nazalost kao i ove sezone prednjace igraci partizana, ali da generalno to ne valja, tako sam ispljuvao i debile koji su ako je to istina pretili Miroticu ako predje u partizan, sto je bolesno, licno bih voleo da je dosao... Ali si ti malo poseban decak i u svemu vidis samo napade na tvoj mali klub i na onog rumenog idola zaludjene mase... Ostaj mi dobar, necu da duzim da se ne zbunis opet i ne napises nesto jos gluplje pogubljen duzinom posta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Posto navijam za Zvezdu, nikada nisam imao preku potrebu da pisem na ovoj temi, ali eto i to se desilo, iz zelje da napisem neke stvari. Prvo, mislio sam da je onaj Sasa Pavlovic bese i jos neki slicni njemu dno dna sto se tice ljudskih osobina i kvaliteta, ali garnitura igraca koji su prosle sezone nosili crno beli dres je definitivno najodvratnija ekipa koju sam ikada imao prilike da gledam na ovim prostorima... Ponasanje igraca partizana prosle sezone na utakmicama protiv Zvezde je kriminalno, i sramotno za normalne sportiste.... Licno sam misljenja da je tome kumovao zelimir, sa svojom patoloskom i beskrajnom mrznjom prema Zvezdi, sto je presadio u igrace koji su na mnoge nenormalne nacine pokazivali svoju mrznju i idiotizam... Apsolutno je nenormalno da se jedan mali trifunovic kezi i plazi klupi i rezervnim igracima Zvezde na kraju utakmice. Neverovatno je da jedan orangutan poput lesora posle utakmice udara u glavu reprezentativca Srbije. Uzasno je da igrac partizana udara i odguruje navijaca koji mu jeste bio blizu, ali ga ni na jedan nacin nije fizicki ugrozio. Sta tek reci o pokazivanju srednjeg prsta navijacima od strane onog indijanca madara? Kako protumaciti ledejevo kreveljenje i kao plakanje upuceno Petrusevu? Objasniti glupiranje partizanivih stranaca koji imitiraju sirenu prozivajuci Filipa, zato sto je morao po pozivu da da izjavu u policiji? Situacija u kojoj se igraci partizana slikaju pored uvredljivih transparenata upucenih Zvezdi? Gde pevaju uvredljive pesme? Na zagrevanju se ponasaju kao idioti i provociranju navijace. Pa rodjaci, nista od toga nije normalno... Zoca i njegove idiotluke, poput selektivnog sluha koji cuje da se psuju igraci partizana, ali ne cuje da se psuju nasi i slicne njegove debilne izjave ne bih komentarisao. Za sve to vreme prilicno sam ponosan na igrace Zvezde koji nisu pokazali ni delic takvog odnosa i mrznje prema partizanu. Citao sam da je grobarima smetalo kako se Nedovic radovao posle trojke u areni... Mozes misliti, to je stvaro u rangu seljackih stvari koje su radili vasi moroni od igraca...
Sada stizemo do druge poente takve price. Vec duze vreme se prica o dolazku Nikole Mirotica, vrhunskog kosarkasa i po mnogim pricama dobrog coveka. Povezivao se sa Zvezdom, i mnogo vise sa partizanom. Na kraju je dolazak u partizan bio dogovoren i vec je sve bilo gotovo, cekao se samo potpis. Bicu iskren, nije mi bilo bas drago da dodje u partizan, jer zelim da Zvezda bude jaca, ali sta sad. Danas citam vesti, Nikola Mirotic ne potpisuje za partizan. Jako se radujem, jer verujem da mu je neki Makabi, Zalgiris, Pao, ponudio vise para i da je odjavio partizan. Moja radost je kratkog veka. Nakon toga da ne dolazi, citam razlog njegovog nedolaska, i osecam nevericu, bes, sramotu... Naime sjajni kosarkas nije potpisao za partizan, zbog vredjanja i pretnji kojima su bili izlozeni on i pogotovo njegova porodica!!!! Pa krv ti jebem gde mi zivimo... Vraca mi se da je nesto slicno, samo mislim u blazem obliku trpeo i Filip Petrusev kada je izabrao Zvezdu pre partizana. U momentu kada i Zvezda i partizan iamju mocne timove i na krilima drzave doviode maltene koga hoce, mi sami sebi pucamo u nogu ovakvim potezima? Pa sutra iz istog razloga neko nece u Zvezdu doci! Sada mi je iz ove perspektive zao sto Nikola nece doci u partizan i sto nece celu nasu kosarku podici na visi nivo, zbog grupice idiota koji misle da su iznad sporta i iznad pravila... Vredjati igrace, prozivati ih, i time pokusavati da ih dekoncentrises i izbacis iz ritma na utakmici je jedno, ali vredjati i pretiti porodicama je nesto sasvim drugo, odvrato i prljavo... Radilo se to i sa Milanom Gurovicem, pa i posle. Ne bih ko je poceo, to je manje bitno, ali ce nas tako nesto unazaditi i sjebati nas sport do kraja... Secam se ranije kada cujem pre derbija idiote koji su u fazonu, daj Boze da Rikardo polomi nogu, pa sa druge strane zele da Katai crkne itd... Vi koji tako razmisljate ste bolesni imbecili. Uvek sam zeleo da i mi i protivnik izadjemo u najjacim timovima, pa ko je bolji neka pobedi. Ok, ne bih imao nista protiv da nekom igracu partizana devojka nije dala par dana pre toga, pa je nervozan i promasuje, ali ne zelim mu da se povredi ili tako nesto...
Mozda je i ponasanje igraca partizana iz tog kako sam ga nazvao "najodvratnijeg tima ikada" delom doprinela ovome, o zocu da i ne govorim. Mozda smo svakako govna i jedni i drugi i unistavamo sport, ali ovo sto se desilo je jako lose, i uopste nisam srecan zbog toga i mislim da je to veliki korak u nazad i za nas i za vas...
Богами опасно их ККП и Жоц јебу. Како на терену тако и ван њега, сјајно, само нека се настави овако! Smile

Ti "pametni" ocigledno nisi ni procitao sta sam napisao, da jesi, ne bi imao tako glup komentar... Kapiram da sam malo vise napisao, i da ti nisi bas kapacitet toliko da procitas, ali ako vec ne kapiras, bolje cuti, nego da ispadas glup... Poenta je bila da se siri mrznja i da je to glupost, i da u tome, nazalost kao i ove sezone prednjace igraci partizana, ali da generalno to ne valja, tako sam ispljuvao i debile koji su ako je to istina pretili Miroticu ako predje u partizan, sto je bolesno, licno bih voleo da je dosao... Ali si ti malo poseban decak i u svemu vidis samo napade na tvoj mali klub i na onog rumenog idola zaludjene mase... Ostaj mi dobar, necu da duzim da se ne zbunis opet i ne napises nesto jos gluplje pogubljen duzinom posta...
Не предњаче играчи Партизана већ предњачи ваша легенда са Косова, бацање кеса урина, дрмање кошева, активирање пп апарата, да не набрајам даље јер знаш све и сам само се правиш луд као и сви ви, цимање на Нанелија, па рикварц бригада. То није почело од ове нити од прошле сезоне. Када си видео да се неко са трибине залеће на ваше играче? Да ли новинари гађају лоптом вапег тренера? Директор мтса цима играче? Добили сте курчину у финалу АБА лиге, фрустриран си јер ЕЛ играте 9 година и ништа нисте урадили док смо ми прве сезоне повратка стигли до топ 8. Ниједан погодак са појачањима немате, смарате месецима да је Жоц државни пројекат док вам Аца долази на утакмице ноншалантно и без вређања. За фудбал да не почнем колико сте милиона полупали и издували масну курчегању. Ае сад не мрачи нам тему, иди на циганске форуме и живите и вашем делулу свету. Толико од мене што се тебе и вас цигана тиче, небитни се баш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8317
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
МИЛОЈЕВИЋ ЋЕ ВЕЧНО ДА СЕ ПАМТИ Прелеп гест Партизана пред меч са Мегом

Партизан и Мега састају се од 19 часова у последњем мечу 17. кола АБА лиге. Меч се игра у Београдској арени, а много тога ће бити у знаку прерано преминулог Дејана Милојевића.

Партизан је једно место до терена посветио Милојевићу. На столици је окачен Милојевићев дрес, а остављена је и једна бела ружа. Изнад фотографија које су окачене на друштвеним мрежама пише “Већи од кошарке”.

Дејан Милојевић је током каријере играо за Партизан, а тренерску каријеру је почео у Меги. Умро је у среду у САД у 47. години после срчаног удара.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 671 672 674 675 ... 677
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.