2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 61508 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Sad sam nanao neki tekst gde pise sta su igraci pricali posle tekme sa Grcima

Primer 1

Nemanja Aleksandrov: "Neću da komentarišem sudjenje, ali mislim da su svi u Srbiji i ovde u Granadi videli zbog čega smo izgubili.

Vuk Radivojević: "Ostaje veliki žal za ovom pobedom, jer smo nezasluženo izgubili. O sudijskim odlukama nećemo ni da pričamo, sve je jasno.

Milan Gurović: "Katastrofa, ovo je strašno!Videli ste koja je to kradja. Neverovatno, mi idemo na živce zadnjih 12 godina svima na svetu i sada su očigledno rešili...znate već na šta mislim.Ja sam igrao katastrofalno, nisam mogao da dodjem do vazduha pošto su me tukli kao idiota ceo meč. Sebi bih najradio odsekao glavu zbog očajnog šuta, ali ostali momci su odigrali herojski...Ne možeš...Ej, jedan Rumun ti sudi onako, meni zaista nije jasno kako ga je FIBA odredila da sudi ovde, da nas unakazi. Ma, to važi i za ostalu dvojicu. Ovo su svi videli, šta su nam radili. Papadopulosu nisu svirali korake, pa onda faul u napadu. Ma, katastrofa!

Pridruženi član Miličić:- Ta tri govnara su nam uzela pobedu! Pi...tine najveće, j...m im mater! Doći ću im gore, j...ću im mamu zbog ovoga! Misle da su neki k...c, Italijan, Rumun i ovaj treći, j...ću im mamicu svima! Boli me k...c ko su i šta su!
Na konstataciju da su se dobro "šibali" sa Grcima, Miličić je rekao:
- Šta se šibali, pi...tine sudijske, j...u ih usta, onaj Italijan, ako ima ćerku, i nju ću da ka..m! Borimo se tu k'o lavovi, a oni nas pokradoše! Bre, idem sad na infuziju koliko sam crk'o

Primer 2:
Milenko Tepić: "Teška, tvrda utakmica. Videli ste i sami, bili smo bliži pobedi. Šteta, imali smo par napada u završnici kada smo mogli da rešimo ovu utakmicu. Jedna lopta je odlučila. Šta je tu je...

Novica Veličković: "Odigrali smo dobar meč, pošteno smo se borili sa Grcima. Nisu definitivno ništa specijalno da bi ih se pribojavali ili plašili. Sve ste videli, nema potrebe trošiti reči. Više smo zaslužili ovu pobedu..."

edit: cisto da se vidi ko je ko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Na jadan nacin pokusavas da objasnis nesto sto je potpuno bez veze i bez znacaja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Ma zaibavam se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
19.09.2007, BEOGRAD-NEGOTIN
Izvor: PRESS
SLAVNIĆ IPAK OSTAJE?!
Stručni savet nema ništa protiv da Moka i dalje bude selektor. Žeravica, Dalipagić i Maljković za to da ostane, Pešić, Vujošević i Radovanović nisu za njegovu smenu

Selektor košarkaša Srbije Zoran Slavnić najverovatnije će ostati na čelu reprezentacije, saznaje Press! Iako se spekulisalo da će Moka posle debakla na Evropskom prvenstvu u Španiji biti smenjen, u ovom trenutku sve je izvesnije da će članovi Stručnog saveta glasati za njegov ostanak na čelu nacionalne selekcije.

Slavniću je, da podsetimo, istekao ugovor po završetku EP, ali je on poručio da neće dobrovoljno odustati od namere da i u narednom periodu trenira podmlađenu reprezentaciju Srbije, osim ukoliko bar jedan član saveta javno ne zatraži njegovu ostavku. Moka je, doduše, rekao i da će se preseliti na Island ako Srbija ne obezbedi učešće na Olimpijskim igrama u Pekingu, ali to je već sasvim druga priča...

Muta: Šta treba da uradim da bih bio selektor?

Miroslav Muta Nikolić u izjavi za Press kaže da bi sa zadovoljstvom prihvatio eventualnu ponudu da preuzme kormilo reprezentacije, da je za to spreman, sposoban i vrlo zainteresovan.

- Imam mnogo jakih utakmica, mnogo iskustva, pet godina sam bio pomoćnik Željku Obradoviću, osvajao sam titule prvaka Sveta i Evrope... Ja, u stvari, ne znam šta bih još mogao da uradim da bi neki ljudi shvatili da sam ja pravi čovek za reprezentaciju. Možda da prestanem da se bavim košarkom?! Možda bi me se onda setili - izjavio je Nikolić.

Ipak, kako sada stvari stoje, članovi Stručnog saveta neće insistirati na tome da se sa Slavnićem ne obnovi ugovor. Jedni zato što veruju da mu treba pružiti još jednu šansu, a drugi zato što smatraju da boljeg kandidata u ovom trenutku nemamo (ovde se misli na one koji bi pristali da preuzmu Mokin posao). Među članovima najuglednijeg košarkaškog tela kod nas ima i onih koji su već upoznali javnost sa nedvosmislenom porukom da će se založiti za Slavnićev ostanak, a tu se pre svega misli na Ranka Žeravicu i Dražena Dalipagića, kojima se ubrzo priključio i trofejni stručnjak Božidar Maljković.

- Uopšte ne razmišljam o menjanju selektora. Ako mene pitate, mi imamo trenera reprezentacije - rekao je nedavno u Španiji Maljković.

Ostali članovi Stručnog saveta, Svetislav Pešić, Dušan Vujošević i Raša Radovanović, nisu se do sada jasno opredelili ni za Slavnića, ni protiv njega, ali oni dobro upućeni u košarkaška zbivanja kod nas tvrde da su i njih trojica bliži tome da se Moki pruži šansa i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Dragan Kapičić, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, najavio je da će uskoro biti održan zajednički sastanak Upravnog odbora i Stručnog saveta, na kojem bi, između ostalog, trebalo usaglasiti stavove i doneti odluku povodom Mokinog slučaja.

- U ovom trenutku nije poznat tačan datum održavanja sastanka, ali će se on dogoditi verovatno pošto se Vlade Divac zvanično oprosti od košarke (22. septembra, prim. aut.), jer će do tada u Beograd doći svi članovi Stručnog saveta. Raspravljaćemo o svemu, pa i o Moki, s tim što će o njemu poslednju reč imati Savet. Što se njegovog ostanka na klupi reprezentacije tiče, imam privatno mišljenje o tome, ali ću ga zadržati za sebe - rekao je Kapičić za Press.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Славнићу остани  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ipak, kako sada stvari stoje, članovi Stručnog saveta neće insistirati na tome da se sa Slavnićem ne obnovi ugovor. Jedni zato što veruju da mu treba pružiti još jednu šansu, a drugi zato što smatraju da boljeg kandidata u ovom trenutku nemamo (ovde se misli na one koji bi pristali da preuzmu Mokin posao).

ma dajte čoveku još jednu šansu taman mu toliko treba da nas zakuca za sva vremena pa da smo mirni

neznam ko je izjavio da u ovom trenutku nemamo boljeg ali tome je pod hitno potrebna pomoć Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung 
Tonemo sve dublje  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
List podseća da je Slavnić rekao i da će se preseliti na Island ako Srbija ne obezbedi učešće na Olimpijskim igrama u Pekingu, ali to je već sasvim druga priča...

Sad peticiija da krene da se potpisuje po celoj Srbiji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson v 600i
aaaaaaaaaa
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
zokan mora kao tema zone press trenutno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.