2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kosarkaska reprezentacija Srbije - Mokini orlici...  (Pročitano 61540 puta)
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
. . .joj, Slavnicu Smile. . .budalo jedna Smile Smile Smile. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ма, шутнуће га, гарантовано.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne bih me iznenadilo da za par dana sam da ostavku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
To bi bilo pozitivno iznenadjenje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma covek je kontraš,radi sve što se od njega ne ocekuje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ма, шутнуће га, гарантовано. Smile
Jok treba da mu damo da i dalje sastavlja ono sto nije kadar. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
valjda ce se neko od ovih silnih sto pametuju i popuju po medijama sada prihvatiti da pomogne KSS i reprezentaciji. Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
INTERVJU,Božidar Maljković, član Stručnog saveta KSS
DIVAC, BOLJE DA SI ĆUTAO
Svi koji pričaju da treba ukinuti Stručni savet izvalili su veliku glupost. Mi smo izabrali i Ivkovića i Obradovića i Pešića. Je l' to znači da oni nemaju pojma? Ne razmišljam da postanem selektor.

Božidar Maljković, član Stručnog saveta KSS, otvoreno je poručio Divcu, Saviću i ostalim kritičarima koji napadaju to telo, da im je bolje da ćute! Jedan od najtrofejnijih srpskih trenera, u intervjuu za Press iz Madrida, gde posmatra završnicu EP, priznaje da Stručni savet treba menjati i naglašava da nema nameru da postane novi selektor Srbije.

Kako komentarišete oštre kritike Divca i Savića na rad Stručnog saveta? Oni vas optužuju da ste krivi neuspeh na EP i predlažu ukidanje tog tela?

- Ne želim da ulazim u razne priče, diskusije, nemam vremena za to. Ti što su rekli da treba ukinuti savet su, što bi rekli Italijani, propustili izvanrednu priliku da ćute. To se kaže kada neko izvali takvu glupost kao što su oni uradili.

Zbog čega mislite da je to glupost?

- Zato što je taj isti Stručni savet birao za selektora Ivkovića, Obradovića, Pešića, a zna se šta su oni uradili. Zatim, birali smo i Vujoševića, Šakotu i na kraju Slavnića. Ali papir trpi sve. Nažalost, takve izjave dolaze od naših velikih igrača.

Šta im smeta kod Vas?

- Ne znam šta ima smeta, ne znam šta predlažu, evo neka kažu javno.

Priča se da ne govorite između sebe!

- Ko ne govori? Ja se sećam da je dijagnoza bila da biramo trenera za koga znamo da neće da uradi ništa da bismo mi ispali bolji. Je l' to znači da Ivković, Obradović i Pešić nemaju pojma? Te izjave su smešne! Opet kažem, momci su propustili idealnu priliku da ćute.

Skupljaću potpise da "Arena" promeni ime!

Kako da se vratimo u evropski vrh?

- Ne možemo mi da budemo velika košarkaška nacija dok "Beogradska arena" ne dobije ime po profesoru Aleksandru Nikoliću. Bio sam kod ljudi iz vrha grada i republike i rekli su mi "ne može, to je multinamenska hala". Pa i hala "Dražen Petrović" je multinamenska, a da ne govorimo o stadionu "Santjago Bernabeu". Ima da izađem u Knez Mihajlovu i da skupljam potpise od ljudi da bih sproveo svoju ideju - poručuje Maljković.

Dobro, kako vi ocenjujete rad Stručnog saveta?

- Slažem se da savet treba modernizovati, slažem se da može bolje da radi. Nemoguće je da odemo na jedno veliko prvenstvo a da nijednom nismo seli i dva dana razgovarali, uz suvu hranu. Možda treba promeniti članove saveta i to je u redu, ali to što je izrečeno na račun saveta je katastrofa. Ali, nemam vremena da ulazim u to, imam preče stvari, gledam vrhunsku košarku ovde u Madridu.

Na koji način možemo da rešimo probleme?

- To je velika tema i ne može da se kaže u jednoj rečenici. Treba da sednemo i sedam dana da pričamo. To znamo da radimo i znali smo da radimo bolje nego iko. Umesto rekla-kazala priča, treba da napravimo okrugli sto i da se svađamo između sebe ako treba, ali da izađemo jači iz toga.

Da li biste prihvatili mesto selektora Srbije umesto Zorana Slavnića?

- Ne razmišljam uopšte o tome. Mi imamo selektora, prema tome, nemamo o čemu da pričamo.

Kako Vam se dopada ovo Evropsko prvenstvo?

- Gledamo vrhunsku košarku i po meni EP je mnogo bolje od Svetskog šampionata. Ovde vidimo izvanredan odnos igrača prema trenerima i svojoj zemlji i kolektivu. Niko se ne ljuti, ne buni, ne pita koliko igra.

Za razliku od naših igrača?

- Nemojte molim vas da izvrćete moje reći. Ne govorim ja uopšte o našem timu i našim igračima. Ja ovde govorim o stranim timovima i igračima koji pokazuju izvanredan odnos prema igri. To nema veze sa nama.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Cestitam Rusiji na tituli!
Najbolji tim je pobedio!

IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Тоооооооооооооооооооооооооо браћооооооооооооооооо

Колико сам навијао за њих,значи хаос  Smile Smile Smile

И браћа Грци навијали за Русе  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Motorola 
Тоооооооооооооооооооооооооо браћооооооооооооооооо

Колико сам навијао за њих,значи хаос  Smile Smile Smile

И браћа Грци навијали за Русе  Smile
. . .i ja sam. . .iako oni za nas ne bi, al` jbg. . .nerviraju me Spanci. . .tako da, svaka cast bacuskama. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.