Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kontrolorka GSP "Beograd" putnici uvrtala ruku  (Pročitano 32258 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

pa kako drugačije? ajde kako bi ti reagovao da neće da ti takva manijakalno nastrojena ludača da ličnu kartu iako mora?

video sam onaj paradoks što ste pronašli na prethodnim stranicama... ovaj kaže da nema pravo da legitimišu, a pravilnik kaže da bi trebalo da legitimišu...  pa se ja pitam, a čemu onda svrha kontrole ako ja sad ne želim da platim kartu jer mi se tako digo kurac, a oni nemaju pravo da mi uzmu lične podatke? zašto onda ljudi uopšte kupuju karte ako ti kontrola ne može ništa ako im jednostavno kažeš "neću da platim, napaseš mi se penisa" ?

zavrći zavrći i treba. ja bi i šamarčinu opalio.

inače bi kontroli trebalo dozvoliti da lišavaju slobode ovakve putnike. dao bih im i glokovače  Smile
Pa to je paradoks, ako imaju pravo onda bih izlegitimisao i napisao kaznu od recimo 1000 dinara. Sledeci put ce itekako platiti tih 50 dinara za cenu karte. Ako nemaju, sta ga znam, uvrtanje ruke mi deluje nekako previse, mozes da izbacis nekoga i bez toga. Mada, kakve sve bagre ima...

Za razliku od ostatka Srbije gde ljudi koji su prijavljeni kao radnici rade sve i svasta za 10000 (toliko je otprilike cena rada obicnog radnika u nekoj prodavnici) situacija je sjajna. Uglavnom, kao sto rekoh, svakome svoja muka najpreca

Mogu li da znam gde konkretno i u kojoj prodavnici je ljudima koji su prijavljeni kao radnici plata 10 ooo din?
Tolika je plata ljudima koji su prijavljeni po radnjama. U sustini plata im je oko 20000 (tako makar pise). Kada se odbiju porezi, za penziju i ostalo mislim da bude oko 16500 (koliko je mislim i ta neka minimalna plata). Problem je sto ti gazda na ruke da 10000 pa se ti zali posle nekome zbog toga. Da, znam, ljudi su krivi zato sto pristaju na te uslove ali sta ces. Makar im uplacuju penziono
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia E72
Citat
kaznu od recimo 1000 dinara
kazna je 3000

IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Smile ti si se bas potrudio  Smile

a logicno da su busevi u manjim mestima ocuvaniji kad prevoze manje putnika i ne idu tako cesto...  Smile
Pa,da se vidi da su majstori ti koja su veca pretnja i steta po vozila,a ne putnici.

Non stop se sere o svercu i putnicima generalno,a za to vreme se na ulice pustaju vozila u hvaraisanom stanju.  Smile

Tako da stoji to da u manjim mestima budu ocuvaniji.Ali iznutra. Sama konstrukcija,limarija,mehanika... to bi trebalo da se odrzava isto kao i tamo!

Eno ti onaj zadnji,stari Ikar... Preziveli pre sankcije,nestasice delova,kvarove,sudare,kasapljenja... 20 godina sluze bez prestanka!

I na kraju ce (opet) da ih sjebu idioti jer im lakse da ih ocerupaju za delove,nego da ih odrzavaju kako valja!  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:03:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ma daj, da ti 10k na ruke, prijavio te i zakine ti 6.5 k  Smile Smile

a prijavio te  Smile

ova  tema je vrh, ne mosh otici na pocinak da jebe vo krokodila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia E72

Te reklame su totalno glupe, jer se kroz njih nista ne vidi  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:05:36 od Vrazic »
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
a čudo se nisi zajebo pa stavio novije autobuse koje GSP ima

ili recimo na slici ovog novosadskog, sliku ovog što stoji desno, a što se ne vidi baš najbolje, on mi deluje kao neki stari model

slažem se ja da je skup gradksi prevoz, da to treba da bude jeftinije, al batice pozivajući se na to da samo u Bg-u voze kršine a da je svuda bajno i sjajno, nije baš najsrećnije.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:08:45 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5

Tolika je plata ljudima koji su prijavljeni po radnjama. U sustini plata im je oko 20000 (tako makar pise). Kada se odbiju porezi, za penziju i ostalo mislim da bude oko 16500 (koliko je mislim i ta neka minimalna plata). Problem je sto ti gazda na ruke da 10000 pa se ti zali posle nekome zbog toga. Da, znam, ljudi su krivi zato sto pristaju na te uslove ali sta ces. Makar im uplacuju penziono

Radnik koji je prijavljen, dobija mesecni izvestaj na papiru sa pecatom firme, gde mu pise bruto, neto, minuli rad, regres, topli obrok, doprinosi itd. Da;lje, plata mu se uplacuje na racun i ne moze biti manja od republickog minimalca. Ako neko radi na crno, dakle nije prijavljen, onda mozes da ga jebes kako hoces. Toga ima svuda, pa i u nasem vrlom Beogradu.

Ali neko ko je prijavljen, nemoguce je da ima platu 10 000.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:11:19 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
kaznu od recimo 1000 dinara
kazna je 3000

Jos bolje Smiley

Radnik koji je prijavljen, dobija mesecni izvestaj na papiru sa pecatom firme, gde mu pise bruto, neto, minuli rad, regres, topli obrok, doprinosi itd. Da;lje, plata mu se uplacuje na racun i ne moze biti manja od republickog minimalca. Ako neko radi na crno, dakle nije prijavljen, onda mozes da ga jebes kako hoces. Toga ima svuda, pa i u nasem vrlom Beogradu.

Ali neko ko je prijavljen, nemoguce je da ima platu 10 000.
Jbg, neki ljudi rade malo drugacije i mimo zakona. Ili ces da mi kazes da ne znam koliko mi placaju clana familije i da li je prijavljen ili ne Smiley
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:17:18 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Te reklame su totalno glupe, jer se kroz njih nista ne vidi  Smile
Normalno.
A pritom uopste ne kapiraju da ljudi to ni ne gledaju.Mislim,ja ne,a verujem ni drugi.

Evo,da pitam sve ovde-jel zna neko da mi kaze neku reklamu koju je video na autobusu? (ne racunajuci ovu,naravno  Smile )

To niko ni ne gleda!  Smile

a čudo se nisi zajebo pa stavio novije autobuse koje GSP ima

ili recimo na slici ovog novosadskog, sliku ovog što stoji desno, a što se ne vidi baš najbolje, on mi deluje kao neki stari model

slažem se ja da je skup gradksi prevoz, da to treba da bude jeftinije, al batice pozivajući se na to da samo u Bg-u voze kršine a da je svuda bajno i sjajno, nije baš najsrećnije.

Pa,stavio sam slike starih GSPovih jer se na njima najbolje vidi sta im GSP radi.

Ako oces,ima slika i novih Ikarbusa,pa i drugih modela,koji su moderniji,a opet razdrndani i lose odrzavani.Doduse,ne ovoliko,ali... vec su i oni krenuli da propadaju zbog ovih.Mnogo brze propadaju i mnogo su vise osetljiviji ovi novi nego stari.Pogotovu Ikarbusi.

A to pored je njihov Neobus.Evo kako izgleda

Dakle star,cak i stariji od ovih GSPovih Ikarbusa,ali,bato,odrzavan kako treba.Sredjen,cist,skockan.Sve kako treba da bude.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:17:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Citat
Pa to je paradoks, ako imaju pravo onda bih izlegitimisao i napisao kaznu od recimo 1000 dinara. Sledeci put ce itekako platiti tih 50 dinara za cenu karte. Ako nemaju, sta ga znam, uvrtanje ruke mi deluje nekako previse, mozes da izbacis nekoga i bez toga. Mada, kakve sve bagre ima...

a kako ti da legitimišeš osobu koja neće da ti da ličnu kartu? šta da radiš? da ga preklinješ da ti da dokumenta?

ako ga izbaciš, ti svoj posao nisi odradio, a njemu si samo učinio uslugu... on će izaći na sledećoj stanici, bez da je dobio kaznu i ući na sledeći autobus koji naiđe i ponovo neće kupiti kartu, jer zna da će ponovo na istu foru da se izvuče.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.