Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kontrolorka GSP "Beograd" putnici uvrtala ruku  (Pročitano 32125 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ma moze bre  Smile

i dobijes 10 k na ruke i cuti i smrdi  Smile  sve zbog samodoprinosa  Smile Smile nidje izvestaja,, nidje papira, pojeo vuk mrava  Smile

a samodoprinos drzavno - 4.8 k dinara  Smile  pa da uzme na ruke 20k kolika mu je plata i da kaze gazdi evo zloco, ne moras, sam cu da uplacujem sebi, opet je dobar 5k dinara  Smile

nego ... ste kupili karte za prevoz, a  Smile nemo da vam uvrcu bradavice po autobusima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5

Jbg, neki ljudi rade malo drugacije i mimo zakona. Ili ces da mi kazes da ne znam koliko mi placaju clana familije i da li je prijavljen ili ne Smiley

Kazacu ti da sa ovom pricom mozes u exclusiv na prvoj. Prvi put u zivotu cujem da je neko prijavljen, gazda mu placa doprinose i zdravstveno, a bruto plata mu je 20 000. Radim vise od 11 godina, prvo na crno, posle po zakonu i prvi put cujem za ovo. Jedino ako ti je clan familije u statusu pripravnika pa crnci za 10 000, to je ok. Sem toga ako je neko po zakonu prijavljen, njemu sleduje republicki minimalac na racun u banci/posti. Uzmi od clana familije isecak o plati ili pitaj da li ga ima, ne mora niko da ti pokazuje platu, samo pitaj da li to dobija.

a kako ti da legitimišeš osobu koja neće da ti da ličnu kartu? šta da radiš? da ga preklinješ da ti da dokumenta?

Jedno vreme je sa kontrolorom ulazio i pandur, pre nekoliko godina, kada su kontrolori dobijali po nosu. To je funkcionisalo fino.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:28:12 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
za koji poso tepice, koji to poso rade ti ljudi, daj reci nam, "u firmi" je sirok pojam, presirok  Smile

cime se bave te firme i koje kadrove zaposljavaju, tako dodjes, malo posedis, objasne ti da kliknes tri dugmeta/odneses 2 paketa/javis se na telefon ... i 30k dinara plata?

gde im to? koja su to radna mesta, daj neki primer, a da nije preko veze tipa "zaposli mi cerku kod tebe u spedicionoj firmi kao sekretaricu da dize telefon za 30k"...

eto to nam kazi  Smile
Evo... radio sam naloge za nabavku delova transformatora... popisivao gas. Zar tu treba neka skola? Ili samo obuka od nedelju dana Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
clan familije ti je .. nemam nameru da vredjam zaista.. ali krajnje neinformisan, ako nista ima clana familije koji visi bogovetni dan na internetu i nista pametno ne radi, pa nek mu nadje na sajtu PIO sta mu je potrebno za individualni samodoprinos od papira, neka se prijavi, saceka oko 30 dana na resenje i samom sebi neka uplacuje penzioono i zdravstveno osiguranje po ceni od - za minimalac minimalni cvonjak najgrdji - 4.8K dinara, a gazdi neka kaze "jebem te usta skrbava i tebe i radnju, daj mi moju bruto platu (mada ovo je vic, ali ajde, mislim cela ova prica je vic, ali ajde) od 20k dinara a ja sebi uplatim i ostane mi cisto 15.2 k i dobar sam 5.2 k i idem da se sutiram u guzicu jer sam gi svi zajebo!"

Smile

Evo... radio sam naloge za nabavku delova transformatora... popisivao gas. Zar tu treba neka skola? Ili samo obuka od nedelju dana Smile

Nemoj srece ti ... tu smo pricu zavrsili na prethodnoj strani  Smile

u Srbiji rade ljudi svi preko veze i imaju 30k dinara platu, neobrzovani, nikakvi samo sednu u fotelju i vozi  Smile

nema niko da nema vezu, onaj ki nema taj nek crkne i nek radi za 20k u prodavnicU  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:43:31 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
te reklame na autobusima... konstatujem samo one gde su polugole ribe  Smile

ni ja im ne vidim svrhu, al mene ne dotiču, tako da mi i ne smetaju. bio autobus ovako obojen u plavo kao novosadski ili izlepljen reklamom kao ovaj, meni isti kurac.

a čudo se nisi zajebo pa stavio novije autobuse koje GSP ima

ili recimo na slici ovog novosadskog, sliku ovog što stoji desno, a što se ne vidi baš najbolje, on mi deluje kao neki stari model

slažem se ja da je skup gradksi prevoz, da to treba da bude jeftinije, al batice pozivajući se na to da samo u Bg-u voze kršine a da je svuda bajno i sjajno, nije baš najsrećnije.

Pa,stavio sam slike starih GSPovih jer se na njima najbolje vidi sta im GSP radi.

Ako oces,ima slika i novih Ikarbusa,pa i drugih modela,koji su moderniji,a opet razdrndani i lose odrzavani.Doduse,ne ovoliko,ali... vec su i oni krenuli da propadaju zbog ovih.Mnogo brze propadaju i mnogo su vise osetljiviji ovi novi nego stari.Pogotovu Ikarbusi.

A to pored je njihov Neobus.Evo kako izgleda

Dakle star,cak i stariji od ovih GSPovih Ikarbusa,ali,bato,odrzavan kako treba.Sredjen,cist,skockan.Sve kako treba da bude.

pa jebem li ga... ja ono kontam gledajući autobuse po gradu, da na 10 autobusa gsp-a ide 7,8 dobrih. većinom su to ok autobusi, pogotovo oni kraći ..  čini mi se da je mnogo više zglobnih autobusa među tim starijim krntijama.

a verujem da je takva situacija slična i u drugim gradovima.

sad na koji i kakav način ih odžavaju, ja zaista ne znam, ostavljam ljudima koji se razumeju u poso da pričaju o tome...
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:41:48 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
a kako ti da legitimišeš osobu koja neće da ti da ličnu kartu? šta da radiš? da ga preklinješ da ti da dokumenta?

ako ga izbaciš, ti svoj posao nisi odradio, a njemu si samo učinio uslugu... on će izaći na sledećoj stanici, bez da je dobio kaznu i ući na sledeći autobus koji naiđe i ponovo neće kupiti kartu, jer zna da će ponovo na istu foru da se izvuče.

Zbog toga i kazem da verovatno sa nekim ljudima mora tako. Malo je preterano ali tako je. Ne znamo sta je zakonski (jel smes da ga legitimises i pises kaznu ili ne) ali po ovome

Citat
Prava i obaveze kontrolora
- Obaveze
1. Biti pristojan
2. Pokazati legitimaciju GSP na kojoj piše “kontrolor”
3. Ne ulaziti u rasprave sa putnicima
- Prava
1. Udaljiti neispravnog putnika iz vozila
2. Legitimisati putnike koji nemaju kartu
3. Pisati kazne
Ne ulazis u raspravu, napises mu kaznu ukoliko hoce i dalje da se vozi ili izbacujes ako nece da plati

Kazacu ti da sa ovom pricom mozes u exclusiv na prvoj. Prvi put u zivotu cujem da je neko prijavljen, gazda mu placa doprinose i zdravstveno, a bruto plata mu je 20 000. Radim vise od 11 godina, prvo na crno, posle po zakonu i prvi put cujem za ovo. Jedino ako ti je clan familije u statusu pripravnika pa crnci za 10 000, to je ok. Sem toga ako je neko po zakonu prijavljen, njemu sleduje republicki minimalac na racun u banci/posti. Uzmi od clana familije isecak o plati ili pitaj da li ga ima, ne mora niko da ti pokazuje platu, samo pitaj da li to dobija.
Ne hvala, cisto sam pomenuo. Ako clanu odgovara ja se ne mesam a nije ni do te plate(posto ima druge izvore prihoda) koliko do uplacivanja penzionog. Problem nije sto je taj clan izolovan slucaj vec sto znam vise takvih slucajeva i to se jednostavno radi. Cisto htedoh da se osvrnem na pricu koliko je nama u unutrasnjosti krasno a kako Beogradjani nemaju za hleb od malih plata i skupog prevoza. Jadni, jadni, Beogrdjani
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
i vi u unutrasnjosti imate noge da odete u PIO i podnesete zahtev za uplacivanje samodoprinosa i time sebi obezbedite 5k dinara vise...

ali posto vama to ne treba, puni ste ko brodovi ocigledno ... onda sto bi to nas zanimalo... ko nece sebi da pomogne, a moze na najprostiji moguci nacin... ne bi trebalo po mom misljenju ni da ima pravo da radi ... nek prosi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

Nemoj srece ti ... tu smo pricu zavrsili na prethodnoj strani  Smile

u Srbiji rade ljudi svi preko veze i imaju 30k dinara platu, neobrzovani, nikakvi samo sednu u fotelju i vozi  Smile

nema niko da nema vezu, onaj ki nema taj nek crkne i nek radi za 20k u prodavnicU  Smile
Pa nisam rekao svi vec vecina... sta bi ti radila ako ne mozes da nadjes poso u svojoj profesiji? Sedela samo kuci i gledala serije? Smile svakako da ne bi... nego trazila bilo sta sto si u mogucnosti da naucis i posle radis Smile a nisam rekao da svi ljudi rade preko veze, daleko od toga... ali vecina da...

E, a pazi... neko se cak zaposli u jakoj firmi tako sto je nekad igrao fudbal znas Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Problem nije sto je taj clan izolovan slucaj vec sto znam vise takvih slucajeva i to se jednostavno radi. Cisto htedoh da se osvrnem na pricu koliko je nama u unutrasnjosti krasno a kako Beogradjani nemaju za hleb od malih plata i skupog prevoza.

Problem je sto mislim da ti nikada nisi radio kao prijavljeni radnik, pa i ne znas o cemu pricas ali dobro, neka bude kako si rekao.

Jadni, jadni, Beogrdjani

Deluje mi da si poprilicno isfrustriran zbog ovakvih izjava. Nisam znao do sada to al ajd, uvek se iznenadim.

Sto bi mi sa vozdovca rekli: "jbg, brate, sam biras kako zivis. Ili imas muda ili ides u skolu."

0:26

« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:52:37 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Citat
Ne ulazis u raspravu, napises mu kaznu ukoliko hoce i dalje da se vozi ili izbacujes ako nece da plati

pa ko je lud da prihvati kaznu ako ti je alternativa izbacivanje?  Smile

čoveče, nije to međugradsko putovanje, pa ako ti ideš iz Beograda za Lazarevac i uđe ti kontrola u Lipovici i ti nećeš da platiš niti da primiš kaznu, on te izbaci u sred Meljaka i ti jebeš sve po spisku i smrzavaš dupe sat vremena čekajući sledeći.
ovde autobusi idu svaki čas, ako te izbaci na nekoj stanici, eto ga sledeći u roku od par minuta.

kakvo bre izbacivanje, ako će da se ovaj poso ozbiljno završava mora da se bude oštar.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 02:52:08 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.