Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kontrolorka GSP "Beograd" putnici uvrtala ruku  (Pročitano 32124 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
prosecna plata  Smile Smile

pa jel vi verujete i u deda mraza  Smile

prosecna plata na teritoriji beograda (lupicu sad) 35k dinara .... zbog dve opstine, alo, dve opstine, ostali narod radi za 20k  Smile

priberite se... Smile nemate 11 godina  Smile
20k? U prodavnici mozda...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia E72
Aham, i to kad dobijes posao za stalno Wink
A do tad te iscimavaju za 12 hiljada
da radis od 9 do 17h
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
molim?

sve moje drugarice po buticima i parfimerijama i knjizarama rade za 20500 dinara  Smile (to je top)

jedna je dobila bonus u januare jer je popisivala radnju u Pozarevcu celu noc i samoj sebi platila prevoz ... bonus od 2000 dinara  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 01:12:04 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Za razliku od ostatka Srbije gde ljudi koji su prijavljeni kao radnici rade sve i svasta za 10000 (toliko je otprilike cena rada obicnog radnika u nekoj prodavnici) situacija je sjajna. Uglavnom, kao sto rekoh, svakome svoja muka najpreca
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Aham, i to kad dobijes posao za stalno Wink
A do tad te iscimavaju za 12 hiljada
da radis od 9 do 17h

Da, znam to...

molim?

sve moje drugarice po buticima i parfimerijama i knjizarama rade za 20500 dinara  Smile (to je top)

jedna je dobila bonus u januare jer je popisivala radnju u Pozarevcu celu noc i samoj sebi platila prevoz ... bonus od 2000 dinara  Smile
Pa zar to nisu prodavnice Smile

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
ne znam, meni je prodavnica - market  Smile

a na sta ti mislis ako ne mislis na trgovinu  Smile Smile

na fakultetski obrazovano stanovnistvo? menadzere? inzinjere i pravnike...

ne kapiram, koliko ja znam u ovoj zemlji i dalje ima vise onih neskolovanih nego skolovanih i obicne raje ... sto ce reci sektor trgovine svom robom je najmnogoljudniji... i infrastrukture mozda, koja je otisla tek u qrac u proteklih 15 godina  Smile

nisam sigurno mislila da 20k dinara zaradjuju profesori na univerzitetu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Одокативно... 1% ради за плату већу од 100 000, 9% за 50 до 100 000, 30% њих за 25 до 50 000, а 60% ради за испод 25 000, е када се од тога направи бућкуриш илити некаква аритметичка средина просек заиста шије 35 000... Smile

Зато кажу да је статистика као бикини... Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija

nema tu šta da se shvata... ako je neko bezobrazan sa njim se tako i postupa. žena je htela da je legitimiše jer nije imala kartu. to je njen posao. jel postoji drugi način da ona završi svoj poso u ovakvim situacijama?

Pa dobro, ali bas zavrtanje ruke. Nekako ne ide tako bez obzira na bezobrazluk druge strane

Jel imaju oni uopste pravo da primenjuju fizicku silu?

pa kako drugačije? ajde kako bi ti reagovao da neće da ti takva manijakalno nastrojena ludača da ličnu kartu iako mora?

video sam onaj paradoks što ste pronašli na prethodnim stranicama... ovaj kaže da nema pravo da legitimišu, a pravilnik kaže da bi trebalo da legitimišu...  pa se ja pitam, a čemu onda svrha kontrole ako ja sad ne želim da platim kartu jer mi se tako digo kurac, a oni nemaju pravo da mi uzmu lične podatke? zašto onda ljudi uopšte kupuju karte ako ti kontrola ne može ništa ako im jednostavno kažeš "neću da platim, napaseš mi se penisa" ?

zavrći zavrći i treba. ja bi i šamarčinu opalio.

inače bi kontroli trebalo dozvoliti da lišavaju slobode ovakve putnike. dao bih im i glokovače  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 01:27:29 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia E72
Citat
završi poso u ovakvim situacijama?
Smile
Citat
pa se ja pitam, a čemu onda svrha kontrole ako ja sad ne želim da platim kartu jer mi se tako digo kurac, a oni nemaju pravo da mi uzmu lične podatke? zašto onda ljudi uopšte kupuju karte ako ti kontrola ne može ništa ako im jednostavno kažeš "neću da platim, napaseš mi se penisa" ?
Smile omg, umreh od smeha...
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
ne znam, meni je prodavnica - market  Smile

a na sta ti mislis ako ne mislis na trgovinu  Smile Smile

na fakultetski obrazovano stanovnistvo? menadzere? inzinjere i pravnike...

ne kapiram, koliko ja znam u ovoj zemlji i dalje ima vise onih neskolovanih nego skolovanih i obicne raje ... sto ce reci sektor trgovine svom robom je najmnogoljudniji... i infrastrukture mozda, koja je otisla tek u qrac u proteklih 15 godina  Smile

nisam sigurno mislila da 20k dinara zaradjuju profesori na univerzitetu  Smile

Pa imas firme... gomila firmi gde se mozes zaposliti a da ti ne treba neko prethodno steceno znanje... tipa, ucis uz mentora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.