Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kontrolorka GSP "Beograd" putnici uvrtala ruku  (Pročitano 32111 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
Za razliku od ostatka Srbije gde ljudi koji su prijavljeni kao radnici rade sve i svasta za 10000 (toliko je otprilike cena rada obicnog radnika u nekoj prodavnici) situacija je sjajna. Uglavnom, kao sto rekoh, svakome svoja muka najpreca

Mogu li da znam gde konkretno i u kojoj prodavnici je ljudima koji su prijavljeni kao radnici plata 10 ooo din?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
firmi? gomile firmi? cime se bave te firme  Smile  mislim vecinom onako ...

i zaposlis se, ne treba ti znanje, ucis uz mentora i BUM! plata 30 hiljada  Smile Smile

e ... idem da spavam, a bajke su vam na drugom spratu iza klozeta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia krntija
Одокативно... 1% ради за плату већу од 100 000, 9% за 50 до 100 000, 30% њих за 25 до 50 000, а 60% ради за испод 25 000, е када се од тога направи бућкуриш илити некаква аритметичка средина просек заиста шије 35 000... Smile

Зато кажу да је статистика као бикини... Smile 

statistika naša dika, sve što želiš to naslika  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 01:44:08 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia E72
Citat
Pa imas firme... gomila firmi gde se mozes zaposliti a da ti ne treba neko prethodno steceno znanje... tipa, ucis uz mentora.
Da bi usao u neku firmu treba ti veza...
A i neces odmah zaradjivati...
U svakoj firmi vlada odredjena stranka, pa i oni mogu da pripomognu ako si clan te stranke...
Kaj znam...  Smile
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Za razliku od ostatka Srbije gde ljudi koji su prijavljeni kao radnici rade sve i svasta za 10000 (toliko je otprilike cena rada obicnog radnika u nekoj prodavnici) situacija je sjajna. Uglavnom, kao sto rekoh, svakome svoja muka najpreca

Mogu li da znam gde konkretno i u kojoj prodavnici je ljudima koji su prijavljeni kao radnici plata 10 ooo din?

Imam druga koji je radio za 12k... svasta. Vozio karetu, pakovao robu, cistio itd. Danas mu je plata oko 25k. Svakako da ima ljudi koji rade za tako male pare. Inace, market je DIS-ov.

firmi? gomile firmi? cime se bave te firme  Smile  mislim vecinom onako ...

i zaposlis se, ne treba ti znanje, ucis uz mentora i BUM! plata 30 hiljada  Smile Smile

e ... idem da spavam, a bajke su vam na drugom spratu iza klozeta  Smile

Pa samo ja sam radio u 2 firme u kojima sam prvo imao mentore, radio uz njih objasnjavajuci mi... kaze meni keva na moje "ja to ne znam"... kaze... "pa ni ja nisam znala pa su me naucili". Vecina njih ne radi onaj poso zbog kojeg se skolovao... moja pokojna tetka (Bog da joj dusu prosti) je zavrsila za elektrotehnicara energetike pa radila na izdavanju stanova.

Laku noc Smile

Citat
Pa imas firme... gomila firmi gde se mozes zaposliti a da ti ne treba neko prethodno steceno znanje... tipa, ucis uz mentora.
Da bi usao u neku firmu treba ti veza...
A i neces odmah zaradjivati...
U svakoj firmi vlada odredjena stranka, pa i oni mogu da pripomognu ako si clan te stranke...
Kaj znam...  Smile
Naravno... pa vecina ti radi poso preko veze.

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
za koji poso tepice, koji to poso rade ti ljudi, daj reci nam, "u firmi" je sirok pojam, presirok  Smile

cime se bave te firme i koje kadrove zaposljavaju, tako dodjes, malo posedis, objasne ti da kliknes tri dugmeta/odneses 2 paketa/javis se na telefon ... i 30k dinara plata?

gde im to? koja su to radna mesta, daj neki primer, a da nije preko veze tipa "zaposli mi cerku kod tebe u spedicionoj firmi kao sekretaricu da dize telefon za 30k"...

eto to nam kazi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
LG Nexus 5
I ja sam radio kao prijavljeni radnik za 14.5k dinara ali 2003 god. Da li neko zna ko je danas prijavljen i prima platu od 10k dinara? Danas, juce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Da sumiram(o)...

JGSP Novi Sad - Cena karte 40 dinara.

Ikarbus IK-201 (domaci)

Neobus 510 G (takodje domaci,sa Volvo sasijom i mehanikom)

Volvo B7R LE

Sve tip top.

GSP Beograd - Cena karte 50 dinara.

Ikarbus IK-201,starija serija koja je sama po sebi odlicna,ali je GSP unistava

1.Nedostaje lajsna iznad prozora koja skuplja vodu sa krova
2.Nedostaje sredisnja lajsna,ocigledno cuknut negde.Rdja vec krenula jer nije popravljeno
3.Nedostaje ceo branik,sa originalnim svetlima i maskom
4.Nedostaje donja lajsna,iznad mesta gde se spajaju delovi lima,i napred-gde stiti otvor za motor.Rdja samo sto nije.Na gotovo svim se bas tu napravi najvise rdje

opet IK-201,drugo vozilo u pitanju

1.Sva tri razlicita tipa vrata na jednom vozilu.Koliki mentol treba biti?
2.Poklopac motora i rezervoara izlupani i klimavo postavljeni
3.Migavac,verovatno skinut sa starijih vozila
4.Tocak sa brojem i natpisom ne radi,staklo izgrebano,ne rade ni gornja svetla
5.Poklopac hladnjaka naheren
6.Maske naherene i nepravilno postavljene.Ovde za divno cudo nisu kucali daskama,ali,naravno,nisu ih ni postavili kako treba.Previse bi bilo ocekivati da bas sve odrade kako treba.  Smile
7.Fale donji farovi.Skinuti i stavljeni na neki drugi,samo radi ustede.

I jedan Ikar(b)us (staro ime Ikarbusa) IK-161. Sam autobus je odlican.Star i bucan,ali pouzdan i izdrzljiv-preziveli sankcije,nestasice goriva i delova,nevidjene guzve i kvarove... Ovi su bili na generalnim remontima skoro,te GSP jos nije imao priliku da ih (opet) iskasapi i ocerupa,ali sliku stavljam da vidite kako odvratno izgledaju reklame.

Dakle-napred zuti poklopac(ocigledno maznut s nekog drugog),preko prozora smrdljiva nalepnica,a ceo autobus tako ofrlje prelepljen istima tako da na svakom mogucem delicu moze da se vidi zuta "podloga" koja je default uniforma.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 01:56:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia E72
Smile ti si se bas potrudio  Smile

a logicno da su busevi u manjim mestima ocuvaniji kad prevoze manje putnika i ne idu tako cesto...  Smile
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
sta i ti pitas, naravno niko  Smile  nego klasicno lupanje gluposti  Smile

nego sad sam  skapirala sta tepica  hoce da nam kaze - da se oni koji se zaposljavaju preko veze "u firmama" (kojim god jer firma je el dorado) e oni imaju 30k platu..

i to se naravno odnosi na celokupno radno stanovnistvo, jer boze - pa kako da se zaposlis ako nemas vezu  Smile  svi oni rade sa vezom  Smile

e ...

ajde zdravo i kupujte karte za prevoz, nemoj da vas bije Maler  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.381 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.