Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komentari(pohvale, kritike, želje, predlozi..)u vezi rada ovog podforuma  (Pročitano 37806 puta)
Ucesnik diskusija

through the stars I am coming

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

a glupo mi je sto se redovno postovi ostavljaju u kutku za caskanje...pa ljudi ...da li smo ovde zbog caskanja sta se danas radi ili smo zbog astrologije..

bas sam razocarana a na preporuku sam "stigla" na ovaj forum,jako puno ljudi je hvalilo...a sad ...nemam sta da kazem ...jako sam razocarana..
 Smile Smile

kao prvo,nismo mashine nego ljudi,kutak za caskanje je zamishljen da se tu svi koji se znamo ili ne znamo,nije bino pozdravimo,mozemo da razmjenimo ,astro mishlenje, ko ima potrebu za tim,jer je zabranjeno caskanje na temama

drugo,ako si razocharana sa ovim forumom,potrazi bolji,sad bar nichu,kao pechrke poslije kishe Smile

nisam ranije videla ovu poruku upucenu meni...ma naravno da nicu kao pecurke razno razni astro forumi ali koji god da otvorim ...andjella ti!Pa ti si na svakom kao i titanija!!! I kako onda covek da ode na neki drugi forum  a da VAS tamo nema!!!
Jedino skidam kapu @MAKISHON i @ MARYE!!!!Njima saljem veliki pozdrav!!!! To su extra osobe!!!!Ne namecu se!!!

Steta toliko su hvalili ovaj burek forum pre samo par meseci ali sad puca po savovima!!!!Vidim mnogo dolaze ozbiljni astrolozi ovde???Sve sami ZAPITKIVACI a meni @titanija jednom rece kako ja samo zapitkujem !!!A ne vidite da vam PRISTIZU sve sami novi astro forumasi NEZNALCI!!!

u zdravlje!!!!!!Muka mi je!Samo se svadjate i ispravljate krive drine !!!!Strasno!!!Umesto da vise poradite na edukaciji!!!
Citat
[b][/b]Što se mene tiče volim astro forume i bit ću po forumima i dalje Smile
Ako te jako smeta moja prisutnost, napravi svoj forum i baniraj mene i Andjellu i riješila si svoj problem, lako zar ne?
Ako ti smeta ovaj DOBAR forum ideš dalje na drugi.Ako ipak voliš neke ljude ovdje, ne javljaš se onima koji ti nisu dragi.Sve je jednostavno, draga.Ali, ti valjda želiš potpirivati nesuglasice, a to nije dobro za nikoga.
Ako zapitkuješ, odlično, uputit ćeš nas na rješavanje problema.No, ti govoriš o gubljenju svog DRAGOCJENOG vremena ovdje, a to nije fer ni prema jednoj osobi na forumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Želela bih da se puno zahvalim dr_za_pc za divne reči,  Smile Hvala i Anslapu  Smile

Takodje veliki pozdrav za TitanijuSmile

Da skrenem pažnju na to da je sve ovo krenulo bez razloga, niko nikome nije pogrešno tumačio horoskop, niti se neko ponašao protiv astrološke etike, samo je osobi kojoj je tumačen natal dat savet na osnovu situacije u natalnoj karti. Pogledajte temu o II kući. Smile Tako da oni koji su osetili potrebu da se ovde ispucaju treba prvo da zavire u tu temu. Mogu tamo da ostave primedbu na tumačenje, da se slože ili ne slože ali ovakva vredjanja svakako nisu poželjna na ovom forumu. Kočite na vreme.  Smile  Smile

Ja sam početnik u izučavanju astrologije i verovatno ću to biti ceo život jer nemam diplomu nekog astrološkog fakulteta (možda je nikada neću ni imati) da bih mogla sebe da zovem astrologom. Jako mi je drago kad mogu nekome da pomognem onoliko koliko je u mojoj mogućnosti i uvek bih prihvatila ispravku onih osoba koje imaju dužu praksu u tumačenju od mene, jer praksa znači puno.
Ali bih reagovala slično kao Fatalni kada bi me neko vredjao i umanjivao vrednost onoga što napišem a da znam da sam  upravu. Btw.uvek koristim astrološke knjige tako da uvek mogu da navedem i autora i naziv knjige onog teksta koji napišem. Nisam ja, niti bilo ko ovde, izmislila toplu vodu...već je gotovo sve iz astrologije ispisano. Smile

Niko se nije rodio sa znanjem, znanje se stiče godinama, učenjem. Zato ko želi neka pomaže drugima - tumačenjem ili odgovorima, ko želi neka zapitkuje... vratimo se tome.  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Makišon na pozdravu i veselim se što sam tu, tebe baš poštujem i kao Astrologa( ni Dupor nije imao diplomu, hahaha ) i kao čovjeka Smile
Evo, sve sam zaboravila Smile( a nije roza-roza ) Smile
I znaš kako kažu, nije svako zlo za zlo, možda nas je ovo malo razdrmalo, pa će se akcija okrenuti u pozitivnom smislu (a donekle krivim i Merkija za ovu prošlu komunikaciju  Smile)
Fatalni je izvrijeđan i vrijeđao je,( prirodno je zašto sam i ja reagirala na vrijeđanje, zar ne?) dakle, neka pogleda tranzite i objasni šta mu se dogodilo, to je dobar način prevladavanja problema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Hvala Titanija Smile,

meni ovaj Retro Merkur izgleda samo sa poštom pravi probleme  Smile Misli su mi za sada bistre i nema još uvek traga želji da nekoga poklopim nekom uvredom.  Smile
Nemojte se vredjati i pljuvati, nema razloga. Donosi samo nervozu. Hajde da se družimo, ko sa kim želi, imate pravo izbora. To vam ovde niko ne može oduzeti  Smile

A loše tranzite ćemo okriviti za ove nesporazume  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2007, 12:40:57 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A loše tranzite ćemo okriviti za ove nesporazume.

Makishon upravu si, za sve je kriv retrogradni merkur.
pozitivno
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Overclocking :)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia n
       Gde je Serbianfighter da vidi sta se ovde desava?Pre nekoliko meseci kad sam dolazio ovaj PDF nije isao u ovom pravcu.
           Serbainfighter objasni zbog cega su moderatori ovog PDF-a ovakvi.Andjela nije objektivna a montegrina i marye nisu prisutni po nekoliko dana.Zbog cega Makishon i Fatalan nisu moderatori kada to zasluzuju?
           Anslapu nemoj da ides sa foruma,shvatam da si izprovocirana ali sve ce doci na svoje.Ipak Andjela,Makishon i Fatalan jedino se trude.
           Ivanaca mislim da gresis,moze neko dobro da se razume u astrologiju,ali da ima drugo osnovno zanimanje a ne da mu astrologija bude jedino.
           Fatalan vidiim da imas talenta i znanja,nemoj da te provociraju sitne duse-nastavi tako.
           Makishonti si carica!
           Ljudi ne krivite merkura,nego pamet u glavu.

« Poslednja izmena: 20. Okt 2007, 16:50:31 od dr_za_pc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
dr_za_pc, razlozlog što ja nisam moderator ovde je taj što nemam vremena za sve  Smile
Veliki pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Fatalan vidiim da imas talenta i znanja,nemoj da te provociraju sitne duse-nastavi tako.
 Makishonti si carica!

Ako misliš da je sitna duša netko(Ja ) tko je reagirao na čiste uvrede, koje je Fatalni izgovorio, onda i razumijem da misliš kako on može biti moderator.
Moderator mora imati kulturu i način komuniciranja, koji on nikako nema!!!
Makishon i Andjella to odlično rade, čuvajte cure ovaj forum, nešto se ružno uskuhalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Gde je Serbianfighter da vidi sta se ovde desava?
Ja ne vidim da je bilo kome od vas onemoguceno da me kontaktira, da na pravom mestu uputi pitanje ili primedbu na rad foruma.
Da li zaista ocekujete da pratim sve teme, cak i u ovakvim delovima foruma koji me apsolutno ne zanimaju?
Citat
Serbainfighter objasni zbog cega su moderatori ovog PDF-a ovakvi.
1. Zasto taj ton? Odakle bilo kome od vas ideja da moram da vam ispostavljam izvestaje?
2. Kakvi su to? Imaju ljudske osobine? Nisu roboti? Povremeno preteraju? A vi svi ostali ste bezgresni i gnusate se svake nesavrsenosti?
Citat
Andjela nije objektivna a montegrina i marye nisu prisutni po nekoliko dana.
A svi oni su volonteri i pomazu onoliko koliko mogu i imaju vremena.
Citat
Zbog cega Makishon i Fatalan nisu moderatori kada to zasluzuju?
Makishon je sama zahtevala da ne bude moderator, a to da li neki korisnik zasluzuje da bude mod nije na tebi da procenis i odlucis.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Gde je Serbianfighter da vidi sta se ovde desava?Pre nekoliko meseci kad sam dolazio ovaj PDF nije isao u ovom pravcu.
 Serbainfighter objasni zbog cega su moderatori ovog PDF-a ovakvi.Andjela nije objektivna a montegrina i marye nisu prisutni po nekoliko dana.Zbog cega Makishon i Fatalan nisu moderatori kada to zasluzuju?
 Anslapu nemoj da ides sa foruma,shvatam da si izprovocirana ali sve ce doci na svoje.Ipak Andjela,Makishon i Fatalan jedino se trude.
 Ivanaca mislim da gresis,moze neko dobro da se razume u astrologiju,ali da ima drugo osnovno zanimanje a ne da mu astrologija bude jedino.
 Makishonti si carica!

samo sam htela reci da ako se nekome ne svidja forum moze ga napustiti i bez komentara ili ucestvovati takodje bez  negativnih komentara,zasto bi se sad mi svadjali ovde i prepucavali...ovo zadnje vazi za @titaniju,mogla bi malo smanji dozivljaj i da ne odgovara bas na svaku:-$
sve vas puno pozdravljam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.