Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komentari(pohvale, kritike, želje, predlozi..)u vezi rada ovog podforuma  (Pročitano 37850 puta)
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
 Prve pohvale u temi II kuca od strane andjele su stigle na moj racun, ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje. Ja nisam imao primedbe na nicije tumacenje jer bi to bilo neodmerenoi i nisko. Ako neko nekom zeli dati primedbu on to radi na private ne ulazeci u to da li je u pravu, a ako zeli  slavu i pohvale drugih on to radi pred drugima i javnoj temi. Ko sam ja da dam ocenu kako neko tumaci, dobro mozda andjela moze ali najbolje da to drugi ocene. Nisam astroloska zvezda ali posedujem dovoljno iskustva. Nikad nisam sirio negativnu energiju tumacenjem karte, a najmanje prognozirao nesto lose, uvek sam gledao sa optimizmom i nacinom da nekom pomognem ali mislim da je glupo ne reci nekom da bude pazljiv, obazriv, dati mu savet i mozda ukazati na neke sitne mane u natalnoj karti, na neke neiskoriscene potencijale kojima treba da upravlja. Glupo je nekom reci da je sve ruzicasto, bajno i sjajno jer nekad previse ostavljanja nade,pohvala i lepih reci napravice od osobe da cekajuci lep trenutak zavrsi u domu staraca a do tada ne pokrenuti se i ne maknuti prstom. Ukoliko jos neko osim andjele ima primedbe na moja tumacenja neka napise ovde.pozdrav.
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 17:19:27 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
fatalan,ja te samo molim da budes pazljiv u tumachenju natala,da kazesh to je samo predispozicija,a ne to je sigurno to i to...kao da si doktorirao na astrologiji,a tek si pocheo da je uchish

neshto loshe se moze i preskochiti ,a ne lagati ljude,to ne kazem,treba usmjeriti energiju na najpozitivniji dio karte

u tumachenju sinastrija,kazem to su vam dragi moji predispozicije,ljubavi ima ili nema.,jedna ljubav ode,druga dodje,al pisati nekome da nece uspjeti u zivotu,da nece imati para i sl,pa to nije blisko pameti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Fatalni nije nigde napisao da osoba kojoj je tumačio II kuću neće imati novca!
Bio je iskren prilikom tumačenja, za razliku od drugih.
Zablude su jedno a mogućnosti su drugo - ovo mislim na situaciju u natalnoj karti.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
 Ja ne mogu kao ti preskociti lose aspekte. Oni postoji da bi se prevazisli. Ja bi njjega unistio kad bi mu kao ti rekao "tebi ce teci med i mleko"... covek bi cekao da mu padne uspeh sa neba.  Upozorio ga i rekao mu da ne srlja. To vredjanje ti nece pomoci da sebe pohvalis. da omalovazis moje znanje, iskustvo, talenat i humanost da pomognem drugima!
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tamo gde Bog zatvori vrata,odskrine prozor

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
fatalan,ja te samo molim da budes pazljiv u tumachenju natala,da kazesh to je samo predispozicija,a ne to je sigurno to i to...kao da si doktorirao na astrologiji,a tek si pocheo da je uchish

neshto loshe se moze i preskochiti ,a ne lagati ljude,to ne kazem,treba usmjeriti energiju na najpozitivniji dio karte

u tumachenju sinastrija,kazem to su vam dragi moji predispozicije,ljubavi ima ili nema.,jedna ljubav ode,druga dodje,al pisati nekome da nece uspjeti u zivotu,da nece imati para i sl,pa to nije blisko pameti

@andjella, a zasto ne reci istinu???onako kako jeste u natalnoj???pa sto mu je sudjeno sudjeno???sta sad???treba svi da ocekujemo da cemo biti Bil Gejts????
 Smile
treba prihvatiti realnost onakvu kakva nam je data rodjenjem!!!
a o zameni energije govori cuveni astrolog Nikola Stojanovic!!!Pogledaj i procitaj njegova tumacenja!Eto pridrzavam se pravila foruma pa necu reklamirati njegov sajt!

pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

@andjella, a zasto ne reci istinu???onako kako jeste u natalnoj???pa sto mu je sudjeno sudjeno???sta sad???treba svi da ocekujemo da cemo biti Bil Gejts????

a ko je ovdje molim te astrolog,pa da to i kaze? ja ga ne vidim,ovdje su samo neki pochetnici,koji izigravaju astrologe,najcheshce..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tamo gde Bog zatvori vrata,odskrine prozor

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360

[/quotepa

a ko je ovdje molim te astrolog,pa da to i kaze? ja ga ne vidim,ovdje su samo neki pochetnici,koji izigravaju astrologe,najcheshce..

samo treba reci ISTINU!!!!
Ili  cuveni ASTROLoZI ostave PECAT negde sa SLIKOM  i DOKAZOM tumacenja ljudskih sudbina!!!!
a mi AMATERI ASTROLOZI se ovako krijemo,sakrivamo iza avatara i profila!!!! Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 01:11:58 od anslapu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
moje misljenje, ako bi meni neko gledao natalnu, pa i da mi kae stvari koje su lose, ja ih necu prihvatiti. naravno tu ubrajam ljubav, i neke sitnice, kao sto je novac. On jeste bitan, ali mislim da nije kraj sveta ako ti neko protumaci da ga bas i necs imati. Uvek cu sebe ubedjivati, ma promenicu ja to, i oda se na kraju kada dodje vreme za to pomoiris sa onim sto ti je sudjeno. ali opet treba uzeti i jednu stvar u obzir, mnogi ljudi kad im kazete nesto lose, oni krenu da razmisljaju o tome kao da je kraj. I da cak mogu uticati na to i da mogu da promene oni ce verovati da je kraj.
Meni zena koja mi je uradila solar za 2007, rekla je da cu imati neki zdravstveni poblem. kao i kod svih devica, naravno problemsa metabolizmom i probavom, to sam cak vec i pisala, da tu moze biti neka cista u debelom crevu i td. Ja sam dosta sredila svoj metabolizam, koji je bio katastrofican u januaru i februaru, i predhodne 2 godine, ali nisam otisla uopste ninakakve preglede, niti se opterecivala time. Naravno bitno je da se ja sada dobro osecam i da sam na prirodan nacin sredila svoj metabolizam. A da nepica, kako sam se osecala, kada mi saopste i pricau o bolesti mame moje i tate. Ona zena ima secer, a ja sve to uvelicam 30 puta, pa onda krenem da nju davim. Ma to su bili trenuci koji su meni bii uzasni. A da vam ne pricam sto su mi pre mesec dana rekli da, o tome ne zelim da pricam.
udavila sam vas. to je neko moje iskustvo. nesto sto se moze promeniti se moze i reci, ali mora biti upakovano u fin papir. Ovo je licno moje iskustvo i misljenje.
Ja ne volim svadje, prepirke i ruzne komentare
pozzz

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

through the stars I am coming

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo, moram reći da koliko god je dobre volje da se pomogne, dobro se moramo čuvati onog što kažemo.Bez obzira bili početnici ili vrhunski astrolozi, čim je riječ objavljena, ona se čita i često joj se vjeruje.Dakle, Fatalan, što je istina?Kako možemo biti sigurni da je baš to istina, što smo vidjeli!?
Aspekti iz natalne karte nikad nisu konačna dijagnoza nečijeg života, već ih treba sagledavati kao spiritualni putokaz nečijeg razvoja, posebno vodeći računa o Uranu, Neptunu i Plutonu, kao planetima koji u nekoj mjeri nose potencijal za proširenje svijesti.(_"Svaki ozbiljan astrolog će se potruditi da svojim klijentima ne daje '' okamenjene '' i fatalne prognoze o tome šta će im se sigurno desiti u budućnosti, već on treba odgovorno i zrelo ukazati ljudima na njihove individualne darove, kao i načine uz pomoć kojih će te darove razviti na radost sebi i svojoj okolini. Astrološki savjetnik, koji drži do sebe, poštovat će i etičke principe, nalik onima, koji su iznešeni u Hipokratovoj zakletvi" )
Etika nas tjera da način na koji kažemo"Istinu" bude način mogućnosti prevazilaženja problema!I zato je Andjela apsolutno u pravu.
Dugo će još trebati da Fatalan,a i mi ostali, postanemo zreli astrolozi , koji možemo naći idealan način analize i interpretacije astrološke karte, zato "Ispeci pa reci" vrijedi zlata.
Nadam se da nisam bila nerazumljiva,uz dužno poštovanje svima,molim vas da shvatite da naše riječi mogu biti fatalne,Fatalan!
A mi nismo bogovi, nego samo ljudi koji pomoću astrologije pokušavaju pomoći drugima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Evo, moram reći da koliko god je dobre volje da se pomogne, dobro se moramo čuvati onog što kažemo.Bez obzira bili početnici ili vrhunski astrolozi, čim je riječ objavljena, ona se čita i često joj se vjeruje.Dakle, Fatalan, što je istina?Kako možemo biti sigurni da je baš to istina, što smo vidjeli!?
Aspekti iz natalne karte nikad nisu konačna dijagnoza nečijeg života, već ih treba sagledavati kao spiritualni putokaz nečijeg razvoja, posebno vodeći računa o Uranu, Neptunu i Plutonu, kao planetima koji u nekoj mjeri nose potencijal za proširenje svijesti.(_"Svaki ozbiljan astrolog će se potruditi da svojim klijentima ne daje '' okamenjene '' i fatalne prognoze o tome šta će im se sigurno desiti u budućnosti, već on treba odgovorno i zrelo ukazati ljudima na njihove individualne darove, kao i načine uz pomoć kojih će te darove razviti na radost sebi i svojoj okolini. Astrološki savjetnik, koji drži do sebe, poštovat će i etičke principe, nalik onima, koji su iznešeni u Hipokratovoj zakletvi" )
Etika nas tjera da način na koji kažemo"Istinu" bude način mogućnosti prevazilaženja problema!I zato je Andjela apsolutno u pravu.
Dugo će još trebati da Fatalan,a i mi ostali, postanemo zreli astrolozi , koji možemo naći idealan način analize i interpretacije astrološke karte, zato "Ispeci pa reci" vrijedi zlata.
Nadam se da nisam bila nerazumljiva,uz dužno poštovanje svima,molim vas da shvatite da naše riječi mogu biti fatalne,Fatalan!
A mi nismo bogovi, nego samo ljudi koji pomoću astrologije pokušavaju pomoći drugima.

Bas mi te je zao. Pokusavas da objasnis ono sto ni tebi samoj nije jasno. Definitivno mislim da si pogresila forum. Bajke i basne su na drugim forumima. Treba da te bude sramota da objasnjavas sta treba i kako treba u astrologiji ako i sama nista ne znas o njoj sa svojih 60 godina. Pre neki dan si me pitala da li krug ima 360 stepeni i kakva je razlika izmedju sekstila i trigona…  a ovde drzis predavanja cak i za godine si isto slagala… -stidi se. Ti si neki filozof u prazno? Najbolje oni kojima sam tumacio da kazu sta je istina. Da nesto znas ti bi procitala poruke u temi druga kuca a ne bi "napamet" pisala jer si napokon dobila inspiraciju.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 13:23:07 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.