Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Komentari(pohvale, kritike, želje, predlozi..)u vezi rada ovog podforuma  (Pročitano 37829 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ja stvarno nisam neki ekspert i možda slijepo vjerujem onome što mi se kaže ovdje ali baš zato mi je draže da me ljudi koji se bolje razumiju upozore na prepreke nego da mi sve opišu kao super i onda nadrljam, mislim  da opreznosti nikad dosta. Ali isto lijepo je kad ti neko svrati pozornost na dobre stvari u natalu jer to nekako podiže samopouzdnaje(nije bitno je li istina, istina je ono u što čovjek čvrsto vjeruje)...Svaki astrolog, mislim i  profesionalni, drukčije tumači kartu i obraća veću pozornost na ove ili one aspekte zato mislim da najbolje prođu ljudi koji dobiju tumačenje od više ljudi(svjesna sam da zbog velikog broja zahtjeva to nije moguće)
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
...Svaki astrolog, mislim i profesionalni, drukčije tumači kartu i obraća veću pozornost na ove ili one aspekte zato mislim da najbolje prođu ljudi koji dobiju tumačenje od više ljudi(svjesna sam da zbog velikog broja zahtjeva to nije moguće)

iako si mlada,jako si mudra Smile
da svak ima svoj ugao posmatranja ,svaki uchenik astrologije ,je razlichiti astro sklop lichnosti

@fatalan, bez vrijedjanja chlanova foruma
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 20:51:06 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Panasonic Fiksni
Evo, moram reći da koliko god je dobre volje da se pomogne, dobro se moramo čuvati onog što kažemo.Bez obzira bili početnici ili vrhunski astrolozi, čim je riječ objavljena, ona se čita i često joj se vjeruje.Dakle, Fatalan, što je istina?Kako možemo biti sigurni da je baš to istina, što smo vidjeli!?
Aspekti iz natalne karte nikad nisu konačna dijagnoza nečijeg života, već ih treba sagledavati kao spiritualni putokaz nečijeg razvoja, posebno vodeći računa o Uranu, Neptunu i Plutonu, kao planetima koji u nekoj mjeri nose potencijal za proširenje svijesti.(_"Svaki ozbiljan astrolog će se potruditi da svojim klijentima ne daje '' okamenjene '' i fatalne prognoze o tome šta će im se sigurno desiti u budućnosti, već on treba odgovorno i zrelo ukazati ljudima na njihove individualne darove, kao i načine uz pomoć kojih će te darove razviti na radost sebi i svojoj okolini. Astrološki savjetnik, koji drži do sebe, poštovat će i etičke principe, nalik onima, koji su iznešeni u Hipokratovoj zakletvi" )
Etika nas tjera da način na koji kažemo"Istinu" bude način mogućnosti prevazilaženja problema!I zato je Andjela apsolutno u pravu.
Dugo će još trebati da Fatalan,a i mi ostali, postanemo zreli astrolozi , koji možemo naći idealan način analize i interpretacije astrološke karte, zato "Ispeci pa reci" vrijedi zlata.
Nadam se da nisam bila nerazumljiva,uz dužno poštovanje svima,molim vas da shvatite da naše riječi mogu biti fatalne,Fatalan!
A mi nismo bogovi, nego samo ljudi koji pomoću astrologije pokušavaju pomoći drugima.

Bas mi te je zao. Pokusavas da objasnis ono sto ni tebi samoj nije jasno. Definitivno mislim da si pogresila forum. Bajke i basne su na drugim forumima. Treba da te bude sramota da objasnjavas sta treba i kako treba u astrologiji ako i sama nista ne znas o njoj sa svojih 60 godina. Pre neki dan si me pitala da li krug ima 360 stepeni i kakva je razlika izmedju sekstila i trigona… a ovde drzis predavanja cak i za godine si isto slagala… -stidi se. Ti si neki filozof u prazno? Najbolje oni kojima sam tumacio da kazu sta je istina. Da nesto znas ti bi procitala poruke u temi druga kuca a ne bi "napamet" pisala jer si napokon dobila inspiraciju.

Pucas nisko, jer znas da su zene osetljive na godine, ali ovde nikog to ne zanima, vec ono sto je vecno,a to je duh,  vidimo da je  kod tebe  odsustvo i duha i stida. Svaka cast!!!
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 21:24:03 od supercica04 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

through the stars I am coming

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo, moram reći da koliko god je dobre volje da se pomogne, dobro se moramo čuvati onog što kažemo.Bez obzira bili početnici ili vrhunski astrolozi, čim je riječ objavljena, ona se čita i često joj se vjeruje.Dakle, Fatalan, što je istina?Kako možemo biti sigurni da je baš to istina, što smo vidjeli!?
Aspekti iz natalne karte nikad nisu konačna dijagnoza nečijeg života, već ih treba sagledavati kao spiritualni putokaz nečijeg razvoja, posebno vodeći računa o Uranu, Neptunu i Plutonu, kao planetima koji u nekoj mjeri nose potencijal za proširenje svijesti.(_"Svaki ozbiljan astrolog će se potruditi da svojim klijentima ne daje '' okamenjene '' i fatalne prognoze o tome šta će im se sigurno desiti u budućnosti, već on treba odgovorno i zrelo ukazati ljudima na njihove individualne darove, kao i načine uz pomoć kojih će te darove razviti na radost sebi i svojoj okolini. Astrološki savjetnik, koji drži do sebe, poštovat će i etičke principe, nalik onima, koji su iznešeni u Hipokratovoj zakletvi" )
Etika nas tjera da način na koji kažemo"Istinu" bude način mogućnosti prevazilaženja problema!I zato je Andjela apsolutno u pravu.
Dugo će još trebati da Fatalan,a i mi ostali, postanemo zreli astrolozi , koji možemo naći idealan način analize i interpretacije astrološke karte, zato "Ispeci pa reci" vrijedi zlata.
Nadam se da nisam bila nerazumljiva,uz dužno poštovanje svima,molim vas da shvatite da naše riječi mogu biti fatalne,Fatalan!
A mi nismo bogovi, nego samo ljudi koji pomoću astrologije pokušavaju pomoći drugima.

Bas mi te je zao. Pokusavas da objasnis ono sto ni tebi samoj nije jasno. Definitivno mislim da si pogresila forum. Bajke i basne su na drugim forumima. Treba da te bude sramota da objasnjavas sta treba i kako treba u astrologiji ako i sama nista ne znas o njoj sa svojih 60 godina. Pre neki dan si me pitala da li krug ima 360 stepeni i kakva je razlika izmedju sekstila i trigona… a ovde drzis predavanja cak i za godine si isto slagala… -stidi se. Ti si neki filozof u prazno? Najbolje oni kojima sam tumacio da kazu sta je istina. Da nesto znas ti bi procitala poruke u temi druga kuca a ne bi "napamet" pisala jer si napokon dobila inspiraciju.
Fatalni, počev od nicka, pa do posta zadnjeg, pokazuješ svoje pravo lice, iznerviran do bola pucaš po šavovima, a o tebi čak i nije bila riječ.
Riječ je o astrološkoj etici po kojoj se prepoznaje jesi li ili nisi dobar astrolog.
A o čemu ti pričaš?
Skrenuo sa teme 100%!
Prvo me optužuješ da sam pogriješila forum, pa čak i da volim bajke, možeš ih bez problema astrološki analizirati, naravno ako me uopće razumiješ, jer to ti teže ide.
Da sam ja tebe išta pitala, vjerojatno bih se danas toga sramila i jedino toga!!!
Nikad te ništa nisam pitala, a kamoli takve ordinarne bedastoće koje spominješ, mislim da ne znaš, ali o sekstilima i trigonima sam učila direktno od Dupora, nisam čekala da se ti rodiš i to mi kažeš.
Uostalom, lako je lagati, nitko te ne zna ovdje, mene eto znaju po brojnim predavanjima koje sam održala u Hrvatskoj.Ali, pošto sam rekla da lažeš, ti dokaži da sam te to pitala
 :[115]:Ako pišem o Etici, to nema uopće veze jesam li čitala ili ne o"drugoj kući".Uostalom, tko si mi pa ti da mi određuješ način na koji ću se javiti i pisati!?
I na kraju, ali ne i posljednje na forumu(sa tobom je naravno gotovo, jer ne raspravljam sa nekulturnim ljudima), ako te već zanimaju moje godine zašto nisi pitao?Na ovom forumu makar tri osobe znaju moje godine, jer smo o tome pričali, nimalo se ne sramim što sam starija od vas većine, mislim da je razmišljanje na taj način koliko netko ima godina demantirano već odavno, vrijeme vodenjaka nas je sve promijenilo i vrlo lako nalazimo put razumijevanja bez obzira na godine.
No, na tvoju žalost, daaaleeeko sam još od 60 Smile
Dakle, svim članovima foruma želim reći , ukoliko se ne potrudimo da ovakvi ispadi jedne osobe ,kakav je bio ovog tipa,prestanu i da se svi zajedno popnemo na višu ljestvicu uljudnog komuniciranja , dogodit će se veća šteta, jer zaista je forum dobar , a ljudi odlaze radi ovakvih ispada, kao što je ovaj sada.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Dakle, svim članovima foruma želim reći , ukoliko se ne potrudimo da ovakvi ispadi jedne osobe ,kakav je bio ovog tipa,prestanu i da se svi zajedno popnemo na višu ljestvicu uljudnog komuniciranja , dogodit će se veća šteta, jer zaista je forum dobar , a ljudi odlaze radi ovakvih ispada, kao što je ovaj sada.
 Smile

ovo je prvi put, da se  na ovom pdf,vrijedja jedna chlan foruma.
ja se zaista izvinjavam za ponashanje fatalnog i nadam se da se nece ponoviti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

through the stars I am coming

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

ovo je prvi put, da se na ovom pdf,vrijedja jedna chlan foruma.
ja se zaista izvinjavam za ponashanje fatalnog i nadam se da se nece ponoviti Smile
:flower:Naravno da sam sigurna da je većina vas uljudna i kulturna i  dobro je što reagirate na ovakva ponašanja, a trebalo bi Fatalni da se ispriča
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Overclocking :)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia n
          Zdravo ljudi,poseban pozdrav za moju dragu makishon koja je sve pogodila u vezi mog sadasnjeg perioda.Samo tako nastavi,vidim da i sad blistas na forumu.
             Ovaj pdf je poceo da truli.Citam postove i eto neka prepirka.U pitanju je neki tamo fatalan.Ja da vam kazem.Sta mu pridajete toliki znacaj i podizete mu cenu?Iz onih postova vidim da je previse ponosit (verovatno ima zasto) ali sa druge strane ima dobro znanje koje ne moze niko od nas da ospori, na poseban nacin radi svoj posao a ustvari sto ste se uhvatili za njega,sta je nekom rekao,uopste nije bitno.Pa ti isti ga ljudi hvale,koliko vidim koju god temu otvorim.
             Pdf vam propada a vi se raspravljate oko nekih gluposti.Moderatori neka ubace nove teme sa interesatnijim naslovima da zivne ovaj pdf.I ne rasterujte ove dobre astrologe Andjelu,Fatalnog ali obavezno mi cuvajte moju Makishon-caricu,
   Smile  .Laku noc

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
NIsam odavno bila prisutna i iskreno ocekivala sam da ce se neko setiti da prokomentarise natalnu kartu Toseta Proeskog.. Smile
mene je ova tuzna vest jako pogodila, pa ako je neko saznao vreme njegovog rodjenja neka podatke ostavi ovde,volela bih pogledati njegov natal...
puno vas pozdravljam i nemojte se svadjati vise..mislim da fatalan nije hteo nikoga uvrediti, cmokchina!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tamo gde Bog zatvori vrata,odskrine prozor

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360

a glupo mi je sto se redovno postovi ostavljaju u kutku za caskanje...pa ljudi ...da li smo ovde zbog caskanja sta se danas radi ili smo zbog astrologije..

bas sam razocarana a na preporuku sam "stigla" na ovaj forum,jako puno ljudi je hvalilo...a sad ...nemam sta da kazem ...jako sam razocarana..
 Smile Smile

kao prvo,nismo mashine nego ljudi,kutak za caskanje je zamishljen da se tu svi koji se znamo ili ne znamo,nije bino pozdravimo,mozemo da razmjenimo ,astro mishlenje, ko ima potrebu za tim,jer je zabranjeno caskanje na temama

drugo,ako si razocharana sa ovim forumom,potrazi bolji,sad bar nichu,kao pechrke poslije kishe Smile

nisam ranije videla ovu poruku upucenu meni...ma naravno da nicu kao pecurke razno razni astro forumi ali koji god da otvorim ...andjella ti!Pa ti si na svakom kao i titanija!!! I kako onda covek da ode na neki drugi forum  a da VAS tamo nema!!!
Jedino skidam kapu @MAKISHON i @ MARYE!!!!Njima saljem veliki pozdrav!!!! To su extra osobe!!!!Ne namecu se!!!

Steta toliko su hvalili ovaj burek forum pre samo par meseci ali sad puca po savovima!!!!Vidim mnogo dolaze ozbiljni astrolozi ovde???Sve sami ZAPITKIVACI a meni @titanija jednom rece kako ja samo zapitkujem !!!A ne vidite da vam PRISTIZU sve sami novi astro forumasi NEZNALCI!!!

u zdravlje!!!!!!Muka mi je!Samo se svadjate i ispravljate krive drine !!!!Strasno!!!Umesto da vise poradite na edukaciji!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
izvini, kad sam vec tu, ne znam zasto si jos uvek na ovom forumu ako ti je muka...
to za Nikolu Stojanovica si 100% u pravu,a andjela koliko ja znam nikad za sebe nije rekla da je ekspert za astrologiju, naprotiv isticala je da je i ona pocetnik kao i svi mi ovde i ne znam sta toliko imas protiv nje..nijedan pravi astrolog nece da se zamlacuje ovde za dz...nemoj da se ljutis na mene ali ako si toliko ogorcena ne znam sta vise trazis ovde.. cemu ti negativni komentari koji su puni neke zlobe,kome god se ne svidja moze i bez komentara da napusti forum.. sto se edukacije tice ni tu ne mozes nista Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.