Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko jos vremena cemo se mi pickarati (srbi i hrvati)?  (Pročitano 22537 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
Procitacu tri puta,obecavam,pa cu odgovoriti na to.

Nemojte samo zaboraviti,niko vas nece zeleti  pomiriti,zato sto tako moze lakse da vas ( i jednu i drugu stranu) iskoriscava do iznemoglosti i to samo zato sto ste tvrdoglavi i jedni i drugi.

Ponekad se stvarno pitam,kako je to moguce da su nasi narodi ziveli 50 god, bez problema a odjenom takva mrznja?
Neko je znao kako se seje mrznja i to dobro.
Valter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
Postovani SebienFighter,apsolutno je sve tacno,ali zasto je sve tako,kako je?

Zato sto je masa htela "demokratiju",nije im bilo dobro radnicko samoupravljanje,pa sad imamo "demokratiju"

Niko drugi se,kao sto vec rekoh nece izboriti za vase bolje sutra, ako vi to neucinite.Sve dok budete trpeli ovo stanje i svadjali se ce drugi to da koriste.

Pa sad vi razmislite, dali se isplati biti posvadjan sa svima (nasima) ii je bolje biti zajedno sa svima (nasima).
Zajedno smo jaci.
Valter.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Jao koliko si vise ponovio sa tim pomirenjem kao da imas neke koristi od toga!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
Ne samo ja,svi mi bi imali koristi od toga.Zamisli velicinu trzista,nova radna mesta.

Posao od Varara pa do Triglava,kretanje roba sa jedne na drugu stranu i obrnuto, sve same koristi.Otvaraju se ogromne mogucnosti,sa mladim ambicioznim kadrovima,koji su naucili nesto iz proslosti i koriste za bolju buducnost.Zar to nezvuci dobro.

Vi tvrdite da treba gledati napred a ne nazad,pa razmotrite tu varijantu,pa ce vam se samo kazati.
Sto se mene licno tice,mozes biti siguran,licno ja zelim svim ljudima sa nase teritorije da budu sretni onako kao sto sam bio ja u SFRj.
Nezelim ja reci da je bilo idealno,i ja sam se svadjao za interes radnicke klase,ali mi smo imali mogunost da kazemo svoje misljenje,a sta radnicka klasa danas sme da kaze,to znamo.

Valter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Koliko bilo dobro, bilo je ljudi kojima i nije bilo dobro. Inace ne bi masa ljudi 60 i 70 otisla u inostranstvo. A SFRJ je imala veliku manu sto se nije pre 1990 transformisala u socijaldemokratiju poput Kanade ili Australije. A nije pametno ostaviti radnickoj klasi da upravlja drzavom, jer takva drzava nema sigurnu buducnost. Ono sto je pametno, a to je stiti radnike od eksploatisanja, a to neznaci i dati im vlast. Bas kao sto je to u Australiji, Kanadi i Skandinaviji gde je socijaldemokratija jako ukorenjena i gde postoji socijalna sigurnost, a istovremeno i kapitalisticka kicma eknomskog sistema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Komunizam je idelano drustvo u ekstrmno bogatim zemljama sa manje vise jednakim stanovnistvom i zeljama.
Komunizam zatire svaki pokusaj neceg licnog, bilo licnog napretka i uspeha, bilo posedovanja.. e vidis. To ne valja. I to nikad nece valjati.
Ja i dalje kubu smatram rajem na zemlji i zbog tog komunizma jer tamo svako zaista ima sve ono sto mu treba, ali zivot se ne zivi zbog stvari koje su ti potrebe vec zbog onoga sto zelis a bez cega mozes.
Kakav bi svet bio kad bi svi bili u svemu prosecni?! I u zaradama i u znanju i u uspesima.. monotono, dosadno, besmisleno.
Isto tako.. sta bi ta SFRJ imala?
Ona je i u svojim najboljim danima zivela maltene cela od slovenije i par manjih razvijenih regija i uvek je sve ono sto je stvarno bilo bitno morala da uvozi, ko sto bi i sad jer slovenija svakako ne bi usla u takvu pricu jer se tamo zivi odlicno u odnosu na sve u okruzenju i jer su oni jednom nogom vec u uniji.
I sta bi imao onda u toj drzavi? Muslimane, Srbe i Hrvate?!
Muslimane koji mrze sve sto je srpsko jer ne mogu da se pomire sa time da smo zapravo isti narod a druga vera.
Hrvate koji su najveci krvnici svih srba, i koji su i pre ovog rata i pre te juge pokazali sta o srbima misle time sto su oni sami ubili 3 puta vise ljudi nego sto su nemci kroz ceo rat.
Srbe koji ne mogu i nikad nece moci da se pomire sa svime sto se desilo.

Ti mozes da zelis da se takva zemlja napravi, ali to da funkcionise nikad nece moci.
Jedna svajcerska je sama sebi dovoljna, i takva kakva bi ta nova SFRJ bila ona nicime ne bi bila ravnopravna.. ni sa elektronskom industrijom, ni sa masinskom, ni sa belom tehnikom ni sa cime.. ziveli bi u periodu od pre 20 godina jer bi nas verovatno svi okolo blokirali sto necemo da im se pridruzimo i zaista ne vidim sta bi od svega toga bilo dobro...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
Sad upravo potvrdjujete ono sto sam rekao pre,ako vi mladi, nevidite sustinu vaznosti zivota,a to nije luksuz,kao sto vi mislite,ce ovako i biti.

Niste za ranicko samoupravljanje,znaci vi ste za kapitalizam,to ste sad dobili,pa uzivajte u njemu.

Vi samo zaboravljate da svaki kapitalista prvo gleda sebe pa,pa svoj profit,pa zatim ono sto mora.
Vreme ca vam pokazati,sta je u interesu drustva u celini.
Valter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne... zivot je zivljenje u ubedjenju da je nase more najlepse posto i pored toga sto "dobro zivis" ni na jedno drugo ne mozes da odes...
Zivot je zivljenje od kredita koji jednom moraju doci na naplatu..

Kapitalista prvo gleda sebe... a komunista ne gleda?!
Ja nesto ne vidim velikomucenike medju vajnim direktorima iz tog vremena.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
A inace.. nisam primetio da si nesto konkretno odgovorio na temu... dakle na ono sto sam naveo.. kako zamisljas i od cega da se u takvoj rusevini od frankenstajna od drzave zivi lepo?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Citat
Niste za ranicko samoupravljanje,znaci vi ste za kapitalizam,to ste sad dobili,pa uzivajte u njemu.

Gde zivis ti Valter? Kada kazes pa "uzivajte"? Zivis li tu u Srbiji, ili hladis noge negde na Zapadu, a pricas protiv Zapada?

Kapitalizam jos nije dosao ovde u Srbiju! Za ovo lose stanje zasluzan je nacionalizam i prohujali rat. Eno Slovencima je dosao kapitalizam, pa jel im lose? Ne da im je dobro, nego je daleko i bolje nego sto je bilo u SFRJ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.