Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koliko jos vremena cemo se mi pickarati (srbi i hrvati)?  (Pročitano 22520 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svica.
Bas zato sam mu i poslao ono pismo.
Bratstvo jedinstvena kantonalna Svica koju spaja samo ljubav prema parama  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Ciljao sam i ja na Svajcarsku jer je tip reklamirao neki Svjacarski forum, i jos zbog tog pisma koje si pisao, ali opet sam malo posumnjao kada ovako govori. Neverovatno, kako mogu tako da pricaju licemerno, da govore protiv sistema u kome zive, i koji im daje hleb? Sto se nevrate u Srbiju pa da zajedno gradimo bratstvo i jedinstvo? I da se mirimo sa vecnim neprijateljima. Lako je njima pricati kada hlade noge na kapitalistickom zapadu, letuju svake godine na Palma de Majorci, i onda nesto pricaju kako je los kapitalizam, kako ovo kako ono. To je kukavicluk, ako si u belom svetu prihvati ga onakvog kakvog jeste, saberi sve lose i dobre strane, i ponasaj se noramlno, a ne izvodi neke besne gliste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
Nemoze da se zivi dobro kada svako gleda samo svoje licne interese,to je pravo stanje.Vi mladi treba da pokusate da shvatite da je jedino onda napredak moguc kao svi vuku na istoj strani.sve dok politicari budu samo gledali kako da se uvale u fotelje( a to je sjebalo i SFRJ) nece se nista promenuti.Vecina politicara prica jedno a bole njih za narod,sta ciniti u tim momentima,treba birati one politicare koji su stvarno za zajednistvo svih,a ne,jedni su vec predali Vojvodinu Madjarima,drugi Misle samo na Beogradski pasaluk,a treci hoce kralja?

Dali tu moze biti srece? Nemoze.

Kada se krene putem od BGD za NS,muka da te uhvati,smeca vise nego automobila,nivo ispod nule.
Biti siromasan neznaci i biti nekulturan,sto je kod nas izgleda isto.

Potrebno je pogledati u ogledalo,pocistiti ispred svoje kuce,pa zatim ici dalje.Moja tetka je jednom rekla,kada biras predsednika opstine idi kod njega u dvoriste,ako je njegovo dvoriste cisto i uredno,mozes ga birati.

Nas balkanski mentalitet,prepotencija politicara,nas je srozala u ocima sveta.Niko nama nece napraviti bolje,ako mi to sami nismo u stanju,ali svi,zajedno.Jedna lasta necini prolece,to znamo.

Sto se tice Sloveni,mogu reci da gradjani slovenije kukaju,da je se poskupelo i stalno samo poskupljuje.

To sto je Slovenija tako razvijena nije zasluga EU,Slovenija je bila najrazvijenija republika u SFRJ,sto dokazuje da je moglo da se ostvajuje i to puno u SFRJ,samo je trebalo raditi a ne stalno traziti rupe u zakonu i izvalciti se kad je u pitanju odgovornost,sto su kao prvi radili rukovodeci kadrovi,pa tek kasnije  radnickaklasa.
Sad je sistem kriv,sto nije istina,sistem je bio dobar,radnicka klasa je bila nezrela i nije shvatala sta ima u rukama,sada ce to da shvati uz veliki bol.Jauk ce se cuti daleko,jako daleko.
Valter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
Stose tice Svice,mogu vam raci da je i njen kraj blizu,mada se grcevito bori protiv EU,sila boga nemoli,nemci su opkolili sa svih strana,sve vise nemaca radi u svici i sve vise ih glasa u svici,dan nije daleko kada ce nemacka progutati sve.
Sto se tice radnicke klase u Svici,oni su vec svi robovi,prava nemaju nikakva.Demokratski mogu da daju otkaz ako im nepase inace mora da rade onako kako im se to kaze i da cute.Ja znam da vas to neinteresuje,ali vam to ipak pisem da shvatite da ni drugima nije puno bolje.To sto oni imaju prividno vise,za sada,ce ubrzo da se promene.Razlika je ta sto smo mi,navikli da padamo iz jednog problema u drugi,oni to nisu,zato u ovoj zemlji raste procenat samoubistava iz dana u dan.
Nezaboravite,nije zlato sve sto sija.
Sve ovo sto vam pisem,pisem iz dobre namere jer verujem u nasu omladinu,moja cerka studira medicinu i vidim koje bljuvotine svaki dan prezivljava na Faxu,zao mi je,ali sta da radim?
Profesori ruse studente samo da bi ponovo uplatili polaganje,kako bi oni zaradili vise,zar su to ljudi koji su se zakleli da su tu za dobrobiti ljudi?
A to je verovatno samo kap vode u moru.
Zato smatram da je jednina sanas u vama mladima.
Zajednickim snagama,svesno u interesu celog naroda.
Valter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nemoze da se zivi dobro kada svako gleda samo svoje licne interese,to je pravo stanje.
Naprotiv. To je jedini nacin da svima bude dobro, jer je protiv prirodno da covek ne gleda svoje interese. Tacno, lepo je da neko pored svojih gleda i tudje ali 99.5% ljudi ce uvek imati svoje interese kao prioritet.
Citat
Vi mladi treba da pokusate da shvatite da je jedino onda napredak moguc kao svi vuku na istoj strani.sve dok politicari budu samo gledali kako da se uvale u fotelje( a to je sjebalo i SFRJ) nece se nista promenuti.
SFRJ je sjebalo to sto je na silu sastavljena i sto je odrzavana u zivotu po svaku cenu i sto je nisu pustili da se mirno razidje kad je krenula da puca.
Citat
Vecina politicara prica jedno a bole njih za narod,sta ciniti u tim momentima,treba birati one politicare koji su stvarno za zajednistvo svih,a ne,jedni su vec predali Vojvodinu Madjarima,drugi Misle samo na Beogradski pasaluk,a treci hoce kralja?
Svako bira one koji mu odgovaraju.
Samo neko ko je slep kod ociju moze da kaze ovako nesto.
Ako madjara ima toliko, i zele da se otcepe, to sto cu ja glasati protiv toga nema nikakve veze, ako ih ima dovoljno i ako imaju zajednicki interes oni ce ga ispuniti.
Madjari su samo primer.
Citat
Kada se krene putem od BGD za NS,muka da te uhvati,smeca vise nego automobila,nivo ispod nule.
Biti siromasan neznaci i biti nekulturan,sto je kod nas izgleda isto.
Mi smo bili nekulturni i kad nismo bili siromasni, a ti si ocigledno skoro bio na relaciji bg-ns pa i to kao i ostalo uglavnom pricas pausalno i napamet.
Citat
Potrebno je pogledati u ogledalo,pocistiti ispred svoje kuce,pa zatim ici dalje.Moja tetka je jednom rekla,kada biras predsednika opstine idi kod njega u dvoriste,ako je njegovo dvoriste cisto i uredno,mozes ga birati.
Reci tetki, ako je njegovo cisto, to znaci da se spremio za kampanju.
Citat
Nas balkanski mentalitet,prepotencija politicara,nas je srozala u ocima sveta.Niko nama nece napraviti bolje,ako mi to sami nismo u stanju,ali svi,zajedno.Jedna lasta necini prolece,to znamo.
Politicari su uvek izraz volje naroda i svaki narod ima upravo onakve predstavnike kakve zasluzuje, svidjalo se to nama ili ne, to je tako.
Citat
Sto se tice Sloveni,mogu reci da gradjani slovenije kukaju,da je se poskupelo i stalno samo poskupljuje.
I onaj svajcarac u onom pismu kuka kako mu je skupo sve.
Citat
To sto je Slovenija tako razvijena nije zasluga EU,Slovenija je bila najrazvijenija republika u SFRJ,sto dokazuje da je moglo da se ostvajuje i to puno u SFRJ,samo je trebalo raditi a ne stalno traziti rupe u zakonu i izvalciti se kad je u pitanju odgovornost,sto su kao prvi radili rukovodeci kadrovi,pa tek kasnije  radnickaklasa.
Sad je sistem kriv,sto nije istina,sistem je bio dobar,radnicka klasa je bila nezrela i nije shvatala sta ima u rukama,sada ce to da shvati uz veliki bol.Jauk ce se cuti daleko,jako daleko.
Slovenija je bila takva jer su od tog sistema dobili besplatno sve fabrike iz Srbije i nije im bilo tesko da rade.
Citat
Stose tice Svice,mogu vam raci da je i njen kraj blizu,mada se grcevito bori protiv EU,sila boga nemoli,nemci su opkolili sa svih strana,sve vise nemaca radi u svici i sve vise ih glasa u svici,dan nije daleko kada ce nemacka progutati sve.
Znam, mnogo vam je lose. Tolko vam je lose da je to strasno. I dalje vas orobljuju ko stoku sve seljanke koje odavde dodju da nesto otpevaju, dokle god je tako, zivecu u ubedjenju da vam je mnogo lose kolektivno.
Citat
Sto se tice radnicke klase u Svici,oni su vec svi robovi,prava nemaju nikakva.Demokratski mogu da daju otkaz ako im nepase inace mora da rade onako kako im se to kaze i da cute.Ja znam da vas to neinteresuje,ali vam to ipak pisem da shvatite da ni drugima nije puno bolje.To sto oni imaju prividno vise,za sada,ce ubrzo da se promene.Razlika je ta sto smo mi,navikli da padamo iz jednog problema u drugi,oni to nisu,zato u ovoj zemlji raste procenat samoubistava iz dana u dan.
Ovde si isto tako rob, samo rob koji ne prima platu, i ovde se ljudi ne ubijaju, ovde ljudi umiru od gladi. Pa ti sam vidi sta je bolje.

Shvatam ja da ti sve pises iz najbolje namere.. ali mnogo malo znas o stvarima o kojima pises... i deluje ti ko da zaista nesto time sto ti pricas moze da se promeni a ne moze. I tu se mi mladi, i ovi stariji i ovi matori najmanje pitaju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
Pa ko se onda pita, ako se ne pitaju mladi,nepitaju se stariji,nepitaju se matori?

Ucijem interesu funkcionise ta drzava onda?

Dali je to u interesu gradjana ili u interesu .........?

Znaci,tako je kako je i idemo dalje,pa sta bude.
Valter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa ko se onda pita, ako se ne pitaju mladi,nepitaju se stariji,nepitaju se matori?
Pitaju se oni koji imaju para, bez obzira na nacionalnost, godine, rasu, boju kose, ociju, duzinu polnog organa.
Citat
Ucijem interesu funkcionise ta drzava onda?
U interesu vecine, tj u interesu koji je od 2-3 zla koja su mogli da biraju bio najblizi vecini naroda.
Citat
Znaci,tako je kako je i idemo dalje,pa sta bude.
Ne, znaci tako je kako je, idemo da probamo da napravimo nesto od svog zivota, a ako uspemo mozda i ova zemlja to oseti.
Sta mi konkretno mozemo? Da dodjemo do znanja i pobegnemo napolje da ne bi prodavali sardine po ulici na kartonskoj kutiji?
Da dignemo jos jednu revoluciju?
I ko onda da nas vodi?
Ne postoji lider koji od ove zemlje moze da napravi nesto preko noci, a niko nema strpljenja da ceka da se ona revitalizuje narednih 25 godina.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11212
SF......pa mislim stvarno.....
Niste li malo otisli off topic.....
Ali je dobra ideja,recimo pitati nase ljude kako zive u inostranstvu.
Postovacu to kao temu
Smile
IP sačuvana
social share
Idemo dalje ...   + cabarnet
                         -  internet
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nismo otisli od teme.. konkretna tema dokle cemo se pickarati je i dalje aktuelna.. samo se prica o malo ozbiljnijim aspektima svega toga.. Valter misli da mi mozemo i trebamo da se spajamo, ja sam siguran da niti mozemo niti to ima svrhe a jos manje smisla...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
Postovani Sebian Fighteru,
nazalost sam to morao i ja da konstatujem,bio sam kao sto sam to vec i rekao na jednom HR Forumu i pokusao isto kao i na ovom forumu i isto sam prosao,ne,moram reci da ste vi malo finiji prema meni,oni su me na......i tako da sam dosao do zaljucka da treba da se vise bavim odgajanjem cveca negoli da pokusam da pormirujem one koji to i tako ni sami nece.

Sto se tice nacina zivota u inostranstvu cu rado odgovoriti ako mene neko sta pita.

Licno smatram i dalje da je komunikacija medju ljudima veoma vazna,kako bi se moglo i na jednoj i na drugoj strani nauciti.Recimo ja sam naucio da treba vise da se posvetim onome sto meni licno nesto donosi a ne da se brinem za druge,ta vremena su ocito prosla i to zauvek,ako ste vi voljni nesto da naucite od mene,pitajte,ako znam ja cu reci,obican sam radnik,pa cete iz prve ruke cuti kako je obicnoj raji,osim sto pisu bratu pismo.
Pozdravljam vas sve.
Valter. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.