Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423045 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Hitno!
Imam u ponudi AUDI A4 1.8T quattro 163ks SE, 2002 godiste, 150000km, Denim plavi, felne 16", cd, klima,esp...
Vrlo verovatno da cu ga kupiti, ali najvise me zanima sledece: odrzavanje quattro pogona, potrosnja auta sa quattrom i sl.

Ako neko ima, ili je imao ovaj motor, ili onaj od 150ks, ili audija sa quattro pogonom, neka napise sve sto mu se desilo - ili nije - sa ovim autom (servisi, ponasanje na putu, potrosnja i ostalo), bio bih mu veoma zahvalan.

Потрошња 8,2 l/100 km (комбиновано)
                11,3 l/100 km (градска)
                6,4 l/100 km (отворени пут)

Jel ovo sa neta, ili pouzdano znas za ovaj motor?
Evo ovo je sa neta
   11.4/6.5/8.3

Znaci 8.3, posto kod nas nema nekakvih autoputeva i tome slicno, racunaj 9l, zavisi opet kako ga vozis, ako ga udaras po gasu bez problema ce da trosi i preko 10l

Зар није логично ако нема аутопутева да је претежно градска вожња? Онда то значи 11,4 по фабричким параметрима самим  тим значи преко 11,4.

Citat
Samo u Nemačkoj treba glredati od koga kupuješ,jer može da naletiš na Turčina

Све је више плацева по Немачкој које држе странци од чега вероватно половину Турци, а није реткост ни да се плац само води на Немца, а да читав посао води Турчин и онда си се зајебао у старту као добар дан.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Pa može plac da se vodi na bilo koga,ali u papirima od auta se vidi ko je prvi vlasnik,i drugi i svaki novi vlasnik je upisan u papire,tako da ko razume jezik teško da može da se zajebe,ovaj što je meni doterao auto,zna jezik,živeo je preko 10 godina u Nemačkoj,on je prvo tražio da mu pošalje auto-kuća kopije papira i tu se sve vidi,nema greške niti pakovanja papira i servisne kao kod nas,onda lepo rezerviše automobil i auto ga čeka,ne može niko da ga kupi jer je rezervisan,ako ga slučajno proda,prijaviš njihovoj inspekciji i oni mu se najebu majke,tamo nema zezanja.Civilizovana zemlja,za razliku od nas. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Веруј ми да мувају и тамо али је свакако најсигурније. Ја не бих купио ауто на плацу чији је власник турчин па таман да ми прикаже и папире о радницима који су у фабрици завртали шрафове. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony Xperia Neo L
e,da.cuo sam da se auta ne trebaju kupovati od turcina,pa me zanima zasto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
Pa od IStambula do Berlina (gde su najcesce) ima preko 2500 km u jednom pravcu Wink
A idu za tursku po dva puta godisnje. najmanje mnogo su rodbinski vezani.

A i po prirodi su preprodavci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Зато што су преваранти исти као и већина наших трговаца, плацева свеједно. А и бесмислено је превалити толики пут да би купио ауто са враћеном километражом, то једноставно можеш урадити на било ком плацу у месту пребивалишта.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
ko nije "poslovao " sa turcinom nemoze razumjeti Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
sta da razume????
Ja radim sa Turskom godinama, i jako su  usluzni i korktni u poslu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Па услужан је турчин и кад ти продаје ауто коме је километража са 300 спуштена на 100к км па шта с' тим? Буде услужан и љубазно те зајебе.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
Па услужан је турчин и кад ти продаје ауто коме је километража са 300 спуштена на 100к км па шта с' тим? Буде услужан и љубазно те зајебе.  Smile
da se ne lazemo...
Kilometraza nema veze ako je auto u dobrom stanju. Drugo, postoje X nacina da se utvrdi da li je auto haba ili dosta preso. Bukvalno od volana do sedista. Trece, bolje da je auto preso sa turcinom po dugim relacijama xxx km, nego u nemackoj po gradu - stani-kreni xx km

Nego nasi ljudi pate da budu u pravu i da sve najbolje znaju  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 01:26:40 od Sale_S »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.