Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 422952 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Не знам од кад то километража нема везе али добро ако ти тако кажеш. А друго овде није реч само о аутомобилима чији су власници турци већ о плацевима чији су власници турци, а на њима се продаје све без обзира да ли је ауто вожен по граду или ван њега. Доста тих ситница које ти наводиш је могуће и заменити нпр. волан, ручицу мењача и сл. Наравно ако си искусан и знаш те ''форе'' можеш доста тога провалити али већина људи се мање више слабо разуме у све то и врло лако наседа на оно што им продавац представи као стање понуђеног аутомобила. Чист доказ тога ти је понуда возила на нашим плацевима и пијацама. Ако наседају овде замисли тек како би прошли ако оду у неку страну земљу где не знају никога па нема ко ни да им помогне макар саветодавно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
Не знам од кад то километража нема везе али добро ако ти тако кажеш. А друго овде није реч само о аутомобилима чији су власници турци већ о плацевима чији су власници турци, а на њима се продаје све без обзира да ли је ауто вожен по граду или ван њега. Доста тих ситница које ти наводиш је могуће и заменити нпр. волан, ручицу мењача и сл. Наравно ако си искусан и знаш те ''форе'' можеш доста тога провалити али већина људи се мање више слабо разуме у све то и врло лако наседа на оно што им продавац представи као стање понуђеног аутомобила. Чист доказ тога ти је понуда возила на нашим плацевима и пијацама. Ако наседају овде замисли тек како би прошли ако оду у неку страну земљу где не знају никога па нема ко ни да им помогне макар саветодавно.
takvi ne idu preko

Ljudi....     Cilj svakog trgovca jeda proda robu. Nisam cuo ni jednog sto je kupio sa neznanjem ili manjkom znanja, auto (makar i sluzbeni), pa da se razocarao. A uglavnom svi znaju zbog cega je njihov auto za nijansu jeftiniji...

Pazi sad... Odes u kafic, kad ono makijato 80 din, min. voda 70. A znam da u diskontu, vele prodaji, kisela kosta 20-25 din, a ta mera kafe za makijato kosta, ne vise od 8-12 din. I gle sta.....

Ja idem svaki dan da ih popijem..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
А поређење ти је до јаја... Ал' ајде кад већ тупиш... Јел треба да додајеш мехуриће у киселу? Млеко или млевену кафу у тај еспресо? Не. Али кад ти неко ували ''спакован'' ауто онда итекако треба да у њега укркаш још пара и то не буде више оно што си ти купио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
А поређење ти је до јаја... Ал' ајде кад већ тупиш... Јел треба да додајеш мехуриће у киселу? Млеко или млевену кафу у тај еспресо? Не. Али кад ти неко ували ''спакован'' ауто онда итекако треба да у њега укркаш још пара и то не буде више оно што си ти купио.
Poredjenje JE do jaja. A ti ga ne tupi nego idi kupi u prodavnicu auto, ako ti ne odgovaraju. Ne samo ti, vec svi sumnjicavi kupci. 

Ima te na svakoj temi i sve znas. Ziva si kontra. Prof. dr. twice.      Oladi malo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Poredjenje JE do jaja. A ti ga ne tupi nego idi kupi u prodavnicu auto, ako ti ne odgovaraju. Ne samo ti, vec svi sumnjicavi kupci. 

Ima te na svakoj temi i sve znas. Ziva si kontra. Prof. dr. twice.      Oladi malo...

Ја бар причам о стварима које знам и у које сам се лично уверио кад сам био у Немачкој. А ти слободно купуј ауто од турака јер се возе аутопутем и грицкај кашикицу од еспреса.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
da se ne lazemo...
Kilometraza nema veze ako je auto u dobrom stanju.
Hehehe... ovde na ovu provalu o kilometrima je ja mislim bilo kakav komentar suvisan...
Inace ja nisam mnogo aktivan po forumu, ali ovo kad sam procitao, morao sam da prokomentarisem

A sto se tice tih turskih garaza, ni ja pohvale nisam cuo...
Ja sam inace iz Svice...

Ako kupujes kod Turcina ili naseg nekog prodavca racunaj da najvjerovatnije ima nekakva caka, 90% su takvi
A Svajcarci recimo rijetko kada kupuju auto kod turcina ili naseg, nego nasi ljudi naivni pa kupe, nalete...

I turci a i nasi ljudi zive za to da te prevare  Smile hehehe
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 09:20:25 od red_devil »
IP sačuvana
social share
You hit me, we hit you
Edit by Belgrade: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
и грицкај кашикицу од еспреса.

Smile    Smile    Smile    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
A Svajcarci recimo rijetko kada kupuju auto kod turcina ili naseg, nego nasi ljudi naivni pa kupe, nalete...
Svajcarci kupuju NOVE    i ne razmisljaju uopse o kilometrazi. A ti majstore procitaj detaljno moj post, iz kog si izdvojio citat o predjenim kilometrima. Nego ne dolazim vise ovde. Sve poznavaoci, kazem ja
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 11:47:03 od Sale_S »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Svajcarci kupuju NOVE    i ne razmisljaju uopse o kilometrazi. A ti majstore procitaj detaljno moj post, iz kog si izdvojio citat o predjenim kilometrima. Nego ne dolazim vise ovde. Sve poznavaoci, kazem ja
Ma batali raspravu Sale,treba modovi da obraćaju pažnju na ovu temu,ima dosta trovača koji ljudima uopšte ne odgovaraju na pitanja,nego vrte neke njihove glupe filozofije. Smile

Zato,modovi lepo bi bilo da brišete  sav višak sa ove teme i sve odgovore koji nemaju veze sa pitanjima.

A takođe treba zabraniti tinejdžerima da preporučiju ljudima automobile u  koje nikada nisu seli.

Mislim,tema je ozbiljna i pogrešan savet može da prevari ljude i da puknu lovu bez veze,zato na ovoj i na temi o kvarovima treba objasniti pažnju šta se postuje.To je neko moje mišljenje. Smile

Pun forum filozofa,a kad treba nešto konkretno da se odgovori nigde nikoga. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 19:28:50 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Ma batali raspravu Sale,treba modovi da obraćaju pažnju na ovu temu,ima dosta trovača koji ljudima uopšte ne odgovaraju na pitanja,nego vrte neke njihove glupe filozofije. Smile

Zato,modovi lepo bi bilo da brišete  sav višak sa ove teme i sve odgovore koji nemaju veze sa pitanjima.

A takođe treba zabraniti tinejdžerima da preporučiju ljudima automobile u  koje nikada nisu seli.

Mislim,tema je ozbiljna i pogrešan savet može da prevari ljude i da puknu lovu bez veze,zato na ovoj i na temi o kvarovima treba objasniti pažnju šta se postuje.To je neko moje mišljenje. Smile

Pun forum filozofa,a kad treba nešto konkretno da se odgovori nigde nikoga. Smile Smile Smile

Надам се да под ''озбиљан'' савет ниси свео и ово салетово како ауто треба куповати од турчина јер се вози само аутопутем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.