Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 422881 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Ajde lepo prelistaj unazad temu i vidi ko najviše spamuje,i ko najviše lupa neke gluposti i razvija neke glupe filozofije.

Po tebi auto koji je proizveden u Nemačkoj ne treba kupovati u Nemačkoj.A gde da ga kupi. Smile Smile Smile

Pominjete  Britaniju,a kako pametni da doteraš auto iz Britanije,i  koliko to zadovoljstvo izlazi.A i u Britaniji je očas posla otputovati,sedneš na gradski bus i izađeš kod Big Bena. Smile Smile Smile

Celu priču si razvezao jer sam čoveku rekao da ne kupuje Alfu,znači,nikome se nisam obratio sa foruma,nikoga nissam uvredio,ali to je bio dovoljan razlog da ti razviješ celu filozofiju,kao da svake nedelje ideš u inostranstvo i doteruješ po jedan auto. Smile Smile Smile

Ustvari ti si hteo da kažeš da Nemački auto nigde ne treba kupovati,jer su svi pakovani. Smile Smile Smile

A u Nemačkoj nema Nemaca,samo Turci,a Britanija je inače totalno čista,tamo nema turaka. Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 20:02:35 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Ajde lepo prelistaj unazad temu i vidi ko najviše spamuje,i ko najviše lupa neke gluposti i razvija neke glupe filozofije.

Po tebi auto koji je proizveden u Nemačkoj ne treba kupovati u Nemačkoj.A gde da ga kupi. Smile Smile Smile

Pominjete  Britaniju,a kako pametni da doteraš auto iz Britanije,i  koliko to zadovoljstvo izlazi.A i u Britaniji je očas posla otputovati,sedneš na gradski bus i izađeš kod Big Bena. Smile Smile Smile

Celu priču si razvezao jer sam čoveku rekao da ne kupuje Alfu,znači,nikome se nisam obratio sa foruma,nikoga nissam uvredio,ali to je bio dovoljan razlog da ti razviješ celu filozofiju,kao da svake nedelje ideš u inostranstvo i doteruješ po jedan auto. Smile Smile Smile

Ustvari ti si hteo da kažeš da Nmeački auto nigde ne treba kupovati,jer su svi pakovani. Smile Smile Smile

Пре свега да си читао шта пишем уместо што си кефтао ко нека баба видео би да сам ја више пута рекао да су у Немачкој аутомобили далеко бољи од нпр. Италије, Француске, Холандије...одакле их код нас углавном довозе. Друго никада и нигде нисам написао да немачки ауто не ваља и да га не треба куповати, једино што сам ја рекао јесте да немам предрасуду о аутомобилима на основу земље порекла за разлику од тебе. И треће рекао сам да ауто у Немачкој не треба куповати од турака и то се односи на све аутомобиле без обзира на земљу порекла. И четврто никада нисам тврдио да је паметно увозити ауто из Енглеске већ сасвим супротно.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 19:59:49 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Znači ti si hteo da kažeš,da treba auto kupiti u Nemačkoj,da je bolje nego kupiti u Italiji,Francuskoj ili Holandiji,da Nemački auto treba kupovati.I da iz Britanije ne treba dovoziti automobile.Pa zar pre par strana nisi tvrdio da je kupovina u Britaniji bolji pazar nego u Nemačkoj jer u Nemačkoj Turci drže placeve.  he,he,he

Pa ja i ti se slažemo,sa tim što ja kažem da u Britaniji treba kupovati automobile jer su u dobrom stanju,ali to nije isplativo. Smile

Neću dalje da offujem Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 20:12:27 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Не нисам ја то тврдио из простог разлога што сам скептичан према ''стручњацима'' који треба да ураде преправке, помешао си. И послао сам ти пп да не тупимо овде више.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
da treba auto kupiti u Nemačkoj
Citat
Nemački auto treba kupovati

Vidis kako odmah lepse pricas kada neko kaze ono sto ti mislis.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Citat
da treba auto kupiti u Nemačkoj
Citat
Nemački auto treba kupovati

Vidis kako odmah lepse pricas kada neko kaze ono sto ti mislis.  Smile
Nisi u toku. Smile

I ako ja nekom kažem da je Alfa sranje,ti ne treba da odgovaraš,"ma samo da je vw dobar",jer ja nisam spomenuo vw niti savetovao nekome da ga kupi i ako prelistaš unazad temu videćeš da ja nikome ko nije pitao za vw nisam savetovao da kupi.Ako si nekome već rekao da je Alfa pravi auto,da kažeš i zašto je pravi auto.I ne bi bilo nikakvih problema. Smile

A ja ću da ti kažem zašto nije pravi auto,jer ima loše motore,ne spore,neelastične,bučne,nego loše,izuzetno skupe delove,pogotovo delovi limarije i loš trap,loša elektronika,servisi skupi.Znači,non stop neka zajebancija,uvek ima nešto da se sredi,to naravno podrazumeva da se auto vozi,3-4 k mesečno da se prelazi sa autom,jer kad dosta kilometara prelaziš sa autom,svi se kvarovi brže dešavaju,pa kad te stigne 2 sitnice od par stotina  evra,i redovni servisi od jednom,glava da te zaboli,i.A onaj što prelazi neku smešnu kilometražu,on i može da vozi alfu,ali ako auto koristiš svakodnevno i dosta prelaziš,Alfa nije auto za tebe,pogotovo ne neka polovna sa više od 100.000 na satu.
Dali bi se nekada usudio da kupiš alfu koja ima 250.000 na satu,a dali bi Nemca kupio,ustvari,većina Nemaca kod nas starosti oko 5-7 godina ima toliko na satu,ma koliko da piše.
Moj komšija je prešao sa autom oko 20.000 za 5 godina,on bre ulje menja na vremenski period umesto na kilometražu,i on može da vozi koji hoće auto,šta sve može da mu crkne za 20.000,ne mnogo toga,i kad njega pitaš kako te služi auto,svaki ga služi odlično. Smile

Obrazloženo zašto Alfa nije pravi automobil za kupovinu i ko može da je kupi,a ko bi trebao da je izbegava. Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 20:53:08 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Па сад га баш претера... Онај ко прелази 50к км годишње сигурно не купује ауто који је већ прешао 250к. Где је ту уопште рачуница?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 434
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ozbiljni ljudi a kao deca.  Smile Zar nije ova tema za savete, lična iskustva i sl.? Da pomogne onima sa manje iskustva na šta da obrate pažnju? 
IP sačuvana
social share
All animals are equal, but some animals are more equal than others! - George Orwell
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung i5700 + D880
Koja je priblizno realna cena ove Astre ? Ovaj majstor kanda trazi malo mnogo...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
A ja ću da ti kažem zašto nije pravi auto,jer ima loše motore
Ovo prvi put cujem od tebe...

IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.