Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423062 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Da li si cuo za sarkazam i ironiju?  Smile
Pa iz njegove rečenice to ne može da se zaključi,morao je malo drugačije da se izrazi,njegove rečenice i opisivanje fiata su u najmanju ruku smešni,jednom prilikom je taj isti rekao da sa fiatom ima osećaj kao da leti. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
jednom prilikom je taj isti rekao da sa fiatom ima osećaj kao da leti
Cekaj, a da li je Fiat toliko djubre u odnosu na VW?
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Citat
jednom prilikom je taj isti rekao da sa fiatom ima osećaj kao da leti
Cekaj, a da li je Fiat toliko djubre u odnosu na VW?
Iskreno,jeste.I svaka razlika u ceni između fiata i vw je realna.Ipak VW mnogo ozbiljnija i uspešnija firma,da se ne lažemo.Ko ti kaže drugačije,laže.I to ja nisam izmislio,to se odavno zna.

A ti meni odgovori,koja je lošija firma u Evropi od fiata,nemoj samo da računaš zastavu,ladu i slične nazovi automobile.Znači,koja je evropska firma automobila lošija od fiat-a Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Па само тотални дунћер може да лупи како фиатов јтд мотор не може да пређе 300к км без генералне. То може да насмеје свакога ко се иоле разуме у аутомобиле.  Smile

Citat
Plivajući zamajac i ceo set kvačila je 38000 dinara,čisto da znaš,a auto vredi duplo više nego tvoj

Јел то са 50% попуста? И по ком курсу евра?
« Poslednja izmena: 11. Jan 2009, 02:13:28 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
A ti meni odgovori,koja je lošija firma u Evropi od fiata,nemoj samo da računaš zastavu,ladu i slične nazovi automobile.Znači,koja je evropska firma automobila lošija od fiat-a
A koji je kriterijum za odredjivanje najlosije fabrike?

Citat
Јел то са 50% попуста?
E to sam i ja hteo da pitam.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2009, 03:17:02 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 158
Zastava Sombor
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung S8500 Wave
Ako si ovo stvarno radio na autu,nemoj više da se javljaš.
Kakav crni sarkazam, kakva ironija, poslednji put kada sam narucivao motor iz Italije rekao sam sebi: ipak je toi Fiat-ov JTD i narucio odmah tri motora da ne moram cimati postare oko dostave. Tako da sam sada miran sa motorima do 2011.g
Ne moze se meriti koja je najbolja fabrika automobila po tome koliko modela prodaju godisnje. Po tom merilu bi Ferrari, Rolls-Royce,Lamborghini... bile najlosije fabrike.
Po meni je merilo uspesnosti fabrike neko ekstremno takmicenje, na primer F1. Znaci imas ogroman budzet i odredjene uslove i ko napravi najbrzi auto taj ima najbolje inzinjere i najbolju tehnologiju. Tu vidis ko kosi, a ko vodu nosi.
Svaka fabrika bi znala napraviti auto u C segmentu koji ce prelaziti 500.000 bez velikih kvarova, ali bi takav auto kostao 100.000e.
Da, moj auto vredi duplo manje od tvog OVDE, a bilo gde drugde u Evropi vrede skoro isto. Ne znam sta je u pitanju: ili ti vozis auto koji kosta vise nego sto vredi, ili ja vozim auto koji kosta manje nego sto vredi, ali posto vozimo auto u istoj klasi slicnog kvaliteta cini mi se da sam ja nekako bolje prosao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Ako si ovo stvarno radio na autu,nemoj više da se javljaš.
Kakav crni sarkazam, kakva ironija, poslednji put kada sam narucivao motor iz Italije rekao sam sebi: ipak je toi Fiat-ov JTD i narucio odmah tri motora da ne moram cimati postare oko dostave. Tako da sam sada miran sa motorima do 2011.g
Ne moze se meriti koja je najbolja fabrika automobila po tome koliko modela prodaju godisnje. Po tom merilu bi Ferrari, Rolls-Royce,Lamborghini... bile najlosije fabrike.
Po meni je merilo uspesnosti fabrike neko ekstremno takmicenje, na primer F1. Znaci imas ogroman budzet i odredjene uslove i ko napravi najbrzi auto taj ima najbolje inzinjere i najbolju tehnologiju. Tu vidis ko kosi, a ko vodu nosi.
Svaka fabrika bi znala napraviti auto u C segmentu koji ce prelaziti 500.000 bez velikih kvarova, ali bi takav auto kostao 100.000e.
Da, moj auto vredi duplo manje od tvog OVDE, a bilo gde drugde u Evropi vrede skoro isto. Ne znam sta je u pitanju: ili ti vozis auto koji kosta vise nego sto vredi, ili ja vozim auto koji kosta manje nego sto vredi, ali posto vozimo auto u istoj klasi slicnog kvaliteta cini mi se da sam ja nekako bolje prosao.

Pa passat i stylo nisu baš u istoj klasi,malo si se zajebao. Smile Tog fiata što ovde kupiš za 6000 evra,tog su u inostranstvi platili 3000,a za 300 probaj da kupiš passata preko,oni što su bili na taxiju,krem,sa po 600.000 i više na satu su oko 5000 evra.

A i u inostranstvu je isto tolika razlika u ceni,skoro duplo,da se ne lažemo,a jeftiniji  je za održavanje.A o pouzdanosti,udobnosti,da ne govorimo. Smile

Pa fiat i nema auto u klasi passata,imaju cromu,onu što su je prodali u 4 primerka.Na našim ulicama ih ima manje nego ferrarija,ko će bre za fiata da da 30000 evra. Smile

Па само тотални дунћер може да лупи како фиатов јтд мотор не може да пређе 300к км без генералне. То може да насмеје свакога ко се иоле разуме у аутомобиле.  Smile

Citat
Plivajući zamajac i ceo set kvačila je 38000 dinara,čisto da znaš,a auto vredi duplo više nego tvoj

Јел то са 50% попуста? И по ком курсу евра?
Ja sam to kupovao za golf 4 ceo set marke Sachs,znači,kao za prvu ugradnju,a mrzelo me da iderm u autokomerc,jer su već sve poskidali jer su morali da vide jer mora zamajac ili ne i morao je da se zameni,a u autokomercu bi bilo skuplje za oko 2000 dinara,i da im odnesem stari.Čak ne moraš da nosiš u autokomerc,ova radnja gde kupujem delove i njima može da se odnese i oni ti naruče i kupiš po istoj ceni kao u autokomercu,to dosta ranji u beogradu ima,imaju uvid i u cene u autokomercu.
Nije to sad nešto zajebano,a ja verujem da dosta ljudi sto koristi,pogotovo oni što održavaju auto u auto komercu,kad im oni već sve skinu,nema nikakvog cimanja.
I po tadašnjem kursu to je sve zajedno bilo 480-490 evra.Tako da nije skupo u bilo kojoj varijanti.A oteraj Alfu u deltu da ti urade ceo set kvačila,kooliko bi to izašlo.
Citat
A ti meni odgovori,koja je lošija firma u Evropi od fiata,nemoj samo da računaš zastavu,ladu i slične nazovi automobile.Znači,koja je evropska firma automobila lošija od fiat-a
A koji je kriterijum za odredjivanje najlosije fabrike?

Pa možeš da gledaš kako hoćeš,kvalitet,broj prodatih vozila,zaradu fabrike.Nemci su tate u Evropi,bez premca.A Italijani su na začelju,isto bez premca. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 158
Zastava Sombor
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung S8500 Wave
Pa passat i stylo nisu baš u istoj klasi,malo si se zajebao. Smile Tog fiata što ovde kupiš za 6000 evra,tog su u inostranstvi platili 3000,a za 300 probaj da kupiš passata preko,oni što su bili na taxiju,krem,sa po 600.000 i više na satu su oko 5000 evra.

A i u inostranstvu je isto tolika razlika u ceni,skoro duplo,da se ne lažemo,a jeftiniji  je za održavanje.A o pouzdanosti,udobnosti,da ne govorimo. Smile

Pa fiat i nema auto u klasi passata,imaju cromu,onu što su je prodali u 4 primerka.Na našim ulicama ih ima manje nego ferrarija,ko će bre za fiata da da 30000 evra. Smile
Nisam znao da si menjao cetvorku za Passata. Normalno da sa se ne moze Stilo sa Passatom porediti.
Mislio sam na Golfa koji se po svemu i po udobnosti i po kvalitetu, a narocito po komforu i opremi moze itekako porediti sa Stilom (hteo sam reci Stilo sa Golfom), a cene su u Nemackoj skoro iste, dok je kod nas razlika i do 5000e za istu opremu i godiste. Realna razlika ili ne, zavisi ko posmatra i kome je sta bitnije.
Poznajem prodavce auta koji se bave iskljucivo prodajom VW-ovih auta. Razlozi su: VW se najbrze prodaje i na njima se moze i 5X vise zaraditi nego na ostalim markama. E sada ti razmisli na koji nacin oni zarade na Golfu koji kosta kod nas 10.000e 3000e ,a na recimo Stilu od 7000e samo 600-700e.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2009, 00:17:02 od ljbranko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ja sam to kupovao za golf 4 ceo set marke Sachs,znači,kao za prvu ugradnju,a mrzelo me da iderm u autokomerc,jer su već sve poskidali jer su morali da vide jer mora zamajac ili ne i morao je da se zameni,a u autokomercu bi bilo skuplje za oko 2000 dinara,i da im odnesem stari.Čak ne moraš da nosiš u autokomerc,ova radnja gde kupujem delove i njima može da se odnese i oni ti naruče i kupiš po istoj ceni kao u autokomercu,to dosta ranji u beogradu ima,imaju uvid i u cene u autokomercu.
Nije to sad nešto zajebano,a ja verujem da dosta ljudi sto koristi,pogotovo oni što održavaju auto u auto komercu,kad im oni već sve skinu,nema nikakvog cimanja.
I po tadašnjem kursu to je sve zajedno bilo 480-490 evra.Tako da nije skupo u bilo kojoj varijanti.A oteraj Alfu u deltu da ti urade ceo set kvačila,kooliko bi to izašlo.

Ја нешто не верујем да на територији читаве Србије можеш вагена да одржаваш тако што ћеш да донесеш стари део и да добијеш нов оригиналан са 50% попуста али добро ако ти тако кажеш.
Друга ствар много зависи и од тога ко је овлашћен сервисер. Ја рецимо избегавам овлашћен фиатов сервис  код нас зато што су не скупи него безобразно скупи. Готово сваки део набављају исто где ти и ја можемо да га набавимо само што се уграде 30-50% на цену и још имају рабат од бар 10%. То је шишање оваца.

Ово што се тиче пасата и стила, наравно да нису у истој класи. Стило је у класи голфа. И пре свега да ти нацртам по ко зна који пут. Ја не тврдим да је ваген лоша марка аутомобила, а још мање да је ђубре. Уопште немам те предрасуде и то не само према вагену него према већини аутомобила. Оно што ја тврдим то је да су код нас много прецењени и да људи о њима распредају бајке. По систему шта ако је прешао 300к то је брате голф он се не квари само сипаш дизел и не мислиш. И наравно да бих купио вагена уколико натрчим на повољан примерак и то повољан у смислу цене и стања аутомобила. А да бацим 12к евра за пасата коме је сат враћен са 300 на 120к не пада ми на памет. То је ипак луксуз резервисан за будале. Иста ствар је и са фиатом као и са сваким другим аутом. Могао сам тако и стила да узмем уместо пунта само са буџеном километражом и шта би урадио? Венчао се са сервисом па да уместо рекламе држе моју слику на зиду.  Smile

П.С.Пробао сам да нађем статистику продаје у Европи али сам успео само за првих 6 месеци 2006. године.

VOLKSWAGEN                          864.070 

AUDI                   331.632 

SKODA               217.861 

PEUGEOT                           605.441

CITROEN                                              503.092

RENAULT                734.360

FIAT         494.267   

MERCEDES                375.294         

TOYOTA                            455.699     

BMW        357.725

Pregled obuhvata broj novoregistrovanih vozila u 26. zemalja potpisnica  Evropskog ugovora o slobodnoj trgovini (EFTA). Osim 23 člana Evropske unije u ovu organizaciju još spadaju Švajcarska, Norveška i Island.

Извор је б92

Е сад оно што треба узети у обзир јесте да је убедљиво највећа продаја возила остварена у Немачкој, а сви знамо да они у већини возе аутомобиле домаће производње.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2009, 00:42:16 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Touch
Hitno!
Imam u ponudi AUDI A4 1.8T quattro 163ks SE, 2002 godiste, 150000km, Denim plavi, felne 16", cd, klima,esp...
Vrlo verovatno da cu ga kupiti, ali najvise me zanima sledece: odrzavanje quattro pogona, potrosnja auta sa quattrom i sl.

Ako neko ima, ili je imao ovaj motor, ili onaj od 150ks, ili audija sa quattro pogonom, neka napise sve sto mu se desilo - ili nije - sa ovim autom (servisi, ponasanje na putu, potrosnja i ostalo), bio bih mu veoma zahvalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 245 246 248 249 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.