Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424088 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Shto?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
pa evo trazim vec dosta...moj problem je sto sam iz zr-a i tako to i trazim samo okolinu-ns i tako to, jer ne bi da idem u npr sabac pa da se ispalim..i trazim 206 1.4....dao bi do 6500, ali sve su koje sam video unistene, ili spolja ili "iznutra"..pa ako neko nadje dobar pezo da je okolina zrenjanina i novog sada neka postavi ovde ..
« Poslednja izmena: 02. Maj 2008, 00:33:49 od tarmi84 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
a os da kupis moj 406? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Evo mene ponovo sa novim pitanjima... Pitao sam vec sta je bolje audi a6 ili peugeot 607, pa sam dobio odgovor da je audi bolji.. Danas sam kaparisao a6 3.0 quattro 2002, manuelni mjenac (6+r)... I onda sam saznao da auto nema katalizatora... Pa me zanima zna li ko koliko se dobija na konjima kada se katalizatori izvade... (oba su izvadjena) I koliko ovo cudo trosi... Ja sam ga malo vozao po krugu firme kod koje sam kupio i stvarno je ubrzanje inpresivno... Potrosnja bila oko 15, ali smo ga turirali na leru i vozili samo prvom... Dobro bi mi doslo ako neko ima iskustava sa ovim autom...

Jos da kazem da planiram ugraditi plin, pa ako moze neki info i preporuka kako i gdje to najbolje uraditi.... I jos "jedno" pitanjce, sto se tice alu felni... Imam jedne povoljne 19-ke, ali kako se prica one bi mi unistile pola auta, pa do kojih bih dimenzija guma i feluga mogao ici, i gdje se moze preracunati koje gume idu ako su vece feluge, a da obim ostane isti... Sada su 205/55 R16, pa koje bi gume isle ako bi isle 19", a koje ako bi isle 18" i koliko to unistava auto i da li ti postoje neke cake oko smanjenja stete koje nanose takve feluge sa sirokim gumama...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
pa, prvo, cestitam na auticu...  Smile
koliko si ga platio?
pa potrosnja u gradu cisto sumnjam da ce ici ispod 15... a kad zaglavis u nekoj guzvi....  Smile
19 nemoj ni slucajno da stavljas, ne bi ti nista ostalo ni od felni ni auta sa ovim nasim putevima. a, jel znas ti koliko kostaju gume 19-ice???
ako vec oces da menjas (mada mislim da je 16 sasvim ok) uzmi neke lepe 17-ice... nije toliko problem u obimu nego sto ces il lako ostetiti, gume su jako skupe, svaku neravninu ces osetiti i jos ce se povecati potrosnja...
i daj neke slike, ili bar sajt firme gde si kupio, pa da vidimo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Sad cu pokusati okaciti par slika...

Evo ubacio sam jos dvije slike...koje su nidje veze, ali mi se ne da sve to ponovo ispravljati, jedna je manja a jedna veca, ali nema veze....

http://img527.imageshack.us/img527/5633/audia630quattro1xo3.jpg
http://img370.imageshack.us/img370/9471/audia630quattro3gp0.jpg
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 22:11:13 od mx_max »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5800xpress
Pa me zanima zna li ko koliko se dobija na konjima kada se katalizatori izvade... (oba su izvadjena)
dobija se bolja protocnost samog izduva,drugim rijecima trebao bi imati malo vecu snagu motora,nista spektakularno.pretpostavljam da su izvadjeni jer su odradili svoje.
koliko ovo cudo trosi...

fabricki 14 l gradske,7.5l otvorene voznje.pratkicno oko 1.5 l vise od ovoga

Imam jedne povoljne 19-ke, ali kako se prica one bi mi unistile pola auta, pa do kojih bih dimenzija guma i feluga mogao ici, i gdje se moze preracunati koje gume idu ako su vece feluge, a da obim ostane isti... Sada su 205/55 R16, pa koje bi gume isle ako bi isle 19", a koje ako bi isle 18" i koliko to unistava auto i da li ti postoje neke cake oko smanjenja stete koje nanose takve feluge sa sirokim gumama...

ostani pri postojecoj dimenziji felge,sve ostalo bi unistilo trap u mjesec dana.ova 205/55 ide na 7x16 r16,moze i 205/60 sa 7x15 r15,malo je kao balon al moze :mrgreen:nebi preporucio nikako r18 ili sta vise,samo vjesanje kada se mijenja ide u paketu sa vjesanjem samog sebe Smile Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
lepo izgleda...  koliko je presao? parice?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Hvala na pomoci... Ali ste me malo ubili sa ovim oko feluga... Da stavljam 17 mi se ne isplati, sta cu od jednog inca, a 18" bi mu fino stajale... Sta to steti autu? Mala debljina gume ili njena velika sirina...?

Sto se tice koliko je presao....to ne pitajte...hehe....ali redovno je odrzavan u ovlascenim servisima... Para..hm...i to ne pitajte...ali izaci ce oko 25k KM, mozda malo i vise.... U jako dobrom je stanju, samo odrzavanje je papreno...a zupcasti i ostala potrosna andrmolja se mora zamjeniti....

Evo jos jedna slika sa prednje strane
http://img261.imageshack.us/img261/7012/audia630quattro4nb4.jpg

I opet da pitam, zar bi i neke audijeve standardne feluge (sa s8) 18" toliko unistile trap? Pa opet na kraju, sta bi se desilo sa 17" felugama, da li bi to bilo nesto podnosljivo...?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
17 bi bile ok... koliko ja znam, S modeli imaju jace i tvrdje vesanje zbog lezanja na putu i velikih felni...
sto ti je toliko stalo da ih menjas, ove standardne su extra!?
vesanju konkretno steti debljina same gume zbog nasih puteva (hupa, ispravi ako gresim), a tvom novcaniku sirina gume i velicina...
zar nisi mogao da nadjes neki 2.4???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 169 170 172 173 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.