Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424238 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6120c
a morao si bas Sapcane, a? samo oni muljaju  Smile

mislim... stvarno  Smile

enivej... uskoro i ja uzimmam nesto.. bez obzira sto sam ljubitelj japanaca, najverovatnije neku 306-icu, cini mi se kao najbolji izbor do 4.500 ojra... posebno jel planiram najveci delom da je vozim po bg-u, gde je i biciklo zajebano provuci.... sta vi mislite ? Smiley
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo

mislim... stvarno  Smile

enivej... uskoro i ja uzimmam nesto.. bez obzira sto sam ljubitelj japanaca, najverovatnije neku 306-icu, cini mi se kao najbolji izbor do 4.500 ojra... posebno jel planiram najveci delom da je vozim po bg-u, gde je i biciklo zajebano provuci.... sta vi mislite ? Smiley
Pošto vidim da hoćeš nekog francuza,skupi još 500 evra,pa nađi za 5000 neki 206, moderniji i lepši auto.a i lakši je za provlačenje po gužvi. Smile

PEUGEOT 206 1.9D (2002), klima, beo, na ime, 4.900 EUR.

PEUGEOT 206 1.9D (2001), 3v, beo, klima, 2xair-bag, ABS, radio, 2xpodizači stakla, servo, CB, daljinsko otključavanje, registrovan, 5.400 EUR.

PEUGEOT 206 GTi 2.0 (2002), ful oprema, 5.200 EUR fiksno.

PEUGEOT 206 1.1B (2002), plav, 3v, air-bag, ABS, podesiv volan, servo, 117.000km, 5.200 EUR, može zamena za skuplji

PEUGEOT 206 1.4 benzinac (2002), plav, ABS, servo, CB, alufelne, 5.400 EUR.

Imaš ih dosta
« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 02:43:06 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Samo da kažem nešto vezano za provjeru auta

Ja kad sam provjeravao Peugeota, kad je stari kupovao, otišao u sup, žena pita koji je auto, ubacuje CD - 607, kuca broj šasije i izbacuje sliku, znači moj auto u 3D, oprema, boja, feluge... sve identično, onda utvrđuju jel to taj auto, znači ako se neki detalj unutra ne poklapa odmah nije isti auto, a prije toga naravno gleda jel tražen po europi, ali to kad sam vidio s CD-om, znači izbacuje taj auto na kompu, iznenadilo me što vidim to kod murije... Viđao sam to po servisima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 

mislim... stvarno  Smile

Pošto vidim da hoćeš nekog francuza,skupi još 500 evra,pa nađi za 5000 neki 206, moderniji i lepši auto.a i lakši je za provlačenje po gužvi. Smile

PEUGEOT 206 1.9D (2002), klima, beo, na ime, 4.900 EUR.

PEUGEOT 206 1.9D (2001), 3v, beo, klima, 2xair-bag, ABS, radio, 2xpodizači stakla, servo, CB, daljinsko otključavanje, registrovan, 5.400 EUR.

PEUGEOT 206 GTi 2.0 (2002), ful oprema, 5.200 EUR fiksno.

PEUGEOT 206 1.1B (2002), plav, 3v, air-bag, ABS, podesiv volan, servo, 117.000km, 5.200 EUR, može zamena za skuplji

PEUGEOT 206 1.4 benzinac (2002), plav, ABS, servo, CB, alufelne, 5.400 EUR.

Imaš ih dosta

'de si izvukao te oglase???
« Poslednja izmena: 28. Apr 2008, 00:18:07 od tarmi84 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
cenim da je iz Halo oglasa... samo nema slika, naravno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Da, mislim da su iz halo oglasa cene...I ja neshto dosta merkam 206-ice u zadnje vreme...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
« Poslednja izmena: 28. Apr 2008, 00:42:17 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Brate mnogo je veliki, zaglavio bi se u nekoj od ovih nashih ulica, ili bi ocheshao pola automobila...

A o tome koliko troshi necemo ni da prichamo...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
cenim da je iz Halo oglasa... samo nema slika, naravno...
Jeste,halooglasi su u pitanju,iz njih  uvek izvlačim cene,jednostavno,najrealiji su.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2008, 00:55:37 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1368
Zastava Zrenjanin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC 
eee naci normalnu 206-icu je mukotrpan posao.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.