Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424167 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
pa jbg... a koliko je tvoj u E? a taj 2.5 je verovatno i manje presao i god dana mladji  Smile

Moj je 10k evra bez registracije 600e, servisa 1000e, plina (oko) 1000e, kaska 800-1000e... sve izadje oko 13.5k evra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Imaš i cene ugradnje,sve što te interesuje.

Izgleda da cu morati prodati audija da bih ugradio plin.... Smile

Pricao sam ja skoro sa nekim likom sto ugradjuje plin, kaze da se potrosnja povecava za 1% i da se toliko gubi snage. Sto znaci da ne bi trebala preci 16 litara da ga ......
Ne vjerujem da je svagdje ovako skupo, ovo je neka ludnica od cijena... Ovaj lik sto sam ja pricao sa njim radi u nekoj firmi sto je ugradila plin u 2.4 novog i testirala ga, trosio 10 litara u prosjeku.... Ja plin moram ubaciti, samo moram naci gdje je jeftinije, mislim da su ove cijene prepumpane.... Ali ipak benzin i plin nisu skupi kao dizel kada se kupuju.... Ovakav isti dizel, 2.5 quattro 2003 kosta 20k evra....
Ponovo imaš dobru uštedu,naravno u odnosu na benzin,sad zavisi koliko prelaziš,ali umaš uštedu.

17 lit plina oko 850-900 din,  15 lit benzina oko 1500 din.. Na 10.000 km ušteda je 60.000 din.Taman da za razliku uradiš servis i da ti ostane.Pa vidi,na takvim automobilima ušteda je najveća.

Na 100.000 km razlika je 600.000 din ili 7.500 evra. Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2008, 23:48:41 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
mx_max, aj mi reci koliko je presao, molim te..zanima me...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Stvarno bi mogao da napišeš koliko je prešao,i mene interesuje,ali gađam da je između 300.000-350-000 km. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
uuu, ne verujem da je bas toliko... al preko 250 sigurno...
inace, jedan iz kraja prodaje A6  2.5 tdi 2000. za 10 000 E... u fabrickom stanju, presao skoro 200k...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
mx_max

Ajmo,pucaj sa kilometražom da vidimo koliko su uspeli da pređu za 5 godina. Smile
inace, jedan iz kraja prodaje A6  2.5 tdi 2000. za 10 000 E... u fabrickom stanju, presao skoro 200k...
Firma je to,sigurno su ga koristili za puteve,sigurno su neku dobru kilometražu nagurali. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
usteda na plinu naravno ako se prelazi velika godisnja kilometraza.plin oko 2000 km-1000 e da ne boli glava kasnije.
inace, jedan iz kraja prodaje A6  2.5 tdi 2000. za 10 000 E... u fabrickom stanju, presao skoro 200k...
inace te serije u a6 2.5 tdi nisu se bas nesto extra dobro pokazale.ne trpe losu naftu nikako,pored toga redovni i veliki servisi su extra skupi za ljude koji kupuju polovnjak a6,ipak je to top klasa automobila.ono gdje se kupci ovakvog polovnog vozila zajebu je odrzavanje.taj atuomobil stvarno trazi besprekorno podvozje,na nasim putevima jako tesko ga je ocuvati.koliko znam,ovaj vjesanje je od legure aluminija,lako se "lomi",pogotovo ako trap trpi aftermarket felge extra velicine.
po mojoj procijeni ovaj ima oko 200k u sebi,+/- nekih 30 k
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nije bas firma, ali ne smijem reci koga je vozilo to auto... Da me ne bi ko povezivao... Uglavnom bilo je sluzbeno i vozilo je samo jednog covjeka, tj. covjeka na njegovoj funkciji....

Evo da otkrijem tajnu, presao je 285 000 km ili nesto vise, oko 290 000, ne sjecam se koliko je pisalo na satu, u papirima pise ovo prvo.... Bio je jedan koji je presao nesto manje od 200 000, ista oprema isto sve, otisao za 12k evra prije mjesec dana. Ovaj je bio rezervisan, ali je ta osoba odustala o rezervacije, tako da sam ja uletio.... Da vam jos pricam koliko se tu slucajnosti izdesavalo, ne bi mi vjerovali... Ali toliko za veceras....

P.S

Hvala na savjetima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5800xpress
da nije vladino vozilo?ili od ministarstva?heheheheh
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
auuu, znaci vozio ga neko iz vlade, a dusa mu je izvadjena... znam kako ovi kod nas voze...
laku noc..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 171 172 174 175 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.