Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424212 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
a morao si bas Sapcane, a? samo oni muljaju  Smile

Па за њих знам, а и ови који нису из Шапца код њих раде скидање.  Smile

Citat
Šta im znače da promene godište,kad euro 3 utvrđuju preko broja motora.I kome da prodaš auto lažnog godišta,kad na 100 mesta na autu piše godište automobila.Ja iskreno mislim da to više nije aktuelno.

Ок мисли и даље. Али и поред тога што тако мислиш ипак обрати пажњу приликом куповине јер ти ја тврдим да и даље то раде.  Smile
Например по једном стаклу скидање годишта ти је 5 еура.
Што се тиче папира то ваљда не морам да ти причам да се све фалсификује веома лако. Што се ознака на мотору и шасији тиче не морам да ти причам како се прекуцава.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 00:43:36 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
I od regularnog auta naprave divljaka,ko će da prekucava broj motora i šasije da bi uvezao auto,to se radi sa kradenim kolima,koja će da kupe za trećinu cene stranca.I slučajno oteraju auto u sup u 29. i provale da su kucani brojevi,to je mnogo glupa kombinacija,ako to rade,ali,čisto sumljam.

To što ti pričaš nije podmlađivanje vozila,nego rade komplet falš papire i kucaju brojeve,znači,klasični kriminal,ali se to ne radi sa čistim automobilima. Smile

I 50 evra košta kompletna provera auta u 29 novembru,i dobiješ potvrdu da je čist auto.I to lepo predložiš prodavcu,naravno o tvom trošku,ali,ako auto,nije čist,ostaje u 29,tj.zaplene ga.Pa da vidimo,da li je prodavac raspoložen da auto ide u 29.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 01:02:09 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Ух...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Ух...  Smile
Izraspravljali smo se ova dva dana,he,he,he I meni se čini da je dosta. Smile

Ali,nije bilo off,ni jednom,sve su rasprave bile u vezi teme. Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 01:11:11 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
I 50 evra košta kompletna provera auta u 29 novembru,i dobiješ potvrdu da je čist auto.I to lepo predložiš prodavcu,naravno o tvom trošku,ali,ako auto,nije čist,ostaje u 29,tj.zaplene ga.Pa da vidimo,da li je prodavac raspoložen da auto ide u 29.

Ок ја платим 50 еура они кажу чист је, ја платим ауто, после неког времена утврди се да ауто није чист... Јел мени 29. надокнади штету или све иде по систему ко те јебе тужи га?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Citat

Ок ја платим 50 еура они кажу чист је, ја платим ауто, после неког времена утврди се да ауто није чист... Јел мени 29. надокнади штету или све иде по систему ко те јебе тужи га?
Druže,kad jednom ode u 29,i ako ti daju potvrdu da je čist,veruj mi,čist je 100 posto,nema šanse da se zajebu,jer rade i provere brojeva,da li su prekucavani,i to nema šanse da se prođe ako su brojevi kucani. Smile Ne proveravaju samo poreklo,već i sam auto. Smile I ti što lupaju brojeve,ne možeš bilo koje brojeve,svaki broj ima svoju finkciju,tj.nešto znači,i kad ubace u kompjuter,odmah znaju da li je to taj auto,a ako prave duple brojeve,na neke već registrovane automobile,ni to ne može da prođe.

Nisi me skapirao,mogu da kupe kradenu 4  iz inostranstva,za 1000 evra,i da to isto urade sa njom,prave isto krivično delo,a zaradiće tri puta više para,zato nema logike da se to radi sa regularnim autom.Čak mislim da ako kupe regularan auto,dok isplaćaju,te što im pakuju automobile,te što im srede papire,koju oni zaradu imaju???
« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 01:31:04 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Не бих даље да те замарам на ту тему ти и даље веруј у сигурност провере наше полиције ја и даље нећу да верујем. Они да нешто раде и да знају да раде и да хоће да раде не би толико дивљака трчало нашим путевима.
Зарада им је одлична осим ако ти очекујеш да ће на једном ауту да се обогате, у том случају им је зарада мала.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Не бих даље да те замарам на ту тему ти и даље веруј у сигурност провере наше полиције ја и даље нећу да верујем. Они да нешто раде и да знају да раде и да хоће да раде не би толико дивљака трчало нашим путевима.
Зарада им је одлична осим ако ти очекујеш да ће на једном ауту да се обогате, у том случају им је зарада мала.
Veruj mi,to je 100 posto sigurna provera,i ni jedan koji zna da mu je auto muljan neće da pristane da auto ide u 29. jer znaju da ostaje tamo,i ide na licitaciju.
I da imaju dobru zaradu,koliko njihovih divljaka ide ulicama,kad prvi padne,pada cela kombincija i svi automobili.Kriminal,a ne podmlađivanje,podmlađivanje je mnogo benignija stvar za koju se ne ide na robiju,niti se oduzima auto. Smile
Ima svakakvih automobila kod nas,sa kucanim brojevima,duplih,ali proveru u 29 ni jedan ne prolazi,sad,ne ide svaki na proveru,jedino kad ti policija oduzme auto i otera na proveri,ili kad zahtevaš proveru,i kad dobiješ papir da je čist,nosiš ga sa sobom i nikad ti niko više neće proveravati auto,samo pokažeš papir.To ti je potvrda države o regularnosti automobila.

Završio sam  Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
podmlađivanje je mnogo benignija stvar za koju se ne ide na robiju,niti se oduzima auto.

Како се не одузима мајке ти?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Citat
podmlađivanje je mnogo benignija stvar za koju se ne ide na robiju,niti se oduzima auto.

Како се не одузима мајке ти?  Smile
Ne,jer poreklo auta nije promenjeno,znači,svi brojevi su tu,ništa nije dirano,za autom nema potrage,samo je u papirima promenjeno godište,i to je carinski prekršaj,za koji se plaća kazna,a ne ostaješ bez auta.I do toga može i greškom da dođe,a kad kucaš brojeve,tu nema nikakve priče,samo oduzimanje.

Podmlađivanih automobila ima dosta,iz onih godina kad se to radilo,i oni se prodaju sasvim normalno,kao i ono što se radilo sa promenom kubikaže,zbog jeftinije registracije,i zbog toga se ne ostaje bez auta.

Pa automobili koji su skidani sa osiguranja su uvek bili jeftiniji od regularnih automobila,a zašto,pa baš zbog toga rizika,platiš jeftinije,ali imaš rizik da ti oduzmu automobil.E,sad ima govnara pa takve automobile prodaju u punoj ceni,pa kad vlasnik ostane bez auta,bude frka,ali,malo je takvih.
« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 02:26:50 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 167 168 170 171 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.