Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kockanje može biti i bolest  (Pročitano 23282 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
to je moj batice jos jedan od nacina kako satana uyima ljude ka sebi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 16
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53

...sa problemom se mora pogledati direktno u oci.i reci problemu sta radi svima,kako drugi pored njega zive.a ne ono,da se ne iznervira,cuti ako cuje.....alo,volim te ali mi nije jasno na koji ti to nacin volis nas?!pozvati sve prijatelje i obavestiti ih da porodica ne stoji iza njegovih pozajmica,javno pricati o problemu.ako opet kockar pravi pare i te pare trosi na kocku,tu se ne moze nista!njegove su,pravi ih i igra....imenik na sto i sve prijatelje obavestiti da porodica ne stoji iza kockarskih dugova.opet kazem,ako je kockar ozbiljan igrac pa pravi lovu i kroz kocku ulaze u zivot,ko to moze da mu zabrani,ako on nema svest za svoju porodicu?
mnogo,mnogo ozbiljan problem!

.....hvala, vidi se da imas iskustva i dobro plivas u tim vodama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...batice,a kad odvodis one devojcurke na vidikovce da pomatrate zvezde,i platis im za tri kugle sladoleda?
sta tada radi satana?ode na pauzu,a?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
...batice,a kad odvodis one devojcurke na vidikovce da pomatrate zvezde,i platis im za tri kugle sladoleda?
sta tada radi satana?ode na pauzu,a?  Smile

tebra matori poptuno si u pravu i ja gresim mada za to imam olaksavajucih okolnosti,samo hocu da ti recem to iz ugla hriscanske teoloske nauke Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
A sta porodica radi kad pozajmi od nekog zajebanog lika koji ce da mu polomi noge i ruke ako ne vrati pare?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
A sta porodica radi kad pozajmi od nekog zajebanog lika koji ce da mu polomi noge i ruke ako ne vrati pare?
...vidi,ako stvar spustimo na taj nivo,porodica je uvek u remu.ali!
to se radi o ljudima koji su ne tako dugo kockari,tako reci pocetnici.ne znaci da ako kockas 5 ili 6 godina vazis za kockara.dakle ljudi koji se traze,za koje kockarski svet i ne zna.taj vara da bi dosao do love,koju nosi u kazino i prosipa.dakle on je pre nego sto je kockar prvo prevarant,a takve i treba lomiti.ekipe koje pozajmljuju pare kockarima su veoma dobro obavestene ekipe,i znaju da li je kockar solventan za pozajmicu,koja je obicno sa kamatom od 10% ali dnevno.dakle od igre do igre.zna se kome se moze dati lova,ko tu lovu sigurno vraca.ti sto varaju za lovu pa prosipaju je na kocku,to su prevaranti.
moje iskustvo sa kockom je iskustvo sa pravim kockarom(kum).covek kocka ozbiljno,ali i pravi ozbiljne pare.u njegovoj okolini pati samo njegova porodica i ljudi koji ga vole.dugovalo se za noc i po 100.000 evra ali niko nije dolazio na vrata.znaju ljudi,da ce ih doneti,dan dva pet deset...ali donosi ih.a i ta ekipa koja pozajmi strancu za kocku a zna da ce se naplacivati preko porodice na ulici ne smatraju ekipom,vec hijenama,koje kad izrokas na sudu placu i pokazuju rene sudiji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
sta tada radi satana?ode na pauzu,a? Smile

tebra matori poptuno si u pravu i ja gresim mada za to imam olaksavajucih okolnosti,samo hocu da ti recem to iz ugla hriscanske teoloske nauke Smile
...batice i ja sam svestan svojih grehova,pa ne bih  cini da nisu grehovi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Занима ме једна ствар, тачније занима ме ваше мишљење. Коцкар који коцка сасвим жестоко, значи точак, тикети са јаким уплатама, упадање у минус, позајмљивања на све стране...

Да ли којим случајем тај коцкар може себе да доведе у фазу да игра један тикет недељно на 200,300 динара? Или мора да се сече у корену, да једноставно не посећује кладионице, скроз батали све врсте игара, итд...

Moje misljenje je da moze ali pre toga mora da pukne jako nekoliko puta.

Нема шансе ...

ај запитај се знаш ли неког бившег тешког алкоса који сад попије викендом по пиво-два? Или бившег пушача који је тукао две кутије дневно а сад запали дневно две три цигарете? Или бившег наркомана који се пукне у вену само једном месечно?

То може да функционише кратак период времена али увек, значи УВЕК се враћаш на оно што ти је некад била мерица ... Горе мучење ти је то држање на неком ''прихватљивом'' нивоу него потпуно батаљивање.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Sony 
Pa kockanje jeste bolest , tj. može biti.... Smile
Ja kladionicu jedno vreme igram , pa onda se iznerviram kad puknem tiket bzveze recimo u zadnjim minutima , i onda ne igram i po 3-4 meseca ni dinara ne dam..... Aparate retko igram , možda 2-3 puta godišnje i to u sitno nešto.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa kockanje jeste bolest , tj. može biti.... Smile
Ja kladionicu jedno vreme igram , pa onda se iznerviram kad puknem tiket bzveze recimo u zadnjim minutima , i onda ne igram i po 3-4 meseca ni dinara ne dam..... Aparate retko igram , možda 2-3 puta godišnje i to u sitno nešto.....
...to je zabava.isto kao da tvrdis da si pilot a samo po nekad letis avionom.u istom ste riziku,letite polecete slecete....ali nisi pilot
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.