Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 14:18:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko se boji Preletacevica jos?  (Pročitano 32653 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
ubacise retarda da prebroje koliko debila ima u Srbiji  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2

Odakle ?

Nije originalno - nema sendvica.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava

48% ako je verovati poslednjim parlametarnim izborima
i gde bas da ga ture na broj 6  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 16. Mar 2017, 01:16:07
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 15. Mar 2017, 22:51:10

https://www.youtube.com/watch?v=C9s-cxqDTj8

Evo kako su Srđa Popović i KANVAS postali teroristička organizacija

"Savetnik" belog, samo za neinformisane.

Da li su se ranije sreli ili nisu, da li je beli srkijev projekat ili nije za mene je tajna. Pokazaće vreme.

Ma tako je svi oni rade za Papu & Sorosatm, zaboravih gusterijance sa nibirua.

To si ti napisao a ne ja. Smile

Samo pokusavam da vidim da li si u stanju da smislis nesto novo, originalno.

Ali kao i ostali ruski frulasi... nisi.

Jako mi je žao što ću te razočarati. Ne oada mi na pamet da nešto novo smišljam jer za tim nemam potrebe. Za tebe se to ne može reći jer ti si taj koji vidi soroša, vanzemljake i ruske frulaše. Puca mi prsluk za tvoj paralelni univerzum koji me se ne tiče, ono što me se tiče je pokušaj da me uvučeš u sve to. Nazvao si me ruskim frulašem i meni ne preostaje ništa drugo nego da ti na to napišem da takvim epitetima častiš svoga ćaću ili mater koji su te tako lepo vaspitali. Ponovi ovu ili sličnu uivredu i nadaj se prijavi jer nemam nameru da na uvredu odgovaram uvredom.

Nije slucajnost sto su se sreli i sto je Srki pristao da mu da savet u dokumentarcu. Ima tu nekog dogovora iza kamera i ranije. Telepromter mi nije validan izvor. Vidim da sve ostale kandidate sem Seselja i AV bockaju i pisu lose. Istok isto nije tek tako s njim, on se bavi marketingom, predavao mu je na fakultetu jedan predmet, lik ima kafanu i centru Mladenovca, cela varos ga zna. Da li je on skupio potpise od skoro svih Mladenovcana zbog dugogodisnjeg ugleda i ugostiteljskog objekta, da li je stvarno pozitivan lik, pa ljudi prepoznaju satiru, humor i ostali kandiati su im izlizani to je upitno.

Srđa Popović predstavio "Mustru za revoluciju"

Gde god se pojavi harvardski profesor nastaje frka. Njrgov dolazak se slučajno desio u vreme i
protesta patkovgrađana. Da su bar nešto više napisali o knjizi...

Znao sam da ga podržava i.pavlović, nisam znao da mu je bio predavač. Sada me ne čudi to što beli dominira u medijima koji ga pumpaju. Ne samo da ga pimpaju nego ga pojedini i štite. Moj kolega voli da se zeza i iz zezanja je na sajtu blica poslao komentar samo belo, samo jako, samo jako belo. Komentar su mu izbrisali prvi i drugi put. Onda je pozajmio mobilni i sa druge ip adrese poslao istu poruku sa istim uspehom.

Odgledao sam dokumentarac na preskok i video kako se g.mazković jada kako živi u diktauri i to me ne čudiod njega jer on je uvek u diktaturi. Čak i kada je snimio i obelodanio onu gomilu smeća što se zove turneja. Što se srkija tiče, i dalje sr pitam koja mu je uloga u svemu tome. I od kada je on u svemu tome ako je uopšte umešan.

Sam beli mi ne izgleda naročito inteligentan i očigledno je da sve ovo što radi nije izašlo iz njegove glave.

Meni koji sam gledao Nadrealiste sve ovo što dotični radi nije zanimljivo. Dočekao sam da u ovom cirkusu vidim i hipster kandidata za predsednika Srbije.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 18. Mar 2017, 02:09:55
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 16. Mar 2017, 01:16:07
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 15. Mar 2017, 22:51:10

https://www.youtube.com/watch?v=C9s-cxqDTj8

Evo kako su Srđa Popović i KANVAS postali teroristička organizacija

"Savetnik" belog, samo za neinformisane.

Da li su se ranije sreli ili nisu, da li je beli srkijev projekat ili nije za mene je tajna. Pokazaće vreme.

Ma tako je svi oni rade za Papu & Sorosatm, zaboravih gusterijance sa nibirua.

To si ti napisao a ne ja. Smile

Samo pokusavam da vidim da li si u stanju da smislis nesto novo, originalno.

Ali kao i ostali ruski frulasi... nisi.

Jako mi je žao što ću te razočarati. Ne oada mi na pamet da nešto novo smišljam jer za tim nemam potrebe. Za tebe se to ne može reći jer ti si taj koji vidi soroša, vanzemljake i ruske frulaše. Puca mi prsluk za tvoj paralelni univerzum koji me se ne tiče, ono što me se tiče je pokušaj da me uvučeš u sve to. Nazvao si me ruskim frulašem i meni ne preostaje ništa drugo nego da ti na to napišem da takvim epitetima častiš svoga ćaću ili mater koji su te tako lepo vaspitali. Ponovi ovu ili sličnu uivredu i nadaj se prijavi jer nemam nameru da na uvredu odgovaram uvredom.

Nije slucajnost sto su se sreli i sto je Srki pristao da mu da savet u dokumentarcu. Ima tu nekog dogovora iza kamera i ranije. Telepromter mi nije validan izvor. Vidim da sve ostale kandidate sem Seselja i AV bockaju i pisu lose. Istok isto nije tek tako s njim, on se bavi marketingom, predavao mu je na fakultetu jedan predmet, lik ima kafanu i centru Mladenovca, cela varos ga zna. Da li je on skupio potpise od skoro svih Mladenovcana zbog dugogodisnjeg ugleda i ugostiteljskog objekta, da li je stvarno pozitivan lik, pa ljudi prepoznaju satiru, humor i ostali kandiati su im izlizani to je upitno.

Srđa Popović predstavio "Mustru za revoluciju"

Gde god se pojavi harvardski profesor nastaje frka. Njrgov dolazak se slučajno desio u vreme i
protesta patkovgrađana. Da su bar nešto više napisali o knjizi...

Znao sam da ga podržava i.pavlović, nisam znao da mu je bio predavač. Sada me ne čudi to što beli dominira u medijima koji ga pumpaju. Ne samo da ga pimpaju nego ga pojedini i štite. Moj kolega voli da se zeza i iz zezanja je na sajtu blica poslao komentar samo belo, samo jako, samo jako belo. Komentar su mu izbrisali prvi i drugi put. Onda je pozajmio mobilni i sa druge ip adrese poslao istu poruku sa istim uspehom.

Odgledao sam dokumentarac na preskok i video kako se g.mazković jada kako živi u diktauri i to me ne čudiod njega jer on je uvek u diktaturi. Čak i kada je snimio i obelodanio onu gomilu smeća što se zove turneja. Što se srkija tiče, i dalje sr pitam koja mu je uloga u svemu tome. I od kada je on u svemu tome ako je uopšte umešan.

Sam beli mi ne izgleda naročito inteligentan i očigledno je da sve ovo što radi nije izašlo iz njegove glave.

Meni koji sam gledao Nadrealiste sve ovo što dotični radi nije zanimljivo. Dočekao sam da u ovom cirkusu vidim i hipster kandidata za predsednika Srbije.

Dobro i sta si ti to novo otkrio ? Ajde izbacio si Papu, Sorosa, Vatikan i ostale gluposti.

Clanak sam procitao. Tamo nema bas niceg posebnog, cudnog ili nepoznatog.

Covek opisuje kako se ostvarjuju politicki ciljevi nenasilnim sredstvima.

Nista posebno, borba protiv totalitarnih rezima i diktatora.

Znam da je ruskoj koloni to cudno, ali... moze se nesto uraditi i bez nasilja,
a uz to diktatori pre ili kasnije padnu i dodje do dzumbusa.

IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50129
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Змај од папира.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602

Dobro i sta si ti to novo otkrio ? Ajde izbacio si Papu, Sorosa, Vatikan i ostale gluposti.

Clanak sam procitao. Tamo nema bas niceg posebnog, cudnog ili nepoznatog.

Covek opisuje kako se ostvarjuju politicki ciljevi nenasilnim sredstvima.

Nista posebno, borba protiv totalitarnih rezima i diktatora.

Znam da je ruskoj koloni to cudno, ali... moze se nesto uraditi i bez nasilja,
a uz to diktatori pre ili kasnije padnu i dodje do dzumbusa.

Opet vesti iz tvog paralelnog univerzuma iz kog projektuješ soroša, papu, vanzemljake i nazaobilazne Ruse.

Ovo je prvi i poslednji put da pišem da nikad nisam nisam na ovom forumu pisao ni spominjao papu, soroša, vanzemljake i sve ono što spominješ. Pisaću o papi za nedlju dana a da li će biti glupo ili ne videće se. Ispada sad da ti se pravdam zbog svih, kako si sam napisao, gluposti. Svoju iskrivljenu sliku vasione ostavi za sebe i pročitaj malo bolje šta bilo ko napiše pre nego štp počneš da se sramotiš dok misliš da si nešto pametno napisao.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
mob
Samsung 
Beli je simbol nezadovoljstva, izneverenih nada, ocekivanja i bunta.
Cak i da se desi cudo i nekako postane predsednik, brzo bi ga disciplinovali, a Vucić bi i dalje vukao sve konce (zar neko stvarno misli da bi se makao sa premijerske funkcije).To se svakako nece desiti, ali 10-20% glasova svakako moze da zaboli.
Beli je prilika sa se posalje poruka svim akterima političke scene onog onog dana kada je narod jedino slibodan da bira. Ovog puta i vise nego inace jer prvi put ima mogucnost da jasno kaze sta ima u pogledu ponuđenih opcija.
Tako kada se vec Dart Vejder nije kandidovao i Beli može poslužiti svrsi.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Pa kada opozija skonta da je najlakse svadjati se mozda i dodje do neke promene.
Ubacili su nekog novog i niko nije stao iza te osobe...mozda bi narod i osetio to ali na onaj odvratan nacin tesko.
Tako da je zajebancija najbolji vid da se pokaze koliko su ustvari svi smesni.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 14:18:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.