Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 14:30:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko se boji Preletacevica jos?  (Pročitano 32655 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
a zasto je tebi smesno to sto bi ja kao predsednika radije video Vucica nego bilo kog od preostalih
sta kao, ti znas najbolje, a ja sam glup? zasto ti imas vise prava da pljujes Vucica, nego sto ja imam da ga branim?
jel to demokratski, a...?
cini mi se da si suvise nemocan da racionalno razmisljas, pa pribegavas vredjanju i izrugivanju..
pomalo jadno....

Smile

Jao, pa kakve to botove uzimaju sada, hajde nesto originalno smisli.

Mani se potrosenih floskula o stranim placenicima i zapadnjacima. To je tako potroseno.

Kako mislite da napredujete kao botovi tako neinventivni ?
« Poslednja izmena: 17. Mar 2017, 15:25:26 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
a zasto je tebi smesno to sto bi ja kao predsednika radije video Vucica nego bilo kog od preostalih
sta kao, ti znas najbolje, a ja sam glup? zasto ti imas vise prava da pljujes Vucica, nego sto ja imam da ga branim?
cini mi se da si suvise nemocan da racionalno razmisljas, pa pribegavas vredjanju i izrugivanju..
pomalo jadno....

Smile

Улазимо полако у фазу 3 ботовања  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 121
Zastava
mob
Apple iPhone 7
a sta vi radite, o cemu vi pricate...?
da, sve je ovo vec vidjeno.. ali ce se teeesko ponoviti

idemo dalje... da vidimo jos demokratskihkapaciteta...  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Wallachia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
pomalo jadno....

Smile
Mene otprilike zabole to sto ces ti da glasas za Vucica. Glasaj za kog hoces, tvoje demokratsko pravo svakako. Meni je samo smesno da si ti nasao da pljujes coveka koji se kandidovao iz zajebancije. I pljujes ga dobio sendvic kod tog istog Vucica. E upravo takve kao ti taj koga pljujes i ismeva. Valjda vam zato i smeta.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
a sta vi radite, o cemu vi pricate...?
da, sve je ovo vec vidjeno.. ali ce se teeesko ponoviti

idemo dalje... da vidimo jos demokratskihkapaciteta...  Smile

Smile

Da li vas botove nadgeldaju ?

Salje te li skrinshotove centrali ?
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
samo jako  Smile Smile Smile
sirotinja uzvraca udarac  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 121
Zastava
mob
Apple iPhone 7
meni je komsijin mali platio pivo da kenjam o Preletacevicu, al` samo jako... ja mu kazem da to nije za mene, a mali navalio ko mutav. te on je interesantan, te svi ga vole, kao on je super sto zeza ove na vlasti... i ja pogledam o cemu se radi i tako, navijam ja i za preletacevica.. sta se moze, ako narod voli, tu nema dalje... secam se, ja sam isto deci spremao klovna za rodjendan.. ovo nije igra za decu...

Ja cu glasati za Vucica, tacno je. Ne zbog sendvica... mada sam sretao ljude kojima je cast i moral jeftiniji od famoznog sendvica sa salamom ili piva ispred zadruge. Doduse, takve ljude u zivotu izbegavam, bas kao sto bi se i vas na ulici klonio, verovatno... U realnom zivotu ne volim tu vrstu agresivnosti bez pokrica...
Glasacu tako, izmedju ostalog i zato sto sam intelektualac u zrelim godinama, sa zrelim stavovima o zivotu, zato sto imam porodicu i zato sto svoju decu ucim da budu dobri ljudi, marljivi i posteni. Glasacu prema svojoj savesti, verujuci da cu tako najmanje nauditi Srbiji.
Ja nisam avanturista, nisam iskljuciv i svakako vrlo pazljivo razmisljam sta je dobro za drustvo u celini jer, to je u isto vreme i moj licni interes. Svestan sam vremena i mesta gde zivim, zato ovo i pisem.
Zao mi je, ne zato sto ima suprostavljenih misljenja, lepota je u razlicitosti, cesto je cak i pozeljna, nego zato sto cesto umesto konstruktivnog misljenja izbija neka mrznja, potreba da se neko povredi. To me cak i plasi. Ne mogu da zamislim ljude sa toliko negativne energije, cijoj god strani pripadali.

i tako, ja rekoh svoje, sad idemo dalje.. vazno da je veselo Smiley svaku uvredu odbijam na glupost... i ja sam ih pravio.

a Ljubisa je najbolji.... mozda, u nekoj virtuelnoj igri gde, kada ti dosadi, ti restartujes kompjuter i pocnes novu igru...

Smile
IP sačuvana
social share
Wallachia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...Glasacu tako, izmedju ostalog i zato sto sam intelektualac u zrelim godinama, sa zrelim stavovima o zivotu...

pa i ovaj je.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2017, 20:34:20 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Бели ... тако нацистички звучи. Чак је између Карлеуше и Цеце изабрао Карлеушу само зато што је бела.
Крајње је време да реагују жене у црном.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 14:30:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.