Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kažnjena jer je homoseksualca nazvala pederom  (Pročitano 13755 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6

pa eto to bi bila dobra tema da na forumu postoje neki kriterijumi. da se otvori tema o zoofiliji gde bi bila rasvetljena iz raznih uglova, ali je to trenutno nemoguce jer bi se ta tema pretvorila u "zid mrznje" prema LGBT osobama

pa nije baš tako, mnogi članovi, posebno oni izBosnu, ne bi se bunili za temu o guženju ovaca...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Coolrunner
Citat
Ajde budjaj, htedoh reci zeleni na nekom drugom mestu. Rad nije radjen za objasnjavanje ljudima sta je terorizam vec je u okviru predmeta u kome se znanje tog pojma podrazumeva a ovde je podeljen sa ljudima koji su zeleli takvog da ga procitaju... jos ce internet pacenici da me ocenjuju pored toliko strucnjaka  Smile
Ti bas spadas u onu kategoriju koju ja lepo objasnih - predercina, kvalifikacija ponasanja.
Peder je peder, vredjao se on ili ne, on cinjenicno jeste to. Nazovi ti govno fekalijom ali mi svi znamo da je govno. A to sto njima smeta, koga treba da zanima? Vise mi je stvarno muka, nikad kraja. Necu da se ponasam u skladu sa tudjim zeljama, ne zanima me cije su usi suvise osetljive da cuju istinu. Vodeci racuna o tudjim osecanjima korak po korak izgubismo sebe.  Smile

prvo da si korektan zahvalio bi se sto sam procitao rad i jos dao komentar na njega.
definicija terorizma je vazna jer je to predmet rada, a i zato sto bi se objasnile neke druge stvari. recimo da li terorizam nuzno podrazumeva neku religijsku osnovu jer se tvoj rad bavi odnosom religije i terorizma. ti si u radu opisao par teoristickih grupa sto je u redu i izrazio zaljenje sto postoji terorizam na bliskom istoku, mada se postavlja sada pitanje da li je to zaljenje iskreno, jer na osnovu ovoga sto si napisao mozemo da zakljucimo da vodeci racuna o osecanjima ljudi na bliskom istoku, poceo si da gubis sebe, pa ti je sada od toga muka

najcesce nije uvredljivo nekome reci ono sto je istina - a to je da je gej. uvredljivo je da ga na osnovu toga omalovazavas. takodje nekada i istina moze da bude uvredljiva, evo ti primer: iznosenje porodicnih i licnih prilika je krivicno delo. ti mozes da izneses i istinu ali je to nedozvoljeno. a ima i drugih brojnih primera koji su ako ne zakonski a ono - moralno neprihvatljivi

a moralno je neprihvatljivo da vredjas. ja vidim da si ti dobar covek, samo planes ponekad. to je dobro u nekim situacijama, ali u diskusiji je neprihvatljivo, ako postujes osnovna pravila diskusije - napada se stav, a ne onaj ko ga iznosi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
iznosenje porodicnih i licnih prilika je krivicno delo

vidi Klikija ala se pravno obrazovao  Smile

Citat
ja vidim da si ti dobar covek,

Runneru, ja bih bio ponosan da dobijem ovakav kompliment od njega
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Citat
predercina, kvalifikacija ponasanja.

Хомосексуални педер? Ово је прихватљиво из угла сексуалних слобода и вређања на педерској основи? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ne razumem, kako je "peder" uvreda, ako je reč nastala iz "pederastije", a to nije  pežorativ.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
predercina, kvalifikacija ponasanja.
Хомосексуални педер? Ово је прихватљиво из угла сексуалних слобода и вређања на педерској основи? Smile

iz ugla homoseksualnih sloboda jeste, ali i ne mora da bude. zasto!? pa zato sto je to prikriveno vredjanje necijeg seksualnog identiteta. ali ako se ne radi o tome onda je uvredljivo jer ja sama rec pogrdna i omalovazava se neko.

ne razumem, kako je "peder" uvreda, ako je reč nastala iz "pederastije", a to nije  pežorativ.

pa onda je kleveta, jer pederastija oznacava pre svega odnos sa maloletnikom.
ali je rec peder uvreda jer se tako shvata, kada nekog hoces da uvredis onda mozes da mu kazes da je peder.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 18:43:45 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
ali je rec peder uvreda jer se tako shvata, kada nekog hoces da uvredis onda mozes da mu kazes da je peder.

pa dobro, ni do sada nisam dragim osobama tepao "pederu"
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Па шта је по твом мишљењу озбиљнија увреда: педерчино, гејша, гузичару или фурунџијо? Треба све то лепо на списак па ценоцник увреде............

Иначе увреда је ако је неко оклеветан значи ако хетеросексуалцу кажеш да је педер док у супротном случају није па би према томе озбиљнија увреда била она упућена према карактеру него према сексуалном опредељењу ако тај карактер није педерски али ако јесте онда би хомосексуалцу који је нула од човека потпуно било дозвољено рећи педеру педерски што у овом случају није плеоназам Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 18:52:41 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
u krivično-pravnom smislu, uvreda je omalovažavanje nečije odlike ili vrednosti. da li se u konkretnom slučaju radi o uvredi, procenjuje sud u skladu sa načelom slobodnog sudijskog uverenja, na temelju slobodne procene.
u Srbiji, sumnjam da bi neki sudija postupio isto. Ako bi se radilo o tužbi za klevetu, tuženi bi morao da dokaže da je ono što je iznosio istina, a ako se radi o osvedočenom pederu homoseksualcu, to ne bi trebalo da bude teško. Sa druge strane, ako je tužba upravljena na delo uvrede, sve je do sudije, a ne verujem da bi neki sudija ušao u istoriju pravosuđa kao prvi koji je doneo takvu presudu.
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Kao neko ko je proveo mladost boreći se protiv verbalnog delikta i zakona o zaštiti lika i dela J. B. Tita smatram da je zakon koji ograničava verbalne slobode nedopustiv retrogradni korak koji nas vraća u vreme kad nije bilo dozvoljeno kritikovati nikog.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.