Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kažnjena jer je homoseksualca nazvala pederom  (Pročitano 13765 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
peder - stara srpska reč za homosexualce i ostale devijante. pripisuje se grcima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
peder - stara srpska reč za homosexualce i ostale devijante. pripisuje se grcima.

to ja njima i objasnjavam, ali neki nece da razumeju da peder najcesce oznacava da je neko devijantan zbog svoje seksualne orijentacije i da je to uvredljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Citat
to svakako ne bi bila uvreda,

Cudan mi je taj gej mozak ,nemam nista protiv njih ,imam drugove gejase i gotivni su ali neke stavri mi nikako nisu jasne  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
videcemo kako ce biti normalno kada prvi bude platio 1000 evra za uvredu  Smile

pri tom, nije za svakoga u srbiji normalno to i sve je veci broj ljudi koji ne omalovazavaju nekog zbog sex orijentacije

Опет понављам, дупе је једносмерно, а то што је теби нормално да ти у дупе улази не значи да је то заиста нормално. Ви педери сте много лицемерни, није вам увредљиво да парадирате улицама и примате к...ц у дупе, а кад вам неко каже да сте то што јесте онда попут тебе тражите хиљаду евра.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@Coolrunner
Citat
Kako nemas pojma. Rec peder (fag ili fegget) je nastala jos s krajem 18 veka... prvo je oznacavala coveka koje je skupljao drvece/granje za ogrev i od toga ziveo (fag gatherer), zatim se izraz koristio kao naramak, pune ruke granja a od tog izraza je preslo u teret pa je koriscen u pezorativnom smislu za starije ljude, feg u smislu da su na teretu... imao je kroz istoriju jos konotacija da bi sa pokretanjem javne price o homoseksualizmu postala rec smerena na gejeve (iako nista nije znacila) ali je kontekst nametnut (eto koliko su ljudi bistra stvorenja). Danas uveliko u USA nije uvreda usmerena ka gej populaciji (imaju mnogo finijih i lepsih uvredljivih izraza ti mari) vec se koristi kao izraz za karakternu osobinu ljudi tipa "kakva je on pedercina".
Da bi se u o jednostavnim stvarima tima rec peder pricalo potrebno je neko znanje o samom terminu

zanimljivo je kako ti znas sta je ta rec znacila u 18-om veku u SAD, ali ne znas sta znaci danas i ovde. a mi smo toliko naivni pa ti verujemo.

vec mogu da zamislim kako neko tebi kaze da si "govno", a onda ce te ubediti da te nije uvredio jer pobogu - govno je izraz koji se koristio u tom i tom veku i oznacavao je ono sto iseremo, a u pocetku je koriscen za one koji mnogo seru, a posle se prosirio na sve i svakog te s'toga to nije uvredljivo

e takva obrazlozenja cak nisu ni u rangu tvog rada o terorizmu u kom nisi dao ni definiciju terorizma.

ona je uvredila tog tipa, zato sto je to ucinila sa namerom da omalovazi njegovu seksualnu orijentaciju. to je nedozvoljeno jer se narusava necije dostojanstvo. pri tom je iskoristila rec peder koja je uvredljiva za tipa koji je uvredjen i to po svim merilima. kada se kaze za nekog da je "peder" to je uvredljivo jer je to pogrdan izraz za gejeve, taj izraz sluzi da omalovazi onog ko je gej

@manzarek
Citat
Mada, to je ipak samo seksualna orijentacija, a ne onako kao što sam ja učio u školi.
Negde sam čuo da se bune i neki čobani. Kažu; imamo i mi svoju seksualnu orijentaciju.

znaci za tebe je opstenje sa zivotinjom stvar seksualne orijentacije?>

Ma opušteno, zašto se tako pokrećeš. Ako je to jedini problem ovde a i u svetu lako će se rešiti. (mislim na homoseksualnost)
Zoofilija postoji i ja ne znam više šta da mislim a pogotovo da kažem o bilo kome (da se neko ne bi uvredio pa da me tuži zbog povrede privatnosti).
Vidi, ja ne znam da li je zoofilija zabranjena zakonom i može li tu ko koga da tuži.
Ako jeste zabranjena zakonom, onda u redu, ali ako nije šta ćemo onda.
I sam se pitam je li to bolest, poremećaj ili šta već. Ali šta god da bilo ja se plašim da to kažem jer će me možda TAJ tužiti zbog povrede privatnosti (ovo sve pod uslovom da to nije kažnjivo po zakonu pa će me tužiti zbog uvrede).

Nego ti mi otvori jednu dilemu, pa bih ti bio zahvalan ako bi mi pojasnio neke stvari kako bih i ja postao mnogo više nego sad tolerantan, mada za sebe mislim da sam i više nego tolerantan.
Naime to oko seksualne orijentacije; Kad to bilo koje ljudsko biće odredjuje i shvata koja mu je seksualana orijentacija.
Dali se to uči, ili to život tako napravi, ajde mi objasni.
Ja ti neću reći koje sam ja seksualne orijentacije iz čistog razloga zato što tek sad ne shvatam zašto sam ja to uopšte odabrao i tako se orijentisao kako već jesam (ali to je moja privatnost).

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

more, na kolac .... nenamašćen ....

Ajde, čekam paljbu .....

pa, brate... nabodi se sam, šta će ti pomoć ?  Smile

Ne treba meni kolac, ali postoje neki kojima treba, pa neka se jave ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sad kad nekom coveku sa sela koji se bavi poljoprivredom kazem da je seljak on moze da me tuzi Smile Posto je, jel te, seljak pored zanimanja i karakterna osobina. Ne smem da ga zovem seljak nego ratar jer cu mu povrediti osecanja Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 14:52:45 od Shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.4
mob
HTC One
@Coolrunner
Citat
Kako nemas pojma. Rec peder (fag ili fegget) je nastala jos s krajem 18 veka... prvo je oznacavala coveka koje je skupljao drvece/granje za ogrev i od toga ziveo (fag gatherer), zatim se izraz koristio kao naramak, pune ruke granja a od tog izraza je preslo u teret pa je koriscen u pezorativnom smislu za starije ljude, feg u smislu da su na teretu... imao je kroz istoriju jos konotacija da bi sa pokretanjem javne price o homoseksualizmu postala rec smerena na gejeve (iako nista nije znacila) ali je kontekst nametnut (eto koliko su ljudi bistra stvorenja). Danas uveliko u USA nije uvreda usmerena ka gej populaciji (imaju mnogo finijih i lepsih uvredljivih izraza ti mari) vec se koristi kao izraz za karakternu osobinu ljudi tipa "kakva je on pedercina".
Da bi se u o jednostavnim stvarima tima rec peder pricalo potrebno je neko znanje o samom terminu

zanimljivo je kako ti znas sta je ta rec znacila u 18-om veku u SAD, ali ne znas sta znaci danas i ovde. a mi smo toliko naivni pa ti verujemo.

vec mogu da zamislim kako neko tebi kaze da si "govno", a onda ce te ubediti da te nije uvredio jer pobogu - govno je izraz koji se koristio u tom i tom veku i oznacavao je ono sto iseremo, a u pocetku je koriscen za one koji mnogo seru, a posle se prosirio na sve i svakog te s'toga to nije uvredljivo

e takva obrazlozenja cak nisu ni u rangu tvog rada o terorizmu u kom nisi dao ni definiciju terorizma.

ona je uvredila tog tipa, zato sto je to ucinila sa namerom da omalovazi njegovu seksualnu orijentaciju. to je nedozvoljeno jer se narusava necije dostojanstvo. pri tom je iskoristila rec peder koja je uvredljiva za tipa koji je uvredjen i to po svim merilima. kada se kaze za nekog da je "peder" to je uvredljivo jer je to pogrdan izraz za gejeve, taj izraz sluzi da omalovazi onog ko je gej

@manzarek
Citat
Mada, to je ipak samo seksualna orijentacija, a ne onako kao što sam ja učio u školi.
Negde sam čuo da se bune i neki čobani. Kažu; imamo i mi svoju seksualnu orijentaciju.

znaci za tebe je opstenje sa zivotinjom stvar seksualne orijentacije?>

@twice
Citat
Можда је за тебе цивилизација да ти дупе буде двосмерно али за нормалног мушкарца дупе је једносмерно па звало се то балкан, нецивилизовано или како год, кажњавало се то на суду или не тако је. У Србији ће педер увек бити педер.

videcemo kako ce biti normalno kada prvi bude platio 1000 evra za uvredu  Smile

pri tom, nije za svakoga u srbiji normalno to i sve je veci broj ljudi koji ne omalovazavaju nekog zbog sex orijentacije

Ajde budjaj, htedoh reci zeleni na nekom drugom mestu. Rad nije radjen za objasnjavanje ljudima sta je terorizam vec je u okviru predmeta u kome se znanje tog pojma podrazumeva a ovde je podeljen sa ljudima koji su zeleli takvog da ga procitaju... jos ce internet pacenici da me ocenjuju pored toliko strucnjaka  Smile

Ti bas spadas u onu kategoriju koju ja lepo objasnih - predercina, kvalifikacija ponasanja.

Peder je peder, vredjao se on ili ne, on cinjenicno jeste to. Nazovi ti govno fekalijom ali mi svi znamo da je govno. A to sto njima smeta, koga treba da zanima? Vise mi je stvarno muka, nikad kraja. Necu da se ponasam u skladu sa tudjim zeljama, ne zanima me cije su usi suvise osetljive da cuju istinu. Vodeci racuna o tudjim osecanjima korak po korak izgubismo sebe.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6

more, na kolac .... nenamašćen ....

Ajde, čekam paljbu .....

pa, brate... nabodi se sam, šta će ti pomoć ?  Smile

Ne treba meni kolac, ali postoje neki kojima treba, pa neka se jave ....

Smile http://forum.burek.com/sex-oglasi-t167429.html

IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@twice
Citat
Опет понављам, дупе је једносмерно, а то што је теби нормално да ти у дупе улази не значи да је то заиста нормално. Ви педери сте много лицемерни, није вам увредљиво да парадирате улицама и примате к...ц у дупе, а кад вам неко каже да сте то што јесте онда попут тебе тражите хиљаду евра.

znaci tebi je dupe jednosmerno, sto znaci da kada gai stavis onda ga i ne vadis  Smile Smile

@lolana
Citat
to svakako ne bi bila uvreda,
Cudan mi je taj gej mozak ,nemam nista protiv njih ,imam drugove gejase i gotivni su ali neke stavri mi nikako nisu jasne  Smile Smile

pa kazi sta nije jasno? ovde smo da svi zajedno razjasnimo

@Manzarek
Citat
Vidi, ja ne znam da li je zoofilija zabranjena zakonom i može li tu ko koga da tuži.
Ako jeste zabranjena zakonom, onda u redu, ali ako nije šta ćemo onda.

pa eto to bi bila dobra tema da na forumu postoje neki kriterijumi. da se otvori tema o zoofiliji gde bi bila rasvetljena iz raznih uglova, ali je to trenutno nemoguce jer bi se ta tema pretvorila u "zid mrznje" prema LGBT osobama

Citat
Naime to oko seksualne orijentacije; Kad to bilo koje ljudsko biće odredjuje i shvata koja mu je seksualana orijentacija.
Dali se to uči, ili to život tako napravi, ajde mi objasni.

to je dobro pitanje. odgovor na njega je slozen, ali je dilema postavljena na sledeci nacin, jednostavno receno: da li je seksualnost urodjena ili stecena, odnosno da li je kljucan "bioloski" ili "sredinski" faktor. prema najnovijim istrazivanjima odgovor nije ni jedno ni drugo. ne moze se gledati crno-belo. jednostavno receno geni ne postoje van konteksta, van procesa razvica i zivotne sredine. da li je veci uticaj bioloskih ili sredinskih faktora pitanje je stepena. tako recimo odredjene geneticke varijante ukazuju na predispozicije ali ne i na konacan rezultat, koji je odredjen mnogim faktorima. ali ovo je najjednostavniji odgovor, pitanje je inace mnogo slozenija i stvar je biologa koji treba da daju mnoge odgovore koji zahtevaju veoma veliku strucnost.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2010, 18:02:00 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.