E bas ti hvala, sad "znam" sta je Kenter,,Kanter i Kantar... Pametniji sam za jednu novu srpsku rec. Vec sam dao neki odgovor tamo negde gde me olajavaju, na drugom Forumu. Eto, da nisam saznao za ovu nasu novu "Srpsku" rec ne bi mogao da spavam. Ipak mislim da postavljaca vica "Kanter, Kantar, Kenter...i sta ti ga jos znam, treba golicati perom po skrotumu da bi se i sam jos vise smejao svom vicu,a onda to isto treba nastaviti nama kojima taj vic nije uopste smesan. Samo da ne bidne ono: Uslo mu nesto smesno?!
E bas ti hvala, sad "znam" sta je Kenter,,Kanter i Kantar... Pametniji sam za jednu novu srpsku rec. Vec sam dao neki odgovor tamo negde gde me olajavaju, na drugom Forumu. Eto, da nisam saznao za ovu nasu novu "Srpsku" rec ne bi mogao da spavam. Ipak mislim da postavljaca vica "Kanter, Kantar, Kenter...i sta ti ga jos znam, treba golicati perom po skrotumu da bi se i sam jos vise smejao svom vicu,a onda to isto treba nastaviti nama kojima taj vic nije uopste smesan. Samo da ne bidne ono: Uslo mu nesto smesno?!
glup si
Najzad se javio Bosanjeros sa kapitalnom recju: "Glup si"! Valjda se nisi gledao u ogledalo kao mlad m... pa napisa Glup si. Jel' to kod tebe Samokratika ?! Ajd' ne krivim te sto ti je vic ne samo glup nego i nepismen jer rekoh jos si zelen, al' ti ne valja da vredjas pametnije od sebe. Eto nisam te pitao sta ti ustvari znaci ona rec u tvom "vicu" "Zaludjenik". jel to Srpska rec ili' si i nju nasao u zemlji Tunguziji ? Postoji kod nas rec ludak, moze i ludjak (tako se mozda govori u tvom selu), al' bre Zaludjenik...? Gde bre nadje tu rec; nije valjda iz recnika Vuka Karadzica ? I izvini, mozda sam i to trebao da trazim na GOOGLe. Ajd' ponova u skolu za analfabete pa mi se javi!
to sto neke reci nisu bile u recniku vuka karadzica ne mora da znaci da ne postoje.. a posto za rec kanter nema prevoda moramo je pisati kako se izgovara, kao sto znas mi ne pisemo counter vec kako je vuk rekao..
ne znam sto ti smeta rec kanter kad znas da je brdo reci preuzeto iz drugih jezika i modifikovano nasem govornom podrucju?
a ako stvarno nisi cuo za rec kanter nadam se da smo ti pomogli da koliko toliko shvatih njeno znacenje
to sto neke reci nisu bile u recniku vuka karadzica ne mora da znaci da ne postoje.. a posto za rec kanter nema prevoda moramo je pisati kako se izgovara, kao sto znas mi ne pisemo counter vec kako je vuk rekao..
ne znam sto ti smeta rec kanter kad znas da je brdo reci preuzeto iz drugih jezika i modifikovano nasem govornom podrucju?
a ako stvarno nisi cuo za rec kanter nadam se da smo ti pomogli da koliko toliko shvatih njeno znacenje
U pravu si, mnoge reci ne postoje u recniku Vuka Karadzica,a verovatno i u najnovijem Srpskom Recniku. Eto naprimer, zezanje, zajebavanje...,a moze i "Izludjenik" Sto ne znaci da treba jos vise da naklaradimo nas jezik ne samo od stranih reci vec i ubacivanjem satrovackih ili izmisljenih reci. I na kraju da ponovim; Komentari 100% bolji od samog vica. E bas je bilo lepo ZEZATi se !