Znam otprilike sta je "zaludjenik", al' bre nerazumem tu rec Kanter ?
Onda si prespavao zadnjih 10 godina.
To su ti ludaci koji preturaju po kantama.
Hvala na odgovoru! Nisam prespavao vec jednostavno ove reci mi u Srbiji ne upotrebljavamo pa zato nisam razumeo. Znaci treba da sam iz neke Vuk'oebine da bi razumeo sve?!
I jos nesto: Ili je Kantar ili je KANTER ?
ne, ti zapravo moras da budes iz neke vukojebine da ne bi razumeo ovu rec... da nemas kontakta sa okolinom, znaci nema telefona kompjutera televizora, cak ni knjiga posto se mozda negde provuce rec kanter...
Kako i sam vidis iz donjih odgovora, skoro niko nije razumeo ovu rec "Kenter" osim tebe. Nadam se da nisi pukno od smeha kad si procitao ovaj vic tj. ovu rec. I nadam se da nije dolazila ambulanta da ti sasije stomak. Da je odmah receno Counter na engleskom onda bih verovatno odmah razumeo rec ali svejedno vic mi ne bi bio bas mnogo smesan. Al' ebes ga, ljudi se smeju na svasta, neki cak i na svoj lik u ogledalu ili svojoj senki na ulici. Na sta li se ti smejes osim na ovoj reci Kenter ?!
brate kakav sad kEnter?? jedino ja razumeo? ti si u velikom problemu, aj procitaj jos jednom sve postove
O bože, neki ljudi su ipak bili na ugljenkopu na drugoj strani univerzuma nekih 20 godina
Mislim da odavno nije bilo "tako dobrog vica" kao sto je ovaj,a narocito komentara kao sto je ovaj gore.
Kako komentari rastu tako se mi citaoci polako "zbunjujeno" jer vise covek nezna koja je ustvari trebala rec da stane u "vicu", a koja nije. Zato se sada plasim za neke pojedince da ne ispadne ono: "Ebo lud zbunjenoga !
A sve je pocelo "jednostavno": " Kanter, Kantar, Kenter, Kante Counter, Counter - Strike, ghosting,brpving, brauning, Kaunetre, Operation Fashpint, Arma, K - Enter, a jedan komentator napisao "stavi sta hoces" ?! I to sve zabiberili sa nekom Grafikom koju crta tamo neki "Zaludjenik", a mozda i ludak ?!
Sa ovim komentarima ocigledno smo skroz zbunili postavljaca ovog "vica", a siguran sam da to nije niko zeleo. Jednostavno da bi vic "razumeli" treba razumeti i rec koja je u njoj upisana. Na srecu imamo ovde i pametnjakovice koji su "odmah" sve razumeli, a sta ustvari to ni oni neznaju. Al' dobro, to nije uopste vazno, vazno je drugarstvo i da pored ovog "vica" komentari budu stavljeni u anale gde se obicno stavljaju ovako pametni komentari. To je vrlo vazno, jer nekima ukljucujuci i mene, moze da uzme citava vecnost da saznamo koja je ustvari prava rec : Kanter,Kenter,Kantar... i td., a onda ce mo verovatno i razumeti ovaj vic?! Ajd vidimo se opet u nekom drugom "vicu"!