Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Znam otprilike sta je "zaludjenik", al' bre nerazumem tu rec Kanter ?
Onda si prespavao zadnjih 10 godina.
To su ti ludaci koji preturaju po kantama.
Hvala na odgovoru! Nisam prespavao vec jednostavno ove reci mi u Srbiji ne upotrebljavamo pa zato nisam razumeo. Znaci treba da sam iz neke Vuk'oebine da bi razumeo sve?!
I jos nesto: Ili je Kantar ili je KANTER ?
« Poslednja izmena: 20. Dec 2010, 22:42:39 od Exit321 »
Hvala na odgovoru! Nisam prespavao vec jednostavno ove reci mi u Srbiji ne upotrebljavamo pa zato nisam razumeo. Znaci treba da sam iz neke Vuk'oebine da bi razumeo sve?!
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
"You are the best. You are the worst. You are average. Your love is a part of you. You try to give it away because you cannot bear its radiance, but you cannot separate it from yourself. To understand your fellow humans, you must understand why you give them your love. You must realize that hate is but a crime-ridden subdivision of love. You must reclaim what you never lost. You must take leave of your sanity, and yet be fully responsible for your actions."-Gnarls Barkley