Ej vi VelikoSrbi, zar vi imate stap i kanap da izmerite da je Srbija sve manja i manja. Drzava treba da bude koliko je i zivotni prostor jednog naroda, a mi ga imamo na pretek. Prvo napravite Srbe pa onda trazite vecu Srbiju. Inace ste kao Indijanci koji bi trazili da im kauboji vrate Ameriku.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Ej vi VelikoSrbi, zar vi imate stap i kanap da izmerite da je Srbija sve manja i manja. Drzava treba da bude koliko je i zivotni prostor jednog naroda, a mi ga imamo na pretek. Prvo napravite Srbe pa onda trazite vecu Srbiju. Inace ste kao Indijanci koji bi trazili da im kauboji vrate Ameriku.
naravno ima logike u tvom postu.
sutra kad zarate sa svima (po ko zna koji put), branice Srbiju iz podruma svi ti velikoSrbi.
sutra kad zarate sa svima (po ko zna koji put), branice Srbiju iz podruma svi ti velikoSrbi.
Cudi me kako su se stvari izmenile. Neko vreme smo sa svima hteli da budemo braca. Oni nece mi hocemo. Oni nas pokokaju, mi 'hajde od pocetka braco'. Kada su dosla vremena izbeglistva nalazis puno paraidiota, koji nazivaju Rusiju majkom. Od nekoliko stotina hiljada, svi otisli na zapad, nijedan u Rusiju. Rusi stite samo one koje su odrali Srbe(Karic, Markovic, Milosevic itd). Sada svuda kreiramo Veliku Srbiju. To sto Srba nema, ne bi trebalo da smeta.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Cudi me kako su se stvari izmenile. Neko vreme smo sa svima hteli da budemo braca. Oni nece mi hocemo. Oni nas pokokaju, mi 'hajde od pocetka braco'. Kada su dosla vremena izbeglistva nalazis puno paraidiota, koji nazivaju Rusiju majkom. Od nekoliko stotina hiljada, svi otisli na zapad, nijedan u Rusiju. Rusi stite samo one koje su odrali Srbe(Karic, Markovic, Milosevic itd). Sada svuda kreiramo Veliku Srbiju. To sto Srba nema, ne bi trebalo da smeta.
Svaka cast na postu... cijelu situaciju si ispricao u par rijecenica....
Vidim, kultura ti nije jaka strana. A, to ne iznenađuje, uzevši u obzir, da više od svojih ljudi ceniš one, kojima je temelje kulture postavljao Krleža – fašista, stepenište Vrdoljak – nacista, a na pozornici glavnog grada jim glumi gradonačelnik Bandić, koji liči na Teda Bundyja.
Ako biti napredan znači, razmišljati kao ti, onda sa ponosom izjavljujem da sam nazadnjak.
P.S. Što se tiče naših komentara o velikoj Srbiji... Da imaš zrno soli u glavi, bio bi u stanju da prepoznaš šalu; ili trebamo svaki put, da postavimo neki smajli.
StoMuGromova...kako god nas je neki fasista krleza ucio kulturi to je iza nas...mi krocimo ka zapadu...to sto ti Bandica vidis kao Bundyja kaze vise o tebi nego o Bandicu i Raznosacu Pice...da imate jednog poput Bandica kod vas bi bio Prjedsjednik stoljeca....pogledaj molim te vase politicare....Nikolic ni vampir mu nije ravan,Kostunica pomislim da ce zapjevati necu necu dijamante zuho zlato brilijante...jedini covijek koji na sta izgleda i koji je dostojan svome mjestu je Boris Tadic...
Srbija treba biti u granicama u kojim su sada i to je to...
Komentar, da Bandić liči na Teda Bundyja je iz hrvatskih novina (pretpostavljam - kao šala). A, anketa o Bandićevoj popularnosti objavljena na HRT kaže, da je čak 85% zagrebčana protiv njega - očigledno ne dele tvoje mišlenje o njemu.
P.S. Proveri činjenice, pa kaži, nemoj da smaraš. Nisam na ovom forumu zbog tebe