Iz chega izvlachimo kakav zakljuchak? Da su Srbi i Hrvati podjednako budale. Mi smo mogli izbeci bar medjusobne sukobe na tlu BiH da smo bili iole pametni, ako vec nismo mogli izbeci one od ranije, a mogli smo i te. Mogli smo satrati ove povampirene dzihad fanatike, udariti vi sa jedne mi sa druge strane, podeliti Bosnu na dva dela i posle toga ako treba nikad medjusobno da ne saradjujemo. Ovako smo se poshibali, balije profitirale a nas i dan danas teraju da jedni sa drugima preko kurca saradjujemo.
Kad bi sudbinu Balkana krojili obični ljudi, izbegli bismo mi međusobne sukobe. Problem je bio u tome, što onima koji su tada držali vlast – na jednoj i na drugoj strani – nije bilo u interesu da se ti sukobi izbegnu.
Pitam se kakvi su to nazovi ljudi bili, koji su znali da se u stvari vrsi najveca pljacka svacije imovine (iako je slovila kao drustvena) i da ce se samo za radi toga, a nikako radi nacionalnih interesa ljudi poubijati, preseljavati, otkidati od svoga korenja, dozivljavati desetlecima traume.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Ali na nashu srecu vas niti neko neshto pita niti ce vas neko neshto pitati, a ni misljenje koje izbulaznite niko ne uzima za ozbiljno.
vrlo demokratski....
1.Nashe misljenje je da nas boli bash qrac za i za Baskiju, i za Siciliju i za sve druge regione, niti imamo nameru da se meshamo u njihove unutrashnje odnose, mi samo zhelimo da nas ostave na miru.
2.Ima itekako veze jer gro vas ne izadje da ostvari svoje glasacko pravo za koje ste toliko palamudili da ga dobijete, jer vam je konzulat udaljen 50-100 kilometara pa treba da potroshite po par eura ili dolara da bi otishli da glasate. Kukali ste da ostvarite svoje ustavno pravo, a sad kad ga imate vishe cenite par eura nego sebe i svoje pravo. Toliko o tome koliko vas briga za Srbiju, ali kad treba palamuditi i pametovati tu ste prvi.
3. Ne to nije demokratski, demokratski je to shto rade ti koje podrzhavash. Srushiti pola Iraka da bi tvoje dupe u negde u Americi moglo za male pare da se vozi u kolima kubikazhe 3-4k. Demokratski je srushiti pola Srbije, razjebati infrastrukturu, pobiti na hiljade srpske dece, da bi odradili pare koje su shiptari dali lobirajuci za nezavisno Kosovo. To je prava demokratija.
Demokratski je srushiti pola Srbije, razjebati infrastrukturu, pobiti na hiljade srpske dece, da bi odradili pare koje su shiptari dali lobirajuci za nezavisno Kosovo. To je prava demokratija.
Demokratski je srushiti pola Hrvatske , razjebati infrastrukturu, pobiti na hiljade Hrvatske djece, da bi odradili pare koje su Rusi dali lobirajući za opstanak Jugoslavije .
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!