Tigre - Bandić je jedna anakrona politička figura koja misli da mu pobjeda na izborima daje za pravo da se ponaša ko' perzijski satrap i radi što mu padne na pamet bez da ikome odgovara... nažalost, narod je glup pa to ne vidi... ali polako dolaze sebi...
A sad bih vam preporučio da se okanete Bandića i sličnih sranja ako ne želite da vam i ovu temu zatvore.
I am not a complete idiot. Some parts of me are still missing.
America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Sorry za offtopic ali evo samo kratko...ni meni se nesvidja taj Bandic pogotovo kako je se sprdao u pravoslavnoj crkvi prije dva ili tri tjedna...ali narod bira ono sto zeli...slazem se sa tobom St_faca...
Koliko ja ovde vidim o granicama Srbije se najvishe brinu oni koji veze sa Srbijom nemaju
Nije tako Twice...nego se mi brinemo jer je Srbija htjela na tudjim zemljama da pravi te granice...
Chak i da si u pravu, "htjela" je proshlo vreme
Znam da je htjela proslo vrijeme...ali care kada jedan Nikolic izjavi svoj stav i kada 28% na izborima dobije znaci da tu ima ljudi koji prihvataju tu viziju i danas ...
Koliko ja ovde vidim o granicama Srbije se najvishe brinu oni koji veze sa Srbijom nemaju
Nije tako Twice...nego se mi brinemo jer je Srbija htjela na tudjim zemljama da pravi te granice...
Chak i da si u pravu, "htjela" je proshlo vreme
Znam da je htjela proslo vrijeme...ali care kada jedan Nikolic izjavi svoj stav i kada 28% na izborima dobije znaci da tu ima ljudi koji prihvataju tu viziju i danas ...
Pa ti ako se plasis Nikolica i njegovih izjava onda defakto treba da se zapitash da li si normalan chovek Pa njega ni ovde niko ne shvata ozbiljno kada izvali takvu glupost, niti neko glasa za njega zbog izjave o Velikoj Srbiji.
Da Twice...ali je on ekstremno nacionalisticka stranka i hebiga nemozemo reci pa eto to sto valjaju glupost o granicama da to neuzimamo u obzir.....
Radikali ekstremna stranka? U cemu se to ogleda njihov ekstremizam danas osim u lupatenju? Daj navedi neke konkretne ekstremne poteze te stranke a da se ne svede sve na "rekao Toma, rekao Seselj".
Da Twice...ali je on ekstremno nacionalisticka stranka i hebiga nemozemo reci pa eto to sto valjaju glupost o granicama da to neuzimamo u obzir.....
Radikali ekstremna stranka? U cemu se to ogleda njihov ekstremizam danas osim u lupatenju? Daj navedi neke konkretne ekstremne poteze te stranke a da se ne svede sve na "rekao Toma, rekao Seselj".
Pa svaku stranku poziciras negdje kao naprimjer LDP koja je ekstremno otisla negdje nepoznato...a ovdje se u njemackoj pa i u francuskoj govori o SRSu kao o Ekstrem Nacionalistische Partei ...jer se zalazu za totalno ekstremne stavove bez fleksibilnosti...a ako im je Toma ili Seselj glavni predstavnik Stranke valjda se treba uvazavati ono sa cim oni tu stranku predstavljaju....